22246
Hattrick
  • Láma!
    na, közben elértem:)
    köszi a közvetitést
  • Láma!
    bazmeg, lesérült a középső védöm:((((
    nemrég épült fel...
    aszsem vennem kell egyet, fasz kivan, a másik meccs jol áll, de nyernemkéne:O
  • Fenrir
    Rozsdás Csoki Team T - Prog. FC (A mérkőzés 45 perce folyik.) 1 - 1

Focira csak nagy jóindulattal alkalmasnak nevezhető időjárás fogadta a kilátogató 11958 nézőt, akik kíváncsian várták, mit mutat a két csapat a felázott Rozsdás Csoki Team T Arena gyepén. A nagyon elszánt Rozsdás átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A csapat Böő - Kurucsai, Rosenberg-Lipins, Gant - Arce, Dimák, Zámbó, Svéd, János - Biega³a, Káldi összeállításban kezdett.

4-4-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Prog. csapata. A kezdő csapat: Quijada - Suárez, Bardi, Avis, Hendriks - Sidal, Bjarnason, Biery, Heijster - Hernández, Castillo.

Prog. a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. Zsombor Kurucsai össze-vissza csúszkált a vizes talajon. Szokásos gyors felfutásaiból ma egyet sem láthattunk. 0 - 1 lett az állás a 18. percben, amikor Camilo Hernández áttört a középső védelmen, és megszerezte a vezetést Prog. számára. A lelkes Rozsdás-játékosok folyamatosan foglalkoztatták a vendégek középső védőit, a 21. percben is helyzetbe kerültek, de Teofil Dimák lövése messze elkerülte a hálót. Carlos Avis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 26. percében Wong Kian Cheng állt. Csaba János (Rozsdás) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Artur Biega³a várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 1 - 1. A félidőben 1 - 1 állt az eredményjelző táblán. Ez a félidő egyértelműen Rozsdás-fölényt mutatott, ugyanis 58 százalékban birtokolták a labdát.

Jánvári fc - A.C.Molnár (A mérkőzés 45 perce folyik.) 1 - 2

45. perc: Az első 45 perc után 1 - 2 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 56% volt a frissebben mozgó A.C.Molnár javára.
  • Láma!
    jah, bocs, akkor az:)
  • Fenrir
    Molnár fc-t nem találtam csak a csoportelső neve hasonlít rá: A.C.Molnár
  • Láma!
    jaja
  • Fenrir
    Ez a csapatod?

Prog. FC (578911)

Ország: Magyarország
    Régió: Kaposvár
    Stadion: Prog. FC Arena
    Nyelv: Magyar
    Csoport: VI.174

Tulajdonos

Tulajdonos: Péter Horváth
    Alias: Horisz
  • Láma!
    huh, köszi, Prog fc, és kéne a molnár fc meccs is, mert attol is függök, köszi:)
  • Fenrir
    Mi a csapatod neve? Én majd közvetítek neked.
  • Láma!
    fasz kivan hogy nem lehet elérni, amikor meccs van, ráadásul a 2 helyem mulik rajta.....
  • pilfer
    Töröljétek a sütiket. Hátha... :-)
  • Fenrir
    Mióta átköltöztették azóta vannak ilyen gondok.
  • Nuki
    szoktam frissítgetni is de nem megy... :\
  • Fenrir
    Olyat nekem is csinál néha, hogy az oldalukat képtelen vagyok elérni, aztán valamiért magától megint jó lesz.
  • Nyiri
    Nekem megy
  • taylorp
    Pár napja nem megy a Hattrick. Csak nekem, vagy másnak sem?
  • pilfer
    Csak regelni nem lehet idegen ligába, viszont külföldről is lehet irányítani a csapatot. Öcsém volt kint 2 éve Angliában 3 hónapot, és onnan játszott addig, jelezte egy magyar illetékesnek a dolgot.
  • aurelio85
    hallottam olyanról, h ilyenkor nem tudod vinni a csapatodat, és ez elég nagy probléma. én nem tom ez mennyire igaz, mert voltam nyáron 1 7ig erdélyben és lazán hattrickeztem ;) állítólag nem lehet másik országban csapatot indítani, mert az ip-cím alapján rájönnek, h magyar vagy, de kering arról legenda, h 1 magyar srác éveket lenyomott a cseh ligában, szal még nem kell feladni a reményt ;)
  • Nuki
    szerintem ha beregéltél, maradsz :)
    talán le-ellenőrzi valami magyar Guru a címed regisztrációkor, ha helyesnek tartja zöld út. onnantól nem nézik, csak ha csalsz szerintem.
  • Grenzjager
    Tényleg azzal mi van hogy ha vki kimegy 1 évre Svájcba, akkor ugye csak magyar a csatlakozási cím. Meddig maradhat így magyar ligában? vagy ilyenkor mi van?
  • Nuki
    nembaj, szerzünk egy érvényes Suriname-i címet és akkor >:D (úgy következő szezon tájékára meg is lesz...?) :D
  • Grenzjager
    most bejön
  • Fenrir
    Nektek megy a hattrick oldal? Én nem tudom elérni.
  • Fenrir
    Nekem is visszadobták "hiányos jelentkezés" címszó alatt :)

Nembaj, legalább minden energiámmal a hétvégi utolsó fordulóra tudok koncentrálni.
  • Láma!
    ha elérhetö lesz a szervrer, hivon ki valaki, elfogadom ked estig:o
    köszi:PPP

Prog fc
  • Grenzjager
  • Nuki
    a túróba visszadobták a csapatom... valószínü rájöttek hogy nem ott lakom :D
  • Fenrir
    Fenrir Stars a csapatom neve.
  • Nuki
    persze persze :D (gondoltam rá énis de reméltem beírod hogy melyiket nézted ki:) csapatom neve: Aluminium - már csak várok hogy kiosszák a csapatom :D
  • Fenrir
    Wanica régió?
  • Nuki
    milyen nyelvre csinálod? magyar vagy angol?

szerk: najó magyart választottam, nincs kizárva hogy magyar éljek ott :)
    városnak Lelydorp-ot írtam be (wikipédia;)
  • Fenrir
    Oké, kérdés hogy 1 csoportba tesz-e.

Wanica régióba gyere, az jól hangzik :)
  • Nuki
    legyen :) mostmár énis megcsinálom :D
  • Fenrir
    Suriname legyen.
  • Nuki
    Mongolia 8
    Al Iraq 9
    Suriname 12

de nekem személy szerint Iraq tetszene a legjobban :P
  • Fenrir
    Melyikben vannak a legkevesebben?
  • Nuki
    Mongolia-Al Iraq-Suriname. Melyik tetszen? :)
    Döntsd el holnapig mert én kanyarodok aludni ^^
    (többiek is!:)
    jóccakát^^
  • Fenrir
    Oké, keress egyet. Indítok én is csapatot.
  • Nuki
    ja hogy most az vagy? :)

megkeressük a legkevesebb felhasználójú országot? :)
  • Fenrir
    Végülis indíthatok mégegyet, de az biztos hogy nem lesz támogató :P