22246
Hattrick
  • Nuki
    szerintem egy JÓ tulajdonsága legyen,az alatt nem érdemes :P
  • Redokee
    nálam még nem volt sérülés :D amugy 3600t kaptam érte!

kiraktam megint uj embereket eladásra, megreformálom a teamet :D ma vettem egy ifit 10.200 ért! 18 éves és 3cuccből megfelelő,meg nemtom miből középszerü, és 1000vmennyi tsi...
  • Grenzjager
    nálam is 7 hét.... kegyxetlen, az egyik játékosom ötödszörre sérült le ebben a szezonban...
  • Narandil
    nekem a rekord 7 hét sérülés volt, de a játékos 3 héttel gyógyulása előtt kapott újabb 4 hét sérülést és megint 7 hétig lettt sérült...
  • Nuki
    mennyit kaptál érte? szerintem kár volt... :o

mi volt a max amire eddig valakinek lesérült játékosa? Most kaptam be egy 6 hetes sérülést, egy pótolható csatárommal, de nyertem 3-0-ra (igaz csoport-utolsó ellen
    és megállt a szponzorok támogatása, mostmár heti 200-292 növekedés hejett produkáltak 37 növekedést :|
  • Redokee
    eladtam montijot uggyhogy az már nem lesz edző :D most buergit szném eladni, 2000ér

Jörg Buergi (49064316)
    34 éves, csapnivaló forma, egészséges
    Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
    Tapasztalata jó, és csapnivaló vezetői képessége van.

Specialitása: Technikás

Ország: Schweiz
    TSI: 150
    Fizetés: 134 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
    Tulajdonos: Győr Eagles
    Lapok: 0
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: középszerű Átadás: pocsék
    Szélsőjáték: gyenge Védekezés: középszerű
    Gólszerzés: jó Pontrúgás: pocsék

Gólok száma: 20
    Mesterhármasok száma: 1
    Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
    Szezonban lőtt kupagólok: 0

:)
  • pilboy
    inkább 2 hét :)
    aki játszik osztályozót, annak 1 hét ;)
  • Sippie
    mázlista... nekem 12 játékosomnak nőtt az erőnléte, és azzal a lendülettel mindegyiknek esett is a formája :P Aranyos volt...
    Szombati meccs, 7-0... 62-4 a gólkülönbségem, höhö :D
  • Fenrir
    1 hét :)

Csak addig amúgy amíg minden bajnokság lezárul és beindulnak a kupák és az osztályozók.
  • Redokee
    mennyi ideig tart majd a nyári "offszezon" ?
  • Fenrir
    Simán nyertem 3-1-re :)
  • Redokee
    hehe... én elözö ford. ba 2-0 rol forditottam 2-4 re, most meg félidős 1-2 ről 3-2 re :) már csak 4pont a hátrányom az elsőhöz képest :) csak a sorsolás xar ugyh megbarátkozom a 2. helyel :) 1. szezonba nem roxx :))
  • Grenzjager
    Berosálok, 68%-ban lebirtoklom, és ugyan játéktördeléssel de 0-3-ra szívni.... nem értem,... :((((
  • Narandil
    nekem muszály volt szezon közben erőnlétet edzeni, de a forma csökkenés nem jött be...
  • Redokee
    amugy nemhogy megnövelte a 9uj szovivő a szponzori bevételeket, de előző meccsen 7000, most meg 12000 néző jött ki... teltház... máris heti 8milla pluszba tolom :))
  • Redokee
    akkor csak random :D pech...
  • Fenrir
    Nem, már 1 szezon óta gólszerzés megy.
  • Redokee
    nem erőnlétet edzettél? mert az erőnlét edzés csökkenti a formát!!
  • pilboy
    random
  • Narandil
    azt nem hinném... nálam már nagyon régóta 100%-n van és mostanában hetente csak egy két embernek nő a formája... a nagyobb része azonban nő, akárcsak most...
  • Fenrir
    Mitől van az, hogy a tegnap edzésem majdnem minden A csapatos emberem formája esett? Senkié nem nőtt, csak xarabb lett :\

