22246
Hattrick
-
#2713 na, közben elértem:)
köszi a közvetitést
-
#2712 bazmeg, lesérült a középső védöm:((((
nemrég épült fel...
aszsem vennem kell egyet, fasz kivan, a másik meccs jol áll, de nyernemkéne:O -
#2711 Rozsdás Csoki Team T - Prog. FC (A mérkőzés 45 perce folyik.) 1 - 1
Focira csak nagy jóindulattal alkalmasnak nevezhető időjárás fogadta a kilátogató 11958 nézőt, akik kíváncsian várták, mit mutat a két csapat a felázott Rozsdás Csoki Team T Arena gyepén. A nagyon elszánt Rozsdás átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A csapat Böő - Kurucsai, Rosenberg-Lipins, Gant - Arce, Dimák, Zámbó, Svéd, János - Biega³a, Káldi összeállításban kezdett.
4-4-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Prog. csapata. A kezdő csapat: Quijada - Suárez, Bardi, Avis, Hendriks - Sidal, Bjarnason, Biery, Heijster - Hernández, Castillo.
Prog. a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. Zsombor Kurucsai össze-vissza csúszkált a vizes talajon. Szokásos gyors felfutásaiból ma egyet sem láthattunk. 0 - 1 lett az állás a 18. percben, amikor Camilo Hernández áttört a középső védelmen, és megszerezte a vezetést Prog. számára. A lelkes Rozsdás-játékosok folyamatosan foglalkoztatták a vendégek középső védőit, a 21. percben is helyzetbe kerültek, de Teofil Dimák lövése messze elkerülte a hálót. Carlos Avis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 26. percében Wong Kian Cheng állt. Csaba János (Rozsdás) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Artur Biega³a várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 1 - 1. A félidőben 1 - 1 állt az eredményjelző táblán. Ez a félidő egyértelműen Rozsdás-fölényt mutatott, ugyanis 58 százalékban birtokolták a labdát.
Jánvári fc - A.C.Molnár (A mérkőzés 45 perce folyik.) 1 - 2
45. perc: Az első 45 perc után 1 - 2 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 56% volt a frissebben mozgó A.C.Molnár javára. -
#2710 jah, bocs, akkor az:) -
#2709 Molnár fc-t nem találtam csak a csoportelső neve hasonlít rá: A.C.Molnár -
#2708 jaja -
#2707 Ez a csapatod?
Prog. FC (578911)
Ország: Magyarország
Régió: Kaposvár
Stadion: Prog. FC Arena
Nyelv: Magyar
Csoport: VI.174
Tulajdonos
Tulajdonos: Péter Horváth
Alias: Horisz -
#2706 huh, köszi, Prog fc, és kéne a molnár fc meccs is, mert attol is függök, köszi:) -
#2705 Mi a csapatod neve? Én majd közvetítek neked. -
#2704 fasz kivan hogy nem lehet elérni, amikor meccs van, ráadásul a 2 helyem mulik rajta..... -
pilfer #2703 Töröljétek a sütiket. Hátha... :-) -
#2702 Mióta átköltöztették azóta vannak ilyen gondok. -
Nuki #2701 szoktam frissítgetni is de nem megy... :\ -
#2700 Olyat nekem is csinál néha, hogy az oldalukat képtelen vagyok elérni, aztán valamiért magától megint jó lesz. -
Nyiri #2699 Nekem megy -
taylorp #2698 Pár napja nem megy a Hattrick. Csak nekem, vagy másnak sem? -
pilfer #2697 Csak regelni nem lehet idegen ligába, viszont külföldről is lehet irányítani a csapatot. Öcsém volt kint 2 éve Angliában 3 hónapot, és onnan játszott addig, jelezte egy magyar illetékesnek a dolgot. -
aurelio85 #2696 hallottam olyanról, h ilyenkor nem tudod vinni a csapatodat, és ez elég nagy probléma. én nem tom ez mennyire igaz, mert voltam nyáron 1 7ig erdélyben és lazán hattrickeztem ;) állítólag nem lehet másik országban csapatot indítani, mert az ip-cím alapján rájönnek, h magyar vagy, de kering arról legenda, h 1 magyar srác éveket lenyomott a cseh ligában, szal még nem kell feladni a reményt ;) -
Nuki #2695 szerintem ha beregéltél, maradsz :)
talán le-ellenőrzi valami magyar Guru a címed regisztrációkor, ha helyesnek tartja zöld út. onnantól nem nézik, csak ha csalsz szerintem. -
Grenzjager #2694 Tényleg azzal mi van hogy ha vki kimegy 1 évre Svájcba, akkor ugye csak magyar a csatlakozási cím. Meddig maradhat így magyar ligában? vagy ilyenkor mi van? -
Nuki #2693 nembaj, szerzünk egy érvényes Suriname-i címet és akkor >:D (úgy következő szezon tájékára meg is lesz...?) :D -
Grenzjager #2692 most bejön -
#2691 Nektek megy a hattrick oldal? Én nem tudom elérni. -
#2690 Nekem is visszadobták "hiányos jelentkezés" címszó alatt :)
Nembaj, legalább minden energiámmal a hétvégi utolsó fordulóra tudok koncentrálni. -
#2689 ha elérhetö lesz a szervrer, hivon ki valaki, elfogadom ked estig:o
köszi:PPP
Prog fc -
Grenzjager #2688 -
Nuki #2687 a túróba visszadobták a csapatom... valószínü rájöttek hogy nem ott lakom :D -
#2686 Fenrir Stars a csapatom neve. -
Nuki #2685 persze persze :D (gondoltam rá énis de reméltem beírod hogy melyiket nézted ki:) csapatom neve: Aluminium - már csak várok hogy kiosszák a csapatom :D -
#2684 Wanica régió? -
Nuki #2683 milyen nyelvre csinálod? magyar vagy angol?
szerk: najó magyart választottam, nincs kizárva hogy magyar éljek ott :)
városnak Lelydorp-ot írtam be (wikipédia;) -
#2682 Oké, kérdés hogy 1 csoportba tesz-e.
Wanica régióba gyere, az jól hangzik :) -
Nuki #2681 legyen :) mostmár énis megcsinálom :D -
#2680 Suriname legyen. -
Nuki #2679 Mongolia 8
Al Iraq 9
Suriname 12
de nekem személy szerint Iraq tetszene a legjobban :P -
#2678 Melyikben vannak a legkevesebben? -
Nuki #2677 Mongolia-Al Iraq-Suriname. Melyik tetszen? :)
Döntsd el holnapig mert én kanyarodok aludni ^^
(többiek is!:)
jóccakát^^ -
#2676 Oké, keress egyet. Indítok én is csapatot. -
Nuki #2675 ja hogy most az vagy? :)
megkeressük a legkevesebb felhasználójú országot? :) -
#2674 Végülis indíthatok mégegyet, de az biztos hogy nem lesz támogató :P