34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • hispan2
    Hát barátaim itt is pangás meg a másik fórumon is...
    Ebben a gammáben még az is csalódik, aki valóban olyan kitartó, mint én. Na jó, a csalódásom még nem teljes, inkább csak egyfajta félelemről van szó: félelem attól, hogy ha egyszer kijön, mit is kapunk valójában.
  • TheZsenyka
    Sudár jegenyefa lesz a friss palántákból, mire ez retail dobozt lát.
  • hispan2
    Köszi.
  • erx13
    hispan 2 gratula az oldalhoz szerintem nagyon jo, kár hogy még olyan sokat kell várni a játékra
  • d4v1d
    OK. Ez érthető. Tegnap késő este küldtem egy mailt.Akkor lehet hogy lassan már magkapom??
  • hispan2
    Igen az az én címem. Azért nem akarom közvetlen kilinkelni az alpha-t, mert nem akarok vitába keveredni a stalker-game.com-al, akiknek bejegyzett fansite listájukon vagyok szóval jobb a békesség. De egy mail ellenében legfeljebb 2 nap alatt megkapja az ember a linkeket (de legtöbbször már aznap).
  • d4v1d
    Igen én is azt láttam.Mind1.Írtam, azztán most várok a válszra.
  • petersz
    Passz, az az emailcím van megavda: [email protected]
  • d4v1d
    Jólvan, Jólvan.Nem kell válaszolni.Már megvan.Nem írok többet feleslegesen.
    Nem akarok write only-lenni.
  • d4v1d
    Látom.Horváth Krisztián ( hispan1 ). Mailcíme?
  • d4v1d
    Ahhaa.És ki a szerkesztő??? :)
  • petersz
    De ott az van, hogy csak közvetve. Küldeni kell a szerkesztőnek egy mailt...
  • d4v1d
    Itt ténnyeg tök jó dolgok vannak, de én nem igazán találom az Alpha-t.Van itt egy rakás kép, video, csak az alpha-t nem találom.Egyébként király az oldal. thx
  • hispan2
    Itt nézd meg a Download részben.
  • d4v1d
    Tudsz adni egy linket, vagy egy oldalcímet ahonnan le tom szedni? PLS
  • grebber
    Hát pedig lehet formálni erről a 2 évesről is véleményt hogy iszonyat szép annak ellenére hogy csak DX7-es.
  • d4v1d
    Ebben teljesen igazad van, de én még azt se láttam.Szóval viszonyítási alapom sincs. Hidd el nem ebből akarok véleményt formálni. Össz-vissz megszerettem volna nézni.
  • Rudee
    Hiába haladnak lassana fejlesztésel, azért ne egy 2 éves anyagból akard eldönteni hogy érdemes-e várni rá.
  • d4v1d
    De arra gondolok. Már nagyon régen hallottam róla, de nem vok az ilyen alpha, beta, demo verzioknak a híve. Általában kivárom a full-t, de ez ennél a játéknál igencsak hosszadalmas lenne. Ezzel legalább láthatom hogy érdemes-e várni. A lelkesedésem már igen csak lerohadt.
  • TheZsenyka
    Már két éve volt valami letölthető / bejárható leak preview, csak nem arra gondolsz?
  • d4v1d
    Honnan lehet leszedni az Alpha-t? Lécci dobjatok be egy linket.
  • GrimReaper78
    Eleve erről van szó, hogy a multit majd később, egy patch formájában implementálnák...
  • hispan2
    Hát én nem értem ezeket, hogy honnan szerzik meg. Magánügyem, de mikor én megkapom állítólag egyenesen kijevből, akkor 5 percen belül kinn is van. És elvileg minden naptárnak akkor van a premiere. Na mindegy, fura fickók ezek a fejlszetők meg miegyebek.
  • grebber
    Csak hogy történjen valami ,már volt olvass vissza 8-at.
  • hispan2
    Csak hogy történjen is valami, szeptemberi naptár (kivételesen időben):
    http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_21_szeptember.jpg
    http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_21_szeptember_rus.jpg
  • sorrow

