22246
Hattrick
  • Nuki
    akkor a 10 titkosügynök-ömmel szépen elcsalogatom
  • Tono34
    A 10 szóvivő nem hoz annyi pénzt az elején, hogy megérje annyit tartani.

Jó volt a mai edzés, a egyik kapusom legendás lett :)
  • Nuki
    htx ^^
  • Yoki
    köszönöm a válaszokat
  • Fenrir
    Ha keresztes akkor orvos, ha tapaszos akkor gyúró.
  • Nuki
    kik azok akik csökkentik a sérülés időtartamát?
  • aurelio85
    az ifit tartsd meg 4 millán! 9 segéd+ 1 kapus edződ legyen. szóvivőből túl sok van 850 szurkerra VI. osztban elég 2. ezeket leszámítva 1-t értek fenrirel.
  • scache
    Hmm... ennyi szurkoló kb 2 szezon alatt jön össze a VI. osztályban! Gyorsan összejött a remeked!
  • Yoki
    és érdemes megtartani a 3 kapusedzőt meg a 7 segédedzőt
  • Yoki
    hello
    köszi a válaszokat az ifik remek szinten vannak már akkor is érdemes nullára álítani vagy inkáb hadjam ugy
  • scache
    2 milla is luxus az elején...
    Ennyi idő alatt még tuti nem érte el a remek szintet egyébként!
  • Fenrir
    10 szóvivő kell a szponzorok miatt.

Ha nincs sérülted akkor orvos nem kell. Ha nem vagy -40 millióban akkor közgazdász sem kell. Sportpszichológust is rúgd ki nyugodtan :)

És az ifi képzés tényleg nem kell ilyenkor még, 0-ra állitsd :)
  • Tono34
    Sztem 10 szóvivő sok, kb 2-4 elég lehet.
    Hány játékosod van? Ha kell a pénz el kell adni párat belőle (azért maradjon hazsnálható).
    Ificsapat: megfelelő szintet el lehet érni havi 2 millás ráfordítással, utánna kell a teljes 4 milla, de ha már remek szint van akkor sztem nem érdemes már csökkenteni a támogatást.
  • scache
    Az ificsapattól megvonod a támogatást! VI. osztályban ne akarj ifiket nevelni!
  • Yoki
    hello
    azt szeretném megkérdezni hogy az alábi pénzügyi helyzetemen hogy tudnák változtatni én a hatodik osztályban vagyok

Készpénz: -18 199 eFt (-15 955) eFt
    Szponzorok hangulata: karneváli
    Szurkolói Klub: 849 tag
    Szurkolók hangulata: fellegjáró

Ezen a héten

Bevételek Költségek
    Jegybevétel 10 671 Stadion 1 420
    Szponzorok 10 426 Bérek 4 012
    Pénzügyi 0 Kamatok 910
    Ideiglenes 90 Ideiglenes 1 100
    Személyzet 7 500
    Ificsapat 4 000
    Teljes bevétel 21 186 Összes költség 18 942
    Várható nyereség/veszteség 2 244

Múlt hét

Bevételek Költségek
    Jegybevétel 417 Stadion 1 420
    Szponzorok 10 170 Bérek 4 012
    Pénzügyi 0 Kamatok 542
    Ideiglenes 120 Ideiglenes 600
    Személyzet 7 500
    Ificsapat 4 000
    Teljes bevétel 10 707 Összes költség 18 074
    Múlt heti nyereség/veszteség -7 367

A klub

Ificsapat: remek
    Az ificsapat támogatása: 4 000 eFt / Hét

Kapusedző: 3
    Segédedző: 7
    Sportpszichológus: 2
    Szóvivő: 10
    Közgazdász: 1
    Gyúró: 1
    Orvos: 1
    a válaszokat elöre is köszönöm
  • pilboy
    most én is egy nívós nemzetközi kupában vok - no nem az MK-ban, sajnos - és célom a legjobb 8 közé jutás :)

majd meglátjuk azt a megerősödést, bár hiszek neked, de nehogy azt hidd, h én addig csak lógatom a lábaimat ;)
  • Láma!
    hát igen, pár honap:))
    de összemérhetjük majd az erönket,csak most indul a szokásos kupám, szal kell várnod amig vége, csak addigra durván megerösödik:PPP

köszike
  • pilboy
    emlékezz csak!
    egy erősebb csapat ellen, mi történt :)

jól van mostantól nem b@sztatlak ezzel, mert van pár hónap előnyöm :)

Lámának jó csapata van!
  • Láma!
    ehehhhee:DDDDDD

kabbe:D
  • M.A.D.
    ...és vége a fordulónak..
  • M.A.D.
    Megnyugodtam! :)
  • pilboy
    "Vak tyúk is..." :D
  • pilboy
    érdemes kipróbálni :)

