34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6436 Hát barátaim itt is pangás meg a másik fórumon is...
Ebben a gammáben még az is csalódik, aki valóban olyan kitartó, mint én. Na jó, a csalódásom még nem teljes, inkább csak egyfajta félelemről van szó: félelem attól, hogy ha egyszer kijön, mit is kapunk valójában. -
TheZsenyka #6435 Sudár jegenyefa lesz a friss palántákból, mire ez retail dobozt lát. -
#6434 Köszi. -
#6433 hispan 2 gratula az oldalhoz szerintem nagyon jo, kár hogy még olyan sokat kell várni a játékra -
d4v1d #6432 OK. Ez érthető. Tegnap késő este küldtem egy mailt.Akkor lehet hogy lassan már magkapom?? -
#6431 Igen az az én címem. Azért nem akarom közvetlen kilinkelni az alpha-t, mert nem akarok vitába keveredni a stalker-game.com-al, akiknek bejegyzett fansite listájukon vagyok szóval jobb a békesség. De egy mail ellenében legfeljebb 2 nap alatt megkapja az ember a linkeket (de legtöbbször már aznap). -
d4v1d #6430 Igen én is azt láttam.Mind1.Írtam, azztán most várok a válszra. -
petersz #6429 Passz, az az emailcím van megavda: [email protected] -
d4v1d #6428 Jólvan, Jólvan.Nem kell válaszolni.Már megvan.Nem írok többet feleslegesen.
Nem akarok write only-lenni. -
d4v1d #6427 Látom.Horváth Krisztián ( hispan1 ). Mailcíme? -
d4v1d #6426 Ahhaa.És ki a szerkesztő??? :) -
petersz #6425 De ott az van, hogy csak közvetve. Küldeni kell a szerkesztőnek egy mailt... -
d4v1d #6424 Itt ténnyeg tök jó dolgok vannak, de én nem igazán találom az Alpha-t.Van itt egy rakás kép, video, csak az alpha-t nem találom.Egyébként király az oldal. thx -
#6423 Itt nézd meg a Download részben. -
d4v1d #6422 Tudsz adni egy linket, vagy egy oldalcímet ahonnan le tom szedni? PLS -
#6421 Hát pedig lehet formálni erről a 2 évesről is véleményt hogy iszonyat szép annak ellenére hogy csak DX7-es. -
d4v1d #6420 Ebben teljesen igazad van, de én még azt se láttam.Szóval viszonyítási alapom sincs. Hidd el nem ebből akarok véleményt formálni. Össz-vissz megszerettem volna nézni. -
Rudee #6419 Hiába haladnak lassana fejlesztésel, azért ne egy 2 éves anyagból akard eldönteni hogy érdemes-e várni rá. -
d4v1d #6418 De arra gondolok. Már nagyon régen hallottam róla, de nem vok az ilyen alpha, beta, demo verzioknak a híve. Általában kivárom a full-t, de ez ennél a játéknál igencsak hosszadalmas lenne. Ezzel legalább láthatom hogy érdemes-e várni. A lelkesedésem már igen csak lerohadt. -
TheZsenyka #6417 Már két éve volt valami letölthető / bejárható leak preview, csak nem arra gondolsz? -
d4v1d #6416 Honnan lehet leszedni az Alpha-t? Lécci dobjatok be egy linket. -
GrimReaper78 #6415 Eleve erről van szó, hogy a multit majd később, egy patch formájában implementálnák... -
#6414 Hát én nem értem ezeket, hogy honnan szerzik meg. Magánügyem, de mikor én megkapom állítólag egyenesen kijevből, akkor 5 percen belül kinn is van. És elvileg minden naptárnak akkor van a premiere. Na mindegy, fura fickók ezek a fejlszetők meg miegyebek. -
#6413 Csak hogy történjen valami ,már volt olvass vissza 8-at. -
#6412 Csak hogy történjen is valami, szeptemberi naptár (kivételesen időben):
http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_21_szeptember.jpg
http://stalker.hardwired.hu/ssstalker_naptar_21_szeptember_rus.jpg -
sorrow #6411
Inkább adják ki multi nélkül azzal is spórolhatnának néhány hónapot.
