34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#3876 akor tolcsed lefele, de aztnemertem minek kerdezed, ha ugysem fogadsz el semilyen valaszt -
#3875 egyébként meg csak a srác kérdésére válaszoltam. Sry. -
#3874 hol láttál fikázást a játékkal kapcsolatban? Az a kiadó aki meg fűt fát ígér és nem tartja az meg bekaphatja lásd condition zero, HL2, Doom 3, STALKER. -
#3873 Ezt honnan tudod ????Letöltötted? -
#3872 annyiban,hogy ugyanaz -
davos80 #3871 Hol láttad ezt?Link? -
#3870 STALKER_E3_ALPHA ez miben más mint a pre alpha? -
davos80 #3869 Szép nagyon, de:
1: Ez a játék a far cry szintű graf nélkül is jó lesz (ebben biztos vagyok)
2: Nincs kedvem új videokártyát venni...
Nincs pénzem inkább. -
#3868 dx9-es enginebol kepek -
#3867 Es foleg a GameStar:)))))Az egy LOL!!! A gyerek koru kozonsegukkel, meg az istenkent tisztelt nagyarcu szerkesztokkel:) -
#3866 A játékfejlesztőknél semmi sem 100%. És főleg nem a megjelenési dátumok... :( -
#3865 Nem azért de a HL 2 + a D3 már nem igazán kétséges ez a 2 game még idén kintt lessz az 100% !!! Olvassatok GameStart !!!!!! :)))))))) -
#3864 Végigolvastam az oldalt, és felmerült benem két kérdés
Te ide csak fikázni jársz?Vagy csak bevágtad a durcit, mert nem akkor jön ki a játék amikor te szeretnéd?
-
Noodlee #3863 Remélem nem kell majd hozzá P7-es gép, és Geforce 6-os kártya. -
#3862 Az igazsag az, hogy egyelore ezt a jatekot mindenki ajnarozza, vedi, de hasonlo efektus mint a DoomIII, HL2, DNF stb. Egyelore semmi biztosat nem tudni. -
#3861 hallottunk mi már 2003 szeptembert is meg 2005 q2-t is. -
#3860 vagy ezév szeptember vagy jövőév kitudja mikor. -
Noodlee #3859 Hali!
Nem szoktam figyelni a fórumot, lehet, hogy lerágott csont, de mikor jön ki ez a "CSODA"?? -
#3858 én is szoktam neizgulj. -
#3857 Az nem rossz...
Bezzeg én ma is melózok... -
#3856 jah az én melómban szünet van nyáron. Színház. -
#3855 THX!
Nem hangzik rosszul... -
#3854 A Morrowindben úgy van a szunya, hogy megnyomod a sleep gombot,ekkor megkérdi hogy mennyi órát akarsz aludni vagy a teljes gyógyulásig akarsz e aludni. Elsötétül a kép(közben autosave) és már szunyáltál is.Ha közben rádtörtek, akkor magától felkelt harcolni. -
#3853 És addig szabin vagy???? -
#3852 amikor kezdődik a suli az embereknek nekem meg a meló:( -
#3851 Téma lezárva mert felesleges majd ha kijön idén akkor kijön idén azért reménykedjünk. -
#3850 Kijön idén,hidd má' el vazzegggggg!!!!!!!!!!!!! -
#3849 nem csak -na hanem simán be is fog ba..ni.
De jóbb is mert sokmindent remélhetőleg korrigálnak. -
#3848 Beb.szna:(( -
#3847 Az sajna még odébb lesz ala 2005. -
#3846 Nem érdekes:)))
Csak nemrég kb.3 oldalon keresztül lett kitárgyalva:))) -
#3845 Na most néztem meg az E3-as videót...
Sztem kiba..ott jó!
Valaki fikázta a késes megoldást,lehet én vagyok igénytelen,de szerintem nem rossz.Az az igazság,én még élethű késelést játékban nem láttam,de amit láttam az nagyrészt ennél rosszab volt...
Kivétel talán Far Cry ahol szinte éreztem,hogy a kezembe lévő 1 kilós "tárgyal" jól hátba ba..tam az ellent...
Az emberek mozgása egy két helyen tényleg nem a legjobb,de ennek ellenére gagyinak,szarnak(stb.)nem nevezném.
Pláne,hogy nem is az:))
Sztem a mutánsok mozgása teljesen rendben van(ki a f.sz tudja hogy mozog egy mutáns??:)))
A pinyós résznél a láthatalan szörnyike meg egyenesen büntet...
És ittjön a számomra nem tetsző dolog(csak egy van):
a szörnyek...
Néhány még elment volna,de ennyi?? Sajna(szvsz),ez is átesett a ló másik oldalára...Nekem az lett volna a legjobb,ha bele se raknak ilyen láthatatlan meg mittomén milyen förmedvényeket...:((
Ettől egy kicsit sci-fi hangulata van(legalábbis a videónak),és ez sztem ebbe nem illik:((
De ennek ellenére qrva jó és még mindig a legjobb játék lesz:))
Csak jönne már:(( -
#3844 És a morrowind-be hogy volt vazze...??
(nem nyomtam)...:((( -
#3843 :))) -
Mossberg #3842 Lehet, hogy tényleg így lesz és minden szunya előtt kell majd találni valami relatív védett helyet amit körbe kell pakolni majd aknákkal meg érzékelőkkel már ha az ember nem egy fényes alagútban akar ébredni aminek a végéből az üknagypapi integet.
Király lenne... -
Mossberg #3841 köszi -
#3840 Szerintem ha egy ellenség meglep álmodban, akkor többet nem fox felébredni. -
#3839 az a késes gyilok tényleg nagyon roller. Gyönyörű a játék de ilyen kicsi (de annál fontosabb) dolgon "spórolnak. -
#3838 Röviden.Direkt van úgy azzal magarázva hogy így látványosabb ahogy repkednek a hüvejek és ők azt mondták magukról hogy nagy fegyver buzik és minden a legreálisabban lessz megcsinálva ezzel kapcsolatban. Már az elején elbukott ez az ígéret. -
#3837 A legjobb amikor mondja a csávó hogy a gép nem csal az ellenség nem tudja hol vagy csak azt tudja amit lát.