22246
Hattrick
-
Nuki #2633 ja értem. :D -
pilboy #2632 ilyen HT-oldal biztos nincs :D -
Nuki #2631 és szerintem annyit nem nyernél vele az eggyel alacsonyabb oszályban.
bár lehet hogy van egy-két HT-vel foglalkozó oldal ami tudna erról jobb tanácsot adni... van ilyen? -
#2630 Tény és vesztenék is a leesés miatt. -
Nuki #2629 szerintem sokkal kevesebb néződ lenne a VII. osztályban. -
#2628 Gratula, nekem ez még jópár szezonba fog kerülni :)
Azon agyalok, hogy direkt leesek heted osztályba aztán azt megnyerve felmegyek egy másik hatodba mert ez a csoport kicsit erős :) -
#2627 Megvan a bajnoki cím, miután a 2. helyezett otthonában nyertem 5:0-ra :) -
Grenzjager #2626 ...mindenki megnyugodhat, most már 8 játékosomnál esett egy szintet az erőnlét (pedig 2 hétig volt erőnléti edzés a szezon előtt), ezek szerint szezon előtt 4 hét lenne az ideális?? -
#2625 Köszi :) -
Nuki #2624 :D
az a legjobb hogy nekemis a védőim jeleskednek általában, a remek csatáraim meg le se sz....arják a mérkőőzést :DD
amúgy grat^^ -
#2623 Uraim, azt kell hogy mondjam hogy a csapatom a legjobb meccsét játszotta tegnap a felállása óta.
Mars F.C. - drotossanyi10 6 - 1
FŐBB ESEMÉNYEK
1-0 Tamás Röst (14)
2-0 Tamás Röst (18)
3-0 Clifton Griffiths (25)
3-1 Róbert Telek (56)
4-1 Javier Acuña (59)
5-1 Lajos Gruborovics (70)
6-1 Tamás Röst (78)
LABDABIRTOKLÁS
73% 27%
82% 18%
ÉRTÉKELÉSEK
Mars F.C.
Játékosok értékelése és a csapat felállása
Csapat hozzáállás: Átlagos
Taktika: Középen támadás
Taktika szintje: nagyszerű
Középpálya: pocsék (Átlag felett)
Jobb oldali védelem: csapnivaló (Átlagos)
Középső védelem: gyenge (Éppen)
Bal oldali védelem: csapnivaló (Átlagos)
Jobb oldali támadás: csapnivaló (Átlagos)
Középső támadás: jó (Éppen)
Bal oldali támadás: csapnivaló (Átlagos)
A két vastag ami még sohasem volt nekem, a támogatói statisztika is ezt a meccset hozta 100%-osan a legjobbnak az alapítás óta. Ilyen szinten még nem birtokoltam labdát és rúgtam gólokat ennyire könnyedén.
3 remek fiatal csatárom van, de Tamás Röst pl a jobb szélsőhátvédem aki mesterhármast lőtt, Lajos Gruborovics pedig a középhátvédem.
Hetek óta végre volt egy nagyon jó bajnoki meccsem ahol nyertem és sérültem sem lett. (1 sárgát kaptam összesen)
Végre megint kezd tetszeni a játék :P -
#2622 elfogadtam:) -
#2621 kihívtalak :) -
#2620 valaki egy barit??
Prog. FC -
Nuki #2619 nekem nemcsak fociban van így hogy inkább támadó szellem :D
ez a gazdasági program meg nekem se mond nagyon semmit, azt se tudom hogy értsem! :D -
10/18/2006 Új gazdasági program
A Hattrick Futball Szövetség (Hattrick Football Association - HFA) a tegnapi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy lesz pár gazdasági változás a következő szezonban. Egyrészt megállapodást kötöttek egy számítógép készítő céggel, aki tőkét fektetett a HFA-ba, és a pénz egyenesen a Hattrick csapatok zsebébe vándorol. Szerződést kötöttek a Globális Ügynöki Szervezettel (Global Agent Organisation - GAO) is, melynek hatására csökkenni fognak az átigazolási díjak, illetve emelett a banki kamatok is csökkennek. "Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a következő szezon új gazdasági programját, de a részletekről csak később adunk tájékoztatást." - mondta a HFA gazdasági sajtóreferense. "A Hattrick gazdasági háttere stabil, a csaptonkénti átlagos pénzkészlet növekszik, és a szponzori megállapodás csak tovább javítja a helyzetet. Reméljük az átigazolási piac is megélénkül a csökkenő díjak és kamatok hatására."