A multit pedig kiadnák félévre rá, jó pénzért. -
TheZsenyka #6410 Szerintem ez a játék a T3 War of the Machines sorsára jutott. Ígéretes, ígéretes, aztán kiderül, hogy egy kalap retek. -
#6409 Tényleg átnevezhetnék már a játékot Stalker Forever-re! -
#6408 és unalmas :D -
#6407 nem randa sztem de már igencsak unalmas:) -
#6406 randa -
#6405 Naptár
hurrá..vaci uj kép..még csak hatszázhuszonötször láttuk -
#6404 A német GameStar újság [10/2005] összedobott egy naplót a STALKER fejlesztésének eddigi történelméről:
2002 közepe: A GSC bejelenti a S.T.A.L.K.E.R.-t
Első halasztás fél évvel később
Akkor még 2003 vége a megjelenési időpont. [!]
2004 vége: a GSC fejlesztői szerint „a játék 95%-a készen van.”
Jelenleg mélyen hallgatnak megjelenésről és nincs új kép vagy bármi finom falat.
A THQ 2005-ös karácsonyi játékcsomagjában és a legújabb üzleti jelentésükben, amely 2006. márciusig érvényes, már nem említik a STALKER-t.
A THQ szerint korábbi megjelenés nem kizárt, de óvatosak a kijelentéseikkel.
Nincs STALKER jelenlét a E3-on és a lipcsei GC-n
A GSC eddig egy mutliplayer demót sajtolt ki magából, amiben nem volt Életszimuláció Rendszer és történet..
Bennfentesek, titoktudók és az ipar feketeöltönyös informátorainak megjegyzései:
- A GSC egyszerűen túlbecsülte a S.T.A.L.K.E.R.-t. "Sosem fogják valóra váltani, amit elterveztek"
- Az Ukrajnai programozói scene kicsi. Mindenki ismer mindenkit és belátással bír arra, min dolgozik a másik: "GSC szép grafikát tett a játékba, de annyira rosszul szervezett a csapat, hogy sose fogják befejezni a játékot." – mondja valaki, aki jól ismeri a gárdát.
- "GSC-nek rosszak a prioritásai."
- "Csak a grafikával törődnek. Ahelyett, hogy hangulati elemeket nyomnának bele ezerrel, az egyik programozó nemrég épített be egy új árnyékolási rendszert.."
- "A játék sose fog megjelenni.."
A GSC és a THQ nyugodtan kezeli az efféle híreszteléseket:
THQ:
"Kelet-Európai fejlesztőcsapatok másként működnek, mint amihez mi hozzászoktunk. Mint kiadónak, néha nyomást kell kifejtenünk rájuk. Azonban egyáltalán nem lehet elmondani róluk, hogy rosszul szervezettek lennének."
Oleg a GSC-től tagad: "A S.T.A.L.K.E.R. totál életben van! Technikailag készen vagyunk és már csak a játékhangulatot fejezzük be."
Kérdés:
Mi ez a nagy titkolózás?
Válasz a THQ-tól:
"Észrevettük, hogy nem szabad minden kis információmorzsát szerteszórnunk a játékról. A népek ettől függetlenül nagy érdeklődést tanúsítanak kis morzsák iránt."
A hírzárlat ellenére a GameStar olvasóinál még mindig a STALKER a legjobban várt játék. 6 hónappal a megjelenés előtt nagy reklámhadjárat kezdődik. Senki se tudja, ez mikor lesz. A GSC tudja, de nem akar választ adni. Két időpontra lehet számítani a jövőben: április 26., csernobili katasztrófa 20. évfordulója vagy április 12.: második robbanás ekkor történik a játékban. Rajongók a pletykák ellenére optimisták. A hivatalos fórumok egyik törzstagja szerint: "Akkor hiszem csak el a STALKER végzetét, ha a GSC hivatalosan bejelenti. De ha tényleg beszüntetik a fejlesztést ennyi halasztás után, akkor reaktorleolvadást kapok.."
info: Hardwired -
Csoder #6403 De te legalább álmodsz róla, én még azt se -
#6402 király -
d4v1d #6401 Áhhááá!!!Szóval, ha játszani akarunk a játékkal, előtte le kell feküdni aludni.
-
#6400 #6397 -
#6399 Tegnap azt álmodtam ,hogy letöltöttem a netről a játékot és tök jó volt ... aztán felébredtem -
haxoror #6398 Készül Unreal3 engine-el vmi postapoc-rpg? -