34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • ReTeK
    szerintem az alpha build csak rontott a dolgok állásán
  • Seithennin
    Nem is említettem a WoWot most mi bajod van Haxoror? A STALKERt én is várom nem csak te de lécci en szidd a WoW ot mert azt más szereti és én sem szidom a sztalkit de télleg
  • _Atti_
    support helyett igyis elég nyomást kaptak a készitők a fejük fölé mostanság..
    a legutóbbi oblivionlost.com os szavazáson 50% körül mozgott azok aránya akik 'végleg elvesztették bizalmuk'a projectben...
    sztem ez semmiképp nem jó..
  • Istencsászár
    :)))) az igen. Tese láttad még a wowt:))
  • haxoror
    A WOW öl, butít és nyomorba dönt :P
  • haxoror
    nem_érdekel
    Ez a stalker topic, itt annyit istenítem akár látatlanban is amennyit csak akarom
    A demokrácia cuccodat meg simán felejtheted itt az Sgn
  • Istencsászár
    gondolod ha elloptak volna bármit is akkor nemlenne meg? naiv vagy..

Haxoror mi bajod a wow-val:)) ez a rémálmod vagymi
  • _Atti_
    kamu...az orosz oldalak meg a jogi problémák meg gyakran kerülnek egy mondatba:D

mindenesetre volt egy alpha build ami nemsokra volt jo és valószinüleg az van onnan lekaparva
  • haxoror
    Nem fog kijönni menjél vissza wowozni...
  • rekettyes
    Hogy ez kamu abban ne legyel olyan biztos, lattam egy orosz oldalon a Stalker beta verzio letoltheto fajljait, de amikor megprobaltam leszedni kiirta, hogy jogi problemak miatt az allomanyt letiltottak.
  • grebber
    Ez csak kamu hülyék lettek volna kibaszni csak elhintették mert nem volt kész a cucc és van mire fogni.
  • Goalkeeper999
    Ha megjelenik, biztosan űberatom lesz, és tarolni fog.
    Én azt hallottam hogy azért nem adták ki, mert ellopták a forráskódját, így az egész projectet kib*szhatták a szemétbe.
  • Seth
    én aszondom,hogy nyárnál előbb ebből nem lesz semmi
  • obe
    természetesen, méghozzá hamarosan itt lesz, talá a fa alá nem, de még vigan havazni fog(feb) mikor én már rakom fel a gépre a 64 bit-es változatát..

és mindenki elégedett lesz vele(majdnem)
  • Istencsászár
    tévedsz...

"Jajj a CS" a csé nem a 10 éves lámákról szól ( tény vannak sokan ) hanem a nagy klánokról fop, xdk, sorolhatnám 1 oldalon keresztül, de ti ugysem ismeritek. Eddig semmilyen játékban nemláttam olyan kidolgozott, és felépitett taktikákat mint a csben. Mielőtt itálkezel valamiről nézd meg pl egy wcg-t vagy akármi nagy verseny döntőseit..
  • Seithennin
    van esély arra hogy kijöjjön valaha a játék? vagy inkább várjam a duke nukemet?:D
  • Adam II
    FLÉM szag van vagy tévedek??
  • Adam II
    Jajj a CS
    Azzal az a legnagyobb baj ,hogy egyre több kis csicska játszik vele múltkor ülök a buszon mindenki tök álmos volt erre egy kiskölök full hangerűvel elüvöltötte a haverjának ,hogy mennyi csávó agyát loccsantotta ki és milyen kemény volt már ,meghogy a 'kala' egy nagy szar a nagyobb változata(??) sokkal jobb közbe csiloggó szemmel leste figyeli-e még valaki és értékelik-e "hőstetteit"
    Máskor pedig azt magyarázta ,hogy az m249 'mesterlövészpuska' (jó tudni ,hogy az én azthittem géppuska) mennyire állat és ,hogy a haverkája milyen béna hozzáképest.
    Bocs OFF volt

STALKER YEEEEEEE
  • Esrohnoil
    Hát nem tom,... számomra hangulatosabb megnézni egy Stalker előzetest mint egész nap a Csét tolni.
  • Istencsászár
    ja vazeg, Csvel , WOW-al mi a bajod?
    "trendi most a 10 éves pöcsöknél"? no comment...
    azis unalmas, hogy ti meg egy olyan gémet istenitetek amből aztán az égvilágon semmi bizonyitékot nemláttunk a jóoldalról sem és a rossz oldalról sem, igy mind2 félnek lehetnek reményei, aggodalmai, de ha téged zavar mit olvasod?
    Demokrácia van öcsém, ha pedig nemlenne ennyi hazugság e játék körül mise lennénk ennyire pesszimisták..

