478
és ha lehet a válaszai is
  • ipszilon
    én ,speciel, elfogadom a gondolkodásodat, csak az zavar, hogy te nem tudod ezt megtenni velünk szemben!
  • FREAK
    ahogy a tömeg sem az enyémet, hisz épp tegnap lettem utoljára betegnek titulálva..... de ez így működik, én tisztában vagyok vele
  • FREAK
    2 ember még nem tömeg és nem is divat.... mellesleg az én életfelfogásom elég szélsőséges ahhoz, hogy soha ne kerüljek ilyen helyzetbe....
  • ipszilon
    hogy mered utánozni! fujjjjjjj!:-)
  • ipszilon
    és te vagy az, aki nem vagy képes a "nagy arcatalan tömeg" gondolkodását elfogadni. megjegyzem: mindanyiunknak eltérő gondolkodása van, csak te hiszed, hogy egymást utánozzuk. és neked nem lehet normális ember, az aki másképp akarja élni az életét (igen, mert ő is él), mint te!
  • Coine
    Én Freak-el vagyok, én Freak-el vagyok !!! :)

=> ezexerint most utálsz engem és ledobod maagadról azt amit gondoltál, mert most már én is ua. azt gondolom, na ? :D
  • FREAK
    már bocs, de én egyedül állok a nagy arctalan tömeggel szemben ebben a vitában, ugyanis ti mind ugyanazt mondjátok

szóval kicsit más a szitu....
  • ipszilon
    bagoly mondja verébnek...:-)
  • FREAK
    ez ennél összetetteb és így neten úgysem fogod megérteni, mert minden második szavamat olvasod el
  • FREAK
    csak előre szólok, mert már most tudom, mi lesz a sorsa amiért mer másképp gondolkodni........
  • ipszilon
    tudom, hogy megint vita lesz, de elmondom (úgysem lesz vége ennek): gondolkztam a kocka és gömb eseten! úgyebár a kockáknak a gondolkodásuk is kocka, tehát nem látnak, és nem is akarnak továbblátni az orruknál, nem nyitottak az új dolgokra. na már most, én azt veszem észra, hogy pontosan Freak, mint gömb utasít el minden az övéitől eltérő gondolkodást!most akkor hogy is van ez?
  • ipszilon
    én nem bántottam. ő is elmondta a véleményét, én is!
  • ipszilon
    hupsz!:-)
  • FREAK
    #329, #330
  • FREAK
    nem bántani szonját, szerintem tudja, miről beszél........ kár, hogy unreg :((
  • ipszilon
    ja! és attól tolerálni még lehet!
  • ipszilon
    kérdés, hogy kinek mi az élet!
  • Garrett
    jah bazz viák=viták
  • FREAK
    via chipset? vagy proci? HMM ???
  • Garrett
    huu ez a kérdés milyen vihart kavart :)

Elgondolkodtatok már azon milyen lenne az élet viák nélkül? szerintem elég unalmas...
  • FREAK
    nálam egyszerűen a születéstől a flatline-ig tartó szenvedés....
  • Efreet
    kérdés, hogy ki mit tart életnek :)
  • FREAK
    hűű

egy tisztánlátó :))))
  • ipszilon
    látom ti is belemntetetk a gasztronomiai metafórákba:-)
  • ipszilon
    igen!!!!! ez a SZERINTEM hiányzott eddig! tényleg tök mássá válik a mondat súlya!
  • Ron Ragm
    hát nem:)))))))))))
  • Ron Ragm
    én mindenesetre feladtam, engem pölö abszolúte nem érdekel a divat:)
  • FREAK
    erre ugye nem vársz őszinte tippet :DDDDDDDDDD
  • FREAK
    na mára ennyi, de holnap nyomhatjuk, ha van kedve valakinek....
  • FREAK
    de miért? ebben most mi volt olyan durva?
  • FREAK
    ha divatos, nem kell

érted, hiába van finom illata a grillcsirkének, és tudod, hogy finom ha pl. mászkál rajta egy légy

csak egyetlen apró részlet, de az egésztől elveszi a kedved....
  • Ron Ragm
    komolyan mondom te tényleg orvosi eset vagy, vagy én vagyok túl hülye hozzád:)
  • Ron Ragm
    bocs
    ritka-e helyett divatos-e
  • FREAK
    többek között, ez számomra egy igen fontos tényező

nem mindenben, de vannak dolgok, amiben igen, és ugyanolyan lényeges, mint az étel íze, a parfüm illata stb....

nézd, van aki kizárólag angol márkákba öltözik, ehhez képest én gyenge amatőr vagyok.......
  • Ron Ragm
    tehát ha Te veszel valamit, akkor nem azt nézed hogy tzetszik-e, jól áll-e, ízlik-e, szereted-e hanem hogy ritka-e?
  • FREAK
    akkor legyen sült ökör, azt tuti nem eszed meg rohadás előtt :)))))))))

de most flém nélkül, világos amit magyarázok, vagy adjam fel?
  • FREAK
    a lényeg ennyi : az általad imádott dolognak megváltozik a legfőbb (és számodra legvonzóbb) tulajdonsága, és így a pozitív érzések átmennek negatívba

extrém példa talán, de a legnagyobb gyűlölet a szerelemből születik, ha az embert szerelmének tárgya megcsalja

vagyis mindaz amiért addig szeretted, hirtelen megváltozik, eltűnik, mintha soha nem is létezett volna.... :((
  • Ron Ragm
    hát ha a sültcsirkét otthagyod, akkor télleg megromlik
    de ha megeszed(=megveszed) akkor miért hányod ki(dobod ki, megútálod?)
    ha már az ilyen példáknál tartunk:)
  • FREAK
    pedig egyszerű....

adott egy DOLOG, aminek vannak bizonyos tulajdonságai

pl, szín, szag, forma, jelentés, hangulat, kisugárzás, blablabla......

nos, a "divatosság" is egy ilyen tulajdonság

és ahogy fintorogva elfordulsz a két napja még ínycsiklandó de most már rohadó sültcsirkétől, úgy én sajnos megutálom az azelőtt még ritkaságnak és egyéniségnek számító dolgokat, amik hirtelen szürke közhellyé váltak.....

komolyan ennyire bonyolult, vagy csak én magyarázok szarul?
  • Ron Ragm
    már én sem emlékszem mit akartam úgyhogy hagyjuk:)