Az élet nagy kérdései!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Riszpekk
Riszpekk
és szintén nagyon érdekes, de aki DIVATOS, annak nem lesz jobb az élete, szart se ér el a menõ ruháival, nem gyógyul meg a betegsége, nem lesz okosabb, szebb, népszerûbb : NULLA EREDMÉNY.
akkor meg minek fordítsunk rá energiát?
Riszpekk

nem a RUHA divat, hanem mindig EGY ADOTT STÍLUS
és az evés létszükséglet, az öltözködés messze nem az.........
Riszpekk
vannak az egyformák (divat) és vannak az egyéniségek (nem divat)
Riszpekk
szerinted menõ dolog pizzát rendelni?? nem csak kényelmes, és egyszerû, és finom???
Riszpekk
2. pedig irtó ciki, amikor felszállsz a buszra, és mindenkin ugyanaz van...........
Riszpekk
ez társadalmilag nem hasznos, ez az egyénnek hasznos, de mivel csak a munkahelyérõl van szó, így akár elmehetne pizzafutárnak is
a különbség az, hogy a pizzafutár mások számára HASZNOS munkát végez, ellentétben a divatszakmában dolgozókkal, akik nélkül ugyanúgy lennének ruhák, csak épp nem nézne ki egyformán a fél város..............
Riszpekk
de ezért nem a divat a felelös 😊
naja, de ha épp a piros a divat, akkor már nem is divatról beszélünk................
én is inkább barnát veszek fel, de pont azért, hogy véletlenül se találkozzak szembe magammal egy kirakatban
a divatot követõk viszont ezt élvezik
Riszpekk
a számítástechnikában, játékgyártásban ugyanígy az a cél... valami olyat alkotni, amiért sokan, sok pénzt kiadnak.
pozitivum (fôleg a pasiknak): bikini (de ezt már említettem, és (nekünk): nadrág (ezt is mondtam már)
de most ezzel az erôvel vess le magadról minden ruhát és pucéron rohanj, és élj remeteként az erdôben, minden káros emberi hatástól messze!
persze, hogy hülyeség mindenkinek pirosban járnia, vagy állandóan a többieket utánozni, de ez csak a véglet! sokan felvesznek barna felsôt is!:-)
és egyébként meg többféle divat létezik egyszerre!
szerinted azért hasznos a divat, mert sokan megélnek belõle.... na igen, ez maga az okozat, de mi a cél???
Riszpekk
de a társadalom szempontjából van valami értéke?
Riszpekk
Riszpekk
Milyen igaz!!! És a divat pont az ellenkezõjét sulykolja a nép fejébe, miszerint neked NINCS saját elképzelésed, stílusod, de majd segít a DIVAT!!! Öltözz úgy, mint mások, akik szintén nem tudtak maguknak összeállítani semmi egyedit, és inkább megvették a aktuális divat által hirdetett cuccokat... Ne vegyél fel barna felsõt (habár neked ez a saját elképzelésed) mert NEM DIVATOS!! Vegyél fel piros felsõt, mert azt már ötmillióan hordják, mert DIVATOS!
Riszpekk
mindnekinek megvannak a saját elképzelései, ettôl színes a világ, ez így van jól!:-)
Eddig a mondatig minden rendben volt.........
Riszpekk
vagy egy másik példa, amit jobban fogtok értékelni: a bikini!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
koszontem.
koszontem.