34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
davos80 #6756 Ezt? -
davos80 #6755 http://www.mininova.org/search/?search=stalker+1154+&cat=0 -
davos80 #6754 Mininováról? -
#6753 ez a multiplayer..én most az 1154 et szedem.. ezt még nem láttam én személyszerint..csak az 1096 os alfát -
#6752 Csináltam pár képet:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
Kép12
Kép13
Kép14
Kép15
Kép16
Kép17
Kép18
Kép19
-
davos80 #6751 Most mit szedsz,melyik ami nincs meg nekünk?Nekem az van ami a mininováról van,
ez van az nfo-jában :
1. Run Stalker_net.exe
2. Select map(s)
3. Press "Start Server"
4. Play :)
gz to m00h, Stealth, Adan0s, grufti :)
-
#6750 jol saccoltál:) -
#6749 elnéztük...ez a crowhunter...ti láttátok már ezt? szedem:P
az alfa az 1096...
-
#6748 állitolag van egy 1154 build amit crowhunternek is hivnak és lehetőség van benne járműveket vezeteni meg varjakra lövöldözni..erről még nem is hallottam:D
meg mégegy amiben csirke-botokra lehet lőni:D
"Amoki, maybe i'd help to put together a list of the builds you're not looking for. Could you ask Oleg whether it is possible to disclose the build# of the leak we are looking for? (feel free to edit this post)
Build #'s of versions already known to be out there
1096
1154 (crowhunter)
2215 (MP demo)"
és e szerint ezeket a buildeket már ismerték hogy leakelve vannak..szóval van még egy verzió ami kicsorgott... -
#6747 " In days to come, we will come to know that STALKER will not be as far away as most of us have (negatively) speculated."
hivatalos forumon a leak topicjában a moderátor egy érdekes mondata.. -
#6746 amugy szerintem is...
nforce forumon emlitette tán valaki hogy a build dátuma pont egy nappal csernobil előtti :)
de lehet hogy az a csávesz lopta el aki most volt nemrég a Gscnél vendégként :D hiv.forumon van topicja..
vmikor most kerülhetett ki mert ha valaki már ellopta volna vmeik bemutatáson vagy vmi akkor már rég kikerült volna..viszont ha most lopták volna akkor ujabb verzio lenne...ezért gondolom hogy gsc szivárogtatta ki..megint mint az alfánál..sokat nem mutat,sokmindenre nem jó, de biztató..
reméljük nem vmi komoly ügy :D felbőszült stalkerfan hacker előjátéka aki megfenyegette a gsct hogy kiad minden infot ha nem adják már ki a game:D -
#6745 Nah tuti ,hogy a készítők "szivárogtatták" ki ,hogy csillapítsák a kedéj(ly?)eket -
#6744 "fenyegetni nem mertem mégiscsak ukránokról van szó:)"
ugyis megtaláltak volna -
obe #6743 Atti, Istencsászár, köszi szép, valahogy megvoltam eddig nélküle(torrent), de már régóta szemezgettem vele.. -
#6742 egyszerű
-leszedsz egy torrent klienst pl BitComet (google)
-felteszed aztán leszeded a torrent fájlt innen : www.mininova.org
van ott search oda beirod stalker aztán a multibeta az ami most jött ki
-elinditod a bitcometet és utána elvileg a torrent filet inditva rögtön kérdi hogy meik mappába akarod tenni..kiválasztod ok aztán vársz türelmesen..
lassan indul de utána begyorsul
-
#6741 ezt leszeded felrakod majd ezt a filét is lekapod és 2szer rákattintasz bejön 1 progi ( bittorent ) alap dolgokat beállitod rajta és már jön is le!! -
obe #6740 srácok honnan tudnám leszivni ezt a multit, még sosenem torrenteztem, vmi más mód hogy hozzá jussak?
én annyira várom ezt a játékot hogy képtelen vok word-be önteni, én a múltkori késés bejelentéskor irtam egy paprikás hangvételü levelet nekik, hogy már szétrobbanok és ne csesszenek ki velem(ünk)...fenyegetni nem mertem mégiscsak ukránokról van szó:)..visszaírtak egy mondatot: dolgozunk rajt:( -
#6739 méghogy semmilyen, inkább poénos a cs-s hangokkal :P -
#6738 jah..elnéztem..hasonlo szinü a névképetek..
Az alfa inkább olyan semmilyen..megnézhetsz benne pár mapot ennyi..nem rossz azért de nem sok semmi -
#6737 SP vagy MP? És miért szar? -
davos80 #6736 Ez az alfa,de szar. -
#6735 a mininova.org-on ezt találtam a multyplayer béta felett :
stalker build 1154
Ez ugyanaz mint a multiplayer béta vagy mi ez? -
davos80 #6734 Köszi. -
#6733 Ezt biztos, hogy nekem írtad? :D -
Csoder #6732 Jah kösz, közben megtaláltam. -
#6731 Mininova.org-ról szedtem(torrent)
Csuhai: sztem ez random hogy berak a menübe mert nekem hol jo hol nem..nem értem..
elvileg elküldtem a fájlokat de nemhiszem hogy segit majd -
#6730 De jó lenne, ha megjelenne legaláűbb egy SP demó! -
Csoder #6729 Ti honnan szeditek le? -
#6728 Jobban örülnék egy teljesnek... -
#6727 tanul az ember:) -
#6726 én nem csináltam vele semmit..stalker_net főablakában csak a prefetch van benyomva.. de elküldhetem
-
#6725 :) lanon miért is laggolna? -
#6724 sztetek lanon is igy lagolna? -
davos80 #6723 Nekem még most sem megy...El tudnád küldeni nekem az user.itx , és az user_net.itx -et? -
#6722 Ez nagyon állat..a puskák nagyon durvák :) meg végre egy játék ami normálisan használja fel a homályositást..sztem nagyon jó..nekem ilyen grafikával már bőven jó lenne a teljes.. -
#6721 sztem az mp_exp_bath pályával van a baj..mert most azt nem raktam be és ment.. -
#6720 ok már müködik.. -
davos80 #6719 Na,ugyanez a problémám. -
#6718 nálam bejön a menü..csak azt lehet választani hogy new game..aztán ott hardcore és utáéna nem történik semmi..kilépéskor irja hogy vmi fáj hiányzik..gondolom vmiért nem a multiba léptet be hanem a singlerészre csak ahhoz meg nincsenek meg a fájlok..azért jo látni hogy esz benne egy hardcore fokozat:D már alig várm:) -
davos80 #6717 Ennyire nem vagyok hülye,olvastam az nfo-t...
Szal így próbáltam,majd választottam pályát,aztán start server,de kiírt vmi hibát.Szerintem valami ini beállítás a szar,tudna vki küldeni nekem?