34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3716 kedma valami izraeli film, ha erdekel szedd le :) -
#3715 Na van vmi hir a második alpharol?
én már láttam egy nemtudom milyennyelvű tárforumon smsért osztogatják:Dvagymi de lehet nem..
másrészt emule-n találtam egy 700megás fájlt stalker.promo.version(build.version.codename.'kedma'.bin
de kitudja lehet nem is az?:
vmi hir? -
#3714 Mondjuk ésszerüen hangzik... -
#3713 szerintem is igy lesz, mintha irtak volna valahol,hogy morrowind szeru lesz az alvas, ott meg igy volt
persze ha nem eleg nyugis helyet valaszotttal akkor elfordulhat,hogy alvas kozben megtamadnak -
#3712 Nekem úgy jött le,hogy nem lesz ilyen egyszerü... -
#3711 1 nap= 3 óra a játékban (gondolom ráböksz valami alvás gombra valami nyugis helyen aztán majd egy pillanat múlva egy szöveges üzenet tudatja veled hogy de jót aludtál most már mehetsz gyilkolni. -
#3710 A qrva életbe behalt ez a g.ci...
Szóval:
Azt mondjátok meg:az alvás hogy fog végbemenni?Ugyanis vagy én vagyok értetlen f.sz,vagy tényleg nem tudni?
Mer' mióta Stalker van azóta csüngök rajta mint maci a mézen,de semmi konkrétat nem mondtak,csak azt:aludni kell majd.
Sőt mintha azt írták volna,hogy nem lesz időgyorsítás!!Hát akkor hogy??
Gondolom nem kell 6-7 órát majd várnunk a monitor elött... -
#3709 Hi -
#3708 :) -
Mossberg #3707 Talán elkezdett már mutálódni és most éppen az antiszérumot keresi...
Ja, nem, az a FarCry -
#3706 Tán kisnövésü... -
#3705 Tényleg egy AK méretéhez képest elég vékony a keze!!
De ez a játék mindent alázni fog!! -
#3704 egy ilyen csökevényes kézzel, hogy bírja el a fegyvert ?!
ez nem bántás volt ! -
#3703 Ezt nem multira tervezik es a jarmuveknek sem lesz nagy jelentoseguk, szerintemmultiban nem is valoszinu,hogy bennelesznek. -
Mossberg #3702 Battlefield1942-ben sem voltak helik de később a DesertCombat modjába sikerült mégis belerakni
Én reménykedem... -
#3701 nemlehet a helit vezetni, ezt mar leirtak parszor -
Mossberg #3700
A legelső képen távolabb mintha egy MI-24 Hind röpködne...
a multijában heliket is lehet majd vezetni?
És ez a polipfejű ocsmányság pfúlj de undorító, alig várom hogy cafatokra robbantsam valami extra kaliberrel -
#3699 S.T.A.L.K.E.R. - adjunk neki :)
[2004-05-07 @ 17:41 - ZeroCool]
Igaz, ma már volt egy S.T.A.L.K.E.R.-res hír, de azért ezt már csak nem hagyhatom ki :) Német testvérlapunk is ellátogatott a GSC főhadiszállására, és természetesen nekik is volt lehetőségük kipróbálni a játékot. Gondolom nem meglepő, hogy egy cikket is adományoztak, mely szépséges új képeket is rejt. A cikket itt, a képeket pedig alant találhatjátok:
info: Gamestar -
Mossberg #3698 WOW
Valahogy hirtelen elavultnak kezdem érezni a gépemet...
ADJÁK KI!!! MOSTAZONNAL !!! AKAROMAKAROMAKAROM!!!!! -
Árnyvadász #3697 -
Árnyvadász #3696 -
#3695 jaja. ;) -
#3694 Nem tudom egyébként mit sírunk ! A jó munkákoz idő kell !! Én személyszerint várom nagyon a gamet de nem akarom hogy gyorsan kiadják és csalódni keljen benne csinálják amíg tudják és ha végeztek adják ki és akkor nagy büntetés lessz szerintem !
:DDDDD -
#3693 azért 3 hónap nem a világ ellenben a valve és társai 3 éveivel a stalker ahogy most áll a dolog 2 évével. -
#3692 Hat a far cry egy csoda volt alig hallottunk rola valamit aztan hip hop itt termett es lezuzott minden eddigit mikozben egy eve meg szinte senki nem hallott rola :) -
#3691 dehogynem késett,2003 novemberében jelent volna meg eredetileg -
#3690 Hiszem ha látom:) -
#3689 Úgylegyen...)) -
Gabe18 #3688 576-ról:
A THQ angliai divíziójának hivatalos oldalán némi frissítést eszközöltek a webmesterek, melynek egyik legszembetűnőbb következménye, hogy a STALKER: Shadow of Chernobyl és Warhammer 40000: Dawn of War prouktumok mögül eltűnt a TBC jelző. Ez nagyjából annyit tesz, hogy mindkét program valamikor a harmadik negyedévben, azaz ősz tájékán jelenik majd meg Angliában és Európában.
A Far Cry meg szerintem is profi munka volt.Kitűnő játék,felesleges felhajtás nélkül. -
#3687 Tökmindegy mióta készült,az a lényeg,hogy az nem késett hónapokat,éveket.Amikor elöször halottam a játékról már akkor is 2004 március-áprilisről volt szó!A második felével teljesen egyetértek. -
#3686 Glpetyus te honnét tudod hogy mióta készült a Far Cry ???
Lehet hogy már vagy 3 éve csinálták csak kussoltak és egyébként csúszott az is ! A lényeg az hogy igazábol azért csinálták jól mert nem dobálóztak a megjelenési dátummal majd jön azt kész és meg is jött ! Ezt kellene csinálni mindenkinek és akor nem idegelnénk magunkat hogy megint csúszik és megint és megint és áááááá !
-
#3685 -
#3684 Az a röhejes annak nem csináltak akkora felhajtást mint pl.:Doom3,HL2 és mégse késett...
(és szvsz qrva jó is) -
Mossberg #3683 akkor megkönnyebbültem...
Röhelyes, hogy a FarCry-on kívül még mindig semmi se jött ki, talán majd E3 után... -
#3682 annak szántam de ki tudja. -
#3681 béna mert a másik oldalon van a hüvelykidobó. -
#3680 detto... -
#3679 Szvsz elég béna az AK.
Ilyen 2006-os megjelenésről még csak ne is beszéljetek,mer' még beválik... -
Mossberg #3678 Ez ugye tényleg csak egy vicc? -
#3677 AKAROM MÁÁÁÁR!!!