22246
Hattrick
  • Grenzjager
    akkor ez csak olyan dísz,

hall of fame...
  • Nuki
    ja hogy fizut se kapik >:) (az nem volt ott leirva:)
    akkor már értem, köszi :D
  • Nyiri
    Nem jatszhat.
  • Grenzjager
    de onnan már nem játszhat ugyi?
  • Nyiri
    En raktam mar ki.
    Arra jo hogy ha van egy jatekosod aki szezonok ota segiti a csapatod, sok siker neki is koszonheto, de mar kioregszik es nem jo a csapatodba akkor nem kell kirugni hanem oda berakod. Ilyenkor mar nem kap fizetest de mindig ott lesz. Jo dolog.
  • Nuki
    Van aki támogató és kitette valakijét a Hírességek Csarnokába? Az mire jó? :)
  • Nuki
    romániába 1.2 milla kiutaztatni egy csapatot XD
    mázlim van, most is engem hívtak ki, Dánok, hogy nálunk játsszunk :) fizessenek ők már a külföldi bariért :D
  • Láma!
    elsö forduo= csoportmeccsek vége, utolso fordulo elött= mult heti meccsek
  • Láma!
    na vége a régio kupának. zgy lettem összesen 19. a 32-böl, hogy szerencsétlen modra az alsoházba kerültem az elsö fordulo után, pedig még az uccso fordulo elött összesitésben a 4. leggolerösebb csatársorral, és 6. legerösebb védelemmel rendelkeztem... csak hát a fránya középpálya...
  • Nuki
    ja értem :D akkor igazad van :D
  • Grenzjager
    akkor az még a "gyári" első edződ ugye ??? nálam is így volt, aztán a kövi edzőt leváltottam, és az akkori ex-tréner már mint "játékos" jelent meg az új edző mellett
  • Nuki
    nekem nem maradt játékos :o hanem szabadúszó lett... egyből ez lett belőle:
    "Ez a játékos jelenleg szabadúszó, egyik csapathoz sem tartozik." meg tudom nézni nálam nevelt edzősködő játékosok címszó alatt :)
  • Grenzjager
    az edződet leváltod (vagy is jön az új edző) és akkor onnantól a régi edződ egy "mezei" játékos lesz, akinek marha rosszak a képességei.... mehet pingpongozni onnantól...
  • swabo
    az edzőmet úgy kell eladni hogy kiteszem az átadó listára?
  • Grenzjager
    vegyél egy 27-28 év körüli, jó vezetöi képességű játékost, akinek a tapasztalata legalább középszerű, azt már érdemes nyúzni, abból király edző lesz majd
  • Grenzjager
    HCP szoktam használni, abban a progiban van közgazdász számoló is, cirka ha van 150 millád akkor éri meg egy közgazdász, aki termel 500 pénzt, mivel 300 a fizuja a haszon havonta 200. Nem vmi sok....
  • Nuki
    nem tudjátok 1db közgazdász hány százalékot hoz ha plusszban vagy?
  • Tono34
    Inkább ne gondolj rá, költsd a pénzed jobbra.
  • swabo
    kár. és ha megcsinálom akkor milyen edzőnek fog megfelelni?
  • Grenzjager
    sajna a tapasztalata csapnivaló..... szóval nem, hacsak
    kb 2 naptári éven keresztül nem játszik minden bajnokin és minden barin, akkora talán felmegy a tapasztalata remekre...úgy jó....
  • swabo
    26 éves, középszerű forma, egészséges
    Öntörvényű ember, aki lobbanékony és becsületes.
    Tapasztalata csapnivaló, és jó vezetői képessége van.

találtam a játékosaim között egy ilyet és megszeretném kérdezni hogy belőle érdemes-e edzőt csinálni mivel hogy jó a vezetői képessége ???
  • Tono34
    Tudna nekem csinálni vki egy jó logót a HT-hez?
  • Narandil
    nálam más a helyzet... már bajnok vagyok, ha az ellenfeleimet nézem, de még nem szeretnék feljutni, ezért kikéne kapnom, azonban akkor a gólkülönbségem miatt valszeg csak második leszek, pedig az osztályozó meccsek plusz edzést is adhatnának és persze élvezném az első hely adta előnyöket (gondolok itt az első helyért járó díjért, vagy pl a kupában a gyengébb ellenfélre)...
  • Nuki
    ha tele van a stadion kb itt is annyi :|
  • Redokee
    huh nyertem 3-7 re még igy mégis esélyes vok a bajnoki cimre

Raul jo sok néződ lehet, 73milla lol :D Nekem 15milla szokott bajnokirol bejönni...
  • Nuki
    MI ez a sajtó-közleményesdi?
  • Nyiri
    Szepen x-eltem :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    A meccseredményem az ugyan eltűnt, de legalább a bevétel megmaradt -.-

