22246
Hattrick
-
Grenzjager #2513 jha, elöszőr legyen zséd, mert -18millánál, már számolják a kamatot is hetente és többet vesztesz.
A másik legyen "jó" edződ inkább mint nagy stadonod, mert a jó edzőnél gyorsabban fejlődnek a spílerek, így nagy lesz haszon majd, ha eladod, több pénzt csinálsz mint az eladott jegyek bevételéből.
és 10 szóvivőd legyen, azok hozzák a drukkereket a házot -
Yoki #2512 köszi -
pilboy #2511 javaslom, h gyűtögess annyit, hogyha bővítesz kb. 20000-re akkor ne menj nagyon mínuszba
azért érdemes min. 20000-re bővíteni, mert ha sokszor kevesebbet bővítesz (pl. először 15ezerre, aztán 18ezerre, végül 20ezerre), az sokkal többe kerül -
pilboy #2510 úgy tűnik :) -
Yoki #2509 -18 199 eFt
de most othon játszok -
Grenzjager #2508 egész pontosan mennyi az a mínusz? -
Yoki #2507 köszi
még azt szeretném megkérdezni ha minuszban vagyok akkor érdemes fejleszteni vagy várjam meg amig egyenesbe jövök -
Grenzjager #2506 akkor szerintem egy 16-20.000-es stadion már jöhet, persze ez függ az anyagi helyzettől is.
az a jó ha az összes kapacitásból
az állóhely: 60-65%
ülőhely: 23-27%
fedett üdő: 9-13%
vip hely: 2-3% -ot tesz ki.
-
Yoki #2505 köszi -
#2504 Én most fejlesztettem 15300-ra. Én is maradok hatodban egyelőre és nekem is 900 tag körül van a szurkolói táborom. Szerintem megéri, sokszor volt már nekem is teltházam. -
Yoki #2503 hello
szerintem még maradok a VI-ban 1 évet
Szurkolói Klub: 834 tag
Szurkolók hangulata: elégedett -
Grenzjager #2502 "Jó" edzővel fejlődnek a leggyorsabban a játékosok, az edzés hatékonyságnál csak ez számít semmi más, az összes többi "megfelelő" meg a "középszerű" edző tulajdonképp ratyi.
Stadionnál fontos hogy össz hány szurkolód van? fel akarsz jutni az V-be, vagy maradsz a VI-ban? -
Yoki #2501 hello
azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e a 6.osztályban a stadiont böviteni mert mostanában mindig teltház van és ha igen akkor mennyivel
és még azt szeretném megkérdezni hogy van e jelentösége annak hogy milyen szintü a vezetöedzö befolyásolja e a játékosok fejlödését és ha igen milyent érdemes a 6.osztályban használni
a választ elöre is köszönöm -
Grenzjager #2500 akkor te nem toltad el az edzést :) -
pilboy #2499 megvan a 2. és a 3. világklasszis kp-m :) -
Grenzjager #2498 "Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet."
3-3-4 volt, az egyik középpályás "támadó" helyett "extra csatárt" kapott,,,, jól ráfáztam, most már sokadszor... :((((
-
aurelio85 #2497 Ha annyi pénzed van, akkor tartsd meg. A csillag nem számít, a csapatértékelés fontosabb! 1 divine kapus jól megerősíti a védelmed. Válaszolva a kérdésedre: ha edzeted szerintem nagyobb lesz a TSI-je -így a fizuja-, és több csillagot ad. De ez csak tipp. sztem mást edzess, de Te tudod, ahogy gondolod. -
#2496 Kiteszem neked úgy, hogy valami extrém időpontban járjon le. Mikor jó neked? -
Nuki #2495 olyan nincs XD pedig dejólenne :D
az a gond hogy lekközelebb csak vasárnap leszek, addig ht nélkül meg minden nélkül tengődöm ^^ -
#2494 Én 25-ért eladok neked remek csatárt. Ha nem licitálnak rá akkor még mákod is lehet :) -
Nuki #2493 kár hogy nem tehetem meg hogy remek 18 csatárokat vegyek, mert akkor a támadóim is azokból állnának :DDDD
mellesleg 28millió nagyon kevés egy 18éves remek csatárért :o ahányszor venni akartam, mind 40millió fölé ment sokkal, adós lenni meg utálok :C -
Nuki #2492 botszagu a neved bocsi, bár szerintem zuglóban lakhatsz :D -
Etelkozi Vata #2491 Ezeket találtam:
Cinkota FC - F.C.Zuglo 3 - 0
F.C.Zuglo - Cinkota FC 1 - 4
F.C.Zuglo - Cinkota FC 2 - 1
Cinkota FC - F.C.Zuglo 1 - 0 -
Etelkozi Vata #2490 Valami rémlik! De mindíg én nyertem... :) -
M.A.D. #2489 F.C.Zuglo -
Etelkozi Vata #2488 Most vettem, mér adnám el?
