22246
Hattrick
  • Grenzjager
    jha, elöszőr legyen zséd, mert -18millánál, már számolják a kamatot is hetente és többet vesztesz.

A másik legyen "jó" edződ inkább mint nagy stadonod, mert a jó edzőnél gyorsabban fejlődnek a spílerek, így nagy lesz haszon majd, ha eladod, több pénzt csinálsz mint az eladott jegyek bevételéből.

és 10 szóvivőd legyen, azok hozzák a drukkereket a házot
  • Yoki
    köszi
  • pilboy
    javaslom, h gyűtögess annyit, hogyha bővítesz kb. 20000-re akkor ne menj nagyon mínuszba
    azért érdemes min. 20000-re bővíteni, mert ha sokszor kevesebbet bővítesz (pl. először 15ezerre, aztán 18ezerre, végül 20ezerre), az sokkal többe kerül
  • pilboy
    úgy tűnik :)
  • Yoki
    -18 199 eFt
    de most othon játszok
  • Grenzjager
    egész pontosan mennyi az a mínusz?
  • Yoki
    köszi
    még azt szeretném megkérdezni ha minuszban vagyok akkor érdemes fejleszteni vagy várjam meg amig egyenesbe jövök
  • Grenzjager
    akkor szerintem egy 16-20.000-es stadion már jöhet, persze ez függ az anyagi helyzettől is.

az a jó ha az összes kapacitásból
    az állóhely: 60-65%
    ülőhely: 23-27%
    fedett üdő: 9-13%
    vip hely: 2-3% -ot tesz ki.

• Yoki
    köszi
  • Fenrir
    Én most fejlesztettem 15300-ra. Én is maradok hatodban egyelőre és nekem is 900 tag körül van a szurkolói táborom. Szerintem megéri, sokszor volt már nekem is teltházam.
  • Yoki
    hello
    szerintem még maradok a VI-ban 1 évet
    Szurkolói Klub: 834 tag
    Szurkolók hangulata: elégedett
  • Grenzjager
    "Jó" edzővel fejlődnek a leggyorsabban a játékosok, az edzés hatékonyságnál csak ez számít semmi más, az összes többi "megfelelő" meg a "középszerű" edző tulajdonképp ratyi.

Stadionnál fontos hogy össz hány szurkolód van? fel akarsz jutni az V-be, vagy maradsz a VI-ban?
  • Yoki
    hello
    azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e a 6.osztályban a stadiont böviteni mert mostanában mindig teltház van és ha igen akkor mennyivel
    és még azt szeretném megkérdezni hogy van e jelentösége annak hogy milyen szintü a vezetöedzö befolyásolja e a játékosok fejlödését és ha igen milyent érdemes a 6.osztályban használni
    a választ elöre is köszönöm
  • Grenzjager
    akkor te nem toltad el az edzést :)
  • pilboy
    megvan a 2. és a 3. világklasszis kp-m :)
  • Grenzjager
    "Olyan zavaros taktikát játszattál a héten, hogy ez tönkrevágta az e heti edzésedet."

3-3-4 volt, az egyik középpályás "támadó" helyett "extra csatárt" kapott,,,, jól ráfáztam, most már sokadszor... :((((
  • aurelio85
    Ha annyi pénzed van, akkor tartsd meg. A csillag nem számít, a csapatértékelés fontosabb! 1 divine kapus jól megerősíti a védelmed. Válaszolva a kérdésedre: ha edzeted szerintem nagyobb lesz a TSI-je -így a fizuja-, és több csillagot ad. De ez csak tipp. sztem mást edzess, de Te tudod, ahogy gondolod.
  • Fenrir
    Kiteszem neked úgy, hogy valami extrém időpontban járjon le. Mikor jó neked?
  • Nuki
    olyan nincs XD pedig dejólenne :D
    az a gond hogy lekközelebb csak vasárnap leszek, addig ht nélkül meg minden nélkül tengődöm ^^
  • Fenrir
    Én 25-ért eladok neked remek csatárt. Ha nem licitálnak rá akkor még mákod is lehet :)
  • Nuki
    kár hogy nem tehetem meg hogy remek 18 csatárokat vegyek, mert akkor a támadóim is azokból állnának :DDDD
    mellesleg 28millió nagyon kevés egy 18éves remek csatárért :o ahányszor venni akartam, mind 40millió fölé ment sokkal, adós lenni meg utálok :C
  • Nuki
    botszagu a neved bocsi, bár szerintem zuglóban lakhatsz :D
  • Etelkozi Vata
    Ezeket találtam:

