22246
Hattrick
-
#2110 azért nem adjuk könnyen magunkat ^^
15. perc: 15. perc: A hazaiak játékosa, Ádám Parragi 15 perc elteltével vezetéshez juttatta csapatát: egy jobb oldali támadás végén lőtt, és pontosan célzott, így 2 - 1 lett az eredmény. -
#2109 ennyire azért ne bíztass mert még igazad lesz ^^ -
#2108 13. perc: A mérkőzés 13. percében, egy rossz ütemű becsúszást követően a kitartóan próbálkozó rockys erőfeszítéseit siker koronázta: tizenegyeshez jutott. A büntetőt Malvin Prinker értékesítette: 1 - 1.
-
#2107 Így már én is jártam...1-0-ra vezettem aztán kaptam egy hetest... -
#2106 ÉS IGEN! VEZETÜNK!
Pál Pálfalvi (Associazione) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Gyõzõ Iglódi várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 1 - 0. -
#2105 nah kezdődik a barátságos meccsem egy német csapat ellen, szurkoljatok h ne kapjak 6nál többet ^^ -
#2104 Mindenképpen érdemes 10 szóvívőt felvenni mert hetente növelik a szponozorok után befolyt pénzt. Az első helyért sok pénzt fogsz kapni (de csak 1x) és a gólkirályi címért is jön majd be rendesen. A mínusz egyenleg nem olyan gáz, csak -70000 alá ne nagyon menj. Ha nem költekezel ki nagyon akkor csak jegybevételből simán egy idő után kinullázod magad, én is így vagyok vele és -60-ról már csak -15-ben vagyok, mondjuk most az edzett fiatalokra várok, hogy el tudjam adni őket :) -
#2103 Üdv!
Én is nem rég kezdtem el a Hattricket! És kiváncsi volni egy két dologra hogy mibe érdemes befektetni!
Illetve már nem mert minuszba vok! :D
Készpénz: -9 954 eFt (-1 758) eFt
Szponzorok hangulata: boldog
Szurkolói Klub: 252 tag
Szurkolók hangulata: mámoros
Jelennleg 1. helyen állok ami marad is szerintem!
Jövöre kapok plussz pénzt! Akkor csak a plussz pénzel nő a tökém, vagy van vmi
alap töke is amit még hozzá jön!? mert igy minuszba nem jo!
És hogyan tudom nővelni bevételeim milyen embereket érdemes felvenni?
Csapatom: Depidemic (1643678)
Előre is köszönöm a választ! :)
-
pilboy #2102 Manchester FC Fehérvár (158340) -
#2101 okés, prog fc! és a tied? -
Nyiri #2100 143.400 eFt ert eladtam egy kiemelkedo vedot. Tobbre szamitottam. De vegulis jo igy. -
Redokee #2099 :D lol :D -
Grenzjager #2098 legalább ennek örüljek....
különben minek...
JÖVŐRE BAJNOK LESZEK :) -
Redokee #2097 grenzajager ez nem dicsőség:D a legerősebb kiesők lol :D -
Grenzjager #2096 az majd csak uccsó fordulóban derül ki, akkor ossz szét a gép erősség alapjén, de imádkozz, hogy ne:), mert valszeg benne leszek a 10 legjobb kiesőben a százvalahány ötödosztályból. -
swabo #2095 leht hogy egy csoportban leszünk ?! -
#2094 én sajnos vszinu a VII.be megyek mert a 7.helyen most vettem át a csapatot :(
de talán nemis baj, ott jobban belejövök -
swabo #2093 12000-es stadionom (nincs pénz átújítani) és van 2 1000 fölötti tsi-jü játékosom. az egyiknek 4490 a másiknak meg 1200 de az fel van függesztve. nem szivesen vágok neki, de ez van -
Grenzjager #2092 én is a VI-ba megyek
...csak én az V-ből :( -
Grenzjager #2091 -
swabo #2090 ja lemaradt egy I, a VI csoportba jutok majd fel -
Grenzjager #2089 Milyen játékosaid, edződ és stadionod van????