én még csak 2,5 éve HT-zek :)
  • Láma!
    igen, mondjuk most full ház van. ha majd soksok meccsen látom hogy teltház lesz, akkor esetleg szezon végén felnyomom 25-27k ra, de addig ez elég:)
  • Láma!
    bakker, 27. percben 0-3 volt az ellennek, na mondom, zako, erre most nézem, 4-4:D
    és még van 5 perc
  • M.A.D.
    kössz! :) már négy ás fél éve ht-zem!
    de azért kössz!
  • pilboy
    ha csalódtál, nézz be ide ;)

bocs, h ennyit "reklámozom", de inkább csak népszerűsíteni akarom :)
    off end

on: vezetek 6-0-ra PIC-elve
  • M.A.D.
    nálunk alig vannak...35 ezer pénz....semmi....a 65.656-os stadionban. azért jó ez a ht újítás-hegyek.
  • Narandil
    ez érdekes nekem 1882 tagom és a 38000-s stadion kevésnek bizonyult, ezért bővítettem 45000-re...
  • M.A.D.
    Illetve 4 évvel ezelőtt nem is tudtam, hogy lehet csalni. De amiket olvastam az utóbbi 2-3 évben...
  • M.A.D.
    És miért ne. :(
    Én nem vagyok csaló (immár több mint 4 éve), és köszönöm a Betony FC-nek aki fizetett. Mostanában azért elég szart volt a ht. És sajnos egyre több a csaló.
  • Fenrir
    Miért legyél Hattrick Támogató?

Mindig az volt a szándékunk, hogy a Hattrick ingyenes maradjon és bárki számára elérhető. A netkultúra a nyitottságról szól, nagylelkűség és kölcsönhatás a felhasználok és a fejlesztők között. Ezek olyan értékek, amelyek meglehetősen fontosak számunkra.

Ugyanakkor sok olyan kérést kapunk a Hattrick fejlesztésére, amelyek teljesítésére egyszerűen nem rendelkezünk megfelelő eszközökkel. Mint minden más vállalatnál, nekünk is be kell tartani a célkitűzéseinket. Ez nem túl könnyű, hiszen ingyen adjuk a termékünket!

Ez az oka, hogy bevezettük a Hattrick Támogatói részt. Ez extra szolgáltatások gyűjteménye, ami szerény áron elérhető. Ez a szolgáltatás könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi az időtöltést a Hattrickkel. Haverok listája, személyreszabott statisztikák és egy valósidejű hírblokk tartozik az első verzióba. Idővel a szolgáltatás bővülni fog.

Amikor megbeszéltük a fizetés bevezetésének lehetőségét a felhasználókkal, a reakció nagy többségben a következő volt: "Szívesen fizetnék egy keveset a játékért, de ne legyen kötelező, mert akkor sokan abbahagynák a játékot".

Úgy gondoljuk, hogy a Hattrick Támogató ideális megoldás minderre. Reméljük, a Hattrick ingyenes szolgáltatás marad a jövőben is, függetlenül attól, hogy meddig tartod meg a csapatodat vagy mennyi időt töltesz el vele. Ugyanakkor azok, akik úgy érzik, hogy szeretnének segíteni a fejlődésben, azok megtehetik, és még extra szolgáltatásokat is kapnak cserébe.

A Hattrick Támogatók nem kapnak semmiféle előnyt a játékban. Nem kényszerítünk arra, hogy fizess, teljesen rendben van, ha úgy döntesz, hogy nemfizető felhasználó szeretnél maradni. A különbség az, hogy a Hattrick Támogató egy gazdagabb élményben részesül, mint egy átlagos felhasználó.

--------------------------------------------------------------------------------

Hattrick Támogató

A Hattrick Támogatói tagsággal hozzáférhetsz néhány olyan szolgáltatáshoz, ami érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot.

Ezenfelül segíted is a Hattrick csapatot, hogy tovább fejleszthesse a játékot. Ez a Támogatói tagság nem ad semmiféle játékon belüli előnyt a csapatodnak, de fokozza a játékélményt. A szolgáltatás a következőket tartalmazza jelenleg:

Kedvencek & Notesz A kedvenceid közé berakhatsz játékosokat, csapatokat, ligákat és így könnyebben elérhetőek lesznek egy közös oldalról. A noteszba elmentheted a megjegyzéseidet és ötleteidet a későbbiekre.

Hírblokk A hírblokkban azonnal informálunk azokról a dolgokról, amik a csapatodat érintik, ha üzeneted érkezett, kihívást kaptál, válaszoltak neked a fórumban, és így tovább.

Statisztikák - Sok statisztika elérhető, amelyek legtöbbje a Te csapatodra egyéniesített. Hogy állnak a statisztikáid a rivális csapatokéhoz képest? Mely mérkőzéseken teljesített a legjobban a csapatod? Kié a leggazdagabb csapat az országodban vagy az osztályodban? Melyik edzésfajták népszerűek pillanatnyilag?

Föderációk Beléptél a Hattrick Közösség ezen érdekes részébe. Csatlakozhatsz összesen 5 föderációhoz, amelyet más felhasználók által létrehozott több száz föderáció közül választhatsz ki, és részt vehetsz a beszélgetéseikben.

