34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6596 "De rég is hallhattunk már erről a sokak által messiásként várt játékról. Azonban most se mondhatni róla sok jót. A játék már így is bőven késésben van, ám most is egy sajnálatos késést kell elfogadnunk, hiszen bár a játék megtalálható a THQ következő generációs konzolokra kerülő játékainak listája között, mely némi reményt sugallhat, PC-re a tervek szerint viszont csak 2006 októberében kerülhet ki legkorábban. Tehát még ez a dátum se biztos. Lassan sajnos már ez a játék is eltűnik a süllyesztőben." (gamestar.hu) [2005. október 30. @ 14:56 - Forcecaster]
"In addition, previously delayed PC title S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl has slipped further, and is down for an October 2006 release at the earliest." (eurogamer.net) 28/10/2005 15:43
-
davos80 #6595 Erre azt tudom mondani,hogy Land Of The Dead...
Unreal motor.2005.Hangulat 120%... -
#6594 Nem basznak ki magukkal tuti meghozza a belefektetett zsét majd.
És mindeki a grafal van elfoglalva hogy nem lesz már ütös ha kijön.Szerintem a fejlesztők tudják ezt a legjobban és 1 évig még gyurnak rajta szvsz.
Majd meglátjuk. -
#6593 magukkal basznak ki....
-
#6592 hazudni tudnak a fejlesztők mint a vizfolyás csak a projectel sehogy sem állnak?.... -
#6591 de ezt nem értem.
nemrég még olyan hírek voltak, hogy, "már végeztünk mindennel, már csak pár kis bugot javítgatunk ki," meg multiplayer kiegyensúlyozás stb... most meg legkorábban 2006 október... -
haxoror #6590 Jó ötlet már tényleg NAGYON fárasztó ez az állandó temetési hangulat :/ -
#6589 Nyissunk egy topicot aminek címe :Ugyse lesz Stalker meg szar ozt oda írjatok -
#6588 nem kamu hír...amire ezt kidobják, már egy közepesen szar grafika fogja jellemezni stb....grat -
pinehead #6587 én lemondtam róla őszintén szólva.
-
#6586 Hány és hány játék van úgy, hogy csak húzzák és húzzák és húzzák... Ott van a Battlestation: Midway például. Már számtalan "first look" ismertető repült ki róla, de a játék még mindig sehol (pedig az is készül már vagy három éve)...
Azért az, hogy a THQ 2006-os pénzügyi évében sem szerepel, az mond valamit... -
#6585 Szerintem kamu hír
Amúgy mi a fenének kell ennyit flémelni én se tudom kijön-e egyáltalán a játék meg már nekem is elegem van a sok huzavonából de mégse húzom le mert egyáltalán nem biztos ,hogy elcseszik és ha nem adják akkor is csak sajnálni.
-
#6584 Nem, jövőre tényleg mert már annyira veszteséges lesz az egész hogy az hihetetlen. Sőt azt is megkockáztatom, hogy jövő év első negyedéve. -
#6583 Azt akartad mondani h. jövőre legkorábban. :) -
#6582 Kamu vagy nem kamu de jövőre jön! -
JIRZSI #6581 Hmmm érdekes, mert semmi hivatalos hír nincs erről, vagy csak én nem vettem észre, se a nagyobb Online Gamer magazinokba, sem a hivatalos oldalon. Így számomra elég kamunak néz ki a dolog. -
#6580 hát ne is ^^ -
#6579 igen.. az a baj hogy sok gémben ez a beharangozója hogy "más kategória" azt amikor kijön +van a nagy pofáraesés hogy MIEZ??? erre vártam? és amit igértek?, de nelegyen igazam -
haxoror #6578 Persze hogy várok a stalkerre, ezért írogatok ebbe a topicba is
Közben persze tolok más gémeket is Q4-t és FEAR-t már kijátszottam, tetszettek de ez most tökmindegy mert a stalker más kategória, amit eddig tudok róla egy DeusEx lesz posztapokaliptikus világban és ilyen játék most nincs más a láthatáron.
Majd a Fallout3 lesz még talán ilyen de az még nagyon messze van. (bár a first person ott nem túl valószínű de az nem baj) -
#6577 igazságért ne nevettess már..
Haxor te a Stalkerra vársz? mással nem tolod? többi szar? honnan tudod hogy a Stalker jobblesz? ... majd, ha még megélem hogy kiadnak egy demot és esetleg 1 fullt majd kiderül, hogy ennyi huzavona után aztmondjam, hogy igen ez az a gém amire kell várni, de előtte valamit lekéne rakni az aszatlara a "rajongóknak"..
( mer csak az össze vissza hazudozás megy ha nemvettétek volna még észre, persze ezcsak az énvéleményem ami nemszámit ) -
haxoror #6576 "győztek" omfg
persze hogyne LOL -
moralosan #6575 de persze ezért nem jár büntetőpont ^^ -
#6574 ^.^ -
#6573 Ezt már én is meg akartam kérdezni. -
#6572 hát csak akkor járok járok amikor valami hirvan:) ( anno énis vártam a gémet,de ezmár túlvan az átba**áson amit ezek csinálnak ) lehet te még mindig hiszel benn hogy holnap kijön:D hát ezvan nemvagyunk egyformák.. :)) -
#6571 Akkor én is kérdezek :)
Ha fos,szar,tré,meg a te faszságaidat kell olvasnom akárhányszor benézek,akkor mi a fasznak jársz ide ??
-
#6570 ez nem flém csak vélemény és egy kérdésre válasz.. -
#6569 stop flame -
#6568 nemhát mer kijöttek láttak győztek és mindeki avval tolja mer királyak de ez a fos ez mi??? mitigértek multkor? 2006 év eleje? omg... szánalmas hazug banda rosszabb mint a valve pedig őkse különbek -
haxoror #6567 quake4, fear, cod2 ezeknek mi köze van a stalkerhoz?
Nem egy kategória. -
#6566 Hát szerintem pont ezek égtek le (kivéve fear,az teccett)... -
#6565 fake -
#6564 ennek csak 1 -2 oka lehet rájöttek az ő gémük a maiak közt leégne ( quake4, fear, cod2 stb.. ) kamu duma, kamu duma.... -
#6563 LOL :D -
#6562 :DDDDD ki gondolta volna loááál -
#6561 Már megint csúszik a STALKER! Legkorábban 2006 októberében várható -
#6560 Majdnem kész. Jujj de jó! -
#6559 Szeva Tac!Itt vagy?
-
#6558 -
#6557 Nyilvan megvan nekik csak a letoltest zaroltak.
Ahogy en kepzelem a jatek kiadoja rajuk pirithatott habar az oroszoknal tenyleg nem lehet tudni.