34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Mossberg
    Hopsz, csak nem valami kényes témába tenyereltem?
    Ha már volt róla szó akkor nem feszegetem de ha valaki megadná a hozzászólás számát azt megköszönném
  • grebber
    Nem javitják ki ezeket amiről te itt beszélsz.
    Szerintem jó igy de lehetne mit javítani
  • JuanG
    OFF

persze, a ti4200-es AA és AF nélkül gyorsabb mint a FX5200 v. FX5600-as, én is majdnem 5600-ast vettem...rá is b@sztam volna ...

ON

megnéztem ezt az E3-as videót, és nagyot csalódtam ... a hangulat és a grafika nagyon ott van, jól ki van találva a körítés, de ha ilyen lesz a végleges játékban a karakter animáció (lények, emberek), mint ebben a bemutatóban akkor én nem fogom tudni élvezni a gamét...annyira rontja az összhatást, hogy félelmetes...a múviban amikor késsel hátulról leszúrja az egyik ellenfelet, majd elsírtam magam kínomban, annyira GAGYI volt ...és a csapattársak mozgása is nagyon tré, a rainbow six első részében szebb volt!!!...remélem csak jövőre jön ki a játék, és normálisabb karakteranimáció lesz benne, mert ez rendkívűl lerontja nálam az összhatást...de azért még REMÉNYKEDEM!
  • HuAn82
    Ah... míg alszik a Stalkerem, addig kiviszem a kutyát, elszívok egy cigit, talán egy mozi is belefér.
  • oneal1
    az betenné a kaput!!
  • Seth
    Hát én is ezt mondom bakker
  • _Atti_
    alvás morrowind módra lesz .pont.
  • Seth
    Baromság....még a legkidolgozottabb RPG-ben is csak egy pillanat és aludtál 5 órát, kizárt hogy real-time-ban legyen megoldva. Az már a játékmenet rovására menne.
    Vagy a "40 óra játékidő"/amit a készítők ígérnek / fele alvással telik?
  • Glpetyus
    Én is igy gondolom:))
  • hispan2
    Szerintem az alvás nem elsz időben meggyorsítva, ha csak te azt nem mondod. Megjegyzem szerintem nem te fogod eldönteni, mikor ébredsz. Úgy értem, hogy ha ellenség talál rád (ami gyakori lesz), akkor autómatikusan felébredsz és harcolnod kell.
  • Glpetyus
    "Miért van az AK bal(!) oldalán a závárzat!?"

EL NE KEZD BAZDMEG!!!
  • Mossberg
    Jah, és a VSS-t DC óta NAGYON utálom...
  • Mossberg
    Csak most ért le a stalker_april

Észrevételek:
    1. KIRÁÁÁÁLY!!! Nagyon várom a gamet, talán kárpótol az elbukott Fallout3-ért
    2. Tök jó érzés embernek lenni (Nem tudom ezt miért írtam most ide)
    3. Miért van az AK bal(!) oldalán a závárzat!?
  • Mossberg
    Mivel az FX5200-vel történt egy kissebb ..khm.. "baleset" csak egy 4200-re volt elég zseton. Ez van...
    (egyébként furcsa de az 5200-nél jobb a teljesítménye most a gépnek )
  • Glpetyus
    Egyáltalán mi késztetett,hogy ilyet vegyél???
  • Mossberg
    Nem hülyülök!

Ráment egy napom mire átnyálaztam az összes fórumot, de be lehet az FC állítani úgy, hogy a konfigomon (lásd lentebb) ami megjeleníthető az ott is legyen szaggatás nélkül!
    És az én konfigom szvsz közepes legalábbis ami az fps-eket illeti...
    Mondjuk most, hogy végre jönnek a nagy nevek be kell majd ruháznom egy új video kártyára
  • Glpetyus
    Na ez a lol...
  • Glpetyus
  • grebber
    lol pedig az jó kari
  • Glpetyus
  • Mossberg
    OFF

Az FX 5200-esem néhány alkatrésze még mindig itt van valahol az ágy alatt szétszórva...

ON
  • Mossberg
    Jah, főleg a rozsda volt csilli-villi a csöveken
  • Glpetyus
    ennek...
  • Glpetyus
    Kandurex ekkora lúzer,vagy ez csak egy szarul sikerült poén volt?????
  • LSC
    az neked csili vili? az a pandora tomorrow egy röhej. Hangok 0, netkód 00, grafika közepes. Mi ezen a csilivili? A farcry az csilivili.
  • LSC
    nem egy szimpla megyek azt írtok terminator módjára game lessz.
  • _Atti_
    "van amit nem fikázok..pl..HL2, LOTR: Battle of middle earth, Splinter Cell stb. stb." Akkor neked SCriptelt csili vili Populár játékok kellenek..
  • LSC
    Röhej de többen várják mint pl a HL2-t. No comment.
  • LSC
    és ha mégis lessz tök mind1 2006-ban már mindenkinek újabb gépe lessz:)
  • LSC
    abban igazad van hogy közepes gépen nem igazán megy szépen full high-ban az FC de az is tuti hogy a stalker-nak nem lessz akkora gépigénye.
  • Kandurex
    Egyébként meg erről szól a fórum nem? Ahogy írtad vélemények innen - onnan, nem is értem miért tetted ezt most szóvá..mindegy
  • Kandurex
    sorry, nálam..tudod..fikafikafikafikafikafikafikafika :
  • Curze
    Én azért jobban szeretem előbb látni a kész játékot és utána véleményt mondani. :) Akkor már lehet orrba-szájba fikázni, dicsérni egyaránt, mert hát ízlések és pofonok különbözőek. És ezt tiszteletben tartjuk! :)
  • Kandurex
    Tudom, én ilyen kis fikagép vagyok..megyek és... fikafikafikafikafikafikafikafikafika....ez van...van amit nem fikázok..pl..HL2, LOTR: Battle of middle earth, Splinter Cell stb. stb.
  • Curze
    Hmmm... Szeretem az olyan hozzászólásokat mikor valaki csak azért ír valahova hogy lehúzza az aktuális játékot. Ez vonatkozik más topic-okra is persze! Kedves szokás :))
  • Kandurex
    Megnéztem a videót, konkluzió: Ezidáig se vágyakoztam túlzottan a játék után, de ez a förmedvény...RÖHEJ!
  • Glpetyus
    :D
  • Omlás
    :))
    egyébként is feleslegesen vitázunk mert úgysem látuk még a S.T.A.L.K.E.R. DX9 es efektekkel megdobált képeit !Majd meglátjuk mi lessz !
  • Omlás
    i = y
  • Omlás
    "© Mossberg

Asszem én vagyok már fáradt de ti csak poénkodtok most, ugye?
    A FarCry-ban az volt a legcsodálatosabb hogy a baromi jó kód miatt közepes gépen is simán futott high detailben.
    A STALKER-nek (ha a trailerekben lévő cuccokat bennehagyják a végleges játékban) jóval nagyobb lesz a gépigénye mint a FarCrynak "

Te most hülyülsz ??? Mi neked a közepes gép a Far Cri kibaszott memoria és VGA no meg Proci igényes ugyhogy ne mond hogy közepes gépen simán High on fut ! mert ez nevetséges !!!!!!