22246
Hattrick
-
#2593 Nyertem az elsö bajnoki meccsemen. Szuper!!! 4-0. -
Nuki #2592 akkor középpályást edzenek...?:) -
Nuki #2591 szóvivők nélkül nem biztos hogy jönne 200asával... de ha mégis az azért van mert a hangulatuk jó.
veszítes csomó meccset, a hangulatuk a szponzoroknak nem megy le, úgyhogy jól jársz vele, 10et érdemes tartani ^^ -
Grenzjager #2590 minden héten fel kell hozni, de igazán csak a "remekből" érdemes, sok sikert :P -
#2589 Hagyd meg mind a 10-et mert a következő szezonban már magasabb összegről indul a szponozori bevétel, nekem már lassan 12 millió jön be pedig csak március óta van meg ez a csapatom. -
#2588 Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy van 10 szóvivőm, és felvitte a szponzori hangulatot karneválira, de ott áll egy ideje. A szponzori bevétel 250-300-asával nő kb, ugyanannyival mintha nem is lenne szóvívőm. Ha kirúgom az összeset, akkor a szponzori bevétel visszacsökken, vagy ez már marad annyi amennyi? Fölöslegesen 3000-et nem dobnék ki minden héten. -
pilboy #2587 mindig hozzál fel ifit! -
#2586 Tyű, nemtom.
Ök a 3-5-2-t favorizálják és támadás széleken vagy középen taktikát.
Énis igy álltam fel a mostani meccsemre, remélem bejön. :) -
Yoki #2585 hello
azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e minden héten felhozni egy ifit vagy jobb várni egypár hetet a felhozatalok közöt
az ificsapat remek szinten van -
#2584 17 éves, megfelelő forma, egészséges
Bajkeverő alak, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Ország: Magyarország
TSI: 1 390
Fizetés: 156 eFt/hét
Tulajdonos: bigfoot-team
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: pocsék Védés: katasztrofális
Játékszervezés: megfelelő Átadás: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: jó
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: gyenge
most jött fel ifinek,sztem nem olyan rossz -
Nuki #2583 sokan 4-4-2 ben játszanak, elég stabil taktika, és jónak mondható, feltéve ha nicns még arra elképzelésed hogy mire eddz :)
de ha vannak ismerőseid akkor ők késszéggel segítenek,akár mi is:) , egyikük sincs véletlen itt az sg-n? :D -
#2582 Köszönöm!
Olvasgatok, meg kérdezgetek, sokan játszanak itt a cégen belül, van aki évek óta, és sok hasznos infóval látnak el.
Az elsö edzömeccsen 0-0 lett, aminek örültem, mert aszittem nagy ruhát kapok, nem mintha számitana az eredmény.
Jó lett volna gyözelemmel inditani egy karriert... -
aurelio85 #2581 szal már nincs teendőd...
dőlj hátra, és élvezd végig az első ht-meccsed, 4-4-2 -vel. és legfeljebb kikapsz, de vereséggel is lehet indítani 1 jó karriert. művelődj, fórumozz, okosodj, és nem lesz gond a jövőben. sok sikert! ui:én 4-4-2 -ben jáccok:) -
#2580 15 Töltsd ki az adataidat 4 000 eFt
Az utolsó feladatokat csak azután teljesítheted, hogy a játékmesterek (GM-ek) aktiválták a felhasználói adataidat. Ők automatikusan értesülnek erről, neked nincs már teendőd.
-
#2579 Nem játszottam. Szóval akkor:
Szombat, csapatot megkaptam. Hétfön és kedden eljutottam a 15-ik leckéig. (15 lecke: személyes adatok beirása: majd értesitenek, ha jóváhagyják a GM-ek). Szerda: barátságos meccs 0-0.
Várom a szombatot ahol bajnokit játszok és ott szeretném a taktikát beállitani, csak ahhoz jóvá kéne hogy hagyják az adataim változásait.
Szóval para, hogy 4-4-2-t kell játszanom, amivel esélyem sincs az ellenfelem ellen. -
Nuki #2578 szerintem le kell játszanod egy bajnokit (vagy elég egy szerdai meccs is) és tudod állítgatni hogy támadó-védekező-alap-extra csatár-védő-középpályás satöbbi minden egyes játékosnál aki a pályán van :)
ha meg már játszottál hattrickel akkor szorri a kioktatásért =) -
#2577 Még nem játszottam bajnokit. Hétfön kezdtem a játékot (szombaton kaptam meg a csapatot), egy edzömeccset játszottam csak eddig szerdán. -
Nuki #2576 ha egy bajnoki meccset lejátszottál, akkor már átállítgathatod.
