34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Istencsászár
    milyen mp béta?:P
  • Newfronter
    Nem jön valaki játszani? :)
  • Newfronter
    Szerintetek milyen az MP beta?
  • Serpa
    adjanak ki egy demot, azt eldöntjük kell-e ez nekünk vagy nem.
  • Glpetyus

A kurva istenit már,hogy mennyi faszságon tudtok veszekedni...
  • Istencsászár
    forgasd ki mégjobban:D:D:D talán nézd meg mire irtam és kinek
  • Esrohnoil
    Ennek ellenére aztán a #6658-asban meg ilyet írtál:
    "ha neked az szar ember akinek nemjön be 1 gém akkor nemkell ide járni"
  • haxoror
    Neked írtam?
  • KILROY
    Készül a S.T.A.L.K.E.R. 2 Lol.
  • _Atti_
    LINK

Inkább nézzétek meg Peter Sjöberg legujabb alkotását..a flashanimok nem semmi hangulatosak..
  • Istencsászár
    Ugytünik ti nem olvastok csak ugattok. Ajánlom figyelmedbe #6645 písz & have a nice day...
  • haxoror
    köh.. köhh..

Nem gáz ha valaki beírja hogy "úcse jön ki meg gané lesz" de mi a faxért kell MINDEN Stalkeres hír után ezt beírni?!
  • _Atti_
    igazad van..de

6653: Én maradok!

6660: Nah én mentem

:D

Egyenlőre csak azt értékelhetjük amit láttunk,hallottunk..namost az alapján ki mondja hogy rossz ?!
    A késések meg szerintem nem durvák..általában azért a kijelölt dátumot annak elérése előtt jóval megváltoztatták..nemugy mint most mondjuk a tesiVnél hogy már itt lett volna decemberben azt átrakták tavaszra..
    Az a max 4 év meg amióta csinálják szerintem semmi ahhozképest hogy egy egyszeri hl2 öt év volt...nemmintha rossz lenne..de azért ez mégiscsak jóval összetettebbnek igérkezik..
  • [NST]Cifu
    Na ezt az elmés és magasröptű hsz.-t hogy sikerült megejtened "nagyokos"?
  • Csuhai G
    De jó lenne, ha holnap kinnt lenne az NFOrce-on! :)
  • Istencsászár
    tipikus esete hogy nemvolvasol csak ugatsz na mind1 sok a noob itt hajrá.. pá
  • JackDaniels #6660
    Végig keresztbe beszél, de nem veszi észre.:DDDDD Meg baxtat a korommal és még én személyeskedek!:)) Viccccc.:))
    Nah én mentem.:) Okos enged........:))
  • Esrohnoil
    Szóval neked nem jön be a játék... Hogy állíthatsz ilyet mikor még meg sem jelent? :D lol
  • Istencsászár
    Tanulj meg pár dolgot bár már elég késő ahogy látom neked, ez egy olyan fórum ahova bárki irhat a gémről bármit, kifejezheti nemtetszését vagy ez ellenkezőjét és ha neked az szar ember akinek nemjön be 1 gém akkor nemkell ide járni.
    flém off, arcoskodás kikapcs és nemkell beszolni minden embernek aki nem ugy gondolkodik erről mint te!
  • JackDaniels #6657
    Látod, most is te osztod az észt.:))
  • deestroy
    jövöre kinyomják má a S.T.A.L.K.E.R.-t???????????
  • Istencsászár
    Nemtudom ki a szegényebb, te kezdted itt osztani az észt és személyeskedni amit teljesen elüt a témától #6650 szal hamár agyilag nemvagy a toppon életkorodhoz méltóan fórumozz normálisan.
  • JackDaniels #6654
    Nem az a baj, hogy leírtad, hanem ahogyan írtad. Mint említettem, nyissatok egy fikázó topikot, ott van a helyetek.
    Csá!
  • JackDaniels #6653
    Még egy negatív "nagyonokos":)) Rajtatok csak mosolygunk, szegényeken.:) Én nem húzok el, kitartok.:) Fikázzatok csak nyugodtan, magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt.:))

Én maradok!:)
  • [NST]Cifu
    Rossz hírem van. Ide nem csak olyan írnak, akik bíznak. És ha nem tetszik, akkor te húzz el innen...
  • NeoMaN
    ahhhh értem
    Bocsánat, hogy egy nyilvános fórumba leírtam amit leírtam.

