34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
jihad #6396 Stalker Nukem 4ever ;) -
#6395 csak mire ez kijön addigra nemcsak az unreal enginék lesznek hanem több más brutális engine+gém... ez idén lettvlna szép és jó.. de elszurták -
jihad #6394 Az a baj mire ez egyáltalán kijön, már az Unreal3 engines gamékkal kell megmérkőznie, ami nem megy. Elkésett 1 évet, kár érte. -
#6393 lol ez jóvolt:D -
#6392 Na akkor ez már tényleg zóna-hangulat. -
#6391 Sugárfertőzésben meghalt mindenki a fejlesztőkkel együtt! -
#6390 nem szóltatok, hogy zóna-bújócskát jáccunk. -
#6389 de kihalt itt minden -
#6388 Akia borítót csinálta, tehát hozzá. De nem kötekedni akarok csak megjegyeztem egy tényt. -
#6387 Kihez beszélsz? -
#6386 A gépigénynél nem írtál kicsit keveset? 64 megás grafikari?... -
#6385 Német neked nem emberi?Mindenki leragad az angolnál? -
#6384 Mért ?
Úgy felhasználnád ? :o) -
#6383 Vmi emberi nyelven nincs? :) -
#6382 Nesztek cép bojitó :asddasad@
(nem az én művem ) -
#6381 Jaj de elegem van már az egészből... -
#6380 Hát már le kéne nekem is szokni az onna copykra mert mostanában megjárom 3 napos cuccokat tesznek ki újnak. -
GrimReaper78 #6379 Úgy van, de a G* is elmehet a búsba, a hülye csúsztatásaival együtt. Azt a címet adták a cikknek, hogy törölték a játékot. -
#6378 Most nem azért de aki elhitte hogy vége az megérdemli. -
#6377 Hát bár kicsit megkésve, de a THQ megcáfolta a tegnapi pletykát, mely szerint a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl fejlesztése eredménytelen lenne. Bár a kiadó bátran kinyilvánította, hogy a pletyka nem igaz, további információkat nem adtak csak annyit, hogy a játék megjelenése valamikor 2006-ban várható.
gémsztár -
#6376 ekkora faszsagot mar reg hallottam hogy egy szar strategiai jatek fejlesztese miatt kepesek halasztani azt a jatekot amit annyian varnak.
Ki a fenet erdekel egy sokadik fantasy jatek -
#6375 Mondom még mindig ezek valami oriásira készülnek -
#6374 -
#6373 Már k***vára érdekelne!! -
#6372 Lesz vagy nem lesz STALKER??? -
#6371 Mi meg indítsunk el egy olyan pletykát, hogy a világon élő többszázezer rajongó decemberben zarándoklatra készül Kijevbe ahol is nyilvános lincselés lesz, ha addigra nem jön ki a játék. Ez biztos ösztönzőleg hatna a fejlesztőkre. -
#6370 elolvastam aztis...poénból nemkeringenének ilyen pletykák valami valóságalapja van -
Gabe18 #6369 "Mostanra már kiderült, hogy ez az információ - amennyiben valóban elhangzott - semmiképpen sem állja meg a helyét. Vagyis nincs semmi olyanról szó, hogy nem lesz játék, csak még mindig nem tudni mikor. "
Mintha ezt a 2 mondatot nem vetted volna figyelembe,csak a hir első részét.
Mindenesetre a hosszúranyúlt fejlesztés,név változtatás,ujabb csúsztatás,most meg már a teljes csönd jó alapot ad az ilyen pletykákra.Jó lenne már valami fix infó hogy mi van.Még akkor is ha esetleg tényleg befuccsolt az egész... -
#6368 Igencsak érdekes pletykát indított a Krawall Gaming Network a közelmúltban. Szerintük az idei Games Convention keretein belül elhangzott ez a mondat: "A S.T.A.L.K.E.R. fejlesztését leállították, mivel a THQ nem bírta már finanszírozni a folyamatos költségeket". Mostanra már kiderült, hogy ez az információ - amennyiben valóban elhangzott - semmiképpen sem állja meg a helyét. Vagyis nincs semmi olyanról szó, hogy nem lesz játék, csak még mindig nem tudni mikor. Egyszóval ne higgyetek minden pletykának, lesz S.T.A.L.K.E.R., akárcsak Duke Nukem Forever :P / gamestar
:))))))))))))))))))))))))))))))))) valahogy éreztem hgy valami nincsrendben ezzel a gémmel nesztek.. ennyi -
#6367 főleg hogy ezt vagy 3 hete már hivatalosan bejelentették hogy nemlesz:D -
#6366 Ja főleg mivel ki sem viszik. -
#6365 Nekem bejön :)
Könnyen olvasható,..én egy kicsit "nehezebbre" számítottam.
Jó könyv -
Csoder #6364 Én most egy másik könyvet olvasok.. de amint a végére érek neki látok a Stalkeresnek.
Neked mi a véleményed.. jó könyv ? :) -
#6363 én meg egy fix megjelenési dátumnak -
#6362 arról én is tudnék, az tuti :)
meg hangos lenne itt a fórum. :)
bár a GCre ha működő progit hoznak hátha kiszivárog ;)
bár én már csak egy új videónak is örülnék. -
#6361 Jah,én már a felénél vok,köszönjük szépen -
#6360 Émmeg aszittem,kijött vmi....
[butuska] -
#6359 Jah, nagyon kemény... :D Vki még hazudni sem tud rendesen. :) -
#6358 amúgy kinnt lesz/van a gém a GC-n nem? akkor várható lenne egy kis infó kép meg stb. -
#6357 eddig csak alfa volt kinnt :)