34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3516 gamestaron van 2 video magyar gamestarosok csinálták kint voltak a gsc-nél a nagyobb méretű video ott mutatják a gsc-t (rengeteg tesztelőt láttam muviba^.^) majd kiviszik őket csernobilba.... elég durva a hely -
#3515 Gratula grebber hozod a formádat! lol! -
#3514 elég lett volna egy link is... -
#3513 Na ezek aztán képek! -
#3512 S.T.A.L.K.E.R. - büntess Pisti!
[2004-04-16 @ 08:47 - ZeroCool]
Az E3 közeledtével mindenki kicsit elkezdte visszafogni magát. Így történt ez a S.T.A.L.K.E.R. esetében is, ugyanis már jó néhány napja nem jött róla semmi érdemleges. Most azonban néhány új képpel örvendeztetett meg mindenki a DailyTelefrag (Thanks Headhunter). Az NV40 bemutatón egyébként Oleg barátunk elárulta, hogy az E3-on egy eleddig teljesen titkos buildet mutogatnak majd, természetesen a játék minden grafikai képességével felvértezve (az eddig látottak ugyanis csak gyerekjátékok voltak :D). Imhol néhány képecske, melyek még mindig nem mutatják a Pixel Shader 3.0 adott lehetőségeket:
Info: Gamestar -
Zsoltee_a_bator #3511 mert lehet hogy vannak fontosabb tennivalok is -
#3510 "Ezeket az említett dolgokat (sérülésarányos mozgásszimuláció, végtagok fáradékonysága és célzásromlás, gyógyszerek, női stalkerek, anyagfizikai és áthatolásképességi beállítások) mind gyorsan meg lehet "csinálni"."
Akkor miért nem teszik bele egyiket sem,ha könnyű megcsinálni? -
#3509 Én azért viccesnek tartom, ami itt folyik.
1) Először is senki nem mondta, hogy NEM. Ez annyit jelent, hogy ami belefér, azt beleteszik, ami meg esetleg nem annyira kivitelezhető, az nem lessz benne.
2) Még rengeteg idő van a kiadásig. Ez annyit jelent, hogy bárilyen hírről elmondhatjuk, korán van még.
3) A fejlesztők sem hülyék. Tudják, hogy mitől döglik a légy. Azért, mert most esetleg bizonyos dolgok fejleszése nem halad a legjobban, akkor még az nem azt jelenti, hogy nem is lesz a végleges verzióban.
4) Ha esetleg az első kiadott verzió nem tartalmazza azokat a bizonyos funkciókat, akkor azokat egyesek gyorsan pótolni fogják.
5) Ezeket az említett dolgokat (sérülésarányos mozgásszimuláció, végtagok fáradékonysága és célzásromlás, gyógyszerek, női stalkerek, anyagfizikai és áthatolásképességi beállítások) mind gyorsan meg lehet "csinálni". Éppen ezért ezek nem olyanok, mint bizonoys grafikai kérdések, amelyek korán eldőlnek. Ezek bizony változnak, épülnek.
Szóval ennyit a rémhírekről. Én, mint lapszerkesztő és mint magánember sem hiszem el azokat az infókat sem mindig, amiket még maguk a feljelesztők mondanak. Úgyhogy fel a fejjel! -
Zsoltee_a_bator #3508 ne feljetek jo game lesz, jovore meg ugyis itt a stalker2 -
Zsoltee_a_bator #3507 :D -
Colonel Sink #3506 És mi lesz akkor, ha nem lehet átlőni a falakon, de át lehet látni rajtuk? -
#3505 hát izlések és pofonok. nekem 1 mód sem tetszett idáig... :( talán majd a STALKER feléleszti bennem a reményt! :) -
#3504 Dikki-nek igaza van szerintem.
Vagyis át lehet majd lőni azokon a dolgokon, amiken valójában is, de átlátni nem fogunk a töltények ütötte lyukakon. -
#3503 értsd: Desert combat -
#3502 nekem meg a Desrt xombat meg a True combat mutatta meg. Midkettő jobb mint az alap game. -
#3501 nem ismerem, így én csak az eddigi látott bármilyen mód nevében tudok nyilatokozni... -
#3500 nem mondta senki, hogy nem látunk át a lyukakon. csak, hogy majd nem lehet annyi mindenen átlőni! :) -
#3499 Ne haragudjatok, de
"Mint mondtátok, át lehet lőni fából készült ajtókat, falakat. Át is lehet majd látni a lyukakon?