-
#2575 Kedden csináltam meg a 15-ik leckét ami az adataim kitöltése!
Ez után állithatom be a formációt és a taktikát.
A kérdésem az lenne, hogy mikor hagyják jóvá a PM-ek a változásaimat? A szombati meccsre már szeretnék normális taktikával menni, nem a 4-4-2, normál gagyival. -
#2574 Eddig háromszor találkoztam vele, mindháromszor elég nagy gólkülönbséggel vertem. -
#2573 attol függ mennyire jo az ellenfeled, ha jobb vagy nála, akkor eben a felállásban is megvered, ha viszont lyan mint te, vagy csak kicsi a különbség, akkor tényleg ne kockáztass. -
aurelio85 #2572 szerintem maradj a réginél (bár ha az új nagyon tutinak tűnik az ellenfél stratégiája/felállása ellen??), de inkább ne kockáztass -
#2571 Kérdés:
Változtattam felállást és az újjal a tapasztalatom még csak középszerű. Megkockáztassam középszerűn a hétvégi bajnokit vagy a régi felállásban játsszak ami jobb mint ezt és az újban csak akkor ha felmegy még jobbra? -
Nuki #2570 ja köszi ^^
(most tettem össze a kezeimet...:D)
...és reménykedem. (azt szabad, nem?) :D -
Grenzjager #2569 tedd össze szépen a két kezet, és adj hálát a randomnak, én ilyet már fél éve nem húztam, pedig "remek" az ifi szintje... és "remek"-et (mármint olyat aminek van legalább egy remek képessége) eddig még soha, pedig most már lassan 5 szezon óta "remek" az ifi...
szal gratula -
Nuki #2568 megfelelő ificsapattal felhoztam egy 19 éves megfelelő gólszerzésű játékost.... ha abból a szempontból nézem a dolgot, hogy VI. osztályú vagyok, és csatáredző, akkor nem is olyan rossz ^^ legalább 2hónapja megfelelő az ificsapatom és most megpróbáltam 1x...és bejött ^^
többiek tapasztalat? -
Grenzjager #2567 FC Kondi (580500) viszont már kezdi nagyban nyomni, noha mégcsak 7osztályú, de nagyon pofátlan -
Grenzjager #2566 igen itt is elég sok a "SFAC" és a "SFAC II" közti átigazolás.... -
Nuki #2565 de legalább nem nagyiparban csinálja... alig láttam 1-1 eladást... ő még kezdő :Ð -
Grenzjager #2564 az én ligámban is van egy csaló, eddig kétszer jelentettem de nem történt semmi... ráaádsul a főcsapata pl 8 játékost adott el egy másik csapatnak. Ki az aki 8 játkost egy konkért másik csapatból szerez be.... hmmm -
Nyiri #2563 17 éves jó szélső védő eladó
Gergely Hernádi (132458722)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki jámbor és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Specialitása: Jól fejelő
Ország: Magyarország
TSI: 1 240
Fizetés: 148 eFt/hét
Tulajdonos: Tupolev Hungary
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: jó
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
Kikiáltási ár: 20.000 eFt
Határidő: 2006-09-26 at 20:14 -
scache #2562 Grez=Grenz -
scache #2561 Grez, látzs rajta valami érdekeset? SFAC (582250)
Pofátlanság,hogy valaki ennyire lusta,hogy több csapata van, de másik néven már nem agyal! -
Grenzjager #2560 csak az orvos csökkenti a sérülés időtartamát (az mindegy, hogy vöröskereszt vagy tapasz van ott) minnél több doki, annál gyorsabb a felépülés, és minnél idősebb a játékos annál lassabb a felépülés
a gyúróval magát a sérülést kerülheted el (csökkenti a sérülés esélyét), nekem pl 10 gyúróm van, és ebben a szezonban eddig 3 tapasz és össz 2 hét vöröskeresztes sérültem eddig
(igaz tavaly a random adott így is bőven sérültet) -
#2559 vki egy frendly mecs? -
Nuki #2558 szerintem mindig csak növeli :] ezért tartok max 1et ;) -
Narandil #2557 nem tudja vki, h a sportpszihó az hogyan befolyásolja a csapatszellemet? gondolok itt pl arra, h ha a csapatszellem boldogon van, akkor megpróbálja ott tartani, vagy "vissza húzza" az alap értékre? -
Nuki #2556 www.rovidites.hu asszem :P amúgy #2555 :) htx=thx szerintem mindkettő be van ott jegyezve mint rövidítés :)) -
#2555 Thx :) -
Etelkozi Vata #2554 Mi az a htx? Csak nem a htanks rövidítése?