34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • jihad
    Stalker Nukem 4ever ;)
  • Istencsászár
    csak mire ez kijön addigra nemcsak az unreal enginék lesznek hanem több más brutális engine+gém... ez idén lettvlna szép és jó.. de elszurták
  • jihad
    Az a baj mire ez egyáltalán kijön, már az Unreal3 engines gamékkal kell megmérkőznie, ami nem megy. Elkésett 1 évet, kár érte.
  • Istencsászár
    lol ez jóvolt:D
  • hispan2
    Na akkor ez már tényleg zóna-hangulat.
  • kirol
    Sugárfertőzésben meghalt mindenki a fejlesztőkkel együtt!
  • hispan2
    nem szóltatok, hogy zóna-bújócskát jáccunk.
  • hispan2
    de kihalt itt minden
  • hispan2
    Akia borítót csinálta, tehát hozzá. De nem kötekedni akarok csak megjegyeztem egy tényt.
  • Glpetyus
    Kihez beszélsz?
  • hispan2
    A gépigénynél nem írtál kicsit keveset? 64 megás grafikari?...
  • zolo
    Német neked nem emberi?Mindenki leragad az angolnál?
  • Glpetyus
    Mért ?
    Úgy felhasználnád ? :o)
  • Esrohnoil
    Vmi emberi nyelven nincs? :)
  • Glpetyus
    Nesztek cép bojitó :asddasad@
    (nem az én művem )
  • hispan2
    Jaj de elegem van már az egészből...
  • grebber
    Hát már le kéne nekem is szokni az onna copykra mert mostanában megjárom 3 napos cuccokat tesznek ki újnak.
  • GrimReaper78
    Úgy van, de a G* is elmehet a búsba, a hülye csúsztatásaival együtt. Azt a címet adták a cikknek, hogy törölték a játékot.
  • grebber
    Most nem azért de aki elhitte hogy vége az megérdemli.
  • Glpetyus
    Hát bár kicsit megkésve, de a THQ megcáfolta a tegnapi pletykát, mely szerint a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl fejlesztése eredménytelen lenne. Bár a kiadó bátran kinyilvánította, hogy a pletyka nem igaz, további információkat nem adtak csak annyit, hogy a játék megjelenése valamikor 2006-ban várható.

gémsztár
  • rekettyes
    ekkora faszsagot mar reg hallottam hogy egy szar strategiai jatek fejlesztese miatt kepesek halasztani azt a jatekot amit annyian varnak.
    Ki a fenet erdekel egy sokadik fantasy jatek
  • grebber
    Mondom még mindig ezek valami oriásira készülnek
  • Glpetyus
  • Mustang2005
    Már k***vára érdekelne!!
  • Mustang2005
    Lesz vagy nem lesz STALKER???
  • hispan2
    Mi meg indítsunk el egy olyan pletykát, hogy a világon élő többszázezer rajongó decemberben zarándoklatra készül Kijevbe ahol is nyilvános lincselés lesz, ha addigra nem jön ki a játék. Ez biztos ösztönzőleg hatna a fejlesztőkre.
  • Istencsászár
    elolvastam aztis...poénból nemkeringenének ilyen pletykák valami valóságalapja van
  • Gabe18
    "Mostanra már kiderült, hogy ez az információ - amennyiben valóban elhangzott - semmiképpen sem állja meg a helyét. Vagyis nincs semmi olyanról szó, hogy nem lesz játék, csak még mindig nem tudni mikor. "

Mintha ezt a 2 mondatot nem vetted volna figyelembe,csak a hir első részét.

Mindenesetre a hosszúranyúlt fejlesztés,név változtatás,ujabb csúsztatás,most meg már a teljes csönd jó alapot ad az ilyen pletykákra.Jó lenne már valami fix infó hogy mi van.Még akkor is ha esetleg tényleg befuccsolt az egész...
  • Istencsászár
    Igencsak érdekes pletykát indított a Krawall Gaming Network a közelmúltban. Szerintük az idei Games Convention keretein belül elhangzott ez a mondat: "A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztését leállították, mivel a THQ nem bírta már finanszírozni a folyamatos költségeket". Mostanra már kiderült, hogy ez az információ - amennyiben valóban elhangzott - semmiképpen sem állja meg a helyét. Vagyis nincs semmi olyanról szó, hogy nem lesz játék, csak még mindig nem tudni mikor. Egyszóval ne higgyetek minden pletykának, lesz S.T.A.L.K.E.R., akárcsak Duke Nukem Forever :P / gamestar

:))))))))))))))))))))))))))))))))) valahogy éreztem hgy valami nincsrendben ezzel a gémmel nesztek.. ennyi
  • Istencsászár
    főleg hogy ezt vagy 3 hete már hivatalosan bejelentették hogy nemlesz:D
  • grebber
    Ja főleg mivel ki sem viszik.
  • Glpetyus
    Nekem bejön :)
    Könnyen olvasható,..én egy kicsit "nehezebbre" számítottam.
    Jó könyv
  • Csoder
    Én most egy másik könyvet olvasok.. de amint a végére érek neki látok a Stalkeresnek.
    Neked mi a véleményed.. jó könyv ? :)
  • Glpetyus
    én meg egy fix megjelenési dátumnak
  • M@TriX
    arról én is tudnék, az tuti :)
    meg hangos lenne itt a fórum. :)

bár a GCre ha működő progit hoznak hátha kiszivárog ;)

bár én már csak egy új videónak is örülnék.
  • Glpetyus
    Jah,én már a felénél vok,köszönjük szépen
  • Glpetyus
    Émmeg aszittem,kijött vmi....
    [butuska]
  • Esrohnoil
    Jah, nagyon kemény... :D Vki még hazudni sem tud rendesen. :)
  • M@TriX
    amúgy kinnt lesz/van a gém a GC-n nem? akkor várható lenne egy kis infó kép meg stb.
  • M@TriX
    eddig csak alfa volt kinnt :)