34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • LSC
    KERESS MÁR EGY HITMAN 2 TOPIKOT!
  • radical
    Kölni alfa fenn van már valahol?
  • Ikarus
    MÁr rég olvastam róla, valaki nem tudja, hogy a jelenlegi állás szerint milyen multi modok lesznek a játékben?
  • M@TriX
    Ámen ;)
  • Ikarus
    Egyetértek!!!
  • Alexease
    Persze, ez valszeg igy is fog mukodni, ez nem valoszinu hogy HL2-es paraszt vakitas:))
  • M@TriX
    Meg sztem a sötétbe lövöldözés sem anyira lehetlen, csak meg kellene csinálni ;)
  • Ikarus
    Részemről kétségtelen, szerintem csak a hangulat kedvépért rakták össze a jeleneteket (direktbe). De ha igazak a játékról kapott hírek, nyugodtan működhet az esti rajtaütés hangulat, meg (a sérülésrendszer, amiről irtak) a sánta stalker.
  • Alexease
    Azert a filmben latott "jatekmenetrol" ne felejtsetek, hogy valszeg scriptelt az egesz!
  • Ikarus
    Én türelmes vagyok. A FaRCrY-ban is elment a dolog, fasza kis játék, itt sem lesz olyan zavaró, hacsak nem méterenként találkozik velük az ember, meg addig még javíthatnak is valamennyit rajta(remélem).
    Eddig sem lankadt a stalker imádatom, ez a video, meg meg is dobta jó adaggal.
    S.T.A.L.K.E.R. RULEZ!!!!!!
  • M@TriX
    a sántítása ja ok, az állatok mozgása az nekem sem tetszett, de a Far Cry-ban is ilyenekt azok a kis disznók. nemtom miértnem lehett kissé poligondúsabb, meg rendes mozgású. Minden szép meg stb, erre bemászik egy tégla. ,)
    Itt a Stalker-ben sem valami szépen kidolgozozzak meg bénán mozognak, de majd meglátjuk.
  • Ikarus
    Azaz, nagyon teccet!!!! Alig várom, hogy ilyeneket műveljek a gammába én is. A kis állatsereglet a végén hangulatos volt, én mondjuk egy kicsit a mozgásukon javítottam volna, de ez nem von le a játék értékéből.
    (ja meg sem jegyeztem a sántító stalkert a vasúti sinek mellett. fincsi dolgok ezek!!!!)
  • M@TriX
    az első 5-öde meg egyenes király, hogy az AI a sötétbe lő, mert nem lát minket, stb...
  • Ikarus
    Szerintem nem volt rossz a video. A kis éjjeli rajtaütés, stbstb. Engem meggyőzött, kérek egyet!!!! :)
  • grebber
    Remélem mielőbb fent lesz ez az alpha verzió a neten! :)
  • KM
    Nem is olyan jó... Valahogy, nem erre számítottam... De fel a fejjel!
  • Torry
    Nagyon komoly az új videjó..., de mi lesz a lényege a játéknak?
  • hispan2
    Ez az új videó...
  • dikki*yysw
    Többe nem fogja remélem
  • Inquisitor
    Ezek szerint igen.
  • Taptarap
    ezt minden topicba beirod??
  • M@TriX
    na tessék már itt is egy "érdeklődő". ;)
  • akoska007
    S.O.S. nem tudja valaki,hogy a hitman2-ben hogyan kell a 4. pálya végén a falhoz lerakni a bombát?

• Inquisitor
    Mi ez az érdektelenség???
  • Inquisitor
    OFF/
    Ja igen, vagy 3x is átpasszolták, olyan is lett :(
    Én meg lassan 3-4 éve várom a Team Fortress II-t.
    /OFF
  • davos80
    Miért nem ő fejlesztette?Én úgy tudtam ő kezdte el csinálni, aztán tovább adta.
  • Seth
    Amúgy tényleg elég gáz..
  • toMpEr
    Szerintem inkabb ne beszelj butasagokat, ha egyaltalan nem vagy kepben. Valve-nek semi koze nincs a cz-hez.
  • davos80
    Ez volt a 666. hozzászólásom...
  • Alexease
    Nem arra foktak, azzal mar csak el akartak vonni a figyelmet a sajat gyokersegukrol.
  • davos80
    Akkor bocs, Condition Zero.
  • toMpEr
    azegy dolog,hogy mire fogjak..a valosag megint egy masik dolog.
    Mar amikor az e3-on aztmondtak,hogy 2003 szeptemberben fogjak kiadni, mar akkor is tudtak,hogy nem lesznek keszen, maskeppen nem kepzelheto el az 1 eves keses.
  • Seth
    A Condition Zero még nem a CS2.....az még odébb van
  • davos80
    Nehogy okot adjon, bár van különbség a két fejlesztőcapat között.Nem hinném, hogy szart adnának ki.Vélvel ellentétben aki kiadta a CS2-őt.Elég gáz.
  • davos80
    De arra fogták a késést.
  • toMpEr
    a hl2 kesesehez semmi koze nincs a kiszivargasnak.
  • davos80
    Hát ez jó.Remélem nem késik miatta, nem jár úgy mint a vélv.Bár ezt kétlem.Ha meglesz várom a linket, próbálom nem letörölni...
  • toMpEr
    ittvan emberi nyelven:
    A new alpha version of STALKER: Shadow OF Chernobyl emerged apparent illegaly in the InterNet. Contrary to the "old" gel documents alpha version it is to concern this time a quite current version, which was presented with the STALKER Event in Cologne one month ago. The fully playable alpha version is to contain a completely playable level with opponents. So far GSC Game World delivered no statement in addition.
  • Inquisitor
    "1 már volt."
    Na jah, csak az éppen 2002!!!! májusi! volt. Gondolom "pici" különbségek csak vannak benne.
  • Alexease
    Friccul van, de elvileg valami uj alfa, egy komplett jatszhato palyaval.