34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hispan2
    Gyerekek legyen már egy kis élet! Én fórumom is teljesen meg van halva...
  • hispan2
    Golden Joystick nomination for S.T.A.L.K.E.R.
    Posted by Silencer - at 23:47
    Comments (6)/Comment me
    Annually, UK-based games award, Golden Joystick, praises the top games of the year. Also, there is a category called "One to watch for 2006" for which S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl has been nominated. You can view the nominations and cast your votes here.

• Kis Szabó
    hello! én olvastam, és mondhatom h kurva jó...2 nap alatt elolvastam a 300 oldalt....a könyvből csinálta Tarkovszkij a Sztalker c filmet, de az igazából a könyv elolvasása után élvezhető vmennyire...kicsit vontatott, de jó a film is sztem. szóval csak ajánlani tudom, és remélem végre kész lesz ez a gáma is.... :S
  • hispan2
    Hír de milyen...
    Már megint átdolgoznak, hangulatot javítanak és a szokásás kamuk. Ha ilyenkor csinálnak ilyeneket az már régen rossz.
    De tutják mit: csinálják csak előbb adjanak ki egy ilyen "rossz hangulatú" demót.
  • haxoror
    legalább van vmi hír :)
  • GrimReaper78
    Hááát, erre csak azt tudom mondani, hogy: kéremkapcsojjaki...
  • grebber
    STALKER: Sztalkerek vicceket mesélnek

Sogun, 15:59 - PC - Játék: Akció

(Oblivion Lost) Sztalkerek ülnek a tábortűznél éjszaka és csámcsogva rágicsálják a nyársonsült patkánycsemegét, közben mesélik azokat a vicceket, amelyeket a rajongók küldtek be. Andrew Prokhorov parancsnok még a továbbiakat nyilatkozta: Rájöttek, hogy nem volt tuti a hangulat és átírják történetet, változtatnak a fő dizájnon. Sokat kell majd használni a PDA-t és akkor nem tévedünk el a világban.. Grafikai effekteket is totál átírják [most? ..ajajj], valamint ügyelnek, hogy régebbi kártyákon is legyen sebesség. Az egyetlen, amire eddig mernek büszkék lenni, az a Stalker FPS része. Életszimuláció és a történet összeillesztésével vannak a legnagyobb gondok. Idegen sztalkerek keményen harcolnak és a legkisebb félreértésből is óriási kalamajka kerekedhet. Olyan érzése lesz az embernek, mikor olvassa Andrew nyilatkozatát, hogy mintha a gépi intelligencia rutinjai könnyen megbokrosodhatnának játék közben. Ha meg egyszer elszabadul a pokol, akkor felborul a bekötött küldetések rendje.

info: Hardwired
  • hispan2
    alfával jól el lehet szórakozni...
  • M@TriX
    úgy tűnik SG-t olvastak, még mennt az előbb :)
  • ibrik
    Máris törölték...
    (vagy nem jók a linkek)
  • M@TriX
    meg nem indul el minden vidkarival, már nemtudom melyikkel igen, de a 3D Analyzerrel lehet megadni, hogy emuláljon egyfajta videókártyát.
    amúgy ha valaki unatkozik és nem tud mit csinálni, akkor az alfát innen lekaphatja:
    http://www.zone.ee/stalk1/
    ...
    http://www.zone.ee/stalk14/ -ig

+ 3D Analyzer
  • ibrik
    Nekem egy régebbi verzió volt meg, amiben különböző BAT fájlokkal lehetett indítani a pályákat külön-külön. Mivel akkor még a mappában az egyetlen EXE fájl maga a játék motorja volt (Xray-engine), és a BAT-okban ennek a EXE-nek a különböző pályák indításához paraméterezett parancssora volt.
    Ha esetleg találsz a mappában BAT fájlokat, akkor továbbra is így kell indítani.
  • szala
    Sziasztok
    Láma kérdés, remélem warez nak sem minösül, megvan a 1154 build verzio, de nem indul el, van esetleg valakinek tapasztalata, ötlete?

