34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • dodgecharger
    a Cod2 meg ez odabasz majd
  • haxoror
    OH YEAH BABY!

Überfaszányos gém lesz ez
  • mila69en
    sztem a karácsonyi sürgés forgába kint lessz a gém:)
  • Istencsászár
    aha majdnem:)))) demég mindig csak várni,várni,várni
  • grebber
    STALKER: majdnem kész

Sogun, 14:55 - PC - Játék: Akció

A FlamingPumpkin legénysége minap meglátogatta a GSC vasajtóval felszerelt irodáját és a következő érdekes jelentéssel szolgáltak: [szőrről-szőrre fordítás]

"A Stalker már most sincs messze a befejezéstől. Elmondhatjuk talán, hogy minden kész van. Ami maradt, az a kisebb bugok javítása, debug és egyensúlyozás hegyek. Van benne renderelt video. Úgy néz ki, megérte a várakozást. Multiplayert nyomtunk. Igaz, hogy még mindig egyensúlyozgatják, de már most nagyon ígéretes - extrém jól néz ki. A Stalker multi semmihez sem hasonlítható az élethű grafika jellegzetességei miatt. A Counter Strike gyakorlatunkat nem tudtuk hasznosítani. Sűrű aljnövényzetben, bokrok között kell felkutatni az ellenséget. Gyakran romok közé bújnak vagy nagyobb repedésekben lapulnak a gonoszok. Speckó képességek csak komplikálják a helyzetet. Kitűnő lövészpozícióba kerülhetünk, ha leguggolunk és közben kihajolunk egy házsarok mögül. Ehhez 3-4 gombot kell lenyomva tartani egyszerre. Minden arra utalt, hogy nemsokára játszhatunk a kész verzióval. Rajongóknak már csak a híreket kell figyelniük és várni a reklámhadjárat berobbanására. Aztán megkapjuk a megjelenési dátumot."
    FP

info: Hardwired

Na egy kis örüm az ürömben :D
  • mila69en
    ez így igaz egy ilyen kaliberü gém elkészítéséhez idő kell és inkább csússzon még félévet csak nehogy egy búghalmazt adjanak ki(ala boiling point) azt azis lehet hogy már rég készen van a gém csak egy olyan védelmi rendszeren dolgoznak amit nem lehet egy jó darabig warezolni mert ugye mint dudjuk a legkomolyabbnak bizonyult starforce 3-al már kitörölhetik és qurvára nem érné meg nekik ennyi ídőt és pénzt beleöltek most kiadnák a gémet holnapra mindenki letöltené........
  • grebber
    Én már előre látom hogy aza game mekkorát fog ütni és ez nem vicc.
  • Istencsászár
    KI FOG JÖNNI!!!,KI FOG JÖNNI!!!,KI FOG JÖNNI!!!,KI FOG JÖNNI!!! ezt igy minden nap mondogatod magadba? már ottartsz hogy magad is elhiszed:)))))
  • Adam II
    Nem mondtam ,hogy nem fog...csak azt ,hogy akkor majd meglátjuk a boltok polcán.
  • 0ppika
    "KI FOG JÖNNI!!!

Hess a vérbe innen rohatt keselyűk!"
  • Adam II
    A játékot átkéne nevezni The Legend of Chernobylra. Majd möglátjuk kijön-e.
  • andriska
    megalol :DDDDD
  • hispan2
    Előbb-utóbb kijön és legalább nem kell hozzá atomgép.
    Ami meg ahangulatot illeti, fogadni mernék, hogy azért nem adják ki még, mert bár kész, nem jó a hangulat. Ezért cserélnek ki egy csomó mindent, hogy elérjék azt, ami a végcéljuk volt. És ha ehhez várni kell, akkor én még várok. Majd szólok, ha meguntam a várakozást.
  • hispan2
    Megvan gépen és tök véletlenül be is linkeltem már ide egyszer. Keress rá, nem volt olyan régen.
    Egyébként meg érdemes megvenni, a Libriben van.
  • _Atti_
    azért nézd meg azt már 10 éve fejlesztik ezt ha 5 éve fejlesztik akkor már sztem sokat mondok
  • Bucser
    Ebben agameben nem is a graf a lényeg hanem a nagybetűs hangulat:)
  • grebber
    Hát tudod mit engem már nem is a graf érdekel ugyis sok game van amit nem amiatt szertünk.Csak adnák már ki :D
  • Istencsászár
    temég reménykedsz?:D énis igyvoltam még anno duke forvernél pár éve már feladtam:D::D
  • GrimReaper78
    LOL

:DDD
  • haxoror
    KI FOG JÖNNI!!!

Hess a vérbe innen rohatt keselyűk!
  • Nahar
    ez a legnagyobb átverés!!!!SOHA NEM FOG KIJÖNNI!!!Már ezzel a graffal ha ki is adnák elavault lenne.....:-/
  • ewuk
    azért a 10 év az 10 év :D
  • Voltan
    Lássuk be. Aligha fogunk Stalkerezni.
  • Voltan
    Nemrég adták ki újra. Bárhol megkapod szvsz.
  • Istencsászár
    ezek naptárak nagyon ocsmányak legalább valami szép képet dobnának mellé mer ha igyfog kinézni a gém akkor........... lassan beéri a Duke Nukem haverját azt versenyezhetnek kijön ki előbb:D:D:D:
  • ewuk
    tényleg gáz...
  • ewuk
    és hol lehet megvenni a könyvet? vagy esetleg megvan Neked gépen?
  • hispan2
    Hát hiába, mint már sokmindent a történelem során, ezt is LENINnel fogják eladni :D

Amúgy marha jó ez a stalker könyv, annak ellenére, amilyen komor témája van (mert mégiscsak hullanak benne az emberek), annyira olvasmányos és érdekes.
  • ati2002
    Lassan összejön egy évtizedes naptár
  • GrimReaper78
    Nem túl szép?!!!

Egyenesen csúf...
  • Esrohnoil
    Akkor nézd meg jobban azt a képet... főleg az ujjak közti résekre figyelj. :)
  • Voltan
    Leninnek csak 4 ujja van. :D
  • _Atti_
    lehet fetrengeni ismét az örömtől.naptár..Link

nem tul szép de legalább vették a fáradságot és uj nézetből lőttek egy screent
  • hispan2
    Kijön csak előtte kicserélik az egész játékot. AZ utóbbi pár értékelhető hír arról szól kb, hogy mit mire cserélnek meg hogy ezt meg azt a dolgot megváltoztatják még. Ha tényleg ennyire jól állnak, akkor mire várnak még? Jó lesz nekünk úgy is, ahogy van...
  • meat grinder
    sose jön ki...
  • Varenga
    Sebaj, csak pozitív legyen a hír, addig meg szenvedünk :)
  • grebber
    Az még odébb lesz :D
  • Varenga
    ....hát igen, jó lenne ha történne valami (pozitív) amitől zengenének a fórumok, dehát nagyon nagy a csend most is.....
  • Glpetyus
    Miről kéne beszélni ? :I
  • Esrohnoil
    Sajnos a havi rendszerességgel megjelenő naptárakon nem nagyon van mit vitatkozni...