Amúgy van 4,5 milliárd a kasszában, valahogy kigazdálkodom, csak azt nem tudom, hogy a divine után van-e még fejlődés, pl. divine plusz 12 edzés több csillagot hoz, mint a divine plusz 2 edzés. -
Etelkozi Vata #2487 Attól függ, melyik csapattal vagy, voltam 3. osztályú egy pár szezonon keresztül. -
aurelio85 #2486 divine a max add el mert nagy a bére -
M.A.D. #2485 Cinkota? Mi nem játszottunk véletlenül pár szezonnal ezelőtt a 3.osztályban? -
Etelkozi Vata #2484 Vettem egy kapust 850 milláért, divine, meg egy középpályást 250 milláért, utopian. Szerintetek meddig lehet őket edzeni, mert a divine a max. És akkor már nem lép szintet?
Amúgy a 6. osztályban vagyok, Cinkota FC. -
scache #2483 Szerintem kidobtad azt a kicsi pénzt is! 18 éves remek csatit 28000-ért vittek! Ebből viszont idén már nem lesz remek, 19 évesen meg ki fogja megvenni? gyakorlatilag csatáronként nyersz 1.5 év alatt 20000-t! -
Nuki #2482 200ért vettem két 18 éves megfelelő csatárt. szerintem azzal jól el lehet indulni :)
bár kész örökkévalóság mire felfejlődnek, pedig játszanak nem ritkán külföldön is, de középszerü edzővel nagyon-nagyon nehéz. (kezdők nem tudom mit kapnak) -
#2481 Nekem a remek csatáromra dobtak már licitet, este negyed nyolckor jár le. -
M.A.D. #2480 Most viszik a solid-os védőifimet. -
aurelio85 #2479 1etértek, kiegészítve azzal, h vehetsz ifit is, akkor a legolcsóbb és leggyorsabban viszatérülő a kapus v szélső -bár akkor nincs akkora bevétel-, de kezdetnek nem rossz. ahogy érzed. -
aurelio85 #2478 Sztem abszolút nem jó 5let átadást nyomni. nyomd a pm-t, és min megfelelőröl. -
#2477 az átadás mennyire fontos a KP-nál?
Szerintetek érdemes a fiatal játékosoknak 1 évig átadást edzeni, úgy hogy mondjuk pocsékról felmegy középszerűre, vagy katasztrofálisról gyengére, ahelyett hogy a játékszervezését edzeném amíg fiatal? -
Grenzjager #2476 célszerű amiből a legtöbb tehetséges ifid van, mert ha pl sok 18-23éves középszerű gólszerzéssel akkor csatáredzés -
Yoki #2475 hello
én azt szeretném megkérdezni hogy milyen edzést érdemes csinálnom a 6.csoportban vagyok mert én most kezdtem játszani és még nem nagyon jöttem még rá
a választ elöre is köszönöm -
Grenzjager #2474 bakker elszúrtam a felállást, és 4 csatival nyomtam, jó nyertem, de rohadt dühítő h bukom a hétre az egész edzést.... :(((