34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#6636 valaki ezt elkezdte hogy sose jön meg olyan már mint a duke csak azt nem vette észre hogy azért olyan sok idő még nem áll mögötte...inkább csak az a gáz hogy hamar hypeoltak...de ha nem tették volna most feleannyian se néznének feléje..nem azért mert rossz vagy mert nem érdemli hanem pusztán még nem hallottunk volna róla..ez nem egy doom3 egy halflife2 vagy egy fifa2027..meg kellett teremteniük a rajongótáborukat..szar sztem meg semmiképp nem lesz..ha ezt bukják akkor valószinüleg szevasz a fejlesztőknek egy időre.. -
#6635 nemfikázzuk mi, mivel nincs mit fikázni csak erősen kételkedünk benne... nagy különbség -
haxoror #6634 Kurva unalmas már hogy akárhányszor jön egy hír vele jönnek a gémfikázók is -
haxoror #6633 "fel kéne már ébredni"
Vagy hagyni kéne a többieket aludni és szépet álmodni, nem? -
#6632 mitől lessz elmaradva?? -
#6631 semmit nem fog alázni, mire kijön, iszonyat elmaradott lesz
fel kéne már ébredni -
#6630 átbaszás ez a gém, simán duke forever szint... -
#6629 Csak pontos dátum még most sincs... -
#6628 annyi szépet is jót mondott róla hogy ez az évtized játéka lessz, de minden játékról ennyi szép és jó hangzik el azt egy tök átlagos gém de a lényeg "utána kell néznem" :)))))))))))))) -
haxoror #6627 orosz hang plusz angol felirat nagyon jó ötlet :)
kár hogy nem lesz AK47 :( -
#6626 Tökmindegy mikor jön mert ugyis alázni fog.Addig is annyi game jön ki hogy bőven lesz mivel tölteni az időt. -
#6625 "Meg tudja erősíteni a GSC, hogy a Csernobili katasztrófa évfordulójával egyidejűleg jelenteti meg a játékot vagy legalább elindítják a reklámkampányt?
Nem hiszem, hogy megjelenünk április 26-án."
ehelyett inkább..
"Meg tudja erősiteni a GSC, hogy nem a szomoru de igaz Csernobili katasztrófa évfordulóján fogják megjelentetni a játékot vagy akár elinditani a reklámkampányt?
Nem hiszem hogy április 26.án adnánk ki, nem"
magyarul a lényeg itt nem az hogy még áprilisban sem fogják kiadni vagy elkezdeni a kampányt csak annyit hogy ezt a napot nem fogják ily módon 'kihasználni'.. -
#6624 Kérdezz felelek:
Rajongók: NPC-k vezetnek majd járműveket?
Oleg: Az NPC-k nem vezetnek járműveket.
Láthatjuk majd a tudósokat vagy mind odaveszett a Zónában?
Láthatjátok, a tudósok folytatják a Zóna tanulmányozását.
Grafikai teljesítmény stressz tesztet tudunk majd indítani, mint a Counter Strike Source-ban?
Gondoltunk rá, hogy összedobunk egy benchmarkot, de elhalasztottuk.
Meg tudja erősíteni a GSC, hogy a Csernobili katasztrófa évfordulójával egyidejűleg jelenteti meg a játékot vagy legalább elindítják a reklámkampányt?
Nem hiszem, hogy megjelenünk április 26-án.
Festett üvegen láthatunk majd effekteket, mint például refraction - fénytörés?
Igen, lesz refraction.
Mely plusz funkciók kerültek beépítésre a 64-Bites processzorok kihasználására?
Később válaszoljuk meg.
Szerinted mi a S.T.A.L.K.E.R. legfontosabb vonása?
Gépi intelligencia, túlélő akció és szerepjáték elemek.
Mi a helyzet a S.T.A.L.K.E.R. regénnyel, amit nemsokára kiadnak Németországban? Csupán a játék adta ihlet alapján készül vagy a fejlesztőgárda aktívan is részt vett a történet alakításában?
Megadtunk nekik minden szükséges információt, de magát a könyvet a német írók hozzák össze.
Gyűlik össze esővíz a betonon és elmossa-e a vérnyomokat?
Megmarad az esővíz.. a vérnyomokat illetően azonban utána kell néznem.
Milyen nyelvekre fordítják le a játékot? Választhatjuk a saját nyelvünket, plusz az eredeti orosz hangokat és feliratozást?
Mérlegeljük a feliratozás lehetőségét, de még nem született döntés.
Igazából miért hagytátok ki a járműveket multiplayerből, azaz mitől van csak egy multi mód, amiben járművek vezethetők?
