34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • toMpEr
    kedma valami izraeli film, ha erdekel szedd le :)
  • _Atti_
    Na van vmi hir a második alpharol?
    én már láttam egy nemtudom milyennyelvű tárforumon smsért osztogatják:Dvagymi de lehet nem..
    másrészt emule-n találtam egy 700megás fájlt stalker.promo.version(build.version.codename.'kedma'.bin
    de kitudja lehet nem is az?:
    vmi hir?
  • Glpetyus
    Mondjuk ésszerüen hangzik...
  • toMpEr
    szerintem is igy lesz, mintha irtak volna valahol,hogy morrowind szeru lesz az alvas, ott meg igy volt
    persze ha nem eleg nyugis helyet valaszotttal akkor elfordulhat,hogy alvas kozben megtamadnak
  • Glpetyus
    Nekem úgy jött le,hogy nem lesz ilyen egyszerü...
  • Seth
    1 nap= 3 óra a játékban (gondolom ráböksz valami alvás gombra valami nyugis helyen aztán majd egy pillanat múlva egy szöveges üzenet tudatja veled hogy de jót aludtál most már mehetsz gyilkolni.
  • Glpetyus
    A qrva életbe behalt ez a g.ci...
    Szóval:
    Azt mondjátok meg:az alvás hogy fog végbemenni?Ugyanis vagy én vagyok értetlen f.sz,vagy tényleg nem tudni?
    Mer' mióta Stalker van azóta csüngök rajta mint maci a mézen,de semmi konkrétat nem mondtak,csak azt:aludni kell majd.
    Sőt mintha azt írták volna,hogy nem lesz időgyorsítás!!Hát akkor hogy??
    Gondolom nem kell 6-7 órát majd várnunk a monitor elött...
  • Glpetyus
    Hi
  • Glpetyus
    :)
  • Mossberg
    Talán elkezdett már mutálódni és most éppen az antiszérumot keresi...
    Ja, nem, az a FarCry
  • Glpetyus
    Tán kisnövésü...
  • Glpetyus
    Tényleg egy AK méretéhez képest elég vékony a keze!!
    De ez a játék mindent alázni fog!!
  • Serpa
    egy ilyen csökevényes kézzel, hogy bírja el a fegyvert ?!

ez nem bántás volt !
  • toMpEr
    Ezt nem multira tervezik es a jarmuveknek sem lesz nagy jelentoseguk, szerintemmultiban nem is valoszinu,hogy bennelesznek.
  • Mossberg
    Battlefield1942-ben sem voltak helik de később a DesertCombat modjába sikerült mégis belerakni

Én reménykedem...
  • toMpEr
    nemlehet a helit vezetni, ezt mar leirtak parszor
  • Mossberg

A legelső képen távolabb mintha egy MI-24 Hind röpködne...
    a multijában heliket is lehet majd vezetni?

És ez a polipfejű ocsmányság pfúlj de undorító, alig várom hogy cafatokra robbantsam valami extra kaliberrel
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R. - adjunk neki :)

[2004-05-07 @ 17:41 - ZeroCool]

Igaz, ma már volt egy S.T.A.L.K.E.R.-res hír, de azért ezt már csak nem hagyhatom ki :) Német testvérlapunk is ellátogatott a GSC főhadiszállására, és természetesen nekik is volt lehetőségük kipróbálni a játékot. Gondolom nem meglepő, hogy egy cikket is adományoztak, mely szépséges új képeket is rejt. A cikket itt, a képeket pedig alant találhatjátok:

info: Gamestar
  • Mossberg
    WOW
    Valahogy hirtelen elavultnak kezdem érezni a gépemet...
    ADJÁK KI!!! MOSTAZONNAL !!! AKAROMAKAROMAKAROM!!!!!
  • Árnyvadász
  • Árnyvadász
  • M@TriX
    jaja. ;)
  • Omlás
    Nem tudom egyébként mit sírunk ! A jó munkákoz idő kell !! Én személyszerint várom nagyon a gamet de nem akarom hogy gyorsan kiadják és csalódni keljen benne csinálják amíg tudják és ha végeztek adják ki és akkor nagy büntetés lessz szerintem !
    :DDDDD
  • LSC
    azért 3 hónap nem a világ ellenben a valve és társai 3 éveivel a stalker ahogy most áll a dolog 2 évével.
  • hiba
    Hat a far cry egy csoda volt alig hallottunk rola valamit aztan hip hop itt termett es lezuzott minden eddigit mikozben egy eve meg szinte senki nem hallott rola :)
  • Tibre
    dehogynem késett,2003 novemberében jelent volna meg eredetileg
  • LSC
    Hiszem ha látom:)
  • Glpetyus
    Úgylegyen...))
  • Gabe18
    576-ról:
    A THQ angliai divíziójának hivatalos oldalán némi frissítést eszközöltek a webmesterek, melynek egyik legszembetűnőbb következménye, hogy a STALKER: Shadow of Chernobyl és Warhammer 40000: Dawn of War prouktumok mögül eltűnt a TBC jelző. Ez nagyjából annyit tesz, hogy mindkét program valamikor a harmadik negyedévben, azaz ősz tájékán jelenik majd meg Angliában és Európában.

A Far Cry meg szerintem is profi munka volt.Kitűnő játék,felesleges felhajtás nélkül.
  • Glpetyus
    Tökmindegy mióta készült,az a lényeg,hogy az nem késett hónapokat,éveket.Amikor elöször halottam a játékról már akkor is 2004 március-áprilisről volt szó!A második felével teljesen egyetértek.
  • Omlás
    Glpetyus te honnét tudod hogy mióta készült a Far Cry ???
    Lehet hogy már vagy 3 éve csinálták csak kussoltak és egyébként csúszott az is ! A lényeg az hogy igazábol azért csinálták jól mert nem dobálóztak a megjelenési dátummal majd jön azt kész és meg is jött ! Ezt kellene csinálni mindenkinek és akor nem idegelnénk magunkat hogy megint csúszik és megint és megint és áááááá !

• Glpetyus
  • Glpetyus
    Az a röhejes annak nem csináltak akkora felhajtást mint pl.:Doom3,HL2 és mégse késett...
    (és szvsz qrva jó is)
  • Mossberg
    akkor megkönnyebbültem...
    Röhelyes, hogy a FarCry-on kívül még mindig semmi se jött ki, talán majd E3 után...
  • LSC
    annak szántam de ki tudja.
  • LSC
    béna mert a másik oldalon van a hüvelykidobó.
  • Glpetyus
    detto...
  • Glpetyus
    Szvsz elég béna az AK.

Ilyen 2006-os megjelenésről még csak ne is beszéljetek,mer' még beválik...
  • Mossberg
    Ez ugye tényleg csak egy vicc?
  • LSC
    AKAROM MÁÁÁÁR!!!