22246
Hattrick
-
swabo #2030 azt honnan tudom h a játékosom melyik "posztra van kiképezve"?
-
swabo #2029 azt honnan tudom h a játékosom melyik "posztra van kiképezve"?
-
#2028 eltűnt a szerdán lejátszott meccsem, és a legjobb kp-m emiatt nem kapott edzést... köszönöm hattrick, csudajó munkát végeznek. Pedig a meccset még néztem is, akkor nem döglött be a szerver, csak később... -
Nyiri #2027 Egyebkent csak kedden allitottam be a csapatomat ezert furcsa mod az A csapat jatszott pedig a B csapatot allitottam be. Igazsagtalan baromsag. -
Nyiri #2026 Mivel 60 ezer masik ember is gondolkodik, ezert mar boritekolhato a kovetkezo leallas. -
Grenzjager #2025 na nehezen, de újra jó (???, szal továrra is szar) a szerver
liciteket, piacot elnyomta
barit még jó hogy beállítottam a bajnoki után múlt szombaton, így semi gáz
edzésem volt, fejlődtek szépen
és megkezdtem lekötni a jövőheti barikat... -
#2024 Ennyit az edzésről, barimeccsre is a bajnoki csapat állt ki :(
Pedig be volt állítva a B csapat :(
Na mindegy, több is veszett Mohácsnál. -
#2023 barátságos nektek se volt? -
Nyiri #2022 Azert nincs minden rendben, mert a meccsemet nem latom -
Redokee #2021 lol amik kint voltak a átadolistán embereim, és licitáltak rá most nem történt semmi transfer... nektek is??? -
Grenzjager #2020 ezek után csak remek ifit hozhatok majd fel -
Nuki #2019 ugye? :) -
Nyiri #2018 Uj kiiras az oldalon Egesz penteken es szombat hajnalban az eventek frissitese ment. Csutortokon raktak rendbe az adatb-t. Ugy tunik, hogy megis lesz edzes. -
#2017 Ha holnap reggel 8-ig sem fog menni a hattrick akkor buktam a bajnokit is és ez a második helyembe fog kerülni :\
GG Hattrick, örülök neki, hogy én is ezért vagyok támogató 1 éve már... -
scache #2016 Akkor ha az UTE játékosok lecserélik a kocsijaikat zsír újra akkor az nem véletlen lesz! -
Nuki #2015 azt hogy az újpest el is vesztette ;D -
M.A.D. #2014 Najó! Van olyan csoport, ahol csak én vagyok mind a 8 csapattal. Nehéz is meglepni az ellefelet. :)
Más! Mit szóltok, hogy a tegnapi Újpest meccsnek 3-nál nagyobb gólos vendéggyőzelem esetén 717:7 volt az oddsa? Hmm.... -
Nuki #2013 1. mindegyiké :D -
M.A.D. #2012 1. Melyik csapatomé? :)) A Svéd első osztálybelire gondolsz?
2. Ja, tudom, hogy Index-fórum volt at infóforrás, de ott sokan osztották az észt.
-
Nuki #2011 semmi sem lehet tökéletes, nem 1x volt ekkora leállás pl World of Warcraft vagy egyéb mmorpg-k nél szerverszinten, ugye oda több pénz is folyik nagyobb gép-szerverigényü játékhoz, de ha valami meghibásodik, vagy fejleszteni akarnak, nem lehet mindig megúszni leállás nélkül...
[próbál optimistán gondolkozni:] -
Grenzjager #2010 én már buktam ezt a bajnokságot az első fordulóban ! sajna, azóta vegetálok, dehogy nem jött be az orvos bizniszem azon sírok, örülök ha nullszaldós leszek... felkészülünk erősen a VI-ra, sok zsével, nagyjából ennyi ami az idei szezonra maradt nekem...
amúgy meg nem értem, hogy rengeteg supporter van, tehát zsé is van, akkor meg mit töketlenkednek??
aztán majd 1 hónap múlva tuti hogy lesznek ilyen üzik a főlapon, hogy " az egy hónappal ezelötti leállás miatt sajnos a spanyol, német, olasz bajnokságban nem fejlődtek azok a csapatok akik szélsőt edzettek, sajnáljuk....."
na mákjuk hogy ilyenben még nem voltam érintett... -
scache #2009 Nem ellenem az tuti! Ellenem jövő héten!
