34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3354 KERESS MÁR EGY HITMAN 2 TOPIKOT! -
radical #3353 Kölni alfa fenn van már valahol? -
#3352 MÁr rég olvastam róla, valaki nem tudja, hogy a jelenlegi állás szerint milyen multi modok lesznek a játékben? -
#3351 Ámen ;) -
#3350 Egyetértek!!! -
#3349 Persze, ez valszeg igy is fog mukodni, ez nem valoszinu hogy HL2-es paraszt vakitas:)) -
#3348 Meg sztem a sötétbe lövöldözés sem anyira lehetlen, csak meg kellene csinálni ;) -
#3347 Részemről kétségtelen, szerintem csak a hangulat kedvépért rakták össze a jeleneteket (direktbe). De ha igazak a játékról kapott hírek, nyugodtan működhet az esti rajtaütés hangulat, meg (a sérülésrendszer, amiről irtak) a sánta stalker. -
#3346 Azert a filmben latott "jatekmenetrol" ne felejtsetek, hogy valszeg scriptelt az egesz! -
#3345 Én türelmes vagyok. A FaRCrY-ban is elment a dolog, fasza kis játék, itt sem lesz olyan zavaró, hacsak nem méterenként találkozik velük az ember, meg addig még javíthatnak is valamennyit rajta(remélem).
Eddig sem lankadt a stalker imádatom, ez a video, meg meg is dobta jó adaggal.
S.T.A.L.K.E.R. RULEZ!!!!!! -
#3344 a sántítása ja ok, az állatok mozgása az nekem sem tetszett, de a Far Cry-ban is ilyenekt azok a kis disznók. nemtom miértnem lehett kissé poligondúsabb, meg rendes mozgású. Minden szép meg stb, erre bemászik egy tégla. ,)
Itt a Stalker-ben sem valami szépen kidolgozozzak meg bénán mozognak, de majd meglátjuk. -
#3343 Azaz, nagyon teccet!!!! Alig várom, hogy ilyeneket műveljek a gammába én is. A kis állatsereglet a végén hangulatos volt, én mondjuk egy kicsit a mozgásukon javítottam volna, de ez nem von le a játék értékéből.
(ja meg sem jegyeztem a sántító stalkert a vasúti sinek mellett. fincsi dolgok ezek!!!!) -
#3342 az első 5-öde meg egyenes király, hogy az AI a sötétbe lő, mert nem lát minket, stb... -
#3341 Szerintem nem volt rossz a video. A kis éjjeli rajtaütés, stbstb. Engem meggyőzött, kérek egyet!!!! :) -
#3340 Remélem mielőbb fent lesz ez az alpha verzió a neten! :) -
#3339 Nem is olyan jó... Valahogy, nem erre számítottam... De fel a fejjel! -
Torry #3338 Nagyon komoly az új videjó..., de mi lesz a lényege a játéknak? -
#3337 Ez az új videó... -
#3336 Többe nem fogja remélem -
Inquisitor #3335 Ezek szerint igen. -
#3334 ezt minden topicba beirod?? -
#3333 na tessék már itt is egy "érdeklődő". ;) -
akoska007 #3332 S.O.S. nem tudja valaki,hogy a hitman2-ben hogyan kell a 4. pálya végén a falhoz lerakni a bombát?
-
Inquisitor #3331 Mi ez az érdektelenség??? -
Inquisitor #3330 OFF/
Ja igen, vagy 3x is átpasszolták, olyan is lett :(
Én meg lassan 3-4 éve várom a Team Fortress II-t.
/OFF -
davos80 #3329 Miért nem ő fejlesztette?Én úgy tudtam ő kezdte el csinálni, aztán tovább adta. -
#3328 Amúgy tényleg elég gáz.. -
#3327 Szerintem inkabb ne beszelj butasagokat, ha egyaltalan nem vagy kepben. Valve-nek semi koze nincs a cz-hez. -
davos80 #3326 Ez volt a 666. hozzászólásom... -
#3325 Nem arra foktak, azzal mar csak el akartak vonni a figyelmet a sajat gyokersegukrol. -
davos80 #3324 Akkor bocs, Condition Zero. -
#3323 azegy dolog,hogy mire fogjak..a valosag megint egy masik dolog.
Mar amikor az e3-on aztmondtak,hogy 2003 szeptemberben fogjak kiadni, mar akkor is tudtak,hogy nem lesznek keszen, maskeppen nem kepzelheto el az 1 eves keses. -
#3322 A Condition Zero még nem a CS2.....az még odébb van -
davos80 #3321 Nehogy okot adjon, bár van különbség a két fejlesztőcapat között.Nem hinném, hogy szart adnának ki.Vélvel ellentétben aki kiadta a CS2-őt.Elég gáz. -
davos80 #3320 De arra fogták a késést. -
#3319 a hl2 kesesehez semmi koze nincs a kiszivargasnak. -
davos80 #3318 Hát ez jó.Remélem nem késik miatta, nem jár úgy mint a vélv.Bár ezt kétlem.Ha meglesz várom a linket, próbálom nem letörölni... -
#3317 ittvan emberi nyelven:
A new alpha version of STALKER: Shadow OF Chernobyl emerged apparent illegaly in the InterNet. Contrary to the "old" gel documents alpha version it is to concern this time a quite current version, which was presented with the STALKER Event in Cologne one month ago. The fully playable alpha version is to contain a completely playable level with opponents. So far GSC Game World delivered no statement in addition. -
Inquisitor #3316 "1 már volt."
Na jah, csak az éppen 2002!!!! májusi! volt. Gondolom "pici" különbségek csak vannak benne. -
#3315 Friccul van, de elvileg valami uj alfa, egy komplett jatszhato palyaval.