34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6316 A Prey -t 1995 -ben jelentették be. Tehát a STALKER még csak kispályás!! -
#6315 A Prey -t 1995 -ben jelentették be. Tehát a STALKER még csak kispályás!! -
#6314 egy új naptár? :P -
#6313 Szerintem olyan lesz, mint a Prey. Csinálják, csinálják, és egyszercsak kimondják a fejlesztők: Leállítottuk a projektet! Aztán (jó)pár év múlva újra előhozzák, hogy megy ezerrel a készítés, 1-2 év és megjelenik! -
#6312 Mire 70 éves leszek, talán már a STALKER trilógia fog menni díszkiadásban igazi sugárdfertőzött csernobili betondarabbal ajándékba. -
#6311 Ja bejelentik hogy már készül a 2. rész -
#6310 állitolag lesz vmi kompenzácio az elmaradt stuffért..na majd meglátjuk.. -
#6309 Ha a játék sem jön akkor a banner sem :D -
#6308 Mért nem jön be a banner? -
#6307 mondjuk olyan mindegy csak a OL.com os hir magyarul:i -
#6306 Jaj,bocs :)
From Gamestar
:P -
#6305 ez full copyja a Gs hirnek..vagy forditva..vagy ua szerző..de akkor minek két site?:D
-
#6304 Én azt sem bánnám :D -
#6303 Gyanítom nem fog ez már semmit sem lealázni...
Mekkora bukás lenne ha végül megjelenne, és kiderülne h. csak egy sima, rpg-elemek nélküli fps lett belőle... -
#6302 Mondom én nem adnak ki többé sem képet sem videót azt majd valamikor kijön és lealázza a világot. :D Csaki ez lehet a logikus magyarázat. -
#6301 Sajnálatos, de nagyon úgy tűnik, hogy a THQ újfent nem képes tartani egy ígéretét. Az idei E3-on mindenki döbbenten tapasztalta, hogy a cég nem állította ki a S.T.A.L.K.E.R. éppen aktuális verzióját. Még akkor szent meggyőződésük volt, ráadásul ígéretet tettek arra, hogy az idei Games Conventionön bemutatják - ráadásul valami olyat láthatunk, amit még soha. Ehhez képest ma már tudjuk, hogy a játék nem lesz bemutatva a jövő héten megrendezésre kerülő shown...
from Hardwired
-
#6300 ték ^^ -
#6299 alfa az sajnos,hagyd a fenébe.... -
#6298 -
#6297 alfa béta gamma milenne......... -
#6296 Alpha vagy full verzio???
Döntsd már el -
#6295 #6265 -
#6294 #6289 azt #6293 érdekes egy ember vagy hallod -
#6293 Szedd le !
Az a full !! -
#6292 Ilyenekkel etetnek már 3 éve.... -
#6291 www.city.dox.hu
-
#6290 :D semmi kül már nagyon régi 1 pálya van rajta pár álló enemy és counter strike hangok alatta:D nemérdemes leszedni -
#6289 link ?
Amúgy,gondolom az alpha az :) -
#6288 Egyik Warez site-on ez van:
Stalker Build 1154 REPACK by z3rosix -
#6287 persze persze karácsony, március ha egy sima techdemot nemtudtak eddig felmutatni működés közben e3on és a köv találkán se akkor mitvártok timég ettől ezektől.... -
#6286 :DDDDDD -
#6285 Dehogynem. Ezzel töltjük szabadidőnk minden percét :-) -
#6284 Juteszembe Ti nem szoktatok mindenféle stalkeres történeteket írni? -
#6283 Az volt a szép, hogy az E3-on azzal nyerték el a legagyobb megleleptés díját, hogy nem voltak ott és akkor agyba-főbe ígérgették, hogy a GGC-re tutira kiviszik. -
#6282 Pedig nem viszik meg van erősitve..
click -
d4v1d #6281 A GGC-re tuti, hogy viszik a full-t, mert az E3-ra b.szták kitolni az arcukat.
Ezt már nem hagyják ki. -
#6280 bár most olvasgattam egy kicsit a hiv forumokon az egyik főmod Don Reba azt irta hogy ő azért tud egysmást a dolgokrol és hogy valszeg évvégére lesz végső állapotban a gamma és ha nem adják ki akkor hirtelen arácsonykor akkor márciusban fog kijönni..de az is meglehet hogy hamarabb mint azt már bárki is képzelné:) -
haxoror #6279 sztem meg fog jelenni, a gameszar cikkjét meg látatlanba leszarom :P -
#6278 érdekes tényleg a gs cimlap+tartalomjegyzék
" Újdonságok:
Hírek
Új infók
***!Hamis ígéretek!***
Myst V bétateszt
Resident Evil 5
Sin: Episodes
GT Legends
Supreme Commander"
remélem csak valami hatásvadászkodás és csak a késésekre utal nem arra hogy gama leó -
#6277 :DDDD vajon miér? mer sehol sincs..