Az élet nagy kérdései!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az en nagy kerdesem, hoyg mikor nyit a DAUBNER!!!!! 😄 Efreet, mar csak benned bizom, utana torolheted a kerdest. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Szerintem Freak egy nagyon határozott ember. Nem feltétlenül utasít el senkit, de vannak elképzelései amihez kõkeményen ragaszkodik! És ez nagyon fontos, haogy kitart a saját véleménye mellett és nem hagyja magát befolyásolni.
De mint a kockának meg mindennek amit megvilágít a nap 2 oldala van. Sötét és világos...
De mint a kockának meg mindennek amit megvilágít a nap 2 oldala van. Sötét és világos...
koszontem.
naja, de akkor nem kezdünk el vitatkozni, ami viszont hasznos...... szóval érdekel, max. nem változtat semmin, így okés?
Riszpekk
na szóval direkt hagytam ki a "nem érdekel"-t, mert persze, hogy érdekel, de csak mint információ, ami ugye hatalom 😊
Riszpekk
amíg beszélgetünk vagy vitatkozunk, addig persze érdekel, de annyira nem érint mélyen, hogy zavarjon, ugyanis ami tény, azon úgysem változtat egy vélemény
Riszpekk
engem nem zavar, ez kimaradt volna??
ja kimaradt.... sõt igazából nem is érdekel, csak az olyan durván hangzik
ja kimaradt.... sõt igazából nem is érdekel, csak az olyan durván hangzik
Riszpekk
ha már itt tartunk, Tetraéder is rulz!^_^
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ez efreet elmélete, szal ebbe én nem mennék bele
de az biztos, hogy a henger sem lesz része soha a piramisnak, szóval henger = gömb (nem matematikailag 😊
de az biztos, hogy a henger sem lesz része soha a piramisnak, szóval henger = gömb (nem matematikailag 😊
Riszpekk
/me kilöki a helyérõl Freak-et és beáll a helyére 😊))))))
Ja, és henger rulz->mint kocka, úgy tud "állni", és mint gömb, "gurluni" (persze mnem olyan szabadon😊)
és miért zavar annyira?? hisz csak egy ember vagyok, aki amúgy is agybajos, mert nem akar beilleszkedni a társadalomba, és mindenkit lenéz, aki csapatjátékos.... egy jelentéktelen vélemény a sok közül, amivel életedben találkozni fogsz, nem kéne ilyen komolyan venni
Riszpekk
én ,speciel, elfogadom a gondolkodásodat, csak az zavar, hogy te nem tudod ezt megtenni velünk szemben!
ahogy a tömeg sem az enyémet, hisz épp tegnap lettem utoljára betegnek titulálva..... de ez így mûködik, én tisztában vagyok vele
Riszpekk
2 ember még nem tömeg és nem is divat.... mellesleg az én életfelfogásom elég szélsõséges ahhoz, hogy soha ne kerüljek ilyen helyzetbe....
Riszpekk
és te vagy az, aki nem vagy képes a "nagy arcatalan tömeg" gondolkodását elfogadni. megjegyzem: mindanyiunknak eltérô gondolkodása van, csak te hiszed, hogy egymást utánozzuk. és neked nem lehet normális ember, az aki másképp akarja élni az életét (igen, mert ô is él), mint te!
Én Freak-el vagyok, én Freak-el vagyok !!! 😊
=> ezexerint most utálsz engem és ledobod maagadról azt amit gondoltál, mert most már én is ua. azt gondolom, na ? 😄
=> ezexerint most utálsz engem és ledobod maagadról azt amit gondoltál, mert most már én is ua. azt gondolom, na ? 😄
már bocs, de én egyedül állok a nagy arctalan tömeggel szemben ebben a vitában, ugyanis ti mind ugyanazt mondjátok
szóval kicsit más a szitu....
szóval kicsit más a szitu....
Riszpekk
ez ennél összetetteb és így neten úgysem fogod megérteni, mert minden második szavamat olvasod el
Riszpekk
csak elõre szólok, mert már most tudom, mi lesz a sorsa amiért mer másképp gondolkodni........
Riszpekk
tudom, hogy megint vita lesz, de elmondom (úgysem lesz vége ennek): gondolkztam a kocka és gömb eseten! úgyebár a kockáknak a gondolkodásuk is kocka, tehát nem látnak, és nem is akarnak továbblátni az orruknál, nem nyitottak az új dolgokra. na már most, én azt veszem észra, hogy pontosan Freak, mint gömb utasít el minden az övéitôl eltérô gondolkodást!most akkor hogy is van ez?
jah bazz viák=viták
koszontem.
huu ez a kérdés milyen vihart kavart 😊
Elgondolkodtatok már azon milyen lenne az élet viák nélkül? szerintem elég unalmas...
Elgondolkodtatok már azon milyen lenne az élet viák nélkül? szerintem elég unalmas...
koszontem.
én mindenesetre feladtam, engem pölö abszolúte nem érdekel a divat😊