Haverok Hattrick Támogatóként kezdetben 8 csapatot választhatsz, amelyeknek a szurkolója akarsz lenni. Ez a szám minden támogatóként eltöltött szezonban eggyel növekszik. Értesítést kapsz, amikor bejelentkeznek a rendszerbe, és kapsz egy speciális szurkolói oldalt néhány gyors információval a csapataikról. Neked is lehetnek saját szurkolóid, akiket érdekel a csapatod!

További lehetőségek A Klub oldalad néhány jópofa új szolgáltatással bővül! Tölthetsz fel logot a csapatodnak, nevet adhatsz a szurkolói klubodnak, és írhatsz a játékosaid nevében személyes kommentárokat is, pl. mit szól a sztár csatárod ahhoz, hogy a múlt szombati meccset csak a kispadról nézhette?

Közönségkapcsolatok Írhatsz sajtóközleményeket, melyek a csapatod oldalán fogank megjelenni. Szeretnéd tudatni a világgal, hogy milyen taktika szerint álltál ki a hétvégén? Hajrá! Vagy szeretnéd közhírré tenni a haverjaid körében, hogy mik a terveid a jövőre nézve? Írj hírlevelet!

Mezszámok Bizonyos játékosaidnak mezszámot oszthatsz, például az A csapatodnak 1-11-ig, a B-nek pedig 12-22-ig. Ez segítségedre lehet a csapatbeállításoknál.

Arcok Ha Támogatóvá válsz, végre láthatod, hogy néznek ki a te és az ellenfeleid játékosai!

Nincs banner újratöltés Ha nem vagy Támogató, minden oldalon, amit a Hattrickben letöltesz, új banner töltődik be. Ha Támogatóvá válsz, ez csak egyszer fog betöltődni, ami azt jelenti, hogy az oldal valamivel gyorsabb lesz, mintha nem volnál Támogató.

HT Emlékeztető Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy beállits egy figyelmeztetést arra az időpontra, amikorra csak akarod. El tudod küldeni magadnak az emlékeztetőt emailben vagy smsben. Az emlékeztető szövegét is Te adhatod meg - például "dán kapus (1234567) 5 perc múlva lejár a játékospiacon", vagy esetleg "Ne felejtsd el megint a barátnőd születésnapját, holnap lesz...".

Hattrick Clubhouse Támogatóként előfizethetsz a Hattrick Clubhouse-ra is, ami tulajdonképpen a csapatod saját, automatikusan betölthető adatokat és statisztikákat tartalmazó honlapja. Clushouse előfizetéssel kizálólag a Támogatók rendelkezhetnek.

Hírességek csarnoka Amikor egy játékos kiöregedik, a csapatod Hírességek csarnoka megmentheti az anonimitástól. Írj pár szót arról, miben volt különleges a nyugdíjazott játékos.

Csapatmez Tervezés Megtervezheted a saját csapatmezed, ahogy csak akarod, majd beállíthatod az alap mezek helyett. Az ellenfeleket megriszathatod - vagy akár nevetésre is késztetheted vele!

Edzés riport A segédedződ hetente írásban tájékoztat arról, ha valamely játékosod különösen jól teljesített az edzésen, és megemelkedett valamelyik képességének a szintje. A szezon során végig követheted a játékosok fejlődését, így a közeljövő edzéstervének kialakításához is segítséget nyújthat.

Státuszjelentés A Támoghatói státusz nem ad különleges hozzáférést a Hattrickhez, de a minket támogató felhasználóknak viszonzásképpen havonta Státuszjelentést küldünk. Ebben leírjuk, az elmúlt hónapban a Hattrick mennyi ideig nem volt elérhető, és ezzel az idővel a Tmogatói előfizetésed meghosszabbítjuk. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy ha a Hattrick nem elérhető, az neked nem kerül semmibe.

Folyamatos fejlődés
    A Hattrick Támogatói része folyamatosan fejlődni fog. Szivesen meghallgatjuk, hogy milyen új szolgáltatásokat szeretnél látni!
  • Fenrir
    Ezért is elég nekem egyelőre ez a 15300-as :)
  • Láma!
    srácok, 1847 tagu a szurkoloi csoportom, 20000res stadionom van, és igy sincs mindig teltház 10 szovivövel! inkább csak ugy 19500-19800 szurkolo van kinn.
    szal vigyázni 850tagnál a 20k-s stadionnal
  • pilboy
    azért is írtam előbb, h gyűjtögetni kell az észszerű stadionépítéshez ;)
  • Fenrir
    Namost nekem 12000-ről 15300-ra a bővítés majdnem 60 millióba került, ha felfejleszteném 20000-re akkor már nagyon zsebbe kéne nyúlni. Egy hatod osztályú csapatnak ez egyszerre túl sok szvsz.
  • Yoki
    hello
    azt szeretném még megkérdezni hogy van e valami elönye annak ha támogató vagyok
  • bestGP
    basszus én akarmit csinalok
    nem javul a forma :\

hiába nyomom az általános edzést, az edzőm középszerü, ragyogo tapasztalattal és mégsetörténik semmi..

jameg a TSI mibe számit konkrétan?
  • Yoki
    köszönöm a válaszokat
  • Grenzjager
    ..házhoz