34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#2165 szerintem igen... -
#2164 "...notórius erőműbe." Hahaha, ez jó! -
#2163 szerinted?:) -
#2162 "HW: Hihetetlen képeket láthattunk Chernobyl-ról. Bemehetünk majd körülnézni?
GSC: Tény, hogy nagyon veszélyes beslisszolni az állomásra. A sugárzás még mindig nagyon magas arrafelé és komoly gondot okozhat egy kiváncsi felfedező számára. A kutató körutunk alkalmával, egyes területekre képtelenek voltunk bejutni a magas rádióaktivitás miatt. Mindezek ellenére sikerült létrehoznunk egy hasonlóképp veszélyes területet (kb. a játék 50%-a a valós Csernobil architekturáját tükrözi), a játékban pedig lesz módunk belépni a notórius erőműbe."
Erre gondoltál? -
#2161 Hardwired STALKER interjú -
#2160 Olavsd el lécci te is a cikket plz. Azt írták minden fegyverhez vásárolható/szerezhető lessz mindenféle kiegészítő. -
#2159 Hol a link? -
#2158 Nem űberelés céljából csak leírtam. -
#2157 Az OICW ugyanígy kiszámolja a gránát röppályát és NV is van beleépítve ráadásul 10 lövetű a 20mm-es gránát tárja. -
#2156 Olvasd el a hardwired-es ciokket amit belinkeltem alább. -
#2155 Aha, jó kis cucc, és elég könnyű is...
...mintha ilyen lett volna Sam Fischer-nek is a Splinter Cell-ben (mármint a fölső képen látható) -
#2154 ...de nem neked csak... -> ...de neked csak... -
#2153 Az FN F2000 alaphelyzetben így néz ki:
A fegyver teljesen modulszerű, ez esetben a cső alatt egy lepattintható előagy van, a fegyver tetején pedig egy "sima" x1.6 nagyítású célzótávcső.
Itt pedig a "full extrás változat:
Itt a cső alatt az FN saját gyártású 40mm-es gránátvetője található, a fegyver tetjén pedig egy számítógépes célzótávcső. Ez utóbbi egy lézeres távolságmérővel van egybeépítve, és a számítógép a távolság fügvényében kiszámolja azt, hogy milyen röppályán menne a lövedék, és ez alapján rakja ki a célkeresztet. Persze csodákra nem képes, de nem neked csak az a dolgod, hogy a célkeresztet a célra vidd (még akkor is, ha pl. cső a cél fölé mutat kivülről nézve), és ekkor elméletileg eltalálod, ha állócélról van szó (célazanosításra nem képes, tehát a cél mozgásával sem számol).
Az alfában ezzel a képességgel nem találkoztam, és a játékban lévő változaton nincs gránátvető... -
#2152 Hah, bagatel...
...mi az? 40kilóval a kezedben, előretartva, használva rohanni??? -
Zsoltee_a_bator #2151 aaarnold :) -
#2150 Az már gyerekjáték annak, aki Csernobil környékén tengeti napjait, és talán még a betonszarkofágon belülre is bemerészkedik....
Tényleg, aki látta az in-game videókat, vajon be lehet majd menni az erőműbe is??? -
#2149 Az is NATO fegyver, ha jól tudom...
...bár a jetékban szereplő fajtát nem ismerem, igaz nem vagyok egy nagy fegyver buzi.
Mi az a gömbölyödvény a tetején??? -
#2148 Az se igazán illik a csupa ex-szovjet/orosz fegyver közé (ahogy az LR300 is kissé kilóg), na de kérem az egy létező fegyver, amelyet igenis lehet használni. Nade hogy használsz egy olyan fegyvert, amely önmagában 18,8kg, 1000db lőszer hozzá 25kg, az akkumulátor hozzá ~10kg, lövés közben arcvédőt és golyóálló mellényt kell viselni a szana-szét repkedő hüvelyek és hevedertagok ellen, plusz lövés közben durván 120kg-os (1200N-os) visszarugóerőt kellene a kézben tartani mindezen felül!
