34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • davos80
    Ha van valami új infód vagy kipróbáltad, léci szólj!
  • Ikarus
    Kösz, kipróbálom, bár nem régi a monitorom, nincs 1 éves. (19" max 1600x1200)
  • Mossberg
    Régebbi monitorok nem igazán tudják lehozni az újabb játékok gyárilag beállított képfrissítését és biztonsági okból kikapcsolnak. Az Nvidiás beállításoknál kösd a képernyőfelbontásokhoz fixen pl. 60 Hertzet az minden monitornak tudnia kell.
  • Ikarus
    Ott van valami, de nem tudom, hogy új-e vagy sem. Minden esetre nem akar menni. Help please!
  • grebber
    Ja ezek szerint.A gameslibary-n vagy valami ilyesmin fenn van.
  • davos80
    Most ez valami "új alpha" ?
  • Ikarus
    Nekem az istenért sem akar menni, valami baj van vagy a felbontással, vagy a frekvenciával, mert a monitorom megadja magát, ahogy elindítom. Ha tud valaki valami megoldást, az írhat.
  • LSC
    ezért elég durva hogy egy 2002-es verzióval mennek az E3-ra.
  • grebber
    STALKER_E3_ALPHA

Most olvastam róla és azt irják hogy ebben csak 1 szörny ellenfél van meg más részek mint a pre alpha-ban de ebben is csak mászkálni lehet.
  • Glpetyus
    A legnagyobb kedvenc(tom' hogy régi)...
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    Megabrutál!!!!!!!
  • Glpetyus
    Ha nem baj...
  • Glpetyus
  • Sadun Tryst
    jah... azok is közte vannak... sry
  • toMpEr
    #3868 ?
  • LSC
    akkor linkeld be lécci mert nincs sok kedvem keresgélni ott.
  • Glpetyus
  • Sadun Tryst
    van pár új kép a GSO-n
  • Glpetyus
    Én is ettől tartok:((((
    Sztem már egy kicsit el is ba..ták a sok láthatatlan,meg mittomén milyen zombival:((((
  • LSC
    Semmi, de azért ott figyel majdnem minden képen:)
  • toMpEr
    nemis kell tudni mi tortent ott, mivel semmi koze nincs a jateknak az esemenyekhez
  • ubi
    Чернобль
  • toMpEr
    nem valoszinu hogy lesz kooperativ, legalabbis eddig hallgattak rola, ha terveznenek mar biztos eldicsekednenek vele
    amugy multiban valoszinu lesz mas skin katona meg mittudomen, csak a tortenetben kell fix karakterrel menni
  • Mossberg
    Úgy emlékszem lesz multi és cooperatív, az pedig csak egy fajta fejjel elég zavaros
  • toMpEr
    Nemvaloszinu,hogy lesz benne karaktergeneralas, hisz Oleg igy nez ki :)
  • LSC
    persze meg orkok és night elfek:)
  • LSC
    lessz karakter generálás? Én eddig csak egy fazont láttam a trélerekben. Az amcsi kompatibilitás könnyen elképzelhető ugyanis a 90% szerintem asse tudja mi az a csernobil és mi történt ott.
  • Zsoltee_a_bator
    de akkor mar lehetne deus ex 1 fele albino fej is :)
  • Mossberg
    Na ettől félek én is, hogy az utolsó pillanatban lightosítanak rajta, hogy az amcsi tizesekkel is kompatibilis legyen (bár már most le merem fogadni, hogy karater-generálásnál LESZ választható afro-amerikai fej is)
  • toMpEr
    hmm azt ugye tudod,hogy a torenetnek semmi koze nincs csernobilhoz?
  • hispan2
    Hát éppen ezért lesz jó ez a játék, mert végre a helyszín is reális, közel van hozzánk, nincs idióta története (más aki ismeri az igazi csernobilt, az tudja, mi történt és szerintem ezzel a legtöbb kelet-európai tisztában van), viszonyleg jó a fizika (mert azért van még mit finomítani), a grafika lenyűgöző és nekem az eddig látottak alapján az egésznek a hangulata is tetszik (Igor a csernobili síkságon barangol egy szem kalassal és két tár lőszerrel). Szóval én is csak várni tudom, de már nagyon!
  • SZEG007
    Talán azért, mert a legtöbb játék célközönség az amerikai tizenéves társaság, akik naponta veszik az uj játékokat, és kurvára leszarják hogy reális legyen maga a játék, csak az érdekli öket, hogy löhesék a zombikat, katonákat...., és esetleg egy könyen érthetö bárgyu történetet kapjanak.
    Na remélem ez nem lesz a STALKER-böl
  • grebber
    Nem nem fogadom el csak kiváncsi vagyok honnan tudod??
  • LSC
    pl a hitman 2 -ben elég jó. Az a minimum szerintem aminek manapság kéne lenni. Ha ott meg tudták csinálni nem értem itt miért nem lehet. Reménykedjünk hátha kapnak emiatt kis flémet és megcsinálják. Megemlíteném hogy a fordított fegyverek miatt is csak flémet kaptak semmi jót (hogy húú de jól néz ki) mégis benne hagyták szarva a közvéleményre. Ezt a hozzáállást nem értem igazán.Mindenek ellenére életem egyik legjobban várt játéka mert mindaz benne lesz remélhetőleg amiket szeretek a PC-s játékokban.
  • LSC
    Semmi gond. A HL2-t pont azért írtam mert az az egyik etalon ebben a késés témában.
  • SZEG007
    Én még egy játékban se láttam normális késelést(gondolom láttad BF-e a késelés efektet:), hát elég gagyi.....), de mondjál egy játékot ahol jol megcsinálták, és kiprobálom:)
  • SZEG007
    Én sorry:) mert kissé agresszivan reagáltam
  • SZEG007
    Csak te a HL2-t kivételnek emlitetted(pár más játékal együtt), közben ott is ugyanugy tologatják a megjelenési dátumokat.Sajna minden kiado a legnagyobb piaci haszonra akar szert teni, és mi meg csak várunk, csak várunk, csak várunk......
  • LSC
    jah értem már abból a késes kommentből szűrted le hogy én ide járok fikázni a játékot.Istenem bocsásd meg a bűnömet mert eme szent csodáról írni mertem egy dolgot ami szerintem gagyi. Ha láttad volna a videót amiről szóvan akkor megértenéd miről beszélek. Mellesleg ez nem egy BF színvonalú játék lessz ahol az embereknek egy ilyen megoldás tetszeni fog. Ne érts félre a BF jó játék de a kettő elvárásai nagyban különböznek.