34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
    Ebben inkább csak bízom...
  • cifuatwork
    Ezt a magasröptű következtetést miből vontad le?
  • Glpetyus
    Tuti,hogy nem lesz akkora gépigénye mint a Fc-nak...

Bár nekem azzal se vót' problémám...
  • Glpetyus
    Az baszna be,2005??????????
  • Glpetyus
    :))))))
  • Glpetyus
    :DDD
  • grebber
    Ja téma lezárva majd meglátjuk de többsége ugyse vallja be ha akadna neki!
  • LSC
    mert közismerten egy "jó" széria az FX főleg a közép kategória. De lécci inkább ne mennyünk bele a témába ez nem az a topik. Elnézést az FX miatt biztos nem lehet a gond.
  • Nemcso
    Nálam is szaggatott belső tereknél PIV/2.6 512MBRAM, FX5600/256 konfiggal. Belsőnél FPS 10-20 között volt.
    Az ABIT 9600XT-vel megszünt ez a problémám.

Ennyire gyenge Dx9 alatt az FX5600 !
  • LSC
    Oleg baze kapjátok össze a heréiteket mert rajtatok a világ szeme.
  • 0ppika
    Hát talán írta hogy nem celeron és nemtom miért lenne már az FX miatt.
  • LSC
    na ennyit a 2004-es megjelenésről és ne mongya nekem senki hogy ne legyek negatív a fél monitoromat rá hogy szeptemberben nem lessz belőle semmi.
  • LSC
    GF FX és cerka talán azért.
  • grebber
    e3: Stalker DirectX 9 verzió év végéig

Sogun, 08:22 - Játék: Akció

(Gamestar.de) Míglen nyakanyújtott kövér tömegek ácsorogtak hosszú sorokban, hogy láthassák a nagy kongással beharangozott, ám annál kevesebb információt adó csinibaba E3-Stalker trélert, addig a Gamestar.de csapata elegánsan beslisszant a THQ páncélkeszonjának hátsó ajtaján, hogy tüzetesen szemügyre vegye az IGAZI Sztalkereket. Szemgolyó közelségbe kapták a nyers, radioaktív realitást. Oleg Yavorsky – a GSC Game World klán sztalkere – mutatott nekik egy bump-mappingtól meg shaderektől csöpögő beltéri pályát.

A padló hasadékaiból kiáramló forró gőz annyira élethű volt, hogy már a látványától is megijedtek. Igen impresszívek voltak még a fényeffektek: pontosan kiszámolt árnyékok élesedtek és halványultak el, attól függően, milyen messze táncolt az ember a fényforrástól. A Gamestar.de brigád hüledezve állapította meg, hogy a STALKER kinézete lazán egy szinten van a DOOM III.-éval. A szabadtéri részekhez, tehát a sztyeppés, domboldalas, Küblicica golf-pályás, mocsaras részekhez nincs még DirectX9 effektes változat. Oleg Yavorsky elmondta, hogy a fejlesztőcsapat fele éppen a szabadtéri részek DX9 grafikáján dolgozik, a többiek megpróbálnak egységes egészet kovácsolni a játékból. Oleg optimistának tűnt. Megkockáztatta, hogy ha minden jól megy ???!!???!! - akkor talán még ebben az évben készen lesznek a játékkal. Kkhhrrmm.. köhh.. [Ezt az „időpontot” ha átültetjük a rideg valóságba, akkor ebből könnyen 2005 lesz..] Mintha a drága THQ őszi megjelenésről beszélt volna? De hát ezt a Valve-SzeptemberHarminc! korában már megszok(p)hattuk.

Info: Hardwired
  • Glpetyus
    Milyen az az alaplap,hogy "ratyi"???
  • Glpetyus
    Mer' az 5600-os már DX9-es,ha nem tudnád:)))
    Sokkal tőbb dolgot jelenit meg,mint egy Ti4200-es...

Ezáltal,értelemszerüen kicsit lassabb,hisz a Ti a fele effekteket meg se jeleniti:))
  • _Atti_
    hát ez jó... akkor nláam miért teszi ezt?
  • Mossberg
    AMD XP 2500+, 512RAM, GeForce4Ti128MB
    Minden high detailben sehol nem ment 40 alá az fps
    (kivéve az anyahajót, azt nagyon elb***ták)
  • _Atti_
    a szakít mint állat arra értem hogy megy frankón:)nincs lassulás/akadás
  • _Atti_
    Hát nekem eléggé nyöszörög a far cry..külső tereken szakit mint állat semi gond de belül szinte lehetetlen célozni ugy bellasit.
    P4(nem cerka)2ghz ,GeforceFX5600,1024mbyte DDR,sound Blaster live!,mondjuk az alaplapon ratyi..
  • Mossberg
    Asszem én vagyok már fáradt de ti csak poénkodtok most, ugye?
    A FarCry-ban az volt a legcsodálatosabb hogy a baromi jó kód miatt közepes gépen is simán futott high detailben.
    A STALKER-nek (ha a trailerekben lévő cuccokat bennehagyják a végleges játékban) jóval nagyobb lesz a gépigénye mint a FarCrynak
  • Hmuda
    :-)
  • CUCLI
    nah tényleg nem írok többet. a témával kapcsolatban. mármint a hulladék témával. csak a game...
    ámen :D
  • Hmuda
    Válaszom a FarCry-ban de látom már késő. :P
  • CUCLI
    átmegyünk topic szétkúrásba
  • Hmuda
    Szabad országban élünk.
  • CUCLI
    látom vazz de akkor sem kéne hulladékozni
  • Hmuda
    lásd: 3765
  • CUCLI
    MINÉL?!
  • Hmuda
    (mármint az összes többivel együtt, hogy élvezhető sebességet érjek el annál a hulladéknál)
  • Hmuda
    Jaja, én pl azt a fícsört ki is kapcsoltam a FarCry-ban.
  • davos80
    Ja, szerintem se gáz.Én is örülnék, ha nem lenne akkora gépigénye mint a farcry-nak.
  • Hmuda
    Ezt betudhatjuk egyelőre az őszi megjelenésnek, bár annyira nagy katasztrófa nem lenne ha kihagynák (mint a nedvesedő betont :P). :-)
  • grebber
    Remélem csak én láttam rosszul.
    Nincs a meglöt embereken golyónyom???
    Nagy hiba ha nincs.
  • grebber
    Van benne himbálozo lámpa (mint a FAR CRY-ban) és vannak benne belső terek amiben sok-sok finom csővecske.
    Majd lehet összehasonlítani a FAR CRY-al.
    Szerintem simán megállja a STALKER a helyét.
    De majd a demóban vagy a fullban kiderül.
  • grebber
    Na most nézem azt a 165MB-os movie-t nagyon zsír az a láthatatlanná változó szörny.
  • grebber
    Csak találgatok de szerintem fog kelleni neki egy FX5600Ultra vagy 9600Pro.Meg egy 2Ghz feletti proci no meg 512MB ram.
  • Seth
    Vajon mekkora lesz a gépigénye? Remélem nem kell alá olyan erős hardware mint a Far Cry alá.
  • davos80
    Ja, király!Jó lesz a gém, már várom.
  • Torry
    29%-nál jár!