mert 20ezres stadion alatt, és legalább 3-4 6000-7000TSI-jű játékos nélkül én nem vállalnám be az ötödosztályt...... -
swabo #2088 én ha megnyerem az ucssó meccsem (ami elég valószínű) akkor elsőként jutok tovább az v.csoportba.
ez az idény nekem szerencsés volt nagyon mert 1. ként vettem át a csapatot, a szurkolókkal és a ponzorokkal. mondjuk a csapatszelem az gyilkos vagy dühödt volt, és a készpénzem 10000 fölé max 3x ment. és 1. is csak úgy leszek h az eddigi 1. x-elt én meg nyertem. amúgy sztem a csapatom nem olyan rossz me 2. alá sose kerültem -
#2087 Én most fogok kiesni a IV.28-ból :( -
#2086 köfi
bár ugye elég nehéz lesz egy forduló alatt elkerülni a kieső helyről de elvileg lehetséges ha megverem a zárómeccsen a 3. helyezettet
bár sok esélyt nem látok rá
holnap reggel egy német csapattal jáccok barátságos meccset -
#2085 Szia Fyrex, sok sikert ;) -
Redokee #2084 áh 2. leszek, csúnyán kikaptam (3-6)... :( -
#2083 szevasztok!
régebben már volt csapatom, most ujra neki kezdtem.
VI.893 csoportban vagyok, 7.helyen vettem át a csapatot.
Csapatom: Parma Associazione Calcio (584666) -
#2082 egy ideje mintha nem menne a statrick.
Tud valaki ehhez hasonló statisztikai oldalt? -
pilboy #2081 Láma!
2 hét múlva mehet a bari!
mi is a csapatod neve? feltérképezném jövőbeli ellenfelemet :) -
#2080 Nah úgylátszik, hogy ez a bajnokság nekem csak egy harmadik helyet hoz, végülis ez az első teljes bajnokim, nem is volt olyan rossz :) -
Redokee #2079 nekem 400-600 at szokott nőni hetente -
Nyiri #2078 A 10 szovivo jo dolog. Szar meccssorozat mellett is kicsaljak a telthazat otthon. Az pedig megeri a 3 millat. Jah es a szponzori penzek novekedeseben is nagyon segit. -
Nuki #2077 9 367 és 146-al több mint múlt héten :| hangulat u.a. :) -
#2076 a legutolso szponzori dij 18 419, 110el több mint egyhéttel korábban, a hangulat karneváli -
Nuki #2075 nem, de szépen lassan betermelik... :]
egyből nem fog megugrani, csak hetente kapsz 212-292 -vel többet... legalábbis nekem ennyit növekedtek hetente a szponzori cumók :] (mostmár csak 100-akat nőnek) -
#2074 és fizetnek azok a szponzorok neked 3000-el többet, mintha nem lenne 10 szóvivőd? :P -
Nuki #2073 de azt nagyon :)
sok vereség ellenére is a második-helyezeten van még mindig a hangulatuk :D -
#2072 szovivö csak a szponzorhangulatot tertja fenn, és mivel ettöl a szezontol több függ majd a szurkoloi hangulaton, inkább ne juss fel -
#2071 ha minden jól megy, ebben a szezonban feljtok az V-be, VI-ból... viszont, elég kevés lesz rá a sansz hogy ott is helyt tudok majd állni, ezért várható lesz jó pár vereség, a szurkolók hangulata pedig valszeg gyilkos lesz. Ebből kifolyólag kevés néző lesz, ami egy idő után csődhelyzetet állít elő.
Ezért a következő a kérdésem: Javasoljátok hogy vegyek 10 szóvívőt, amely a vereségek után is viszonylag rendbe tenné a szurkolók hangulatát? Vagy szinte alig ér valamit?