22246
Hattrick
  • Nuki
    ja értem. :D
  • pilboy
    ilyen HT-oldal biztos nincs :D
  • Nuki
    és szerintem annyit nem nyernél vele az eggyel alacsonyabb oszályban.
    bár lehet hogy van egy-két HT-vel foglalkozó oldal ami tudna erról jobb tanácsot adni... van ilyen?
  • Fenrir
    Tény és vesztenék is a leesés miatt.
  • Nuki
    szerintem sokkal kevesebb néződ lenne a VII. osztályban.
  • Fenrir
    Gratula, nekem ez még jópár szezonba fog kerülni :)

Azon agyalok, hogy direkt leesek heted osztályba aztán azt megnyerve felmegyek egy másik hatodba mert ez a csoport kicsit erős :)
  • Tono34
    Megvan a bajnoki cím, miután a 2. helyezett otthonában nyertem 5:0-ra :)
  • Grenzjager
    ...mindenki megnyugodhat, most már 8 játékosomnál esett egy szintet az erőnlét (pedig 2 hétig volt erőnléti edzés a szezon előtt), ezek szerint szezon előtt 4 hét lenne az ideális??
  • Fenrir
    Köszi :)
  • Nuki
    :D
    az a legjobb hogy nekemis a védőim jeleskednek általában, a remek csatáraim meg le se sz....arják a mérkőőzést :DD
    amúgy grat^^
  • Fenrir
    Uraim, azt kell hogy mondjam hogy a csapatom a legjobb meccsét játszotta tegnap a felállása óta.

Mars F.C. - drotossanyi10 6 - 1

FŐBB ESEMÉNYEK

1-0 Tamás Röst (14)
    2-0 Tamás Röst (18)
    3-0 Clifton Griffiths (25)
    3-1 Róbert Telek (56)
    4-1 Javier Acuña (59)
    5-1 Lajos Gruborovics (70)
    6-1 Tamás Röst (78)

LABDABIRTOKLÁS

73% 27%
    82% 18%

ÉRTÉKELÉSEK

Mars F.C.
    Játékosok értékelése és a csapat felállása
    Csapat hozzáállás: Átlagos
    Taktika: Középen támadás
    Taktika szintje: nagyszerű

Középpálya: pocsék (Átlag felett)
    Jobb oldali védelem: csapnivaló (Átlagos)
    Középső védelem: gyenge (Éppen)
    Bal oldali védelem: csapnivaló (Átlagos)
    Jobb oldali támadás: csapnivaló (Átlagos)
    Középső támadás: (Éppen)
    Bal oldali támadás: csapnivaló (Átlagos)

A két vastag ami még sohasem volt nekem, a támogatói statisztika is ezt a meccset hozta 100%-osan a legjobbnak az alapítás óta. Ilyen szinten még nem birtokoltam labdát és rúgtam gólokat ennyire könnyedén.

3 remek fiatal csatárom van, de Tamás Röst pl a jobb szélsőhátvédem aki mesterhármast lőtt, Lajos Gruborovics pedig a középhátvédem.

Hetek óta végre volt egy nagyon jó bajnoki meccsem ahol nyertem és sérültem sem lett. (1 sárgát kaptam összesen)

Végre megint kezd tetszeni a játék :P
  • Láma!
    elfogadtam:)
  • HURRICAN
    kihívtalak :)
  • Láma!
    valaki egy barit??
    Prog. FC
  • Nuki
    nekem nemcsak fociban van így hogy inkább támadó szellem :D

ez a gazdasági program meg nekem se mond nagyon semmit, azt se tudom hogy értsem! :D
  • Fenrir

