22246
Hattrick
-
Grenzjager #2433 látom a stadion elvitte a pénzed, hát bizony ha minuszban vagy, akkor már néha érdemes a közgazdász, mert kevesebb lesz a banki kamat, a staiodnnak ára lesz, tuti el kell adnod valakit, akiért pénzt is kapsz -
Grenzjager #2432 nyugodtan küld pingpongozni, közben nézem a játékosaid:
egész pontosan:
Romain Oliveux(y:35, TSI:60): rúgd ki
Ulf Ohlin(y:22, TSI:160): rúgd ki
Márk Bereményi(y:17, TSI:10): rúgd ki, de simán mehet mindegyik 0-val a piacra
és ne edzél pontrúgást, hanem valami hasznosat (az már szerintem IV-V osztályba való, amikor van pénzed összevásárolni legalább 35 főnyi, 1000TSI feletti játékost)
azt az edzés formát válaszd ahol a lehető legtöbb fiatal játékos tut edződni, de olyan képességben edződni amin már most legalább középszerűek.
-
#2431 ebből?
17 éves ifit lehet kapni 200-ért középszerű játékszervezéssel, nem 22 évest 40-ért... ráadásul öntörvényű... nagyon nagy mákod lesz ha elviszik... ha valaki véletlen mellényom talán. -
Grenzjager #2430 22 évest nevelni? az már lassan fejlődik öreg, mondhatni nagyon öreg, 21 év felett senkit sem edzem, max szezon elején 1 hét erőnlét és slussz
én kidobtam volna rég, pingpong, senki se veszi meg az a baj, még az összeg tizedéért sem, mert sehol sem bevethető,
középpályásnak is láma mert az erőnléte gyenge, játékszervezése ugyan középszerű (de azért az is VII. osztba jó csak) átafás szélsőjáték meg nincs neki... -
#2429 hát középályást kéne belőle nevelni
csak mondom gázban vagyok pénzügyileg azért akarom eladni -
#2428 :DDDDDDDDDDDDDd
3.perc: Nagy szólót bemutatva Gyõzõ Iglódi egészen a szögletzászlóig vezette a labdát, majd kisodródva ugyan, de tökéletesen passzolt középre, a kihagyhatatlan helyzetbe hozott Gregorio Favasuli pedig nem hibázott, 0 - 1. -
#2427 Zidane style :D
Piros lap! Jöns Nilsson szándékosan lefejelte ellenfelét, így a mérkőzés 22. percében mehetett zuhanyozni. A hevesen tiltakozó Mars-kispad a játékvezetőt nem hatotta meg. -
Grenzjager #2426 az a baj hogy semmilyen posztra sem jó, -
#2425 Ulf Ohlin (61173840)
22 éves, gyenge forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van.
TSI: 160
Tulajdonos: Parma Associazione Calcio
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: természetfeletti
átadón 40000e ért, tudom nevetséges, de csődközelben vagyok, hátha... :(( -
pilboy #2424 életem 2. remek ifije (az 1. egy 18 éves remek átadású volt )
György Kamocsai
TSI=710, 17 éves, megfelelő formában
Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van
Erőnlét: csapnivaló Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: remek
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: csapnivaló
este kint lesz listán -
#2423 25-30 persze a nyitóár, ha elmegy többért akkor az csak nekem jó :)
Senkinek sem kell? -
Nuki #2422 láttam elmenni 50-60ért is olyat:) -
#2421 Én 25-30 millióra gondoltam :) -
#2420 200ért elfogadnám :))) -
#2419 Nem kell valakinek 19-20 éves, remek gólszerzésű csatárok? -
pilboy #2418 szintet lépett az egyik kp-m:
Joan Redondo
TSI=20 880, 20 éves, középszerű formában
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: világklasszis Átadás: középszerű
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: pocsék
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: csapnivaló -
#2417 a másik még csak remek, szal várnod kell:P -
#2416 pfff, csak? kettőt kérek -
#2415 szintetlépett a kapusom:PPPP
kiemelkedö védés, 18 évesen, jo formában, szaros 400millát ér:PPPPPP
-
#2414 Az amazon.com-on meg lehet már venni 12k forintért, 15 dvd-n van sajna :) -
M.A.D. #2413 Töltsd le az Internetet! :)) -
#2412 ez egy online játék -
laci1993 #2411 sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy eszt a játékot honnan lehet ingyen teljesbe letölteni? Lehet hogy már leírtátok a forumba de nem találtam. -
Redokee #2410 eladóóóóó edzőnek való csákkó elég occsón nézzetek be, a team neve Györ Eagles, Roland Telek a csákkóka neve...! -
Grenzjager #2409 kora, személyisége, formája, TSI?, speckók? kérdés mit lehet ebbe edzeni? mire jó? ezt kár volt természetfelettire edzeni pontrúgásban, mert a többi skillje ratyi -
#2408 Erőnlét: gyenge Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: természetfeletti
szerintetek mennyiért tudnám eladni? -
Nuki #2407 szerintem össze lett keverve a két cspat :Ð -
Nuki #2406 #2399 #2401 köszi köszi ^^ -
Grenzjager #2405 Megelőzi jó.... de ugye ott a hattrick random ,én már tíz gyuróval is gigászi sérüléseket szedtem össze... -
Grenzjager #2404 Természetesen a doki a sérülten segít, szal bőven elég ha sérülés megtrörténte után alkalmazol dokit, ha nincs sérülted kirúghatod mindet.
Gyúród legyen, ő fontosabb, mert megelőzi a sérülést -
#2403 Mikor számít bele az orvosok száma a gyógyulásba? Ha volt már a sérülés előtt vagy ha utána vettem fel? -
Grenzjager #2402 széleken jól elhúzott, te meg ugye középen támadtál, de ami a gond, hogy ilyenkor tiednek kell lennie a labdabirtoklásnak, nah ez nem volt meg, + idegenben, + te lazát nyomtál, ő valszeg átlagos, vagy szezon legfontosabb meccsét...
de amúgy egy igen érdekes vereség, néha ad ilyet a random is a szemét (nekem is volt, hogy 40feletti csillagot termelek, és a 28 csillagos bajnokin levert 4-2-re, ráadásul otthon...
mert amúgy neked "gyenge" neki meg "pocsék" tapasztalata volt, szal simán neked állt volna a zászló 5-1-re szerintem...
-
#2401 BSZ Nuki! -
#2400 ték -
#2399 BSzN Nuki -
#2398 Néztem, eléggé érdekes volt... -
#2397 87181730 -
Nuki #2396 szerintem ez egy nagyon nagy bág, van az 1millióból az az egy eset amikor neked rosszul passzol az ellenfélnek meg kivállóan passzol a hangulata, formája, mindene -.- +hazai pája, +legfontosabb meccs... mást nem tudok elképzelni :|
pont online voltál amikor néztelek ^^ -
Narandil #2395 szerintem a középpálya miatt volt... gyengébb volt a tied... -
#2394 A mérkőzés sorszámát add meg.