478
és ha lehet a válaszai is
-
filozófia, bölcsészet, teológia, szép dolgok :)
nem hiába akarock jogi pályára menni :)
-
Garrett #50 hmmm... mondassz valamit! újabban ilyen hülyeségeken gondolkodom állandóan
-
Hát ez tök értelmetlen lett, sajnos nem tudtam összerakni, hiába fáradt vagyok, bocsesz, de azért remélem kiveszed belőlle a lényeget ;) -
Van amire nincs válasz, erre van a teológia és a vallás.
De nem csak vallásra érthető, pölö a mai napig nem tudjuk mi az az elektromosság, de mégis használjuk.
Az a sok sok dolog ami a mai világban nekünk természetes => rá kéne jönni, hogy mi is van és hogyan, el kéne gondolkozni, hogy nem minden, olyan természetes, ami most van, van amit el kell fogadni, el kell hinni, HIT. -
Garrett #47 nem tudom... nekem ez felfoghatatlan, és idegesít, ha nem tudok valamire számomra is elfogadható magyarázatot találni... -
Senki, ahogy Efrt mondta ő a kezdektől létezik és örökkévaló. -
Garrett #45 hát nem tudom én ezzel a gondolattal nem tudok megbékélni...a keresztény Istenre gondoltam egyébként.
Újabb kérdés: szerintetek tényleg egyedül vagyunk a v.egyetemben? ha nem akkor vajon ők is ezen gondolkoznak-e? -
(nem az én véleményem, csak válaszolok 1 lehetséges válasszal)
Isten öröktöl fogva volt, és létezik. olyan, hogy "elötte" nem létezett, a világmindenség úgy kezdödött, hogy volt a semmi, és...
Kezdetben teremté Isten az eget és a földet.
A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett.
(Mózes elsö könyve a teremtésröl)
persze, mindez csak akkor, ha erre az Istenre gondolsz. ha másik valláséra, akkor meg kell keresni az adott vallás szent könyvét, és ott értelmezhetö magyarázatot lehet találni. -
Garrett #43 Egy jó kérdés remélem nem baj ha kicsit vallásos témájú... ha lehet akkor értelmes választ kérek:
HA ISTEN TEREMTETT MINDENT AKKOR ISTENT KI TEREMTETTE? -
Garrett #42 nem tudom de nagyon szar és én nem tudok miatta aludni! -
Garrett #41 1.hogy addig is amíg nem lyukasztják ki, addig tudjanak vele dicsekedni!
2. Hogy legyen mit kilyukasztani! -
miert van a noknek szuzhartyajuk, ha ugyis kijukasztjak? akkor semmi ertelme... -
42 -
a macska esne taplra és mié? me a kenyér azé esik a vajazot felére mert több a suj... amugy nemtom hány centiről kel ledobni hogy megforduljon és ne a vajas részére essen...a macskára 30 vajas kenyeret is köthetsz nem fog a hátára esni.. amugy egyszer láttam egy gyereket amint hozábassza 5 méterről amacskát a patkának.. hát oldalba találta szegény a patkányt..izé patkát.. oldalazott a macska utánna... -
túl hangos zene miat sípol a füled...mikor pl belesikítanak a fledbe tul nayg decibelnél mittom én mi történik... és ezé sípol:) amugy ez komoly érzés:))))))) -
ismét egy komoly kérdés:
miért van, az hogy az embernek bulizás után, amikor minden elcsendesul, sípol a füle?
(gondolom vmilyen fizikai folyamat, de mi pontosan?) -
ehhez azt hiszem jobb lenne, ha a biosz tanárodat kérdeznéd meg. amúgy vmilyen biologiai körforgás:-) -
Otisz #33 Mert nem monogám, hanem filigrán...
És 1ébként is! Párosan szép az élet! -
Garrett #32 mert ha a baj egyedül járna akkor nem lenne megoldása mert senki ne ismerné ugyanis mindig egyedül van...
-
próbálkozok :-)) -
hmmm..mostanában milyen gondolkodó tipus lettél, Einsteint olvasol és egyebek...:-) -
mi a legfontosabb dolog az életben ?
-a Tisztelet !!! -
mert ugy túl egyszerü lenne -
van egy komoly kérdésem!
a baj miért nem jár egyedül? -
oximoron volt, mivel nyelvatni kapcsolat van közöttük! amúgy az oximoron valahol paradoxon is, szal...:-) -
Saválló edényt is marja a mindent maró sav!!!
????? -
le kell fagyasztani, és önmagában. -
És a #10-re mi a válasz? -
hmm.. hát akkor sorrendben
1. lásd kex-topic...
2. megolvasztják, és ráöntik
3. nem valószínü
4. 4kor
5. alszik a barlangjában
6. igen, de csak addig, amíg a kis pingvin ami ott aludna le nem kapcsolja
7. -546 celsius
8. a radíron vannak veszteséges tömörítéssel tárolva
9. I-I
remélem segítettem
-
Ezekre is sűrgösen várnám a válaszokat:
- Hova kell mennem, amikor elküldenek a picsába?
- Ha a teflonhoz nem ragad hozzá semmi, akkor a teflont hogyan ragasztják a serpenyőhöz???
- Vajon anyám szűz volt amikor szült?
- Mikor jön a fél 8-as busz?
- Mit csinál a szél, amikor nem fúj?
- Ha be van zárva a hűtőajtó, akkor világít belül vagy nem?
- Ha ma nulla fok volt és holnap kétszer ilyen hideg lesz, akkor holnap hány fok lesz?!
- Hová tűnnek a szavak, ha leradírozzuk őket?
- Római számmal hogy írod le a nullát?
Siesetek, mert mindjárt rosszul leszek, ha nem kapok választ!
:-((
-
Miben tároljuk a mindent maró savat?
:-)) -
itt A Válasz: 42 -
Totya000 #8 Miert van a Non-Stop uzletek ajtaján zár?
-
jah bocsi, ez paradoxon volt..............vagy oximoron ? hmmm....ha már ezt sem tudom akkor kész vagyok, pedig nekem nagyon kéne vágnom az irodalmat, hogy fogok így tovább tanulni :_( -
ÉLET ÉLET ÉLET
az a retkes gyönyörű ;) -
Garrett #4 mihez mi a cél?
mit miért érdemes? -
mi a cél ?
miért érdemes ?
kérdéseket sokkal könyebb feltenni ! :)
-
Garrett #2 Mert jól esik :) -
"Miért iszom, ha nem vagyok szomjas?"