22246
Hattrick
  • swabo
    azt honnan tudom h a játékosom melyik "posztra van kiképezve"?
  • swabo
    azt honnan tudom h a játékosom melyik "posztra van kiképezve"?
  • Sippie
    eltűnt a szerdán lejátszott meccsem, és a legjobb kp-m emiatt nem kapott edzést... köszönöm hattrick, csudajó munkát végeznek. Pedig a meccset még néztem is, akkor nem döglött be a szerver, csak később...
  • Nyiri
    Egyebkent csak kedden allitottam be a csapatomat ezert furcsa mod az A csapat jatszott pedig a B csapatot allitottam be. Igazsagtalan baromsag.
  • Nyiri
    Mivel 60 ezer masik ember is gondolkodik, ezert mar boritekolhato a kovetkezo leallas.
  • Grenzjager
    na nehezen, de újra jó (???, szal továrra is szar) a szerver

liciteket, piacot elnyomta
    barit még jó hogy beállítottam a bajnoki után múlt szombaton, így semi gáz
    edzésem volt, fejlődtek szépen
    és megkezdtem lekötni a jövőheti barikat...
  • Tono34
    Ennyit az edzésről, barimeccsre is a bajnoki csapat állt ki :(
    Pedig be volt állítva a B csapat :(

Na mindegy, több is veszett Mohácsnál.
  • bigfoot
    barátságos nektek se volt?
  • Nyiri
    Azert nincs minden rendben, mert a meccsemet nem latom
  • Redokee
    lol amik kint voltak a átadolistán embereim, és licitáltak rá most nem történt semmi transfer... nektek is???
  • Grenzjager
    ezek után csak remek ifit hozhatok majd fel
  • Nuki
    ugye? :)
  • Nyiri
    Uj kiiras az oldalon Egesz penteken es szombat hajnalban az eventek frissitese ment. Csutortokon raktak rendbe az adatb-t. Ugy tunik, hogy megis lesz edzes.
  • Fenrir
    Ha holnap reggel 8-ig sem fog menni a hattrick akkor buktam a bajnokit is és ez a második helyembe fog kerülni :\

GG Hattrick, örülök neki, hogy én is ezért vagyok támogató 1 éve már...
  • scache
    Akkor ha az UTE játékosok lecserélik a kocsijaikat zsír újra akkor az nem véletlen lesz!
  • Nuki
    azt hogy az újpest el is vesztette ;D
  • M.A.D.
    Najó! Van olyan csoport, ahol csak én vagyok mind a 8 csapattal. Nehéz is meglepni az ellefelet. :)
    Más! Mit szóltok, hogy a tegnapi Újpest meccsnek 3-nál nagyobb gólos vendéggyőzelem esetén 717:7 volt az oddsa? Hmm....
  • Nuki
    1. mindegyiké :D
  • M.A.D.
    1. Melyik csapatomé? :)) A Svéd első osztálybelire gondolsz?

2. Ja, tudom, hogy Index-fórum volt at infóforrás, de ott sokan osztották az észt.
  • Nuki
    semmi sem lehet tökéletes, nem 1x volt ekkora leállás pl World of Warcraft vagy egyéb mmorpg-k nél szerverszinten, ugye oda több pénz is folyik nagyobb gép-szerverigényü játékhoz, de ha valami meghibásodik, vagy fejleszteni akarnak, nem lehet mindig megúszni leállás nélkül...
    [próbál optimistán gondolkozni:]
  • Grenzjager
    én már buktam ezt a bajnokságot az első fordulóban ! sajna, azóta vegetálok, dehogy nem jött be az orvos bizniszem azon sírok, örülök ha nullszaldós leszek... felkészülünk erősen a VI-ra, sok zsével, nagyjából ennyi ami az idei szezonra maradt nekem...

