22246
Hattrick
  • Fyrex
    azért nem adjuk könnyen magunkat ^^

15. perc: 15. perc: A hazaiak játékosa, Ádám Parragi 15 perc elteltével vezetéshez juttatta csapatát: egy jobb oldali támadás végén lőtt, és pontosan célzott, így 2 - 1 lett az eredmény.
  • Fyrex
    ennyire azért ne bíztass mert még igazad lesz ^^
  • Fyrex
    13. perc: A mérkőzés 13. percében, egy rossz ütemű becsúszást követően a kitartóan próbálkozó rockys erőfeszítéseit siker koronázta: tizenegyeshez jutott. A büntetőt Malvin Prinker értékesítette: 1 - 1.
  • Fenrir
    Így már én is jártam...1-0-ra vezettem aztán kaptam egy hetest...
  • Fyrex
    ÉS IGEN! VEZETÜNK!

Pál Pálfalvi (Associazione) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Gyõzõ Iglódi várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 1 - 0.
  • Fyrex
    nah kezdődik a barátságos meccsem egy német csapat ellen, szurkoljatok h ne kapjak 6nál többet ^^
  • Fenrir
    Mindenképpen érdemes 10 szóvívőt felvenni mert hetente növelik a szponozorok után befolyt pénzt. Az első helyért sok pénzt fogsz kapni (de csak 1x) és a gólkirályi címért is jön majd be rendesen. A mínusz egyenleg nem olyan gáz, csak -70000 alá ne nagyon menj. Ha nem költekezel ki nagyon akkor csak jegybevételből simán egy idő után kinullázod magad, én is így vagyok vele és -60-ról már csak -15-ben vagyok, mondjuk most az edzett fiatalokra várok, hogy el tudjam adni őket :)
  • Nortai
    Üdv!
    Én is nem rég kezdtem el a Hattricket! És kiváncsi volni egy két dologra hogy mibe érdemes befektetni!
    Illetve már nem mert minuszba vok! :D

Készpénz: -9 954 eFt (-1 758) eFt
    Szponzorok hangulata: boldog
    Szurkolói Klub: 252 tag
    Szurkolók hangulata: mámoros

Jelennleg 1. helyen állok ami marad is szerintem!
    Jövöre kapok plussz pénzt! Akkor csak a plussz pénzel nő a tökém, vagy van vmi
    alap töke is amit még hozzá jön!? mert igy minuszba nem jo!

És hogyan tudom nővelni bevételeim milyen embereket érdemes felvenni?

Csapatom: Depidemic (1643678)

Előre is köszönöm a választ! :)
  • pilboy
    Manchester FC Fehérvár (158340)
  • Láma!
    okés, prog fc! és a tied?
  • Nyiri
    143.400 eFt ert eladtam egy kiemelkedo vedot. Tobbre szamitottam. De vegulis jo igy.
  • Redokee
    :D lol :D
  • Grenzjager
    legalább ennek örüljek....

különben minek...

JÖVŐRE BAJNOK LESZEK :)
  • Redokee
    grenzajager ez nem dicsőség:D a legerősebb kiesők lol :D
  • Grenzjager
    az majd csak uccsó fordulóban derül ki, akkor ossz szét a gép erősség alapjén, de imádkozz, hogy ne:), mert valszeg benne leszek a 10 legjobb kiesőben a százvalahány ötödosztályból.
  • swabo
    leht hogy egy csoportban leszünk ?!
  • Fyrex
    én sajnos vszinu a VII.be megyek mert a 7.helyen most vettem át a csapatot :(

de talán nemis baj, ott jobban belejövök
  • swabo
    12000-es stadionom (nincs pénz átújítani) és van 2 1000 fölötti tsi-jü játékosom. az egyiknek 4490 a másiknak meg 1200 de az fel van függesztve. nem szivesen vágok neki, de ez van
  • Grenzjager
    én is a VI-ba megyek
    ...csak én az V-ből :(
  • Grenzjager
  • swabo
    ja lemaradt egy I, a VI csoportba jutok majd fel
  • Grenzjager
    Milyen játékosaid, edződ és stadionod van????

