478
és ha lehet a válaszai is
-
#396 hu bazz
aminap találkoztam egyik rég nem látott haverommal, aki közölte hogy hú de kigömbölyödtem vazz
ezzel húzott fél óráig
pedig gyerek koromban nyápic voltam
vmit aktívan kéne sportolnom, nem csak hébe-hóba -
#395 anno volt 1 kép... 1 arnie-jellegü arc 1 dobozos itallal a tengerparton, háttérben bikinis leányzók, és a felirat: no school, no job, no problem. -
#393 nem tudom, olyanom még nem volt -
#391 nekem pl. ez komoly része az életfilozófiámnak :) -
#389 ez neked új? :) -
#387 én mondtam, hogy a divat nyomorba dönti az emberiséget :)) -
#385 Ja, akkor a rendszeres mozgas a bunos. :D Es 5x eszem, mert ehes tipus vagyok. De ez mar nem ide hanem a fogyas topicba valo. ;D -
#384 mert amatőr vagy
minden nap reggeli, pizza, vacsora, a fennmaradó időben tévé
tuti a siker -
#383 En mar regota ekorul mozgok, na jo inkabb 75 es 80 kozott. A pizza es sor se segit. :D -
#382 én is voltam 66, aztán másfél év pizzakúra, és hipphopp 100 -
#381 186/79-el en nem felek. Bator ember vagyok. :D -
#380 a cukraszda csak arra jó, hogy elhízz tőle -
#379 -és miért csinálja mai napig az egész világ? -
#378 ez rendes tőled (újgazdag köcsög, másnak sóskiflire se telik :)))))))))))))))))))))) -
#376 Mert en jo gyermek vagyok es parfetortaval kedveskedem a joedesanyamnak. :DDD -
Garrett #375 Az emberiség legnagyobb problémási újabban:
-Mi van ha nem nxit ki a plaza?
-Mi van ha elromlik a mozgólépcső?
-Mi van ha kiég a cső a szoliban?
és hasonlók... -
#374 :))))))))))))))
bazeg, de jól élnek egyesek :)) legnagyobb problémájuk, hogy mikor nyit a cukrászda :))) kérdezd meg csocsót :DDD -
#373 Igen. :D Az uzenetrogzitojuk bemondta a nyitvatartast. :D 9-19-ig. -
#372 Ezen az oldalon mar kerestem, de nyitvatartasi ido nincs megadva. Hmm, felhivom oket, ha felveszik, mar nyitva vannak. :D -
#371 Nem akarom belekontárkodni, de ezt nézd meg:
http://www.eszemiszom.hu/etterem.asp?R=520
-
#370 Cukraszda a II. keruletben. -
#369 mi az a daubner? :) -
#368 Az en nagy kerdesem, hoyg mikor nyit a DAUBNER!!!!! :D Efreet, mar csak benned bizom, utana torolheted a kerdest. :D -
#367 jólvan gyerekek... :) -
Garrett #366 Szerintem Freak egy nagyon határozott ember. Nem feltétlenül utasít el senkit, de vannak elképzelései amihez kőkeményen ragaszkodik! És ez nagyon fontos, haogy kitart a saját véleménye mellett és nem hagyja magát befolyásolni.
De mint a kockának meg mindennek amit megvilágít a nap 2 oldala van. Sötét és világos... -
#365 naja, de akkor nem kezdünk el vitatkozni, ami viszont hasznos...... szóval érdekel, max. nem változtat semmin, így okés? -
#364 kezdthetted volna ezzel is!:-) -
#363 ok, akkor NEM ÉRDEKEL :)))) ha neked ettől jobb... -
#362 most már hiába magyarázod ki magad!:-) -
#361 na szóval direkt hagytam ki a "nem érdekel"-t, mert persze, hogy érdekel, de csak mint információ, ami ugye hatalom :) -
#360 amíg beszélgetünk vagy vitatkozunk, addig persze érdekel, de annyira nem érint mélyen, hogy zavarjon, ugyanis ami tény, azon úgysem változtat egy vélemény -
#359 engem nem zavar, ez kimaradt volna??
ja kimaradt.... sőt igazából nem is érdekel, csak az olyan durván hangzik -
#358 ha már itt tartunk, Tetraéder is rulz!^_^ -
#357 és téged miért zavar az én véleményem? -
#356 ez efreet elmélete, szal ebbe én nem mennék bele
de az biztos, hogy a henger sem lesz része soha a piramisnak, szóval henger = gömb (nem matematikailag :) -
#355 /me kilöki a helyéről Freak-et és beáll a helyére :))))))) -
#354 az nem baj, ha gyűlnek a híveim :)) mögöttem van hely, mellettem nincs :DD -
#353 Ja, és henger rulz->mint kocka, úgy tud "állni", és mint gömb, "gurluni" (persze mnem olyan szabadon:)) -
#352 Én is Freakkel vagyok! :) -
#351 és miért zavar annyira?? hisz csak egy ember vagyok, aki amúgy is agybajos, mert nem akar beilleszkedni a társadalomba, és mindenkit lenéz, aki csapatjátékos.... egy jelentéktelen vélemény a sok közül, amivel életedben találkozni fogsz, nem kéne ilyen komolyan venni