34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#2377 kiraly :D
amugy marconak erdekes a 2. kepe :) -
#2376 Done! -
#2375 Roger -
#2374 futtasd mar le AA nelkul a benchmarkot, ne csunya intel proci legyen a legtetejen :) -
#2373 Nos erre jutottam:
Abit NF7-S v2.0, AMD Barton 2500+@3200+, 1 Giga ram (333Mhz@400Mhz), Sapphire Radeon 9800Pro (360/680@412/708)
1600x1200 6xAA azért nincs, mert bár elindul, alapból haldoklik (a hangok eltorzultak, a kijelzett FPS pedig tíz és húsz között ugrál a bench kezdésénél). Az eredmények persze csak érdekességként szolgálnak, bármiféle magasröptű következtetést levonni belőle értelmetlen...
(Bocsi, ez kissé széles, de már nincs energiám egy külön táblázatott csinálni neki) -
#2372 No problem, akkor csinálom így. Csak kiváncsiság. -
#2371 nekem van gef3 és 8500le. ha húzom a gef3-at,akkor nagyon közel jár teljesítményben az alap 8500le-hez.. -
#2370 igazabol azert nem akartam tobb eredmenyt 1 embertol, mert a tarhely igen csak veges es a 3 kep kb 500kb-ot foglal -
#2369 jelenleg nincs, de ha van ra igeny... -
#2368 Van mód arra, hogy több benchmark eredményt is kirakjunk? Csak azért kérdezem, hogy legyen összehasonlítási alap különféle felbontás ill. AA/AF beállítások mellett. -
#2367 Ok. Kösz! -
#2366 a huzott procinak megfelelo sebesseget ir (nekem pl alapbol 2500+ es 3000+-t ir) -
#2365 toMpEr: a benchmark húzott procinál is az alap proci típusát írja ki? Értem azt pl. hogy ha egy 2500+os 3200+on megy akkor is 2500-at ír? Csak mert piciny 8500ömet eléggé megszorongatott egy Gef3 és neki is 2500+a van csak az enyém nincs húzva és kíváncsi vagyok övé húzva van-e. :) -
Zsoltee_a_bator #2364 scitike, gondolod ugy adjak ki majd a jatekot hogy a 2 eves alfat hagyjak ahogy van, lol :) -
#2363 Tudni kell, hogy ez a prealfa 2002-es, nincs benne semmi Dx9 effekt, nincs napszakváltás és egyéb olyan dolgok, amit azóta tettek bele... -
#2362 vagyis, lehet,hogy mar nem fognak rajta valtoztatni, mert mar valtoztattak. 2 ev alatt sokminden tortent... -
#2361 Mibol gondolod,hogy nem valtoztatnak rajta? -
#2360 Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de annyira engem nem döntött le a lábamról a grafix... Persze majd még megnézem nagyobb felbontásban, de valahogy kicsit jobbra számítottam. Pl. hogy valamennyire mozog az ég is, nem csak ilyen statikus meg hasonlók, ezen már nem hiszem hogy változtatnak. Persze attól még nagyon jól néz ki, csak nem teljesen így képzeltem el. -
#2359 igen, volt mar rola szo, multi van benne, de nemigazan hasznalhato, 2 map van benne -
#2358 Na leszedtem én is, ki is próbáltam a pályákat. Nem akarok ilyen hülyeségeket kérdezni hogy hogy kell felbontást állítani meg hasonló, majd visszakeresem a topikba mert biztos volt már róla szó.
De azt azért megkérdem, hogy a benchmarkot hogy kell előcsalogatni, illetve van-e valami extra ebben az alphában (úgyértem pl. multi vagy ilyemsi) a 6 mapen kívül? -
#2357 Hát igen, a windows-os hálózat rejtélyes egy dolog :))) -
#2356 na, azt se probaltuk, de majd legkozelebb :) -
Inquisitor #2355 Érdekes, hogy a másoknál is előjövő hálózati problémát és nemindulást pont a benchmark exe oldotta meg nekem. Ha előjön a hiba, elindítom a benchmarkot és utána megint megy jóóól. Na ez mitől lehet? :) -
#2354 Ugyanakkor sokkal okosabbak sem lettünk, hiszen úgytünik az egyetlen közös vonás a WinXP megléte, és ennél többet a srác sem közöl... :( -
#2353 isonews forumon talaltam ilyet:
anyone can put the user.ltx that work.
its like 2kb and maybe ill be able to play
the game always crash and i think this is my problem in engine.log
Stack dump:
IPureServer::Connect()
<Unknown Function>
<Unknown Function>
last lines of the log
need help
already trying to disable my firewall but didnt solve my prob
i got gf4ti4200 on an XP2400+ and XP Pro
tehat ugytunik nem az athlon64 a gond... -
#2352 aha, koszi azert. -
#2351 Sajnos be kell jelentsem, hogy feladom...
Magyar fórumok, kb. féltucat német fórum, és vagy tucatnyi egyébb fórum áttekintése után sem talátam semmi érdemlegest...
Sorry -
#2350 Ehh....
Csakhogy ő unreges, mégcsak privit sem lehet küldeni neki... :( -
#2349 Kivancsi lennek ra,hogy Bukta-nak milyen gepe van, hatha megtalaljuk a hasonlosagot -
#2348 A GameCopyWorld fórumán pedig pontosan nulla topic foglalkozik az alfával... :(
Kezd leépülni a GCW... :))) -
#2347 Nforce.nl forumon volt ilyen topic, de ott is csak arra jottek ra,hogy a tuzfalat ki kell kapcsolni -
#2346 Átnéztem néhány német fórumot, a maximum az volt, hogy "kijött egy alfa a STALKER-ből" - "Ja, már egy ideje". Egyszerűen nevetséges...
A fanpage-eken meg kerülik a témát mint meszeses a narancslevet... -
#2345 en beneztem par forumba, de sehol nem talaltam hasonlo problemara utalo jelet :( -
#2344 Gondolhatod, hogy nem ott kerestem, csupán a keresés folyamán az is előkerült.
Az a fő gond, hogy a legtöbb ilyen fórumba már csak benézni is csak akkor lehet, ha regisztrálod magad, és ez nem igazán kóser... :( -
#2343 Bevallom, most kissé letört ez a dolog (mármint hogy kb. fél óra alatt egyetlen normális oldalt vagy fórumot sem találtam, ami a Pre-Alfával foglalkozna - bezzeg a HL2 alfával nem voltak ilyen gondok :)), ha megoldható, én azt tudnám javasolni, hogy próbáld meg egy tiszta op.rendszer alól (Win98SE vagy WinMe), hátha...
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy AA és AF nélkül keményen 200 felett fog teljesíteni :) -
#2342 szerintem hivatalos forumban nemnagyon beszelnek az alfarol, inkabb valami warez-forumot kene keresni -
#2341 Igen, erre én is ráakadtam, sőt, az eredetijére is, igaz azt csak az altavista translate-el tudtam normálisan megézni (Babelfish fordítás (ferdítés?) az orosz eredeti Q&A-ról).
Viszont az pre-alfáról kutyaszőrt sem találok, még az amúgy jobb fórumokban sem. Igaz, hogy nem mai darab, de azért... -
#2340 hmm stalker q&a -
#2339 oks, koszi, kivancsi lennek mennyit nyom ez benchmarkban :) -
#2338 Oks, vágom, akkor nézelődök tovább, hátha találok valamit...