Az élet nagy kérdései!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszontem.
De nem csak vallásra érthető, pölö a mai napig nem tudjuk mi az az elektromosság, de mégis használjuk.
Az a sok sok dolog ami a mai világban nekünk természetes => rá kéne jönni, hogy mi is van és hogyan, el kéne gondolkozni, hogy nem minden, olyan természetes, ami most van, van amit el kell fogadni, el kell hinni, HIT.
koszontem.
Újabb kérdés: szerintetek tényleg egyedül vagyunk a v.egyetemben? ha nem akkor vajon ők is ezen gondolkoznak-e?
koszontem.
Isten öröktöl fogva volt, és létezik. olyan, hogy "elötte" nem létezett, a világmindenség úgy kezdödött, hogy volt a semmi, és...
Kezdetben teremté Isten az eget és a földet.
A föld pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a mélység színén, és az Isten Lelke lebeg vala a vizek felett.
(Mózes elsö könyve a teremtésröl)
persze, mindez csak akkor, ha erre az Istenre gondolsz. ha másik valláséra, akkor meg kell keresni az adott vallás szent könyvét, és ott értelmezhetö magyarázatot lehet találni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
HA ISTEN TEREMTETT MINDENT AKKOR ISTENT KI TEREMTETTE?
koszontem.
koszontem.
2. Hogy legyen mit kilyukasztani!
koszontem.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
miért van, az hogy az embernek bulizás után, amikor minden elcsendesul, sípol a füle?
(gondolom vmilyen fizikai folyamat, de mi pontosan?)
És 1ébként is! Párosan szép az élet!
koszontem.
?????
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
1. lásd kex-topic...
2. megolvasztják, és ráöntik
3. nem valószínü
4. 4kor
5. alszik a barlangjában
6. igen, de csak addig, amíg a kis pingvin ami ott aludna le nem kapcsolja
7. -546 celsius
8. a radíron vannak veszteséges tömörítéssel tárolva
9. I-I
remélem segítettem
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
- Hova kell mennem, amikor elküldenek a picsába?
- Ha a teflonhoz nem ragad hozzá semmi, akkor a teflont hogyan ragasztják a serpenyőhöz???
- Vajon anyám szűz volt amikor szült?
- Mikor jön a fél 8-as busz?
- Mit csinál a szél, amikor nem fúj?
- Ha be van zárva a hűtőajtó, akkor világít belül vagy nem?
- Ha ma nulla fok volt és holnap kétszer ilyen hideg lesz, akkor holnap hány fok lesz?!
- Hová tűnnek a szavak, ha leradírozzuk őket?
- Római számmal hogy írod le a nullát?
Siesetek, mert mindjárt rosszul leszek, ha nem kapok választ!
:-((
:-))
mit miért érdemes?
koszontem.
koszontem.