22246
Hattrick
  • Narandil
    ez pl a frissités miatt zárva: http://hungary.hatstats.info/
  • Sippie
    nah de melyik az az egyik oldal? :P ez érdekelne engem is :D
  • Narandil
    az rendben, hogy kilehet számolni, de ha személyszreint magakarnám tudni, hogy ki helyett jutok fel, inkább megvárom az egyik oldal számításait... egyrészt sokkal biztossabb és sztem még gyorsabb is...
  • Sippie
    Ki lehet számolni ki melyik csoportba kerül fel, az egész egy sima algoritmus, sorba rakja a kiesőket, és sorba rakja a feljutókat... ugyanaz amit a rangsornál látni elvileg. És azok cserélődnek ki, a legjobb feljutó, a legjobb kieső helyére kerül. Persze még meg van keverve az osztályozós részénél, szóval ezt ki lehet számolni, a stattricken is megvolt elvileg, csak mondom behalt szegényke, és nem nagyon akaródznak megcsinálni.
  • Narandil
    ilyen hamar sztem még sehol... majd holnap... esetleg...
  • Sippie
    tud valaki olyan oldalt ahol meg lehet nézni a feljutásokat?
    A statrick behalt a 11. forduló után, amikor az a szép kis leállás volt.
  • pilboy
    faaaaaaaaa....
    elfelejtettem beállítani a MOTS-ot
    ki is kaptam 4-2-re úgy, hogy az uccsó 3 percben 2 gólt kaptam
    pedig elég lett volna az x a 3. helyhez, de így az ellen lett a 3. :(
  • Nortai
    És mikor kerülnek a csapatok egyel feljebb csoportba, mior várhato a változás kb?
  • Sippie
    vagytok 4-en, 4 szezon alatt feljuttok. Egyszerű, nem? :P
  • Nyiri
    Az hogy egyszerre csak 1 juthat fel. Egyszeru nem?
  • Sippie
    VI.399

Amúgy ha V osztályos csapat lehetne, akkor az első játszhat osztályozót akár szopatjátok egymást akár nem, és az meg feljuthatna, akkor mi az akadály
  • Nyiri
    Na ne... Ezt utalom ebben. Milyen csoportban vagy te? Szanalom a HT csapat elosztas. Nalunk az elso 4 tutira 5. osztalyos lehetne de egymast szopatjuk mar szezonok ota.
  • Fyrex
    Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb Associazione-játékosa Dezsõ Zsombok volt, míg Gyõzõ Iglódi felejthető produkciót nyújtott. A helyenként jól játszó Bird játékosa, Shaked Goldin mai teljesítményével társai fölé nőtt, Jakub Iwanowski viszont ma különösen rossz napot fogott ki. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 0 - 0.

szerintem nem rossz eredmény, első bajnoki meccsem a 3. helyezett csapat ellen

kár hogy most vettem át a csapatot és így kiesünk sajna :(
  • HURRICAN
    kikaptam 2-0 ra de így is megnyertem a VI.439 et.
  • Sippie
    Veretlenül 88-5-ös gólkülönbséggel, csoport góllövőlista első 2 helyét elfoglalva, mindösszesen két szezonnyi játék után jutok fel a kövi szezonra az V osztályba. Ahonnan aztán majd ki is esek, de nem lényeg :D
  • Sippie
    pfffffffff, még 3 perc van hátra, és már 5-1-re megyek :D
  • Nortai
    Én csak egy dölögért izgulok, hogy a MatchID: 73018134
    ez a meccs 0-0 legyen, mert akor gollövölista élén végezhetek! mivel az az emberem már nem játszik aki vezeti! :S
  • Sippie
    nah szép... 79 percen keresztül izgultam... 1-1 volt az állás már egy ideje. Erre most 2 perc alatt lőttem 2 gólt :) 3-1-re vezetek az V-ből visszaesett csapat ellen, ez jó dolog. Bár még hátravan 9 perc, szal bármi megtörténhet.
  • Fyrex
    0 - 0 az állás az első 45 perc után. Ez a félidő egyértelműen Bird-fölényt mutatott, ugyanis 53 százalékban birtokolták a labdát.

ahhozképest nekünk volt több helyzetünk :) nyerni kéne különben kiesünk
  • LasDen #2172
    Nah úgy néz ki maradok V-be.......
    A 7. 4-0-ás vesztésre áll.......így még ha vesztek is maradok......
    Próbálok helytállni.....

Az első 45 perc után 0 - 0 állt az eredményjelző táblán. Ez a félidő egyértelműen Virus-fölényt mutatott, ugyanis 74 százalékban birtokolták a labdát.

• Fenrir
    Az első 45 perc után 3 - 2 állt az eredményjelző táblán. Egyik csapat sem dominált a mérkőzés ezen félidejében.

