34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3796 Ebben inkább csak bízom... -
#3795 Ezt a magasröptű következtetést miből vontad le? -
#3794 Tuti,hogy nem lesz akkora gépigénye mint a Fc-nak...
Bár nekem azzal se vót' problémám... -
#3793 Az baszna be,2005?????????? -
#3792 :)))))) -
#3791 :DDD -
#3790 Ja téma lezárva majd meglátjuk de többsége ugyse vallja be ha akadna neki! -
#3789 mert közismerten egy "jó" széria az FX főleg a közép kategória. De lécci inkább ne mennyünk bele a témába ez nem az a topik. Elnézést az FX miatt biztos nem lehet a gond. -
#3788 Nálam is szaggatott belső tereknél PIV/2.6 512MBRAM, FX5600/256 konfiggal. Belsőnél FPS 10-20 között volt.
Az ABIT 9600XT-vel megszünt ez a problémám.
Ennyire gyenge Dx9 alatt az FX5600 ! -
#3787 Oleg baze kapjátok össze a heréiteket mert rajtatok a világ szeme. -
#3786 Hát talán írta hogy nem celeron és nemtom miért lenne már az FX miatt. -
#3785 na ennyit a 2004-es megjelenésről és ne mongya nekem senki hogy ne legyek negatív a fél monitoromat rá hogy szeptemberben nem lessz belőle semmi. -
#3784 GF FX és cerka talán azért. -
#3783 e3: Stalker DirectX 9 verzió év végéig
Sogun, 08:22 - Játék: Akció
(Gamestar.de) Míglen nyakanyújtott kövér tömegek ácsorogtak hosszú sorokban, hogy láthassák a nagy kongással beharangozott, ám annál kevesebb információt adó csinibaba E3-Stalker trélert, addig a Gamestar.de csapata elegánsan beslisszant a THQ páncélkeszonjának hátsó ajtaján, hogy tüzetesen szemügyre vegye az IGAZI Sztalkereket. Szemgolyó közelségbe kapták a nyers, radioaktív realitást. Oleg Yavorsky – a GSC Game World klán sztalkere – mutatott nekik egy bump-mappingtól meg shaderektől csöpögő beltéri pályát.
A padló hasadékaiból kiáramló forró gőz annyira élethű volt, hogy már a látványától is megijedtek. Igen impresszívek voltak még a fényeffektek: pontosan kiszámolt árnyékok élesedtek és halványultak el, attól függően, milyen messze táncolt az ember a fényforrástól. A Gamestar.de brigád hüledezve állapította meg, hogy a STALKER kinézete lazán egy szinten van a DOOM III.-éval. A szabadtéri részekhez, tehát a sztyeppés, domboldalas, Küblicica golf-pályás, mocsaras részekhez nincs még DirectX9 effektes változat. Oleg Yavorsky elmondta, hogy a fejlesztőcsapat fele éppen a szabadtéri részek DX9 grafikáján dolgozik, a többiek megpróbálnak egységes egészet kovácsolni a játékból. Oleg optimistának tűnt. Megkockáztatta, hogy ha minden jól megy ???!!???!! - akkor talán még ebben az évben készen lesznek a játékkal. Kkhhrrmm.. köhh.. [Ezt az „időpontot” ha átültetjük a rideg valóságba, akkor ebből könnyen 2005 lesz..] Mintha a drága THQ őszi megjelenésről beszélt volna? De hát ezt a Valve-SzeptemberHarminc! korában már megszok(p)hattuk.
Info: Hardwired -
#3782 Milyen az az alaplap,hogy "ratyi"??? -
#3781 Mer' az 5600-os már DX9-es,ha nem tudnád:)))
Sokkal tőbb dolgot jelenit meg,mint egy Ti4200-es...
Ezáltal,értelemszerüen kicsit lassabb,hisz a Ti a fele effekteket meg se jeleniti:)) -
#3780 hát ez jó... akkor nláam miért teszi ezt? -
Mossberg #3779 AMD XP 2500+, 512RAM, GeForce4Ti128MB
Minden high detailben sehol nem ment 40 alá az fps
(kivéve az anyahajót, azt nagyon elb***ták) -
#3778 a szakít mint állat arra értem hogy megy frankón:)nincs lassulás/akadás -
#3777 Hát nekem eléggé nyöszörög a far cry..külső tereken szakit mint állat semi gond de belül szinte lehetetlen célozni ugy bellasit.
P4(nem cerka)2ghz ,GeforceFX5600,1024mbyte DDR,sound Blaster live!,mondjuk az alaplapon ratyi.. -
Mossberg #3776 Asszem én vagyok már fáradt de ti csak poénkodtok most, ugye?
A FarCry-ban az volt a legcsodálatosabb hogy a baromi jó kód miatt közepes gépen is simán futott high detailben.
A STALKER-nek (ha a trailerekben lévő cuccokat bennehagyják a végleges játékban) jóval nagyobb lesz a gépigénye mint a FarCrynak -
#3775 :-) -
CUCLI #3774 nah tényleg nem írok többet. a témával kapcsolatban. mármint a hulladék témával. csak a game...
ámen :D -
#3773 Válaszom a FarCry-ban de látom már késő. :P -
CUCLI #3772 átmegyünk topic szétkúrásba -
#3771 Szabad országban élünk. -
CUCLI #3770 látom vazz de akkor sem kéne hulladékozni -
#3769 lásd: 3765 -
CUCLI #3768 MINÉL?!
-
#3767 (mármint az összes többivel együtt, hogy élvezhető sebességet érjek el annál a hulladéknál) -
#3766 Jaja, én pl azt a fícsört ki is kapcsoltam a FarCry-ban. -
davos80 #3765 Ja, szerintem se gáz.Én is örülnék, ha nem lenne akkora gépigénye mint a farcry-nak. -
#3764 Ezt betudhatjuk egyelőre az őszi megjelenésnek, bár annyira nagy katasztrófa nem lenne ha kihagynák (mint a nedvesedő betont :P). :-) -
#3763 Remélem csak én láttam rosszul.
Nincs a meglöt embereken golyónyom???
Nagy hiba ha nincs. -
#3762 Van benne himbálozo lámpa (mint a FAR CRY-ban) és vannak benne belső terek amiben sok-sok finom csővecske.
Majd lehet összehasonlítani a FAR CRY-al.
Szerintem simán megállja a STALKER a helyét.
De majd a demóban vagy a fullban kiderül. -
#3761 Na most nézem azt a 165MB-os movie-t nagyon zsír az a láthatatlanná változó szörny. -
#3760 Csak találgatok de szerintem fog kelleni neki egy FX5600Ultra vagy 9600Pro.Meg egy 2Ghz feletti proci no meg 512MB ram. -
#3759 Vajon mekkora lesz a gépigénye? Remélem nem kell alá olyan erős hardware mint a Far Cry alá. -
davos80 #3758 Ja, király!Jó lesz a gém, már várom. -
Torry #3757 29%-nál jár!