Később majd berakjuk a járgányokat.
Meg tudnád becsülni mennyi nem ember karakter van a játékban?
NPC-k, 100 és 130 között..
Mennyi multi pályát adtok ki a Stalkerhez?
12-15 körül.
A Vörös Erdő benne lesz a játékban?
Bejelentettük, de utána kell néznem.
Van AK-47-esetek is, igaz? Mert csak AK74-est láttam.
Nem, csak AK 74-es van, de mellette figyel egy AKSU.
info: Hardwired -
#6623 -
#6622 Na gyerekek, engem az első már nem is érdekel, csak a kettőt várom!!! :D -
G_ArchAngel #6621 igazi orosz mentalitás: előbb felépítik a Kozmoszt, aztán küldenek oda űrhajókat, hogy visszafelé hozzanak egy Gagarint:) -
#6620 -
#6619 Loool lehet hogy a stalker 2-vel elöbb játszunk mint az 1-el looool -
#6618 ők tudják biztos de én nem és tese szal majd ha jól megy minden 1 év mulva kiderül -
#6617 Na legalább tudjuk ha sikeres lesz , majd jön a folytatás ez már valami. -
#6616 Még a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl sem jelent meg, sőt a legutóbbi információk szerint is leghamarabb 2006 októberében érkezik, de máris a folytatásról beszél a fejlesztő GSC csapat vezetője, Sergei Grigorovich - adja hírül az Oblivion-Lost.com. Sergei hozzátette, hogy ez csak az első rész óriási sikerei után képzelhető el. Viszont sajnos az a helyzet, hogy a folyamatos késések és ígéretek miatt már biztosan nem tud akkorát robbantani, mint amekkorát nagyjából egy évvel ezelőtt tudott volna, ha időben megjelenik. Mindeközben a THQ kiadó német mivolta következtében német nyelvű régiókban fog megjelenni egy könyv a jövő héten, amely a STALKER története alapján készül regények első darabja lesz és a játék háttérsztoriját kívánja felvázolni.
omg , gg ,wtf , :))))))))))))) röhej -
"A játéknak egyelőre se híre, se hamva, kedvenc Küblicicánk a körmeit reszelgeti és enyhén fertőzött füvet rágcsál, miközben Németországban a játék hátterét, a STALKER univerzumot ecsetelő könyvsorozat jelenik meg a Panini Comics gondozásában. Az első kötet november 16-tól lesz kapható, természetesen német nyelven."
hardwired -
#6614 Van novemberi naptár és végre valami új épület van rajta [...]
-
#6613 Fejjel megyek a falnak nekije. -
#6612 határozott csapat!! :)))))))) -
#6611 "A THQ-t és a GSC-t kérdezték a Stalker bejelentetlen megjelenési dátumáról és csak a következő bizonytalan szőrrépa infó falatkák árválkodnak a tányéron:
-A GSC - ők a fejlesztők - úgy gondolják, hamarabb is készen lesznek.
-A THQ - kiadó - úgy látja, a fiúk a bányában szépen haladnak
-A GSC korábban szeretné kiadatni a játékot
-Pontos megjelenési dátumot még mindig nem küldött a kiadó
-Citromharapó Sugármuslicáink izgatottan zsizsegnek a mikrosütő mögötti fedezékükben."
info: Hardwired -
#6610 Köszi, most láttam csak az üzenetet! Véletlenül gyorsan le is szedtem!;) -
#6609 de legalább nem fog akadozni! -
haxoror #6608 ...ezek a naptárak leadják azt a hangulatot ami miatt a stalkert várjuk a grafika totál másodlagos ;) -
#6607 hát most nemond, volt 1 muvi réges rég :)) az szépvolt de ezek a naptárak háát.. -
ja,14 alatt ...bocs -
nc :ASDDSASADS
permban plshtx + gumiban tápig (megint)
-
#6604 egyre jobban csunyul a graf az idő múlásával... -
#6603 Kiadhatnának egy 2006-os fali meg egy asztali naptárat egyben. :D -
#6602 jah, szép kicsit vissza hozta a hangulatom, de azt nehezen tudom megbocsátani, ha igaz, hogy csak 1 év múlva látjuk -
#6601 Nekem teccik.:) Pofás képecske.:) -
-
#6599 mondjuk én ezt a hirt még nem láttam seholse jóváhagyva..
Uj naptár
és ez ujat mutat -
#6598 ez nem röhely!!!
ez-az orosz munka morál!!
-
#6597 Legkorábban 2006 október. Ez már röhely.