34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Gabe18 #3596 Hát minimumnak lehet jó az 56k,a ping meg majd 4 számjegyű lesz...
Eszerint még nálam is eldöcög majd,pozitív! -
#3595 mondjuk az 56k-s modem vitszes :D -
#3594 min. config :)
Windows 98/ME/XP/2000 + DirectX 8.1
1.5 GHz-es proci
512 MB RAM
GeForce 3 64 MB vagy ATI Radeon 8500 64 MB
DirectX 8.1 kompatíbilis hangkártya
Multiplayerhez 56 kb-os modem -
#3593 Mi ez a pangás?Vége a tavaszi szünetnek? -
Zsoltee_a_bator #3592 realtime volt. -
radical #3591 Sziasztok, a Kölnben rendezett bemutatóról kilopott alfát meg lehet valahol találni? -
#3590 hát aki csak másolni tud... :DDDD -
#3589 büntess Pisti, ezen behaltam :DDDDDDDDDDD -
#3588 -
#3587 amugy valoszinu nem real timeban vettek fel, hanem lerendeltek, szoval framedrop egy 486-os gepen se lenne. -
#3586 a szar divx miatt szaggat a quicktime verzio folyamatos -
#3585 Valószinü :D -
Zsoltee_a_bator #3584 a legelso videot amit stalkerrol lattam egy gf4mx -en vettek fel :) pedig az sosem volt egy csucskartya.
lehet mostse r800xt -t hasznaltak :) -
#3583 Na leszedtem a legutolsó videót("kicsit" késve).Qrva jó De! Csal a szemem vagy néha tényleg szaggat a tesztgépen??? Pedig tuti nem egy P1-es -
Colonel Sink #3582 Így van. -
Colonel Sink #3581 Hát ez igaz. -
Zsoltee_a_bator #3580 miert kene kihagyni? pont hogy jo lenne.
sugarzo helyen mindenkibe ezt tomik, miert maradna ki a jatekbol. -
#3579 Remélem azt végül kihagyják...jöjjön má'!! -
#3578 Sugárvédő tabletta?:DDDD -
#3577 -
#3576 Mér nem hagyjátok azt a hüvelykivetőt,mit sem fog változtatni eme kiváló(?)játékon.Legyen má' kész én leszarom merre repül a hüvely!
Egyébként ha ez olyan realiszikus lesz 2 mp alatt elfüstölünk a sugártól -
#3575 kíváncsi vagyok hogy a ballisztika lessz e olyan mint az etalon OFP-ben. Vagy a szokásos ahova lövök odamegy azonnal effektus lessz. -
#3574 jól mondod, az 1%-a nem veszi észre. -
#3573 Na igen, a baj csak annyi, hogy erről halgatnak mélyen, elsusmusolják, ami százszor roszabb, mint az, hogy valójában tükrözöttek a fegyverek. -
#3572 Már megbocsáss, de amikor egy interjúban szóba kerülnek a fegyverek, általában kihangsúlyozzák, hogy ennyire, meg annyira ügyelnek arra, hogy reális legyen minden (hangok, ballisztika, stb.), de de erről a fegyvermodel-tükrözésről nagy kuss van...
Félreértés ne essék, egy mondattal el lenne intézve a dolog - ha azt kinyilvánítanák, hogy a látvány miatt csinálták így (a'la BF:Vietnam)... -
Zsoltee_a_bator #3571 nem hangoztatjak uton utfelen. sok dologban megis joval realisabb lesz mint az fps-ek 99 szazaleka. mellesleg szereny velemenyem szerint a realitasra nem ilyen teren van szukseg. -
#3570 De akkor ne hangoztassák, hogy mennyire ügyelnek a realitásra - ha még erre sem képesek... -
#3569 de ha észre se veszed,akkor nem mindegy,hogy bal vagy jobb oldalt van? -
Colonel Sink #3568 Szerintem az a baj, hogy te túlságosan értesz a fegyverekhez. Minket, laikusokat nem zavarnak ezek az eltérések. És az a gyanúm, hogy a Stalker célközönségének 1%-a sem veszi észre őket. Úgyhogy a fejlesztők inkább a többség szórakoztatásának elvét követik, és meghagyják a tükrözést stb. -
#3567 Ez nem balkezesség kérdése. A fegyverek a valóságban jobbra dobják ki a hüvelyt, éppen azért, hogy jobbkezes használat esetén a lövőtől elfele dobja ki a hüvelyt, és ne keresztbe elötte. Gyakorlagilag már a kanócos puskák óta jobbkezesek a fegyverek (ott is a fegyver jobb oldalán volt a kanóc, hogy kézre essen). Egyedül a bull-pup fegyverek (ahol a tár és zárszerkezet a váltámaszban található), pl. az Steyr AUG vagy FAMAS olyan, hogy át lehet szerelni bal kezesre, mivel a jobboldali hüvelykivető balkezes használat mellett a lövő arca mellett lenne (lehet belegondolni...). Kivétel is akad, pl. az angol SA80 (L85) gépkarabély csak jobbkezes kialakítású (rühellik is az angol bakák, nem csak ez okból...).
Emiatt aztán elég hülyén is sikerült megoldaniuk az SVU-t, és a Groza-t, mert az is csak jobbra dobja ki a hüvelyt a valóságban, itt meg úgy ábrázolják, hogy a hüvelykivető eléggé elöttünk van - mintha nem lenne a válhoz szorítva a tus...
Amúgy a balkezeseknél is van többféle fegyverfogás, én pl. a TOZ-8 kispuskát úgy töltöm legtöbbször, hogy a bal kézzel fogást váltok, ráfogok az előagyra, és jobb kézzel ürítek/töltök. Máskor meg balra billentem (jobb kéz marad az előágyon), bal kézzel kezelem a zárdugattyút és azzal töltök is. De tény, hogy ha úgy alakulna, hogy komolyabb sportlövői terveim lennének, akkor be kellene szerezni egy balkezes puskát, mert ez katasztrófa... -
#3566 Ja hogyne, netezés közben is balkézzel tartom a puskát -
Colonel Sink #3565 Netezés közben is? -
#3564 stalker.hu @ quakenet - come and join! -
#3563 Kössz, megnyugodtam. -
#3562 akkor normális vagy ;) -
#3561 Nem, jobb kézzel a cső végét tartom/támasztom.
Bal kéz/ujj az "elsütő szerkezeten". -
#3560 tehát jobb kéz a ravaszon? -
#3559 Így van én balkezes vagyok, és a bal oldalon tartom a fegyvert (légpuska ). -
#3558 meg ez az egész egy nagy shit,ha bal fele van a hüvelykivető akkor miért jobb fele tartja a fegyvert?mert így a gyerek feltehetően bal kezes,tehát a bal keze,ami erősebb/ügyesebb a ravaszon van,viszont azzal kéne felhúzni a fegyvert,de a jobb kezével meg közbe nem tudja megtartani a puskát,tehát elég körülményes így a tárcsere -
#3557 ez viszont baromság,én is balkezes vagyok és nem a bal kezemmel húzom fel a fegyvert(már,ha felhúznám :)),meg a fegyvert is úgy tartom,hogy jobb oldal felé nézzen