-
#2617 Mindig az volt a gondom, hogy a labda kevesebbett volt nálam mert középpályán rendre minden ellenfelem erősebb volt. Eléggé támadó szellemben játszok, ergó lételemem, hogy a labda majdnem mindig nálam legyen. -
Nuki #2616 nem lesz túl sok 4 középpályás? -
#2615 Milyen szintű játékosok kellenek ahhoz, hogy kreatív taktikával jól tudjanak játszani? Kipróbáltam és az eredménye: 8 meccsből 6 bukta, 2 győzelem. Minden bajnoki meccset eddig buktam, volt ahol szinte már aláztak is mert bevertek 5-6 gólt.
3-4-3-at próbálok most, AIM-mel, szélső védők védekezőn, szélső kp-k pedig közép felé. Így érdemes játszani kb? -
Nuki #2614 basszus 3-5-2vel sokkal kevesebb csillaggal elagyabugyáltak :\ -
Nuki #2613 az a gond hogy ennél nincs jobb játékosom.... és 500millióba kerül egy jó-jó edző úgyhogy még várnom kell jó sokat :D
hogy őszinte legyek még nem gondoltam arra hogy eladjam :]
attól félek nem is szeretném tudni mennyiért tudnám eladni, mert még meggondolnám a témát :D -
aurelio85 #2612 a türelem rózsát terem:) (de ha majd lehet -lesz pénzed- vegyél azért jobb edzőt) és meddig tervezed még edzeni? -
Nuki #2611 végre megvan az első nagyszerü játékosom, aki 19 éves :) (gólszerzés)
szerintem megérte külföldi meccseket játszani sokat (főleg hogy ők jöttek ide:D) pedig csak középszerü edzőm van és jó-ként vettem... -
Nuki #2610 hm köszi ^^ -
pilboy #2609 kb. este 19.00-21.30 között
VSZ -
Nuki #2608 nálatok, vagyis tapasztalataitok szerint mikor van az a "csúcsidő" amikorra időzíteni kell 1-1 játékos eladását? hogy aránylag jól elmenjen? :) -
Nuki #2607 valaki kihívott ^^ köszi szépen, ha nem innen volt akkoris :D
[ja és bocsi a szpemért] -
Nuki #2606 Ordan FC (583470) nem akar valaki kihívni? :P lécci ^^ -
#2605 Hátbazz, 1 barátságos meccsen 5 sérült komoly? Ráadásúl a cserét is cserélnem kellett aki pedig az A csapatos csatárom volt :\
Ez a szezon nekem irtó xarul megy, felépült a szélsőm 3 hetes sérüléséből és hétvégén lerúgják 4 hétre...Persze ki is kaptam.... -
Grenzjager #2604 De lehet h a jövő héten már nem fogok virgonckodni... -
Grenzjager #2603 természetesen igen -
Narandil #2602 sztem örülj, h csak 3 emberednél esett le az erőnlét... nálam ugyanez 15 embernél következett be, s mindezt egyetlen hét alatt... még szerencs, h a legtöbbjüknek nagyszerű erőnléte volt... -
Nuki #2601 jó edzővel? -
Grenzjager #2600 én 2 hét erőnlétet tűrtem a szezon elején, eddig semmi probléma -
Nuki #2599 fú én nem néztem, de el se merem képzelni mik lesznek :C
így egy kicsit jobban közelíthet a realitás felé a játék XD -
#2598 Nem jó ez az erőnlétvesztés, tegnap 3 emberemé is esett. Be kell vezetnem erőnlétedzést bakker :\ -
#2597 Jah és ezúton szeretném megköszönni Istennek, Jézusnak, a szüleimnek, a testvéremnek, a kollegáimnak és legeslegjobban a HT randomnak, hogy megint vezettem és a 43.-ik perctől kezdve kaptam 2 gólt és lerúgták az emberemet 3 hétre :) -
#2596 Én meg küzdök a 6-od osztályban maradásért. -
#2595 Hála a ht randomnak és a szombati remek szereplésemnek ezt a szezont már az esélytelenek nyugalmával szemlélem, kb a negyedik vagy ötödik hely a reális. Sebaj, elkezdem a fiatalitást és a csapatépítést ha már a bajnoki elúszott... -
Nuki #2594 grat ^^