22246
Hattrick
-
Nuki #1950 én most is, ha nem vagyok biztos a dolgomban, megnézem a hattrick X-filest például. -
Nuki #1949 bocs, most rendeztem le hugom csapatját az enyém ellen, már nem vonhatom vissza :) -
#1948 ajajajj... valaki szánjon meg :D -
#1947 Valaki holnap barit? -
Nuki #1946 ITALIA ITALIA JEEEEE!!!!:D -
Nuki #1945 én sem! :D
de hiszek neki hogy kit hova tegyek :) -
#1944 nekem most van hogy tévedett majdnem 0,8at...
akkor nem vágom -
Nuki #1943 engem is mindig fölülcsillagoz, bár játékosonként 0.1-0.5öket téved csak. nem értem milyen értékekre gondolsz?
(ja és szintet lépett remek-re egy csatárom, 18 éves TSI=1330 gyenge forma) -
#1942 HTC= hattrick rating calc -
#1941 a HTC milyen értékeket ir ki amikor letöltöm a csapatom??
mert durván felülcsillagoz mindenkit. az a max erönlét max forma esetén valosulna meg??
mert akkor valojában kurva jo csapatom van:D -
Nuki #1940 kikaptam 8-0-ra hazai pályán!!4
"Szponzorok hangulata: karneváli "
"Szurkolók hangulata: gyilkos " igen érdekes... :D de legalább lett bevétel, és sokáig fenn tudom magam tartani ^.^ -
#1939 Kikaptam 2-1-re. Annyit zuhant megint a formája az A csapatomnak, hogy B-t kellett játszatnom bajnokin, meg is látszik az eredmény :\ -
Grenzjager #1938 én is -
Narandil #1937 én csak a azt szoktam nézni... -
Redokee #1936 a csapatkapitány kiválasztásakor csak a vezetői képességet kell nézni? v mást is? -
#1935 1... és 10 gyúró. De nemgáz, megúsztam csak 1 héttel. Lábadozik de már játszhat. -
M.A.D. #1934 Mennyi orvos is van nálad? Remélem, nem pár hete HT-zel. -
#1933 és lesérült az újjonnan vásárolt védőm... hát a f*szom beleverem... már csak arra vagyok kiváncsi hány hétre... addig még leesik a formája a béke segge alá, és 1 csillagot sem fog produkálni... nagyon jó. -
pilboy #1932 év végén úgyis lép min. 1 szintet, mert lesz rá 1 edzésem, mint minden évben és min. 21 éves koráig nálam lesz, tehát remekre simán fel fogom tonászni -
Narandil #1931 sztem, azért nem árt, ha nagyobb mint középszerű (főleg középpályán)... ha az erőnlét magas részben, de nem teljesen kompenzálin tudja, ha kicsit gyengébb a játékos formája... -
Nuki #1930 akkor már az erőnlét középszerü is ér valamit... :]
amúgy 18 évesen ez kurva jó:D (legalábbis az én mércém szerint:D) -
pilboy #1929 nah ismét volt szintlépés :)
Patrik Porubszki [1 sárga lap]
TSI=4 660, 18 éves, középszerű formában
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van [Gyors]
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: kiemelkedő Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: gyenge -
#1928 lehet hogy tehetségtelen... ha botlábú hiába edzeted :D:D:D -
#1927 Annyit nem ér még :) -
Nuki #1926 :D
eladni nem lehet? -
#1925 Még szép, 6 csatárom van, 3 szerdán másik 3 szombaton. Erre nagyon odafigyelek, hogy ne maradjon ki egy sem. Ha ma sem fejlődik akkor megy pingpongozni -
Redokee #1924 jáccatod az arcot fenrir...? -
#1923 Az hogyan lehet, hogy az egyik fiatal csatárom gólszerzése mostmár lassan 10 hete nem fejlődött? Pedig a másik 5 már fejlődött azóta. Lehet, hogy eladom mert ez így nem jó :) -
Nuki #1922 remélem csak eksön miatt van benn, bár köv meccset úgyis a csoportelső ellen játszom, aki nagyságrendekkel jobb mint a többiek akár együttvéve, úgyhogy laza játék lesz, hogy a köv meccsen jobbak legyenek a fiuk :) -
#1921 ezt szinte mindig kapni ha a csapat külföldre utazik.
Szvsz random választja ki a szöveget, hogy a szurkolók pesszimisták, vagy a játékosok izgatottak, de nem a gundelből hozzák a kaját, meg hasonlók vannak. Semmi határa nincs a szurkolókra sem, és a csapatszellemre sem, tudtommal. -
Redokee #1920 ajhe... :D áht rossz hatás lehet mint pl nekem: hogy 4100000000játékosod lesérül :D -
Nuki #1919 ez igen érdekes, ezt kaptam a keddi bari mecsre:
A pesszimistább Ordan FC-szurkolók aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a csapat külföldi mérkőzése esetleg rossz hatással lesz a hétvégi szereplésre.
ezt miért kaptam? o.O -
#1918 :DDDDDDDDDDDDDD
asdasASDASD -
pilboy #1917 nyugodt vok :)
csak aztán nehogy ne maradjon időm téged elnáspángolni -
#1916 ma nyertem, szal bennvagyok még:)
nyugi -
Redokee #1915 ? -
pilboy #1914 Láma!
hol vagy?
kiestél már?
mert ha nem, akkor keredke magamnak valami kevésbé könnyű ellenfelet! -
M.A.D. #1913 Részvétem. :( -
Redokee #1912 ezt nem hiszem el... már 3 sérült ezen a meccsen... a csapatom fennálása óta csak ezen a meccsen sérültek le embereim S: -
M.A.D. #1911 Meglesem, most! :)