SŐt, lehet hogy becsapódik egy hold mögött rejtőzködő üstökös és akkor viszont 1000%,hogy bukod a bajnokságot! -
Grenzjager #2008 Volt már ilyen hogy kiírták, hogy ekkor és ekkor jó lesz a szerver.... általában tévednek az időpont meghatározásánál....... jó nagyot -
Nyiri #2007 Elkepzelheto hogy meg a holnap sem lesz jo, latva a mostnai helyzetet. Hiaba irjak azt hogy reggelre jo lesz. Ki tudja? Lehet elmarad a meccs is. Az pedig kurva jo. Akkor tutira buktam a bajnoksagot. -
Grenzjager #2006 Ellened játszom a hétvégén, vagy a Szentendre ellen ?? -
scache #2005 Ez viszont igaz! :) Természetesen nálam sincs beállítva semmi! -
Grenzjager #2004 de mindig akkor amikor a csapaton szeretnél vmit állítani meccs előtt, mert a meccs napján mondjuk nem vagy gép közelben :( -
scache #2003 Nem! Vannak időszakok amikor haldoklik,de nem vészes! -
Nuki #2002 olyan sűrűn van ilyen probléma? -
Nuki #2001 1. nem is feltételeztem =)
akkor konkrétan mi a csapatod neve? :) -
scache #2000 Legyen igazad, bár én nem emlékszem ilyenre,nálam mindig volt változás!
Igen Grenz!
MAD, index fóruma volt anno a legjobb infóforrás! :) -
Grenzjager #1999 V.96-ban vagy ?? -
M.A.D. #1998 1. nem vagyok daytrader. 2. nekem csak egy csapatom van, a kezdetektől fogva. :))) 3. 2 szezonom úgy ment el, hogy nem is találtam leírást a HT-ről. Természetesen angolt. Mert akkor még alig volt pár nyelv, amiből választani lehetett.
-
Nyiri #1997 Akarmikor volt leallas edzes kornyeken egy Sorry a hattrick globalon.
Ennyi volt az edzes -
scache #1996 Hol olvastátok,hogy ugrott az edzés?
Mellesleg miért is kelene mindenkit kirúgni aki nem supp? Nem biztos,hogy mindenkinek van arra pénzmagja,hogy fizessen, ellenben melóhelyen mondjuk nyomja 3 éve, akkor az felejtse el a 3 évet? -
Grenzjager #1995 a lényeges kérdés !!!!
a múlt héten mindenki lejátszotta a bajnokit, meg most a héten a barit...
AKKOR MIÉRT MARAD EL AZ EDZÉS ?!?!?!?!?
én is gondolkoztam azon hogy supporter legyek, de minek ??? ezért ???? még fizetni is ??? -
Nyiri #1994 Latod ezaz. Edzes ugrott, de a serultem aki szerdan serult az megvan. PEdig meg meccs sem volt. Beszaras hogy mennyi penzt kapnak es nincs egy normalis szerver. Ki kene baszni a sok ingyen gamert es akkor legyen normalis de fizetos rendszer. En azert vagyok supporter hogy folyton stabil es jo rendszer legyen. Erre meg dolgik az egesz rendszeresen. -
Grenzjager #1993 edzés??? ó ugyan, örüljünk ha a héten lesz bajnoki, PERSZE állítsd be időben a csaptod.... bloaaaa -
Nyiri #1992 Edzes meg lesz tartva vagy megy a levesbe? -
scache #1991 Szívás! Kénytelen vagyok ma a melóval foglalkozni! :(((
Ezt a pofátlanságot... :)