34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Hmuda
    Nekem se tünt fel és nem is fog zavarni egyáltalán, de a valóságra kivetítve marha nagy baromság lenne.
  • Lacc
    Nekem nem hiszem hogy fel fog tűnni ez a hülyröpködés. Más fps-ekben is volt így. Na jó persze azok nem hajaztak annyira a realisztikusságra, de ez legyen a legnagyobb baj.
  • Hmuda
    Mondjuk most hogy így belegondolok tényleg gáz ez a "pofánkelőttröpködahüvely" dolog.
  • janos666 #3553
    Biztos balkezes a fejlesztők nagy része. Nekem ez még jól is fog esni.
  • Hmuda
    Okés, mostmár világos.
  • hispan2
    Új címen a STALKER Hun: http://stalker.hardwired.hu
  • toMpEr
    dc-rol le lehet tolteni sok helyrol
  • Tibre
    nekem a film kéne
  • Tibre
    de
  • LSC
    ez a gamestar-os vid nem?
  • LSC
    engem érdekelnme de nincs tárhelyem:)
  • LSC
    ez nem nagy dolog, de kicsit dedó egy ilyen játékhoz.
  • LSC
    hogy fordítottak, jobbamondva a másik oldalon van a hüvelykidobó majdnem az összes fegyveren, ezt azzal magyarázták hogy jobban néz ki ha látod repkedni a hüvelyeket a pofád előtt. Pfff.
  • toMpEr
    2 video
  • DOGMAN
    "szinte mindegyike jobbkezes kialakítású"

így akartam: szinte mindegyike a VALÓSÁGBAN jobbkezes kialakítású

ha érdekel valakit a Szturgackij fivérek Stalkeres novellája, szerezzen egy tárhelyet és feltöltöm.
  • DOGMAN
    Hát az hogy az összes fegyver balkezes kialakítású (balra dobja a hüvelyt, csak bal kézzel lehet felhúzni stb..), holott ez a valóságban csak igen ritka.
    Sőt az eddig látott fegyverek, szinte mindegyike jobbkezes kialakítású, és a játékban tuti tükrözve vannak a modellek.
    Hogy miért arról meg lila fi.gom sincs...

DOGMAN
  • Hmuda
    Mivan a fegyverekkel?
  • LSC
    nem lettem okosabb:)
  • hispan2
    Azt nem tudom, hogy mit tud, de azt mondják, hogy sokmindent. Többet nem nyilatkozom az ügyben.
  • LSC
    mit tud majd az a pixel shader 3? Nekem már ígyis megfelelne csak a ratyi dolgokat javítsák ki. (fordított fegyverek etc.)
  • hispan2
    Itt van egy régebbi kép, itt még jó a sín:

• hispan2
    Hát igen, ezek a képek gondolkodásra adnak okot:
    "melyek még mindig nem mutatják a Pixel Shader 3.0 adott lehetőségeket"
    Először is mikor mondják már, hogy igen, ez már az. Mindig cask annyit hallunk, hogy de ez nincs benn még, de az nincs benn még. Ez így nem jó. Én már látni akarok olyan képeket, amik a végleges dolgokat tükrözik.

A másik, hogy tényleg az lesz a lényeg, hogy ezeket a viszonlag kisebb helyszíneket mennyire tudják összehangolni. Kérdés az, hogy mennyire lesz betanulható az egész zóna? Szerintem mindenki csak egy viszonylag kisebb rész szakértője lesz (viszonyleg kicsi=3-5 km2). Ha egészében értelmezzük, akkor lehet, hogy azon fog megbukni, hogy a nagy terület miatt a kisebb részek el lesznek hanyagolva. De ha meg nem, akkor azért lesz vér profi az egész.
  • Zsoltee_a_bator
    tudtommal jelen esetben a sinnek 2 dimenzioja erdekes a tema szempontjabol, a magassag es a szelesseg, a hosszusag elhanyagolhato :) az elobbi kettobol meg egyik sem mutans nagy.
  • Zsoltee_a_bator
    hat nem. :)
  • Tibre
    még mindig nem érted miről van szó...
  • Police88
    Nem mind1 ezért nem lesz ragyi játék mert kicsival nagyobb vagy szélesebb a vonat sin.........
  • Zsoltee_a_bator
    kicsit keskenyebb mint egy cipotalp.
    ti meg nem setaltatok vonatsinen?
  • PTW
    mindenfele bantas nelkul mondom de hihetetlennek tartom ezt a szorszalhasogatast!!!!!!
    ---LOL----
  • LSC
    de egyébként ha valaki itt nem mondja észre sem vettem volna.
  • LSC
    nem a sintávolsára gondoltam én legalábbis hanem maga a sin magasság és vastagságára.
  • Esrohnoil
    Hidd el, valójában néhol te is beférnél. ;)
  • lerboy
    Valóban eltúlozták egy kicsit, de ez betudható talán annak, hogy elvileg Magyarországtól keletre a volt Szovjetúnióban más nyomtávot használnak. Bár ez még akkor is túlzás, mert ha megnézzük a stalker magasságát, ha lefeküdne beférne a két sin közé :)
  • Tibre
    uhh,akkor nézd meg a szélességét
    ...
  • Zsoltee_a_bator
    amugy mi bajotok a sinnel?
    kb bokamagassagig ernek, vagy epp alig affole. pont amekkoranak lennie kell.
    ez nem villamos-sin, meg kisvasut.
  • Zsoltee_a_bator
    mert te nagyon okos vagy.
  • Esrohnoil
    Ezeken a képeken is látszódik, h. ezek kisebb helyszínek, én arra lennék kíváncsi, h. ez az egész hogyan működik majd összefüggő, több négyzetkilométeres területen...
  • grebber
    Van egy olyan érzésem hogy ezt a jónak induló gamet el fogják baszni.
  • LSC
    a sinek télleg nagyok.
  • hispan2
    Képelemzés:

1)KÉP: Nem látom a heggesztéseket! Ja és a tetőfedő lemezek törése is gagyi.
    2)KÉP: Belelóg a stalker ujja a kalasba és a létra illesztése is...
    3)KÉP: A sínek aránytatanul nagyok, a kutya nincs szépen kidolgozva.
    4)KÉP: Ez szép, tetszik, nem szólok semmit.
    5)KÉP: Itt is nagyok a sínek, az alagút íve egy kicsit fura.

Jó persze ez csak vicc, nagyon szépek. De én akkor is maximalista vagyok!
  • Serpa
    "CSERNOBIL NAPJAINKBAN!!

Na kérem szépen. Aktuális magazinunk tulajdonosai már megszemlélhettek egy rövidebb videót Csernobil világáról. Arra gondoltunk, hogy ezt most online is elérhetővé tesszük. Ráadásként egy eleddig nem látott, hosszabb változatot is feltettem a szerverre. A második videó NEM egyezik a 37 megással. Rengeteg új képkockát mutat a GSC főhadiszállásáról, CSernobilról és a környező világról. Feltétlenül nézzétek meg őket!"

:: Chernobyl Short ::

:: Chernobyl Long ::