Köszi elöre is.
  • davos80
    Film is van belőle,láttam is,de nem sok hasonlósága van a játékhoz.
  • Glpetyus
  • lammaer
    Volt rá egy ötvenesem... de milyen lehet a könyv?
  • haxoror
    Az a könyv inspirálta a játék készítőit
  • lammaer
    Tegnap voltam könyvtárban, és láttam egy orosz szerző neve alatt futó regényt Stalker cimmel. Olvasta már valaki? Ha jól rémlik, van köze a játékhoz...
  • IvanovicsTech
    Rád is eshetne valami mondjuk egy szikla...
  • M@TriX
    mindenkinek nagy kő esett le a szívéről :)
  • IvanovicsTech
    Kösz.A problem meg oldódot.
  • hispan2
    Na én azt mondom, hogy ne legyen reklám, nem mondok oldalcímet, csak két fogalmat: DC++ és Torrent.
  • Glpetyus
    Azért ha megtalálod,szólj nekünk is
  • Esrohnoil
    Ez nem warezfórum... Plz húzz innen ilyen témával!
  • GrimReaper78
    Eredetibe semmi nincs meg, max. eredetibeN. Keresd meg a warez topikot, ott kérdezgess ilyeneket
  • Glpetyus
  • IvanovicsTech
    MIért is? Csak egy kis problémával küszködök mert az edigi megszokot címet ahonan letöltötem letiltoták.És úgy gondoltam , hogy lesz valaki olyan rendes és hozám vág egy két címet.Vagy azt akkarod monda hogy neked minden eredetibe van meg?
  • Glpetyus
    :ASADASASDAS:DAA@:
  • Esrohnoil
    Enyhén. :)
  • GrimReaper78
    Ez az "adjatok már warezoldal címeket"-hozzászólás. Egy kissé eltévedtél, nem?
  • IvanovicsTech
    MI hoy kerül ide?
  • GrimReaper78
    Bót.

Amúgy ez hogy kerül ide??
  • IvanovicsTech
    LÉgyszi adjatok már egy-két linket ahonnan játékokat lehet letölteni.

Előre is kössz.
  • andriska
    Na vajon miért?Mert igértek fűt-fát,azt nem sikerült esetleg megvalósítani.
    De mondom ne így legyen!
  • Adam II
    Miért lenne csalódás? Én inkább attól tartok ,hogy nem jelenik meg.
  • andriska
    Ki fog ez jönni,csak olyan lesz mint a DRIV3R,kurva nagy csalódás.
    Remélem nem lesz igazam...
  • hispan2
    Aha, megint csak a levegőbe beszélés, semmi konkrétum...
  • TheZsenyka
    Valami olyasmi, hogy:

A Stalker játékról röviden:

Újabb veszély fenyegeti az emberiséget, Chernobil megint megnyitotta kapuit. Százak váltak az ismeretlen erők játékszereivé (gondolom zombikká). Ennek az erőnek a megállítása nem járt sikerrel. Többen próbálták kideríteni, mi történik Chernobilban, de csak kevesen jöttek vissza és akkor is minimális információval tudtak szolgálni, néha mutáns állatokat hozva haza (ez lehet, hogy mutáns vírus lenne). Ők lettek a Stalkerek, akik (...) nagy távolságokat járnak be az élettelen és határtalan kopárságon.

Szóval semmi infó arról, hogy mikor jelenik meg.
  • hapi
    Valahola topic elején írtam hogy mire ez megjelenik addigra nem a grafika lesz az ami majd eladja. Aztán később mikor a HALF-Life2 cirkusz volt nekem nem volt szimpatikus amiket nyilatkoztak a srácok. Most ők vannak hasonló cipőben most csendben vannak.

Sajnálom mert az a fajta játékmenet amit ígértek az nálam 2 év múlva is bejönne akár ezzel a grafikai motorral is.
  • d4v1d
    Ez kész!Egyre nehezebben lehet ide találni.Nemkéne kicsit előrébb vinni a topicot??? kezdetnek ezt fejtse meg vki. Ha tudja!!

Коротко об игре S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Новая угроза нависла над человечеством, Чернобыльская АЭС снова прорвалась. Сотни людей превратились в бессловесные игрушки невидимых сил, безликие, страшные игрушки. Все попытки остановить эту толпу кончались ничем. Многие пытались выяснить, что же происходит около Чернобыльской станции, но лишь немногие возвращались, с обрывочными сведениями, иногда принося с собой страшных животных мутантов. Они и стали Сталкерами, теми, кто уезжает в изменяющийся мир, пересекая огромные расстояния по бескрайним безжизненным пустыням...