22246
Hattrick
  • Narandil
    ez végülis csak a kezdő csapatoknak egy kis segítség... a kiesőknek meg átok...
  • Grenzjager

Nézőszám módosítás

2006-05-30
    Nem vagyunk teljesen elégedettek a nézők viselkedésével, és annak érdekében, hogy javítsuk a nézői reakciót, kis mértékben állítunk a formulákon. Ez a javítás azt jelenti, hogy a stadionotokban több néző lesz, ha a szurkolók boldogak, és kevesebb, ha elégedetlenek. Ezenfelül, a nézőket kevésbé fogja foglalkoztatni az ellenfél személye. Ez a változás a szezon felénél, június 16-án lép életbe.
  • Grenzjager
    ott volt a hattrick vezércikkben, rögtön bellépés után, július 1-től változott, hidd el én is nagyon bánom
  • Sippie
    nah igen, van egy olyan rész, amikor meg akad a dolog, amikor a 4-4-2-őn új felállást próbálsz ki, akkor is várni kell 1 meccset és csak utána enged tovább, hát ehhez most türelem kell, a holtszezonban csak 1 meccset tudsz összehozni hetente. Addig tanulmányozd a súgót, szerencsére a fontos dolgok ott le vannak írva, meg javaslom hogy szerezz be egy HTRatingset a későbbi könyebb csapatépítésért, és játékos fejlődés figyeléséért. A stadionbővítéssel egy darabig nem kell foglalkoznod, amíg össze nem hozol egy jobb csapatot, és elkezdenek jönni a teltházak a győzelmek miatt :)
  • Belliar
    most a 14. diploma cuccnál tartok, lekéne játszanom a köv. mérkőzésem vagyis utasításokat adni rá, mikor még az 1.-t sem játszottam le:O
  • Sippie
    csináld meg a diplomás cuccokat, akkor olyan 40ezer körül kell lenned elvileg, és -40ezerig vásárolhatsz, szal arra majd lesz pénzed no para :)
  • Belliar
    de még nincs elegendő pénzem:(((
  • Sippie
    vezetői képesség csapnivaló, edző szintje pedig JÓ!!
    támadó vagy védekező vagy egyiksem azt te döntöd el. Ha védekezést akarsz játszani 5-3-2, és mondjuk védőt edzel, akkor értelmszerű, ha inkább támadsz és középpályát edzel 3-5-2, vagy támadót edzel 3-4-3-at játszol, akkor is értelemszerű :) A játékosok fejlődésére nincs hatással, csak a meccsekre van.
  • Belliar
    Ja és milyen vezetői képessége legyen?
  • Belliar
    És milyen edzőt toborozzak?Támadót, védekezőt vagy egyikséset?:D
  • Sippie
    jah és segédedzőből 9 kell, és 1 kapusedző optimálisan, ha nem kapust edzel :)
  • Sippie
    Figyelj nagyon, hogy van egy olyan lehetőség hogy árbecslés... afölött ne licitálj mert nem éri meg. És elvileg megfelelő védésű egyéned kéne hogy legyen, mert 1 kapust mindenképpen kapsz, bár lehet csak középszerű. A lényeg hogy ne költs nagyon összevissza, mert nehézkes az elején beindulni. Vegyél egy csapnivaló vezetői képességű JÓ edzőt, az olyan 50ezer körül van árban, azzal megalapozod a leendő pénzmagod. Vegyél néhány 17 éves megfelelő, vagy jó képességű játékost nagyon nagyon olcsón, és őket kezd el edzeni, 1 szezon alatt az értékük akár 200-ról 30-40ezerre is felmehet, mivel kb 2 szintet lépnek. A lényeg hogy türelmesnek kell lenni, és nem szabad összevissza licitálni, várni kell a megfelelő alkalmakat, és a jó árakat, és figyelni az egyéni tulajdonságokat is, lehetőleg ne legyen temperamentumos, és sunyi, mert azok kevesebbért kelnek el később.
  • Sippie
    De hogy a kérdésedre is válaszoljak :D
    Időben ugyanúgy 90 perc mint egy igazi meccs, és van negyed óra szünet... Ebből konkrétan nem sokat látsz, csak néha bedob egy üzenetet hogy éppen történt-e valami fontos. Pl ha rámész a mérkőzéseknél a "mérkőzések archívuma" pontra, és rámész egy korábbi meccsedre, akkor látsz egy leírást... olyan szintű az egész, grafikailag nincs megoldva a dolog.
  • Belliar
    Már vettem egy segédeddzőt, és a kapus amire licitáltam az megfelelő minősétésű.
  • Sippie
    edzőt vegyél elsőnek, ne jó kapust... Döntsd el mit szeretnél edzeni, aztán szerezz be 17 éves fiatal "megfelelő", ill "jó" képességű edzhető játékosokat 400, ill 200-as pénzekért. Első csapatommal én is egy kapusra licitáltam 50ezerért, de nem éri meg, a jó edző sokkal többet ér.
  • Belliar
    Na végre kész lett a csapatom:Celldömölk VSE!Már a kezdőt meg ilyesmiket beállítottam, hamarosan megrendezésre kerül 1. meccsen egy barátságos meccs!És már licitáltam is egy játékosra(kapus), azért kapusra mert ami van az nagyon gyenge!Kb időben mennyi idő hosszúságú egy meccs?És ez hogy zajlik le, mit látok?
  • Sippie
    mondjuk egy magasabb osztálybelinél biztos több néző van alapból, mint egy alacsonyabb osztálybelin.
    Viszont én akkor is cáfolnám, mert:
    "3268 bátor szurkoló vásárolt jegyet a méregdrága Nou Camp stadionba, bár félő, hogy a mai kánikulában ropogósra fognak sülni a lelátókon. A nagyon elszánt Pöts átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdő csapat: Zaragoza - Kamchen, Baticz, Drugics - Parkelj, Csóka, Heinrich, Huszta, Bánó - Dörnyei, Dobrovolszki."
    Előző heti meccsem, amikor egy francia III. osztályú jött el hozzám.
    Ma pedig:
    "Bár a meteorológusok mára esőt jósoltak, a csodálatos Nou Camp 1008 nézőjének mégsem kellett elővennie az esernyőket. A nagyon elszánt Pöts átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az összeállítás: Zaragoza - Kamchen, Baticz, Drugics - Bánó, Csöregh, Reising, Huszta, Parkelj - Dörnyei, Dobrovolszki."
    Egy VI. osztályú magyar csapat ellen. Nem hiszem hogy az esőjóslásnak ekkora változást kellett volna behoznia.
    Számít az ellenfél ugyanúgy, csak nem ANNYIRA, mint eddig.
  • Narandil
    ez sztem nem igaz... nagybátyám játszott egy magasabb osztálybeli angol csapattal idegenben és volt kb 3e nézője... két hét múlva egy alacsonyabb osztályú angol csapattal játszott megint kinn és nem volta annyi néző, pedig az időjárás is jó volt mindkét helyen...
  • Grenzjager
    július óta nincs szerepe az ellenfél kilétének, sem a bajnokin, sem a barin a nézőszám szempontjából