Inkább adják ki multi nélkül azzal is spórolhatnának néhány hónapot.
    A multit pedig kiadnák félévre rá, jó pénzért.
  • TheZsenyka
    Szerintem ez a játék a T3 War of the Machines sorsára jutott. Ígéretes, ígéretes, aztán kiderül, hogy egy kalap retek.
  • edios
    Tényleg átnevezhetnék már a játékot Stalker Forever-re!
  • Istencsászár
    és unalmas :D
  • _Atti_
    nem randa sztem de már igencsak unalmas:)
  • Istencsászár
    randa
  • _Atti_
    Naptár

hurrá..vaci uj kép..még csak hatszázhuszonötször láttuk
  • grebber
    A német GameStar újság [10/2005] összedobott egy naplót a STALKER fejlesztésének eddigi történelméről:

2002 közepe: A GSC bejelenti a S.T.A.L.K.E.R.-t
    Első halasztás fél évvel később
    Akkor még 2003 vége a megjelenési időpont. [!]
    2004 vége: a GSC fejlesztői szerint „a játék 95%-a készen van.”
    Jelenleg mélyen hallgatnak megjelenésről és nincs új kép vagy bármi finom falat.
    A THQ 2005-ös karácsonyi játékcsomagjában és a legújabb üzleti jelentésükben, amely 2006. márciusig érvényes, már nem említik a STALKER-t.
    A THQ szerint korábbi megjelenés nem kizárt, de óvatosak a kijelentéseikkel.
    Nincs STALKER jelenlét a E3-on és a lipcsei GC-n
    A GSC eddig egy mutliplayer demót sajtolt ki magából, amiben nem volt Életszimuláció Rendszer és történet..
    Bennfentesek, titoktudók és az ipar feketeöltönyös informátorainak megjegyzései:
    - A GSC egyszerűen túlbecsülte a S.T.A.L.K.E.R.-t. "Sosem fogják valóra váltani, amit elterveztek"
    - Az Ukrajnai programozói scene kicsi. Mindenki ismer mindenkit és belátással bír arra, min dolgozik a másik: "GSC szép grafikát tett a játékba, de annyira rosszul szervezett a csapat, hogy sose fogják befejezni a játékot." – mondja valaki, aki jól ismeri a gárdát.
    - "GSC-nek rosszak a prioritásai."
    - "Csak a grafikával törődnek. Ahelyett, hogy hangulati elemeket nyomnának bele ezerrel, az egyik programozó nemrég épített be egy új árnyékolási rendszert.."
    - "A játék sose fog megjelenni.."

A GSC és a THQ nyugodtan kezeli az efféle híreszteléseket:
    THQ:
    "Kelet-Európai fejlesztőcsapatok másként működnek, mint amihez mi hozzászoktunk. Mint kiadónak, néha nyomást kell kifejtenünk rájuk. Azonban egyáltalán nem lehet elmondani róluk, hogy rosszul szervezettek lennének."
    Oleg a GSC-től tagad: "A S.T.A.L.K.E.R. totál életben van! Technikailag készen vagyunk és már csak a játékhangulatot fejezzük be."

Kérdés:
    Mi ez a nagy titkolózás?
    Válasz a THQ-tól:
    "Észrevettük, hogy nem szabad minden kis információmorzsát szerteszórnunk a játékról. A népek ettől függetlenül nagy érdeklődést tanúsítanak kis morzsák iránt."

A hírzárlat ellenére a GameStar olvasóinál még mindig a STALKER a legjobban várt játék. 6 hónappal a megjelenés előtt nagy reklámhadjárat kezdődik. Senki se tudja, ez mikor lesz. A GSC tudja, de nem akar választ adni. Két időpontra lehet számítani a jövőben: április 26., csernobili katasztrófa 20. évfordulója vagy április 12.: második robbanás ekkor történik a játékban. Rajongók a pletykák ellenére optimisták. A hivatalos fórumok egyik törzstagja szerint: "Akkor hiszem csak el a STALKER végzetét, ha a GSC hivatalosan bejelenti. De ha tényleg beszüntetik a fejlesztést ennyi halasztás után, akkor reaktorleolvadást kapok.."

info: Hardwired
  • Csoder
    De te legalább álmodsz róla, én még azt se
  • Gabesz amd64
    király
  • d4v1d
    Áhhááá!!!Szóval, ha játszani akarunk a játékkal, előtte le kell feküdni aludni.
  • Glpetyus
  • Adam II
    Tegnap azt álmodtam ,hogy letöltöttem a netről a játékot és tök jó volt ... aztán felébredtem
  • haxoror
    Készül Unreal3 engine-el vmi postapoc-rpg?
  • Glpetyus