A golyók nyomot hagynak minden eltalált anyagon. (kitértek a válasz elől = nem)"
ez nekem annyit jelent, hogy ÁT LEHET LŐNI A FALAKAT, de NEM LÁTSZ ÁT A LYUKAKON.
Ahogy olvasom a topicot, nektek nem ez jött át belőle. Vagy rosszul értelmeztem vmit, vhol? -
#3498 egyetértek,viszont az csak egy a sok közül,vannak nagyon jó modok is sof2-höz pl ics -
#3497 nekem a CS megmutatta, hogy mi az a MOD. 1 nagy kalap szar! inkább a patch melett vagyok! :) -
#3496 az hogy nem olyan jó ez nem egészen igaz sok játék esetében jobb modot csinálnak mint az alap game. -
#3495 vagy patch-ban -
#3494 nem szeretem a moddokat, mert általában nem olya jó minőségűek, mint maga a játék. az lenne a jó, ha ezek már a full gameben benne lennének! :) -
#3493 ha modolható lessz a game valszeg pár okos ember belerakja a dolgokat utólag amit lehet. -
#3492 hát ja, nem vagy 1edül. engem is eléggé zavarnak ezek a dolog, mert nagyon szeretem az ilyen aprólékos játékokat... (anno az Arx Fatalis-ért megvoltam bolondulva :D ) de hát mit lehet tenni? legfeljebb azt amit most is, morgolódni a fórumon... :( -
#3491 nekem is a legjobban várt game csak lelomboz ez a sok negatív dolog. -
#3490 hát nagyon remélem! :) -
#3489 hát ezt igazán nem nehéz megoldani gondolom benne lessz. -
#3488 az asztalos fedezéket én is tudom díjazni! :) -
#3487 na azért azt én is remélem! :)
király fizika és király játékmenettel mondjuk még mindig nálam az 1ik legjobban várt game! :)
bár arra lennék még kiváncsi, hogy azt ki-e szedik, hogy a fegyvereknek súlya van. tehát ha sokáig "célratart" állásban vagyunk, akkor elfárad a kezünk és gyengébben célzunk. mert én vmi ilyesmiről olvastam még anno... -
#3486 meg nem lehetett elbujni egy hordó mögé mert az AK átvitte mint a szart nem úgy mint a "jó" amcsi filmekben elbujnak egy asztal mögé:). -
#3485 A True combat Quake 3 modban ha oldalról lőttél rá egy konténerre pl, simán gellert kapott a golyó benne na az volt a durva. Egyszer így lőttem fejbe a csapattársam:). -
#3484 azért a tárgyak átlövését nem kéne kihagyni mert ennek már minimumnak kéne leni manapság, ha 3 évvel ezelőtt már meg tudták oldani simán. Ráadásul ők hangoztatták hogy mekkora fegyver buzik és minden fegyver élethűen fog viselkedni és amit életben át lehet lőni, azt a játékban is át lehet majd. -
#3483 hát ja... lehet, hogy még a Far Cry jobb is lesz nála összeségben? mert nekem eddig nagyon bejött az a game...
de azért még a remény hala még nem halt meg... :) bízok az ukrán srácokban! :) -
#3482 ja, mondjuk a hangok elég furák voltak, de mivel, hogy nem szeretem a CS-t, nem is tudom, hogy milyenek a hangok...
meg ha belegondolok 1 helyen késett is a hang...
szóval attól még a fizikai meg egyéb hangok nagyon zúztak benne! :) -
#3481 Gondoltad hogy kiadnak egy hivatalos videót lopott gagyi CS hangokkal? -
#3480 az ilyen dolgok miatt szartam össze magam örömömbe most meg ehh.... -
#3479 Se női stalker-ek nem lesznek ami kicsit reálisabbá tenné mégjobban a gamét. Komolyan mennyi ideig tart egy női modellt készíteni és hangokat felvenni hozzá? Vagy az a cél hogy ne lőhessünk nőkre? Nem is az a szándékom de elvégre vannak "gonosz" nők is akik lelőnének secperc alatt. -
#3478 jaaa. azt a videót nem tudtam, hogy nem hivatalos... :(
viszont az nagyon über volt! :)
sajnálom, hogy a megbetegedést kikapták, meg a hasonlókat... legközelebb, meg a mutánsokat szedik ki... :( -
#3477 hát ez a durva. Végülis nem mondja a csávó hogy nem lessz benne, de azt sem hogy igen szóval szerintem nem lessz. Egyébként az nem hivatalos videó volt.