amúgy meg nem értem, hogy rengeteg supporter van, tehát zsé is van, akkor meg mit töketlenkednek??
    aztán majd 1 hónap múlva tuti hogy lesznek ilyen üzik a főlapon, hogy " az egy hónappal ezelötti leállás miatt sajnos a spanyol, német, olasz bajnokságban nem fejlődtek azok a csapatok akik szélsőt edzettek, sajnáljuk....."

na mákjuk hogy ilyenben még nem voltam érintett...
  • scache
    Nem ellenem az tuti! Ellenem jövő héten!
    SŐt, lehet hogy becsapódik egy hold mögött rejtőzködő üstökös és akkor viszont 1000%,hogy bukod a bajnokságot!
  • Grenzjager
    Volt már ilyen hogy kiírták, hogy ekkor és ekkor jó lesz a szerver.... általában tévednek az időpont meghatározásánál....... jó nagyot
  • Nyiri
    Elkepzelheto hogy meg a holnap sem lesz jo, latva a mostnai helyzetet. Hiaba irjak azt hogy reggelre jo lesz. Ki tudja? Lehet elmarad a meccs is. Az pedig kurva jo. Akkor tutira buktam a bajnoksagot.
  • Grenzjager
    Ellened játszom a hétvégén, vagy a Szentendre ellen ??
  • scache
    Ez viszont igaz! :) Természetesen nálam sincs beállítva semmi!
  • Grenzjager
    de mindig akkor amikor a csapaton szeretnél vmit állítani meccs előtt, mert a meccs napján mondjuk nem vagy gép közelben :(
  • scache
    Nem! Vannak időszakok amikor haldoklik,de nem vészes!
  • Nuki
    olyan sűrűn van ilyen probléma?
  • Nuki
    1. nem is feltételeztem =)
    akkor konkrétan mi a csapatod neve? :)
  • scache
    Legyen igazad, bár én nem emlékszem ilyenre,nálam mindig volt változás!
    Igen Grenz!
    MAD, index fóruma volt anno a legjobb infóforrás! :)
  • Grenzjager
    V.96-ban vagy ??
  • M.A.D.
    1. nem vagyok daytrader. 2. nekem csak egy csapatom van, a kezdetektől fogva. :))) 3. 2 szezonom úgy ment el, hogy nem is találtam leírást a HT-ről. Természetesen angolt. Mert akkor még alig volt pár nyelv, amiből választani lehetett.
  • Nyiri
    Akarmikor volt leallas edzes kornyeken egy Sorry a hattrick globalon.
    Ennyi volt az edzes
  • scache
    Hol olvastátok,hogy ugrott az edzés?
    Mellesleg miért is kelene mindenkit kirúgni aki nem supp? Nem biztos,hogy mindenkinek van arra pénzmagja,hogy fizessen, ellenben melóhelyen mondjuk nyomja 3 éve, akkor az felejtse el a 3 évet?
  • Grenzjager
    a lényeges kérdés !!!!

a múlt héten mindenki lejátszotta a bajnokit, meg most a héten a barit...

AKKOR MIÉRT MARAD EL AZ EDZÉS ?!?!?!?!?

én is gondolkoztam azon hogy supporter legyek, de minek ??? ezért ???? még fizetni is ???
  • Nyiri
    Latod ezaz. Edzes ugrott, de a serultem aki szerdan serult az megvan. PEdig meg meccs sem volt. Beszaras hogy mennyi penzt kapnak es nincs egy normalis szerver. Ki kene baszni a sok ingyen gamert es akkor legyen normalis de fizetos rendszer. En azert vagyok supporter hogy folyton stabil es jo rendszer legyen. Erre meg dolgik az egesz rendszeresen.
  • Grenzjager
    edzés??? ó ugyan, örüljünk ha a héten lesz bajnoki, PERSZE állítsd be időben a csaptod.... bloaaaa
  • Nyiri
    Edzes meg lesz tartva vagy megy a levesbe?
  • scache
    Szívás! Kénytelen vagyok ma a melóval foglalkozni! :(((
    Ezt a pofátlanságot... :)