Csoportutolsóval játszom és égek :\

Nem lesz ez így jó, megint az utolsó 2 percben kaptam 2 gólt 1-2-es vezetésről. Szánalom ht random.
  • Nortai
    Lehet egy csoportba kerülümk! :D kitudja!
    hmm érdekes mindenhova majdnem 12e látogattak ki a csoportombol, csak hozzám 5e-en... :S
    Ma föl is rak egyel? vagy csak az késöbb lesz?
  • Nyiri
    Nem eleg hogy a mult heten a nagysagrendekkel rosszabb jatekos megalaz, de meg ugy nez ki hogy dobogos se leszek, mivel a mostani meccsen ujra megalaznak. SZEEEP!
  • Fyrex
    A jól védekező Bird egy hosszan előrevágott labdából kontratámadást vezetett, végül Jakub Iwanowski szabadon maradt az ellenfél tizenhatosán, de lövése hajszállal fölé ment.
  • Fyrex
    Associazione majdnem átvette a vezetést a 13. percben, de Felícián Máté bal oldalról érkező lövése méterekkel elkerülte a kaput.

ejj!! hajrá fiúk!!
  • Grenzjager
    utoló meccsem idén ötödosztályban.... már 0-1

:(

jövök hatodosztály reszkess! :)
  • Fyrex
    Parma Associazione Calcio - Ice Bird F.C.

A mérkőzés folyamatban van, az első félidő 9. percében járunk.
    Felhős időjárás mellett 3069 nézőt regisztráltak az ékszerdoboz-szépségű Ennio Tardini lelátóin. Az egész város a mai Budapesti rangadótól volt hangos, és amint az várható volt, a szurkolók zsúfolásig megtöltötték a stadiont. 4-4-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Associazione csapata. A csapat Kaltenbach - Duba, Máté, Zsombok, Galashek - Iglódi, Végvári, Oliveux, Pálfalvi - Parragi, Favasuli összeállításban kezdett.
  • Láma!
    jézusom, milyen képesség? miota adzed?
  • Fenrir
    Hát igen, holtidény alatt meg annak a közelében az árak eléggé leesnek :\

Legjobb bajnokság közben eladni.
  • scache
    Most megy el egy 19 éves nagyszerű 100-ért! TITÁNI sp-vel! :)
  • scache
    Kösz a 3 napos infót! :)
    Mikor adta el? Egyébként azzal nem mész sokra,most nem fog elmenni! Nézd meg a transfert,169-ért ment el egy 19 éves ragyogó!!! A nagyszerű annak a közelében sincs...
  • Fenrir
    Nem is mert 3 napig van kint.

Amúgy kollegám adott el ilyen fiatal csatárokat 100-150 millióért, el is ment mind.
  • scache
    Nem akarlak elkeseríteni,de az első kettő pl. 2 órán belül lejár! Nekem még sosem sikerült ilyen rövid határidővel kirakni semmit!
  • Fenrir
    Ma rakták ki mindet, szerinted ki licitál rá az első napon? :)

A hattrickosok 99%-a biztos úgy vesz embert, hogy a "2 órán belül lejár" opcióval keres.
  • scache
    Egyikre sem licitáltak! Kitenni ki lehet akaár 200-ért is! Aztán nézd meg,hogy elviszik-e!
    18 éves,nagyszerű csatárt lehet kapni 80-90-ért!
  • Fenrir
    Sigfred Myklebust 104 000 eFt (nyitó ár)
    Csapata: Red Devils BB
    Életkora: 19 éves
    TSI: 2 180
    Határideje: 2006-07-28 at 13:41

Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: gyenge Átadás: csapnivaló
    Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
    Gólszerzés: nagyszerű Pontrúgás: csapnivaló

Arvid Adolfsson 122 000 eFt (nyitó ár)
    Csapata: FC Kilian 1996 e.V.
    TSI: 2 160
    Határideje: 2006-07-28 at 14:24

Erőnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: középszerű Átadás: gyenge
    Szélsőjáték: gyenge Védekezés: pocsék

Erwin Rose 159 000 eFt (nyitó ár)
    Csapata: Dunaújváros FC
    TSI: 3 610
    Határideje: 2006-07-29 at 13:14

Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: középszerű Átadás: középszerű
    Szélsőjáték: gyenge Védekezés: gyenge
  • scache
    19 évesen kétlem!
  • Fenrir
    Pár hónapja nézegettem, akkor 50 milliót ért egy ilyen játékos. Szerintem felviszem nagyszerűre és akkor már megér 100-at is.
  • scache
    Vagy mindenki túl drágán rakta ki és a kutyának nem kellett!
    Ne számíts nagy zsére!
  • Fenrir

Hans Böhler (109801539)
    18 éves, középszerű forma, egészséges
    Korábbi átigazolások hasonló játékosokra:

Azonosító Dátum TSI/
    Ár: Életkor Forma
    Életkor = 18 & Gólszerzés=remek & Átadás=csapnivaló & Játékszervezés<=középszerű & Szélsőjáték<=pocsék & Védekezés<=pocsék

Loál, hogyha Árbecslést nyomok akkor semmi hasonlót nem talál erre a játékosra. Ezek szerint hiány van belőle? Érdemes lenne kitenni?