22246
Hattrick
  • Redokee
    vazze 1-2 re vezetnek :D
  • Redokee
    ezér nézz be hozzám (Győr Eagles) :D oan emberek eladók akiknek 150e a heti fizetésük :D tök megéri nézd meg :D
  • M.A.D.
    Amúgy elvileg 600.000 ezret érne, de iszonyatosan pang a piac. :((
  • M.A.D.
    A fenntartása még drágább.
  • Redokee
    oh csak 399.000 be kerül... de óccsó! nekem a legdrágább játékosom 20.000t ér
  • M.A.D.
    Holnap ilyentájt jár le a transzfere Kadir Münifnek (27). 101-szer volt a Zuglo kezdője. Akinek kell egy tapasztalt középpályás alacsony áron, annak....:)
  • Fenrir
    Még kikaphatsz annyival, csak 1 félidő telt el.
  • Redokee
    bexarok... egész eddig nem voltak sérültjeim, most még csak félidő van de már 2 emberemnek annyi... amugy oan team ellen jáccok ami ien 4-5 csillagos emberekből áll, én a full B csapatomat kültem pályára és 1-1 :D bexarás... meccs előtt aszittem 4-5 góllal kikapok :D
  • Narandil
    sztem ezekhez hozzájárul az is, hogy milyen formában van, és ha középen játszik (mind1, hogy szélen vagy belül), akkor ahhoz még az erőnlét is...
  • Narandil
    a játékosok szintlépése hasonló ahhoz, amit a meccsek végén látsz, hogy a kp, a védekezés, a támadás milyen volt... ott is van átlag alatt, átlagos stb... ha ezek teszem azt számoként jelennének meg, akkor kb így néznének ki:
    pl pocsék (éppen) = pocsék (2.0-2.1), pocsék (átlag alatt) = pocsék (2.2-2.3), pocsék (átlagos) = pocsék (2.4-2.6) és így tovább...
  • Grenzjager
    forma is, meg az egyéb skillek, attól függ ki milyen poszton nyomja
  • Nuki
    erőnlét, szélsőjáték? tapasztalat, forma? szerintem ezek....
  • Sippie
    mind1... szerintem az utolsó meccsemen úgy is kikapok, aztán lesz ami lesz, ha osztályozót játszom, akkor elbukom valszeg, ha nem akkor feljutok és lesz ami lesz.

remek és remek között van különbség? Nézegetem a játékosokat ugyanolyan skillekkel, egyesek mégis néha 1 csillaggal többet produkálnak mint az ugyanolyan szintű társaik. Ennyit számítana a forma? vagy aki már nagyon a szintlépéshez közeledik, az több csillagot is termel? Vagy az erőnlét is így megdobja?
  • Narandil
    megnéztem a feljutási táblázatot... a te gólarányoddal már lehet, hogy nem elég egy vereség... ahhoz nagyon kikéne kapnod... ha viszont így is feljutsz egyenes ágon, akkor is legalább próbálkoztál... de ha kiakarsz kapni, akkor azt elfelejtettem, hogy ha felküldöd a minimális létszámot és még pic-lsz is, akkor már nem valószínű, hogy nyersz...
  • Nuki
    olasz IX. csapat ellen játszom, 4 óra mulva lesz :o
    ilyen nekem még nem volt hogy nem szerdán játszok barátságos meccst...
  • Nuki
    Tuna valaki valamit mondani nekem arról mi a különbség a Kreatív és a Normál játék között?
  • HURRICAN
    mondjuk én az oszályozón a legjobb csapatomat állítanám fel laza játékkal és ha úgy is megverem a másikat akkor lehet esélyem a felsőbb osztályban
  • Sippie
    és akkor tuti hogy osztályozót kell játszanom? 62-4-es a gólkülönbségem most, mondjuk az utolsó fordulóban lehet amúgyis kikapnék, mert azzal játszom aki V-ből esett vissza, és ha feljön a formája akkor simán elver engem.
  • Nuki
    micsoda praktikázások :o :D:D:D
  • Narandil
    csináld úgy, hogy az egyik bajnokit elveszted... csak azokat küld pályára, akiket edzel plusz azt a néhány játékost, akik kellenek, hogy lejátszhasd a meccset (ha jól tudom hét játékos alatt nem játszható le a meccs)... pl, ha kp-t edzel, akkor felküldöd a kp-t plusz a maradék 4 helyre felküldesz teszem azt négy védőt és mindet a szélre küldöd... így nem valószínű, hogy nyerni fogsz és akkor már osztályozó kell (valószínűleg) ahhoz, hogy feljuss... ezért ha nem akarsz feljutni azokat is elveszted hasonló módon és maradsz ott, ahol vagy... de ha fel is akarsz jutni, akkor jól jön az osztályozó, mert akkor plusz egy meccs edzést kapnak a játékosaid (csak gondolj bele, egy bajnoki vereséggel nyersz két meccset és plusz edzést)...
  • Sippie
    osztályozó nélkül feljutok szerintem veretlenül.
  • Láma!
    az én legnagyobb bajom hogy nme vegyok türelmes...
    lesz egy nagyszerű kapusom, eladom, vezsek egy jot, a pénz fele elmegy, a maradékbol meg veszek egy max remek tudásu játékost. bezzeg haver.... megvárta mig 7-8 csillagos kapusa lesz, aztán vett egy 7 csillagos védöt, stb.. ne nembaj mondjuk, mert ha minden területen remek leszek, az nem olyan rossz:D
  • Narandil
    ez igaz...
  • Nuki
    már aki megteheti hogy odáig eljut :o
  • Narandil
    nem muszály feljutni ahhoz, hogy aztán visszaess... nagybátyámnak pl azt tanácsoltam, hogy van is esélye osztályozon feljutnia ne jusson fel, mert biztos visszaesne (ebben a szezonban kezdett kb a 3-4. hét körül)... szal azt mondtam neki, hogy veszitse el az osztályozó meccsét és maradjon a VI. csoportban míg megerősödik... az a helyzet, hogy lehet én is ezt fogom tenni...
  • Láma!
  • Redokee
    elattam azt a balfax buergit is, 6000ér
  • Sippie
    nah az egyik mégiscsak elfogadta a kihívásomat, azért kössz :)
  • HURRICAN
    én szívesen játszok veled :)
  • Láma!
    én meg kupában vagyok még. (régio kupa) szal...
  • Nuki
    foglalt vagyok zry, én azt csinálom hogy kihívok egy egész csoportot, meg mégegyet, aztán valaki csak elfogadja...... de eddig mondjuk nem is kellett, külföldiek mindig engem hívtak ki :D
  • Sippie
    Valaki egy barit szerdán? A külföldi kihívásaim nem igazán akaródznak elfogadni, viszont meccselnem meg kéne az edzés miatt. Szááánjatok meeeg :D:D
  • Nuki
    én erős középmezőny, a 3. hej 10 pontra van tőlem, 4 meccs van még, reménytelen hogy feljebb jussak poziciókat :P de jó itt nekem :]
  • Sippie
    én biztos feljutó vagyok, aztán a kövi szezonban biztos kieső az V-ből :D
  • Láma!
    ehh.
  • Tono34
    2:0-ra kikaptam a hétvégén, így már biztos kieső vagyok :(
  • Redokee
    én is ugy szoktam.. már pár hete átadás megy, holtszezonba 1-2 erőnlét, aztán gólszerzés...
  • Nuki
    áá nem olyan hamar mint hinnéd :D
    szerintem csak egy dologra állj rá és azt eddzed
  • Redokee
    hamar jo lesz
  • Redokee
    na de ennek meg sokbol megfelelő...