Cinkota FC - F.C.Zuglo 3 - 0
    F.C.Zuglo - Cinkota FC 1 - 4
    F.C.Zuglo - Cinkota FC 2 - 1
    Cinkota FC - F.C.Zuglo 1 - 0
  • Etelkozi Vata
    Valami rémlik! De mindíg én nyertem... :)
  • M.A.D.
    F.C.Zuglo
  • Etelkozi Vata
    Most vettem, mér adnám el?
    Amúgy van 4,5 milliárd a kasszában, valahogy kigazdálkodom, csak azt nem tudom, hogy a divine után van-e még fejlődés, pl. divine plusz 12 edzés több csillagot hoz, mint a divine plusz 2 edzés.
  • Etelkozi Vata
    Attól függ, melyik csapattal vagy, voltam 3. osztályú egy pár szezonon keresztül.
  • aurelio85
    divine a max add el mert nagy a bére
  • M.A.D.
    Cinkota? Mi nem játszottunk véletlenül pár szezonnal ezelőtt a 3.osztályban?
  • Etelkozi Vata
    Vettem egy kapust 850 milláért, divine, meg egy középpályást 250 milláért, utopian. Szerintetek meddig lehet őket edzeni, mert a divine a max. És akkor már nem lép szintet?
    Amúgy a 6. osztályban vagyok, Cinkota FC.
  • scache
    Szerintem kidobtad azt a kicsi pénzt is! 18 éves remek csatit 28000-ért vittek! Ebből viszont idén már nem lesz remek, 19 évesen meg ki fogja megvenni? gyakorlatilag csatáronként nyersz 1.5 év alatt 20000-t!
  • Nuki
    200ért vettem két 18 éves megfelelő csatárt. szerintem azzal jól el lehet indulni :)
    bár kész örökkévalóság mire felfejlődnek, pedig játszanak nem ritkán külföldön is, de középszerü edzővel nagyon-nagyon nehéz. (kezdők nem tudom mit kapnak)
  • Fenrir
    Nekem a remek csatáromra dobtak már licitet, este negyed nyolckor jár le.
  • M.A.D.
    Most viszik a solid-os védőifimet.
  • aurelio85
    1etértek, kiegészítve azzal, h vehetsz ifit is, akkor a legolcsóbb és leggyorsabban viszatérülő a kapus v szélső -bár akkor nincs akkora bevétel-, de kezdetnek nem rossz. ahogy érzed.
  • aurelio85
    Sztem abszolút nem jó 5let átadást nyomni. nyomd a pm-t, és min megfelelőröl.
  • Sippie
    az átadás mennyire fontos a KP-nál?
    Szerintetek érdemes a fiatal játékosoknak 1 évig átadást edzeni, úgy hogy mondjuk pocsékról felmegy középszerűre, vagy katasztrofálisról gyengére, ahelyett hogy a játékszervezését edzeném amíg fiatal?
  • Grenzjager
    célszerű amiből a legtöbb tehetséges ifid van, mert ha pl sok 18-23éves középszerű gólszerzéssel akkor csatáredzés
  • Yoki
    hello
    én azt szeretném megkérdezni hogy milyen edzést érdemes csinálnom a 6.csoportban vagyok mert én most kezdtem játszani és még nem nagyon jöttem még rá
    a választ elöre is köszönöm
  • Grenzjager
    bakker elszúrtam a felállást, és 4 csatival nyomtam, jó nyertem, de rohadt dühítő h bukom a hétre az egész edzést.... :(((