34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • d4v1d
    Na ez nem semmi! A Stalkert már elő lehet rendelni.Össz-vissz 9990-ft.PcCD rom.
    Azt hittem legalább egy dvd-s lesz.A Battlefield 2 többe kerül, mint a Stalker.
    Ez kész. http://shop.hcgamer.hu/index.php?do=view&id=970&PHPSESSID=d568aeef3a6adb9f55b40556bb12b749
  • d4v1d
    Frankón lezabálták a csávót..
  • GrimReaper78
    Ja, nem rossz, főleg a leges-legvégén a patkány :D
  • d4v1d
    Akkor bocsi!Mindenesetre nekem nagyon tetszett.
  • GrimReaper78
    Ja, nagyon szép, de VÓTMÁ
  • GrimReaper78
    Tőlem... :P
  • d4v1d
    Lassan ideje lenne ha kiszivárogna egy béta verzio. "Szerintem."
  • GrimReaper78
    egész pontosan: nem kiADTÁK ;) hanem kiSZIVÁRGOTT...
  • d4v1d
    Ez nagggggyyyyyyon dduurvaaa. Nézzétek meg a videot.Nem bánjátok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • d4v1d

Egy újabb S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl videó látott napvilágot, mely a DirectX 9.1 grafikai erejét igyekszik demonstrálni (hozzáteszem, nem kis sikerrel) kemény öt és fél percen át.

info:Pclife

http://www.pclife.hu/index.php?op=shownews&article=315
  • hiba
    DNF
  • d4v1d
    Inkább Stalker never.
  • hiba
    Megvaltoztattak a jatek cimet stalker foreverre
    mire ez kijon nagyapak leszunk
  • grebber
    Itt arról van szó hogy készülnek a srácok a GC2005-re ha már E3-ra baszták kitolni az arcukat.
  • d4v1d
    Ezt most találtam, ezt fordítsátok le:Форум игры S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
    Имя Сообщение

--------------------------------------------------------------------------------

Xtreamfury
    06.07.04 19:23 В среду, 7-го июля c 20-ти до 22-ух часов по московскому времени, наш форум посетит Савченко Алексей, PR-менеджер известной студии GSC Game World, занимающейся разработкой заочно ставшего хитом S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl. Каждый сможет задать свои вопросы и получить на них исчерпывающие ответы как по S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl, так и по деятельности GSC Game World в целом. Кроме того, представитель компании поделится некоторыми планами на будущее. Так что не упустите свой шанс услышать первыми о том, что станет известно широкой общественности еще очень не скоро!
  • d4v1d
    http://www.jatekhirek.hu/index.php?action=full&id=5306
  • d4v1d
    Mire kiadják a Stalkert az a gyerek le is érettségizik.( csak ne legyen igazam )
  • Esrohnoil
    Akkor még legalább 9 hónap...
    Addig gyereket is csinálhatnék.
  • grebber
    Én ugy tudom azt nem ŐK adták ha,de javítsatok ki ha rosszul tudom.
  • d4v1d
    De legalább annyi lenne bennük, hogy kiadnak egy bétát.De nem. Kiadtak egy alfát 2002-be aztán csókolom.Gondolják "oszd be magadnak paraszt".Nem?
  • Chaos25
    Az a helyzet hogy csalódástól megkiméljem magam már nem várom annyira ezt a játékot, pedig olyan jól indult! Mindig ilyen hírek, hogy csúszik meg nem lehet tudni mikor jön ez elég gáz!
  • d4v1d
    Annak aki még nem látta volna ---->http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=11&e=970&hw=1
  • d4v1d
    Ebbe teljesen igazad van, de olyan rossz volt látni hogy a Stalker fórum kb.a 120-130-adik helyen volt.
  • GrimReaper78
    Kb. mire fel lenne itt zsongás? Seemi infó, csak a szokásos bizonytalanság, amibe lassacskán belefásulunk.
  • Sil3nt
    S.T.A.L.K.E.R.: 2006 eleje?

A THQ frissen publikált üzleti beszámolója ellenére sem tudott konkrétummal szolgálni a S.T.A.L.K.E.R. megjelenésével kapcsolatban, ami viszont bizonyos: a márciusban véget érõ üzleti évben már nem jelenik meg a posztapokaliptikus-FPS. Brian Farrell CEO álláspontja szerint a játék röviddel a következõ üzleti esztendõ kezdete után kerülhet a boltokba, de egy esetleges év eleji megjelenés sincs még kizárva. Lényeg, ami lényeg: sokkal okosabbak ezúttal sem lettünk.

by 576
  • d4v1d
    Héééééééééééé!!!!!!!!
    Mi ez a nagy semmit tevés. Ne hagyjuk hogy a Stalker fórum a lista végén kullogjon.Ébredjetek már fel, és vigyük elöbbrébb a fórumot.
  • Csoder
    mellé ment
    #6206 ide akartam..
  • Csoder
    "ez is csak egy fps lesz"

Te nem vagy tisztában a fogalmakkal...
  • Glpetyus
    Hagyd már...ez egy idióta.
  • haxoror
    Ja persze dúmhárom lesz ezis, aha...
    Sztem TE nem vagy képben.
  • Istencsászár
    aha tecsak tudod már kiprobáltad a stalkert ez is csak egy fps lesz csak nehogy pofára esstek hogy nem egy rpgt kaptok:D::DD:D azér Oblivionhoz hasonlitani elég nevetséges.
  • haxoror
    Könyörgöm a FEAR egy fps érdekes sztorival, a STALKER viszont egy rpg olyan fícsörökkel amik nincsenek meg a FEAR-ben.
    Ha mindenáron vmi hasonló játékot akarnék mondani akkor Oblivion vagy Fallout3 de ezek se jöttek még ki, esetleg ott van még a BoilingPoint de a FEAR semmikép sem hasonlít a STALKER-hez.
  • Glpetyus
    Akkor mit beszélsz itt hülyeségeket össze-vissza ??
  • d4v1d
    Na jó. Nyertél! De ha összesítünk a F.E.A.R. többet nyújtott eddig. Persze ez nem azt jelenti, hogy most F.E.A.R. párti vagyok, mert a S.T.A.L.K.E.R.-t mindennél jobban várom.
  • grebber
    NA azért nem csak videok meg képek voltak.Itt van a pre-alpha is
  • d4v1d
    Igaz hogy a F.E.A.R. meg a S.T.A.L.K.E.R. nem ugyan az a kategória, de mivel a F.E.A.R. már valamit letett az asztalra, most meg jön a demó, igy szerintem koncentráljunk a őrá.Majd ha a Stalker is mutat valamit, nem mindíg csak képeket meg videokat akkor már érdemes arra is figyelni.
  • Glpetyus
    Jaj,jön az istencsászár :-i

:-/
  • Csoder
    Ami valóra is vállik...
  • Istencsászár
    igaz Fear már nemigéret hanem bizonyiték a Stalker megcsak igéret:D
  • haxoror
    A FEAR és a STALKER baromira nem ugyanaz a kategória...