2006-07-15 A csapat lejátszott egy mérkőzést. A jegyeladásból befolyt összeg 73 083 eFt.
  • banok
    nekem is már kezd tele lenni a faxom....
  • Nyiri
    Nyakamat ra hogy holnapra a sved meccsekre mar minden flottul megy. Rohadekok
  • Sippie
    mekkora király a meccs... fú ilyen nagyot régen játszottam
    :D:D:D
  • M.A.D.
    Hé öreg! Olvastad az infót! Akkor meg...:(
    Nekem is lejár. Lassan Én sem leszek sup. Ki a fasz hív meg rá? :))

csárlimenzon egynulla
  • M.A.D.
    Itt ma már nem lesz meccs. Maximum holnap. Rég volt. Szar volt.
  • Nyiri
    Nah ujra over. A kurva anyjukat mostmar. Spanyol bajnokik 14.00 kor kezdodtek es ott sincs semmi meg. Nagyon kezd elegem lenni. Senkihazi svedek a tokvakaras helyett csinalhatnanak is valamit. Evekig semmi fejlesztes csak a penzbeszedes, most meg nagy sorry ezerrel. Anyjukat.
  • Narandil
    nálam rendesen megy, habár most töltök is mellette, de ahhoz képest elég gyors...
  • Narandil
    másnál is vagy csak nálam nem tudtak még a "riporterhez" kapcsolni?
  • Grenzjager
    ez azért lényeges: egy óra alatt töltötte be, megint írtó lassú

Milyen következményekkel jár az, hogy a biztonsági mentéseket vettük elő?

Az utolsó mentést HT idő szerint hétfőn hajnali 5-kor tettük meg, a hétvégi meccsek után. Ami hétfő reggel 5 óra és csütörtök este között történt, az mind elveszett. Ez érinti a barátságos mérkőzéseket, egyes országokban a kupa meccseket, az átigazolásokat, és egyes menedzseri lépéseket, mint pl. szakemberek felvételét és kirúgását. Amikor visszatöltöttük a mentett állapotot, az egész hetet újraszimuláltuk a hétfő reggeli beállítások alapján, úgy mint mérkőzés felállás, játékosok, sérülések stb. Az addigra létrejött átigazolások is megmaradtak, a nyitott licitek viszont törlődtek. Az átigazolási piac is törlődött, így minden játékost újra ki kell tennetek.

Én először megnyertem a meccsem, most viszont elvesztettem. Ezt hogy tervezitek elrendezni?

Vissza kellett töltenünk a mentett adatokat, így ami azután történt, az elveszett. A mérkőzéseket újra kellett generálni, és el kell fogadnotok, hogy az újrajátszás olykor módosít a végső eredményen. Ez lett az új valóság. Néhányan jól jártak, mások pedig rosszul. Sokan csak apró változásokat tapasztaltok majd, a mérkőzések eredményét, a sérüléseket vagy az átigazolásokat illetően. Ezek sajnálatos következmények, de nincs arra lehetőség, hogy egyesével kijavítgassuk. Kérjük, fogadjátok el, hogy ez a legigazságosabb megoldás, amit tehetünk.

Nem találom az újrajátszott barátságos meccsem – elveszett a mérkőzéslistáról?

Kattints az „A Klub” menüpont „Az összes esemény” linkjére, majd keresd meg az e heti „Lekötöttél egy barátságos mérkőzést” eseményt. Ez tartalmazza a hiányzó barátságos meccsed linkjét.

Befizettem a támogatói pénzt, még mielőtt leállt az oldal, de most már nem élnek a funkciók. Mi történt?

Mint minden más adat, a támogatói státusz is törlődött. De az átutalásod természetesen megmaradt, és a közeljövőben frissíteni is fogjuk az adatokat. A türelmedet szeretnénk kérni, már dolgozunk az ügyön.

Csődközelbe kerültem a héten, de a leállás miatt törlődtek az átigazolások, így nem volt időm kimászni a csávából. Most mi lesz?

Adunk egy extra hetet, hogy rendezd az adósságod.
  • Grenzjager
    amikhez jönnek a kiegészítő skillek, csatárnál a gólszerzéshez az átadás, belső középpályásnál a játékszervezésre az erőnlét....stb
  • Narandil
    nekem a régi "A" csapatom volt még elmentve, ami most a fél "B" csapatot alkotja, úgyhogy nekem részben így is jó volt... de hát sajnos ez van... még jó hogy legalább a bajnokira megcsinálták, így beállítotam a csapatom a sorsdöntő meccsre...
  • bigfoot
    hát pl gólszerzés csatár
    védés kapus
    játékszerv középpályás
    szélsőérték szélső
    védekezés védő
    ha erre voltál kíváncsi:D