22246
Hattrick
  • Láma!
    közben megkaptam:D
  • Nuki
    tessék?
  • Láma!
    nuki?:o
  • Grenzjager
    remélem azért nem serdülő csapat...
  • Fenrir
    Miért tünne el? Annyi a lényeg, hogy most már 2 féleképpen lehet ifit keresni és ha hozol akkor az nem tud kapásból játszani a nagyokkal hanem ificsapatban fogod edzeni amíg ki nem öregszik onnan.
  • Fyrex
    VI.166es csoportba kerültem
  • Sippie
    nah én ezt nem vágom... eltűnik a játékos keresés vagymi? És ificsapatnak is lekötni meccset hát hm... nem vágom :D
  • Nuki
    nekem továbbra se jön be az oldal :\
    amúgy két nagyszerü 19-24 éves csatár.
  • Tono34
    Az egyik 21 éves varázslatos, a másik 19 éves földöntúli. :)
  • Láma!
    enzém még csak lenyűgözö:)
    18 éves
  • Tono34
    Kapusom most lépett, földöntúli lett :)
  • Fenrir
    Szép nap volt ez a mai :)

Clifton Griffiths:
    A kitartó munka meghozta gyümölcsét, gólszerzés képessége remek szintről nagyszerű szintűre változott.

Sicco Compagner:
    A játékos gólszerzés képessége jó szintről remek szintre emelkedett.
  • Nuki
    mét van az hogy hugom gépén müködik, az enyémen meg neem? :\
  • Láma!
    ez kurva jooo:D
  • Nuki
    fúú hogy még összetettebb és macerálósabb legyen és mégjobban magához láncoljon a játék!!! :D király! :D
    ja és persze gondolom gazdasági következményei is lesznek, nem is kevés.
  • Fenrir
    Nah szóval:

Vehetünk fel játékosmegfigyelőket (van egy max. számuk) akik úgy fognak működni mint amikor edzőt szerződtetsz pl külföldről. Egyszerre több ilyen megfigyelőt lehet kiküldeni. Meg lehet nekik adni, hogy pontosan milyen posztra szeretnél ifit keresni, ők ez alapján fognak rájuk vadászni. Minden héten ahány megfigyelőt kiküldtél annyi ifit találnak, de mindig csak egyet látsz alapból. Ha az nem tetszik mehetsz a kettes számúra, ha az sem akkor hármasra és így tovább, de visszafelé már nem lehet menni. Tehát amit egyszer láttál és továbbléptél már többet látni nem fogod.

Amikor az ifit "felhozod" akkor 15-16 éves lesz, ergo még nem játszhat a nagy csapatban hanem csak az ifi csapatokban. A tulajdonsáig meccsről meccsre ugyanúgy fognak változni mint a nagy csapatban, tehát nem lehet mindenkinek a posztját előre belőni, bármikor változhat. Ha van elég fiatalod így akkor akár saját ificsapatod is lehet akiknek le lehet kötni később meccset is más ificsapat ellen. Az ifik meccsei és edzése közel azonos lesz a nagy csapatéhoz, de edzéskor kaphatnak még extra pontokat is amikkel gyorsabban tudnak fejlődni.

Igazából ez az új rendszer arra tökéletes, hogy multiskill-es ifiket hozhass létre, tehát pl középpályásokat akiknek edzed a játékszervezés mellett az átadást is. Persze a régi "lottós" rendszer is megmarad helyette amikor egy randomot ad ha valakinek ez nem jönne be.(gondolom ez csak a játékosszerzésre vonatkozik, lottós rendszer esetén is ugyanúgy lehet ificsapat, ifimeccs, ifiedzés bár erre a cikk nem tér ki)

Jah és az ifik ugyanúgy öregszenek ahogyan a nagyok, mivel van egy korhatár az ificsapatban is ha onnan "kiöregszik" egy akkor viheted is fel a nagycsapatba.
  • Láma!
    nem, hol?
    miröl szol??
    de nekem nehogy benyomj egy angol szöveget:DD
  • Fenrir
    Olvastátok az ificsapat reformot ami az új szezontól lép életbe?
  • Fenrir
    Nekem most megy tök jól.
  • Nuki
    ...még mindig :\
  • pilboy
    nem lehet, mert Puskás-kupa döntőjét most fogom lejátszani
    de meg fogom adni a lehetőséget a visszavágásra
  • Láma!
    miért nem megy már megint?
  • Láma!
    barimeccs?:PPP
  • bigfoot
    köszi!és gratula midenkinek!!!
  • pilboy
    megvertem 4-1-re a bajnokot, és 2. lettem, immár harmadszor (no nem sorozatban :) )
  • Sippie
    6. lettem, osztályozót játszhatok V-ben maradásért, de asszem nem maradok, jobban járok ha lemegyek VI.82 elég gyér csoport, legalább körbe verem őket, lesz sok nézőm, jippiájéó :D
  • Fyrex
    és grat, nagyon jók vagytok!
  • Fyrex
    gólkirály lettem és megnyertem a 7. osztályt

tudom ez említést sem érdemel, de azért én örülök :)
  • Nuki
    gólkirály de 3. lettem ^^ (32 éves jó csatárom rúgta a legtöbbet, a másik két nagyszerüm labdába se rúgott XD)
  • Láma!
    grat mindenkinek!!!
  • Fenrir
    Gratula uraim :)
  • HURRICAN
    gólkirály és bajnok lettem VI.439 ben zsinórban másodszor :)))
  • bigfoot
    gólkirály és bajnok lettem 5. osztályban!!!
  • Fenrir
    Neked is, izgalmas meccsek voltak. A másik meccsen a 89.-ik percig 0-0 volt, már kezdtem kétségbeesni, de rúgtak 1 perc alatt kettőt úgyhogy 1 helyett 2 helyezést ugrottam :)
  • Láma!
    megvan a 2. hely:)
    én csak egyet léptem elöre, de az nagyon kellett:D
    grat neked!
  • Fenrir
    Megvan a negyedik hely, utolsó fordulóban 2 helyet léptem előre :D
  • Láma!
    nálam közben 1-3, a másikon meg 2-3, szal eddig minden ok:)
  • Fenrir
    Rúgtam én is egyet, 1-4 :)
  • Láma!
    vezetek!!!!!!!
  • Fenrir
    Én is úgy állok mint te, ha nyerek és az veszít akinek kéne akkor 2 helyet lépek előre. Jelenleg én a részemről jól állok mert 1-3-ra vezetek (kopp-kopp), sajna még 0-0 az állás a másik meccsen, bár egyfolytában az ellenfél épít támadásokat úgyhogy előbb-utóbb becsusszan 1-2 gól remélem.