szal nyugivan nemkell ugatni és egymást szidni max a gémet..
  • haxoror
    "ucse fog kijöni" meg "xar lesz a grafja"

Hát bazmeg akkor menjetek CS-zni vagy WOW-ozni vagy a faszom tudja hogy mi a trendi most a 10 éves pöcsöknél de már kurva unalmas hogy csak a halálmadárkodás megy a topicban

Egyszer persze mindenki elmondhatja hogy szerinte nem fog kijönni meg szar lesz de ötvenszer minek? Ez nam a STALKERT-temetjük-topic
  • oneal1
    csak jelenjen már meg egyszer végre!!!
  • mila69en
    nah jóvan hess hess mennyé forma1-ezni
  • Istencsászár
    "de a STALKER az más" :))) ja éveket késik tényleg más :))))) azthogy milyen űbergém vagy űberszar lesz majd a full után tudjuk meg addig nemkell itt ajnározni...
  • mila69en
    nem igazán mozgatja a fantáziám a unreal 3.0 engine szép szép meg minden.... azt majd jönnek a futószalag gémek amit 10 óra latt végig tolsz azt elvan felejtve(doom3 riddck fear) kivétel amilyikhez jó multi is társúl. de a STALKER az más és nem igazán érdekel ha nem lessz benn HDR meg pixszel shader mittomén hány a hangulata b@sszon oda a többí nem számít meg amugyis a képek alapján nem igazán kell szégyenkeznie a grafikával sőt a fizika is király lessz sztem márcsak a havok motor miatt is.
  • mila69en
    de ha valóban egy olyan játékot raktak össze ahogy azt állítják akkor sztem bátram kiadhatják karácsonykor hiába hatalmas a játék dömping ha már csak a fele is igaz amit a gémükről állítanak akkor labdábase rúghat mellette semmi szal ha nem lessz kint karácsonyra akkor minden jel arra utal, hogy valamiért nem merik kiadni a játékot egyszóval az egész egy nagy sz@rkupac
  • Csoder
    " akkor már senkinek nem fog kelleni"

Ezt jól átgondoltad?
  • MacrosTheBlack
    Csak nehogy az unreal3 engines gamék után jelenjen meg, akkor már senkinek nem fog kelleni. Akkor kellett volna amikorra ígérték, akkor még nagy szám lett volna.
  • GrimReaper78
    Karácsonykor biztos nem fog kijönni, Már TAVALY is emiatt halasztották (állítólag). Tudniillik ilyenkor hatalmas a játékdömping. tehét maradjunk a jövő tavaszi megjelenésnél.

Ez a már "majdnem kész, már 'csak' a bugokat kell kivadászni" szöveg erre utal.

OFF: Bocs az esetleges typokért, 7 sör után vagyok.
  • Istencsászár
    további nagycsönd...
  • Adam II
    Majd möglátjuk ... remélhetőleg a játék lemezét a kezünkben.
  • JIRZSI
    A GF6-os széria is felette van , de szerintem se lesz.

Itt nem a grafika fog nagyot szólni,de még lehet, hogy az is, hanem a hangulat és a játszhatóság. Persze ez is csak találgatás, hogy végül milyen lesz. Nem egy olyan játék jött ki amit szép übereltek aztán nem ért semmit.

Én türelmesen kivárom és, ha tényleg olyan lesz amit ígértek vagy csak bizonyos %-ban akkor már csak is jó lesz.
    És végre egy jó hír a nagy csönd után.

• Kifu
    Azt olvastam a hiv. oldalon, hogy GeForce 3 -ra és ettől felfelé van optimalizálva a játék. Akkor olyan, hogy HDR stb. nem lesz benne?

Mondjuk a képek alapján így is király game lesz, csak úgy kíváncsiságból kérdezem.
  • csuhi
    talán ha legalább 5 kommentet visszaolvasnál. egyből kiderülne
  • steve90
    csáó
    MIKOR FOG MEGJELLENNI??VAGY MEGJELENT MÁR????
  • Serpa
    faxa.
  • JackDaniels #6520
    Türelem S.T.A.L.K.E.R.-t terem. Ezé' nem kell bexarni.:) Le fogjuk még fosni a bokánkat gyönyörünkben, attól tartok.:) ...és már nincs is olyan messze.:)
  • zsolti001
  • d4v1d
    Hura!!Végre vmi..Remélem még az idén kint lesz..
  • Dynamic
    tudtam:>