mert 20ezres stadion alatt, és legalább 3-4 6000-7000TSI-jű játékos nélkül én nem vállalnám be az ötödosztályt......
  • swabo
    én ha megnyerem az ucssó meccsem (ami elég valószínű) akkor elsőként jutok tovább az v.csoportba.
    ez az idény nekem szerencsés volt nagyon mert 1. ként vettem át a csapatot, a szurkolókkal és a ponzorokkal. mondjuk a csapatszelem az gyilkos vagy dühödt volt, és a készpénzem 10000 fölé max 3x ment. és 1. is csak úgy leszek h az eddigi 1. x-elt én meg nyertem. amúgy sztem a csapatom nem olyan rossz me 2. alá sose kerültem
  • Tono34
    Én most fogok kiesni a IV.28-ból :(
  • Fyrex
    köfi

bár ugye elég nehéz lesz egy forduló alatt elkerülni a kieső helyről de elvileg lehetséges ha megverem a zárómeccsen a 3. helyezettet

bár sok esélyt nem látok rá

holnap reggel egy német csapattal jáccok barátságos meccset
  • Tono34
    Szia Fyrex, sok sikert ;)
  • Redokee
    áh 2. leszek, csúnyán kikaptam (3-6)... :(
  • Fyrex
    szevasztok!
    régebben már volt csapatom, most ujra neki kezdtem.
    VI.893 csoportban vagyok, 7.helyen vettem át a csapatot.

Csapatom: Parma Associazione Calcio (584666)
  • Sippie
    egy ideje mintha nem menne a statrick.
    Tud valaki ehhez hasonló statisztikai oldalt?
  • pilboy
    Láma!
    2 hét múlva mehet a bari!
    mi is a csapatod neve? feltérképezném jövőbeli ellenfelemet :)
  • Fenrir
    Nah úgylátszik, hogy ez a bajnokság nekem csak egy harmadik helyet hoz, végülis ez az első teljes bajnokim, nem is volt olyan rossz :)
  • Redokee
    nekem 400-600 at szokott nőni hetente
  • Nyiri
    A 10 szovivo jo dolog. Szar meccssorozat mellett is kicsaljak a telthazat otthon. Az pedig megeri a 3 millat. Jah es a szponzori penzek novekedeseben is nagyon segit.
  • Nuki
    9 367 és 146-al több mint múlt héten :| hangulat u.a. :)
  • Láma!
    a legutolso szponzori dij 18 419, 110el több mint egyhéttel korábban, a hangulat karneváli
  • Nuki
    nem, de szépen lassan betermelik... :]
    egyből nem fog megugrani, csak hetente kapsz 212-292 -vel többet... legalábbis nekem ennyit növekedtek hetente a szponzori cumók :] (mostmár csak 100-akat nőnek)
  • Sippie
    és fizetnek azok a szponzorok neked 3000-el többet, mintha nem lenne 10 szóvivőd? :P
  • Nuki
    de azt nagyon :)
    sok vereség ellenére is a második-helyezeten van még mindig a hangulatuk :D
  • Láma!
    szovivö csak a szponzorhangulatot tertja fenn, és mivel ettöl a szezontol több függ majd a szurkoloi hangulaton, inkább ne juss fel
  • Sippie
    ha minden jól megy, ebben a szezonban feljtok az V-be, VI-ból... viszont, elég kevés lesz rá a sansz hogy ott is helyt tudok majd állni, ezért várható lesz jó pár vereség, a szurkolók hangulata pedig valszeg gyilkos lesz. Ebből kifolyólag kevés néző lesz, ami egy idő után csődhelyzetet állít elő.
    Ezért a következő a kérdésem: Javasoljátok hogy vegyek 10 szóvívőt, amely a vereségek után is viszonylag rendbe tenné a szurkolók hangulatát? Vagy szinte alig ér valamit?