Nincs ember, aki erre képes... -
#2147 Na és az FN2000??? -
#2146 Akkor mégse nyugodtam meg :)) -
#2145 Akkor megnyugodtam :) -
#2144 Pedig a játék oldalán ott díszeleg a fegyverek közt... -
#2143 NEM LESSZ BENNE AZT ÍRTÁK VALAHOL. -
#2142 Ne felejtsd el, hogy a játék a jövőben játszódik (a szilveszteri bulis kép alapján 2016-ban), addigra Ukrajna, és Oroszország is EU tag lesz (sőt Mongólia is), csatlakoznak a NATO-hoz... -
#2141 Hihi, tényleg :)))
De ha meg már Gatlink, miért az USA-gyártmányt pakolták be, ott van a GShG-7.62 is, igaz csak négycsövű, de erősebb lőszert is használ...
-
#2140 A játékban borítással van...
...amúgy meg lehet, hogy úgy gondolták az oroszok, nehogymá csak a Schwarzi, meg a Ventura használhassa a Predatorban, meg a Terminátorban (érdekes módon, egyik kormányzó, másik szenátor lett azóta...) -
#2139 Hát pontosan ez az! Hogy a rákba kerül bele az M134 egy realitásra kicsit is ügyelő játékba?!? -
#2138 nemtudom, de aztirtak,hogy kenyesen ugyelnek a realitasra (nekem az eddigi videok alapjan nem ez jott le, de remelem ezzel csak en vagyok igy) -
#2137 Gyerekek fejezzétek be tényleg, van chat a fórum főoldalán folytassátok már ott. Ennek semmi köze a játékhoz, de még ha lenna akkor sem illik chatelni a fórumon. -
#2136 Ja, már kiadtak egy tesztprogramot, csak a kártya hol van már??? -
#2135 Mondjuk a játékkel már most van egy (apró) bajom:
Mi a rákért került bele az M134?!?!
-Abszolute nem illik a játékba.
-Alapból nevetséges, hogy Gatling-géppuskával a kézben rohangálunk, hogy még lövünk is, az meg már egyenesen ökörség, semmi realitás nincs benne.
Pláne úgy, hogy a játék honlapján is úgy emlegetik, hogy "exoskeleton"-okkal szokták használni.
Avagy lehet, hogy az alfában csak poénként van bent? -
#2134 PS 3.0-t tud amúgy majd a Kyro III is, majd kíváncsi leszek arra :P -
#2133 Tényleg L alakot lehet tépni. -
#2132 Nemtudom, én csak átutazóban vagyok :))) -
#2131 Jó helyen járok??? Ez a S.T.A.L.K.E.R. topic? -
#2130 Szóval akkor összefoglalva a 9500(non pro) L alakban (256 bit)elrendezett memóriákkal felszerelt kártyákat lehet kis szerencsével 9700/9700Pro-kká alakítani a letiltott 4 pipeline bekepcsolásával. Az I alakban (128 bit)elhelyezett memóriákkal szerelt kártyákat pedig max 9500Pro-vá lehet MOD-olni szintén a + 4 pipeline visszakapcsolásával.
A 9800SE-knél is valami hasonló a helyzet. 2 féle jött ki belőlük. Az egyiknél a memória volt fix 128 bites (ez a rosszab választás), a másik esetben pedig a GPU csak 4 pixel pipeline-t használ a 8 helyett. Az utóbbinál áll fenn a MOD-olás lehetősége és szerintem nagyobb esélyel mont a 9500 esetében, mert az óta már kiforrott annyira a gyártástechnológia, hogy kevesebb az olyan GPU, ami azért került rá egy butított kártyára mert eleve a 8-ból csak 4 PP működik. -
#2129 Most nézem egy GF-es van a tesztben -
#2128 Bazd, tényleg, nem olvastam elég figyelmesen :) -
#2127 ...de a hírdető jól írta 9500pro-ra azért fel lehet húzni ezt is... -
#2126 Tudtom szerint nem, direkt megnéztem a HWSW.hu fórumán a 9500/9500Pro topicot, hogy ne írjak hülyeséget :)))
Lásd még:
...Upon some of your suggestions, I have indeed verified that there is a different version of 9500 non-pro, that has all of the memory chips in a straight line above the GPU. Reports confirm that the mod will not work on these boards....
9500 MOD@ Desingtechnica.com