Magas edzésintenzitás?
  • Redokee
    és ő leen az edző jövöre?
  • Grenzjager
    Raúl Montijo (24233660)
    34 éves, megfelelő forma, egészséges
    Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
    Tapasztalata jó, és középszerű vezetői képessége van.

ebből csinál majd egy "jó" edzőt, addig játszon lehetőleg minden meccsen, bajnokin és barin is!! és a barik legyenek nemzetközik, 1 szezon és felmegy a tapasztalata "remek"re ami már zsír,
  • Grenzjager
    visszavonom!!!!

csapnivaló vezetői képessége van.
  • Grenzjager
    az a buergi nagyon jó edződ lenne!!! csinálj belőle majd jó edőt, ha nem veszik meg...
  • Grenzjager
    fogod tudni
  • Redokee
    huhuu most hogy felvettem csomo személyzetet kicsit ciki van :D mert most havi 7000 minusz :D köv honapba már csak 3000m lesz :D a 10szovivő amugy sokat csinált: mámorosrol 2 szintel fejjebb, fellegjárora tolta a szponzorokat, 1hét alatt :D csak tudjam őket fizetni...
  • Redokee
    na minnyá kirakom jörg buergit :P amugy sztetek ha nem adom el, mien edző lehetne belőle? jó tapasztalatu,és középsz. vezetői képessége...
  • Redokee
    hm... akkor én tegnap ismét jo sok pézt elbaxtam... mert most akkor kirughattam 2segédedzőt, hogy összesen 10legyen kapusedzővel együt... ehh... na mindegy majd ma este 7fele kirakom a buergit :)
  • Nuki
    vészhelyzetbe beletartozik nálam hogy 5millát elkölcsek egy jó játékszervezésre és megfelelő erőnlétre :| pedig 2000ről indultunk az utolsó 3 percben és egyszerre négyen, de leléptek, és csakazértis énkaptam meg!!4 :P
  • Nuki
    10 a max annál több ne legyen ebbe beletartozik a kapusedző-segédedző páros is vagyis ketten együtt kell hogy kiadják a tizet. többet nem kockáztatnék.

milyen jó hogy most kezdtem el csatárokat edzeni XD
  • Redokee
    ja meg lol bocs h sokat ireok de hattrick control progi előbb kiirva, hogy szemáélyzeti limit tullépve,problémák várhatok! mert? nem az a jo ha 10emberke van?
  • Redokee
    meg lol köv meccset csak akkor tom megnyerni ha szezon legfontosabb mérk et nyomom, de igy is dühödt a csapatszellem... mi lesz ha emiatt gyilkos lesz? :((
  • Redokee
    na deh azt hogy fogom kifizetni? mármint most a 10-10szóvivó,ezzőt? :(
  • Grenzjager
    jaja, vegyél fel még 4 segédezdőt, rúgd ki a pszicomókust is, na meg a közgazdászt, és mivel 2. vagy felvehetnél még 8 szóvivőt -> több drukker csatlkaozik,következő bajnokság elejen már állítsd át az ifi csapatod támogatását a maximumra, vagy is 4000eftra, és ha nincs sérülted kirúghatod a dokit is, az edzésed mértékét mindenképp emeld fel leglább 95%-ra, és előbb is többent írták, úgy edz h mód van rá 17-21 éves játékosokat, 21 év felett már lassabban fejlődnek.
  • Grenzjager
    főleg a csatárok árai zuhannak lefele....

• Redokee
    na most mek, majd este kirakom :P

bye kösz all emberek
  • Redokee
    igen!
  • Nuki
    este nyolckor!!!
  • Redokee
    már lejárt... de kirakom majd ujra hátha valaki +szán... :)