34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6196 Itt a FEAR demo a küszöbön kit izgat a Stalker ezekután sose fog megjelnni és nem is jó mer csak igérgetnek hahaha -
#6195 Rendben! :) -
d4v1d #6194 Ez csak az én véleményem.Ezért ne sértődj meg. -
d4v1d #6193 Én se azt mondom, hogy a HL2 szar. Önmagában jó játék, de személy szerint többet vártam.Ettől függetlenül jó játék volt az is. -
#6192 Én meg nem játszottam a HL 1 -el, csak a HL 2- val, de nagyon ottvan, nagyon! -
d4v1d #6191 Ha minden reggel imával kezded a napot, talán segít valamit.
A Half-Life 2-t is úgy harangozták be, hogy újradefiniálja a játékvilágot.Aki meg nem szereti az FPS-t az játsza végig, és tuti, hogy átpártol.
HÁÁÁT én nem ezt vettem észre.Én végignyomtam,de ennek nem volt meg az a feelingje mint a HL1-nek. ÉN hiszem, hogy ez nem fog olyan hamar eltűnni a szíről mint pl.HL2. Szóval imádkozzunk tesvéreim. -
#6190 Ugyanúgy lesz benne hiba.....sajnos.
Csak azért imádkozzatok,hogy ne basszák L úgy,mint pl. a Deus Ex 2-t !
Azt is mennyien várták....szintén évekig.... -
#6189 LOL ez közel sem igy van lesznek benne hibák.
És ezekenek van pofájuk nyugi bele. -
d4v1d #6188 Gondolj arra is, hogy ha egy játékot az első megjelenési dátumtól már 3éve tolnak, az biztos nagy durranás lesz.Szerintem mostmár ha kijön nem lesz benne semmi hiba, unalmas rész stb.Mert ha igen, akkor az összes gamer magazin megírja a beégésüket, ezt pedig szerintem ők se akarják. Ha egyszer még az életbe megjelenik, az biztos hogy minden más game-et verni fog. -
atttika #6187 Egyetertek, en mondjuk felek attol is, hogy az rpg-es reszekkel elfogjak cseszni, lassu lesz a jatekmenet, es korulmenyes lasd Boiling Point-ban.Remelem nem igy lesz! -
#6186 Az a baj, hogy ennyi várakozás után az ember lelkesedése alábhagy, legalább is az enyém igen. Ha jól emlékszem talán már 2003-ra is be volt jelentve a megjelenés, még amikor a Half-life 2-t is vártuk augusztus 31-re. Úgy ahogyan abban az évben a HL2-ből sem lett semmi, úgy a STALKER-ből sem. Ugyan a HL2 megjelent úgy 1,3 év mulva, de már ekkorra a VALVE mondjatjuk úgy is, hogy kihúzta a gyufát a játékosok részéről, gondolok itt a sok magyarázkodásra, mentegetőzésekre a forráskód ellopására stb. A HL2 megjelenése óta is eltelt, ha jól számolom 8 hónap és ehhez képes a már idénre többször is bejelentett megjelenési időpontokat is elhalasztották a szóbeszéd szerint 2006 elejére de olyat is olvastam, hogy a végére. Hát a 3 éves csúszás kezd azért kicsit sok lenni. Nem tudom miért nem akkor jelentenek be egy softwaret, ha már majdnem 100%-os vagy az is az az időpont amikor megjelenhet. Alakulnak itt szép számmal a STALKER klánok, csak a STUFF nincs még sehol. Nem tudom meddig lehet még a szmünket egy-egy screenshot-tal vagy naptárral kiszúrni. A magam részéről meg inkább nem is várok inkább semmit a STALKER-től mert nem akarok úgy járni mint a DOOM3-al és a HL2-vel. Nem rosz egyiksem de valahogy mégis többet vártam tőlük. Hogy miben? Talán interaktivitásban és változatosságban. Sajnos számomra mind 2 game esetében akadtak kicsit unalamas, egyhangú és eröltetett szakaszok. Na meg hát mikor volt az már amikor a 3 nagy várományost, a DOOM3-at, a Half-Life 2-t és a S.T.A.L.K..E.R.-t egy lapon emlegettük? -
d4v1d #6185 Meg fog jelenni, csak győzzük kivárni -
Csoder #6184 Mek fok az jelenni -
#6183 Majd ráérsz ezzel akkor, amikor megjelenik,... ha megjelenik. -
d4v1d #6182 megtettem, de nem találom.
-
#6181 Olvass vissza. -
d4v1d #6180 Helló mindenkinek!
Lehet tudni valamit a gépigényről? kb.?
-
haxoror #6179 Ja, és ők nem tartanak vissza progikat az erős konkurencia miatt mert ŐK CSINÁLJÁK A LEGJOBBAT! :D -
haxoror #6178 Nem!
Azt a Bethesda fejleszti, van ott pénz dögivel nem véletlen vették meg a frencsájzot!
Ahogy kijön az Oblivion a Fallout3-ra küldik át a felszabadult embereket szal max 1.5-2 év és itt lesz!
(A Bethesdának nem szokása a csúsztatás :) -
Csoder #6177 Na persze.. az még a stalkernél is messzebb van:D -
Csoder #6176 :DDD -
haxoror #6175 jön a Fallout3 -
haxoror #6174 Nah tünés a negatív hullámaiddal! -
#6173 ez soha nem jön ki wázzz.... -
Csoder #6172 2 sor re:
Én is én is:) Fallout 2 a kedvencem :) -
#6171 Posztapok,és/vagy mi lett volna ha....
-
#6170 Azt én is várom....meg a YOU ARE EMPTY-t
Szeretem a posztapok gémeket....nagyon :) -
#6169 Én abszolut ugyanígy gondolom. Jelenleg a FEAR a várományos....nem pedig ez a when its done kategóriás mégcsiszolunkrajtadenemsokákijön -
#6168 Én már nem is várom! Ha várom annál nagyobbat fogok csalódni ha eltolják 2006 májusára aztán szeptemberre majd Karácsonyra... -
DJviolin #6167 Sziasztok!
Mikori a legutóbbi alfa, mert most egy 1154 -el játszok. -
#6166 -
#6165 Gamespot-on frissítve a release date: 2006.02.01 -
#6164 Ne fesd az ördögöt a falra -
#6163 A hcgameren elö lehet már rendelni a gamet 10K-ért. -
#6162 Rengeteg olyan átékról tudok, amik már akkor lettek cancelezve mikor majdnem készen voltak. -
haxoror #6161 A SiN2-t annak idején már egyszer hivatalosan bejelentették, aztán azt is bejelentették hogy canceled :)
És most MÉGIS lesz. Ha arra tudtam ennyit várni akkor erre is tudok :)
A STALKERT csak csúsztatják, elég idő és mani van benne hogy ki is adják.
-
#6160 vészmadár sin episodest pár hete jelenették be hivatalosan nempedig 2 éve tolják a dátumokat van 1 kis külömbség...... -
haxoror #6159 Vészmadarak!
a SiN2 -ről is azt mondták hogy sohasem fog megjelenni és most mégis jön!
A STALKER is ki fog jönni csak egy "kicsivel" később a tervezettnél, én nagyon várom :) -
zsotesz #6158 De már vagy 4 éve ki akarják adni. -
#6157 márottvan:D:D:D