csak a szurkolók hangulata és a szurkolói klub létszáma, valamint az időjárás a meghatározó, SAJNOS semmi más....

pedig imádtam észt, lett II-IIIosztályú csapatok ellen, 5ezer néző előtt... de most... smafu...
  • pilboy
    jujj, már elfogadtam egy kihívást :(
    majd jövőre, de ha szóltál volna előre, akkor elfogadtam volna :)
  • Láma!
    hátigen.
    énis köszi!
    visszavágó nálam?
  • Sippie
    ellenféltől függ, német francia II. III. otszályú ellen 3900-2900 között szokott lenni, magyar ellen kb 1000 ha összejön :D
  • pilboy
    az jó nézőszám :)
  • Redokee
    szteteka barátságos meccsre a nálam 1500 kilátogato néző, 6. osztályba mien? vagy nálatok mennyi az ember barin?
  • pilboy
    akkor ez nem a te napod volt :D
    kösz a meccset!
  • Redokee
    kikaptam 0-9 re :D
  • Sippie
    :D:D:D:D:D
    Hát bocsie :D:D
    Úristen kicsit átlatatlan még nekem ez az egész, asszem keresnem kell egy SokkerRatings programot :D
  • Láma!
    és nzertél, opsz:D
    pedig jobb voltam mindenben:PPP
  • Sippie
    nah szép :D Nem is tudtam hogy már megkaptam a csapatot, opsz :D
  • Láma!
    lol, sokkerban veled játszom a kupában:DD
    reszkess:D
  • Nortai
    Nah mai nap is jo! Kikapok ugy hogy a haverom emgint lerugta a kapusom! már a 2.kat 4hétre hazavágta! király...
    Most meg felvett vmi Umut gyeret, németországbol, rám akarja sözni a 20e-ért a 310TSi-vel rendlekezö emberét aki szinte semmit nem tud! eröszakos nép a német... :D
  • Fenrir
    1-2-re vezet az ellenfél és nekem is van 1 sérültem :\
  • Fyrex
    a mai meccsen 3-0megy az ellenfél és még félidő előtt már lerugták 2 játékosomat...fasza...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Eddig :D
  • Láma!
    háhá!!!
    vezetek:DDDD

kiváncsi vagyok meddig:DDD
  • Redokee
    jo mer vki a tapasztalatrol rinyált nekem...
  • Grenzjager
    pontosan
  • Redokee
    nemtudjatok h 11es rugasoknal kik rugjanak? a pontrugas szamit?
  • pilboy
    off:
    senkit nem érdekel egy hasonló (talán még jobb lesz a későbbiekben, mint HT) játék? itt a fóruma
    on
  • pilboy
    Parancsoljatok :P