Megyek a faxba!
    Szia!
  • JackDaniels #6650
    Aki nem bízik benne, az húzzon a faxba. Ide olyanok írnak, akik bíznak. Ennyi.
  • Esrohnoil
    Nem mindegy. :D
  • NeoMaN
    Bocsánat KREED-et akartam írni....
  • NeoMaN
    Na, ugyanígy vagyok énis. Nem fika, de már nem bízom benne, ennyi.
  • NeoMaN
    Nemtom, de ez az egész ukrán stalker dolog kisértetíesen hasonlít az egykori Breed sztorira....
    Abból is olyan képek, és ingame videó volt, hogy mindenki lefosta a bokáját. Doom3 még sehol nem volt, de ezt már világszerte doomverőnek kiáltották ki.
    Aztán 3 évre rá megjelent a gém, és siralmas volt, nemhogy a doom3-at, de a Quake1-et sem tudta megütni.
    Én nem fikázok semmit, és nagyon remélem, hogy jó gém lesz a STALKER, de a túlhypeolt gémek mindig is buknak. Kivétel a legnagyobbak.
  • Istencsászár
    Ti elvagytok tévedve barátaim, én nemazt irtam hogy nem várom, hanem hogy mivel semmit nemtudok róla igy nemvágom rá hogy űberállat lesz, de nemcsak erre hanem semmire.
    "4 éve vár és figyel" mikor bejelnették fülig ért a szám anno hogy mekkora királyság és ez nem lankadt csak a STALKER-be vetett hitem nem 100%os

remélem érthető voltam és világos
  • hispan2
    Én azt mondom, hogy ennyi idő után bizalom nélkül tényleg nem megy és ha idejön valaki és elkezd vitatkozni olyanokkal, akik már mondjuk tényleg évek óta várnak, hát az ne számítson semmi jóra. Tények: az eddigi videók és képek lapján összehasonlíthatatanul jobb bármelyik másik játéknál; az eddigi beszámolókból kiderül: a hangulat is nagyon jó, legalábbis a multiban biztosan; tény még az is, hogy az ukrán fiúk lassan dolgoznak de nem eredménytelenül. Ha eredménytelenek lennének, akkor a THQ már régen szerződést bontott volna de nem tette és ez is sokat elárul arról, mit várnak ettől a játéktól. De aki már majdnem 4 éve vár és figyel, annak ezt nem kell ecsetelni.
  • grebber
    Hát nemtudom te mit nézel de van pár überfos szar FPS ami a DX9 meggyalázása és már megjelentek ez a pre alpha kb 2002-es DX7-es és nagyon de nagyon odaveri a fostalicska Dx9-eseket.
    Tudni tudom :D majd te is meglátod.
  • JackDaniels #6642
    Nem elhinni kell, hanem bízni benne, de az ilyen "tipikusanmagyar" hozzállással, mint a sok "hadnemondjammilyenemberé" amilyen te is vagy, akik csak fikázni, meg kritizálni tudnak, ezzel aztán lehet haladni. Jobban tennéd, ha kerülnéd a negatív faszságaiddal a topikot, ha nem bízol ebben a gammában, hogy frankó és tuti lesz, akkor minek fikázod? Lehet, hogy pofára esés lesz belőle, lehet, hogy ki sem fog jönni, d lehet, hogy mindent verni fog, és mi ebben bízunk, akik ide írkálunk. Asszem ez lenne a pozitív gondolkodás mód, nem telehányni a faszságaiddal a topikot. Nyiss egy Anti S.T.A.L.K.E.R. topikot, ott fikázhatsz kedvedre, nem fogunk zavarni, elhiheted.
  • Istencsászár
    jaaaaaaa bocs akkor biztos űber lesz mostmár elhiszem
  • _Atti_
    Onnan hogy azért látta már pár ember... a jó grafikát, hangulatot pl már a multiverzión jóvá hagyta aki látta..nameg az alifeot is látta már egykét ember..mmeg irtak is róla hogy tényleg olyan amilyennek mondják.. azért mert nem olvastok..
  • Istencsászár
    miből gondolod hogy dx9es fpseket ütni fogja?
    miből gondolod/tudod hogy űber gém lesz?

nemértem..
  • grebber
    De miből gondoljátok hogy elmaradott lesz nem értem.
    Talán a DX7-es pre alphaból ami már akkor sok DX9-es FPS-et ütött?
    Vagy miből?Ezt nem értem én.

Dehogy lesz elmaradott übergame lesz tuti.
  • Istencsászár
    amiket mutatnak azok csak szavak és összelehet hordani mindet a leg ótvarabb gémhez is a fejlesztők aztirják/mondják hogy nagyon jó nagyon szép meg ilyen meg olyan lesz:D bizonyista be hogy tényleg olyan lesz 1-2 képpel, videókkal nemigaz hogy nemtudnak ilyen aproságokkal a "rajongokat" meglepni jópár év fejlesztés után