10/18/2006 Új gazdasági program
    A Hattrick Futball Szövetség (Hattrick Football Association - HFA) a tegnapi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy lesz pár gazdasági változás a következő szezonban. Egyrészt megállapodást kötöttek egy számítógép készítő céggel, aki tőkét fektetett a HFA-ba, és a pénz egyenesen a Hattrick csapatok zsebébe vándorol. Szerződést kötöttek a Globális Ügynöki Szervezettel (Global Agent Organisation - GAO) is, melynek hatására csökkenni fognak az átigazolási díjak, illetve emelett a banki kamatok is csökkennek. "Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a következő szezon új gazdasági programját, de a részletekről csak később adunk tájékoztatást." - mondta a HFA gazdasági sajtóreferense. "A Hattrick gazdasági háttere stabil, a csaptonkénti átlagos pénzkészlet növekszik, és a szponzori megállapodás csak tovább javítja a helyzetet. Reméljük az átigazolási piac is megélénkül a csökkenő díjak és kamatok hatására."
  • Fenrir
    Mindig az volt a gondom, hogy a labda kevesebbett volt nálam mert középpályán rendre minden ellenfelem erősebb volt. Eléggé támadó szellemben játszok, ergó lételemem, hogy a labda majdnem mindig nálam legyen.
  • Nuki
    nem lesz túl sok 4 középpályás?
  • Fenrir
    Milyen szintű játékosok kellenek ahhoz, hogy kreatív taktikával jól tudjanak játszani? Kipróbáltam és az eredménye: 8 meccsből 6 bukta, 2 győzelem. Minden bajnoki meccset eddig buktam, volt ahol szinte már aláztak is mert bevertek 5-6 gólt.

3-4-3-at próbálok most, AIM-mel, szélső védők védekezőn, szélső kp-k pedig közép felé. Így érdemes játszani kb?
  • Nuki
    basszus 3-5-2vel sokkal kevesebb csillaggal elagyabugyáltak :\
  • Nuki
    az a gond hogy ennél nincs jobb játékosom.... és 500millióba kerül egy jó-jó edző úgyhogy még várnom kell jó sokat :D
    hogy őszinte legyek még nem gondoltam arra hogy eladjam :]
    attól félek nem is szeretném tudni mennyiért tudnám eladni, mert még meggondolnám a témát :D
  • aurelio85
    a türelem rózsát terem:) (de ha majd lehet -lesz pénzed- vegyél azért jobb edzőt) és meddig tervezed még edzeni?
  • Nuki
    végre megvan az első nagyszerü játékosom, aki 19 éves :) (gólszerzés)
    szerintem megérte külföldi meccseket játszani sokat (főleg hogy ők jöttek ide:D) pedig csak középszerü edzőm van és jó-ként vettem...
  • Nuki
    hm köszi ^^
  • pilboy
    kb. este 19.00-21.30 között
    VSZ
  • Nuki
    nálatok, vagyis tapasztalataitok szerint mikor van az a "csúcsidő" amikorra időzíteni kell 1-1 játékos eladását? hogy aránylag jól elmenjen? :)
  • Nuki
    valaki kihívott ^^ köszi szépen, ha nem innen volt akkoris :D
    [ja és bocsi a szpemért]
  • Nuki
    Ordan FC (583470) nem akar valaki kihívni? :P lécci ^^
  • Fenrir
    Hátbazz, 1 barátságos meccsen 5 sérült komoly? Ráadásúl a cserét is cserélnem kellett aki pedig az A csapatos csatárom volt :\

Ez a szezon nekem irtó xarul megy, felépült a szélsőm 3 hetes sérüléséből és hétvégén lerúgják 4 hétre...Persze ki is kaptam....
  • Grenzjager
    De lehet h a jövő héten már nem fogok virgonckodni...
  • Grenzjager
    természetesen igen
  • Narandil
    sztem örülj, h csak 3 emberednél esett le az erőnlét... nálam ugyanez 15 embernél következett be, s mindezt egyetlen hét alatt... még szerencs, h a legtöbbjüknek nagyszerű erőnléte volt...
  • Nuki
    jó edzővel?
  • Grenzjager
    én 2 hét erőnlétet tűrtem a szezon elején, eddig semmi probléma
  • Nuki
    fú én nem néztem, de el se merem képzelni mik lesznek :C

így egy kicsit jobban közelíthet a realitás felé a játék XD
  • Fenrir
    Nem jó ez az erőnlétvesztés, tegnap 3 emberemé is esett. Be kell vezetnem erőnlétedzést bakker :\
  • Fenrir
    Jah és ezúton szeretném megköszönni Istennek, Jézusnak, a szüleimnek, a testvéremnek, a kollegáimnak és legeslegjobban a HT randomnak, hogy megint vezettem és a 43.-ik perctől kezdve kaptam 2 gólt és lerúgták az emberemet 3 hétre :)
  • Carlos
    Én meg küzdök a 6-od osztályban maradásért.
  • Fenrir
    Hála a ht randomnak és a szombati remek szereplésemnek ezt a szezont már az esélytelenek nyugalmával szemlélem, kb a negyedik vagy ötödik hely a reális. Sebaj, elkezdem a fiatalitást és a csapatépítést ha már a bajnoki elúszott...
  • Nuki
    grat ^^