478
és ha lehet a válaszai is
-
#181 én nem azt mondtam, hogy minden divatirányzat jó! hanem azt, hogy nem feltélenül rossz mindegyik!
pozitivum (főleg a pasiknak): bikini (de ezt már említettem, és (nekünk): nadrág (ezt is mondtam már)
de most ezzel az erővel vess le magadról minden ruhát és pucéron rohanj, és élj remeteként az erdőben, minden káros emberi hatástól messze!
persze, hogy hülyeség mindenkinek pirosban járnia, vagy állandóan a többieket utánozni, de ez csak a véglet! sokan felvesznek barna felsőt is!:-)
és egyébként meg többféle divat létezik egyszerre!
-
#180 attól, hogy nem legális valami (egy adott országban) máshol még akár értékes is lehet, ez nem a rablásra vonatkozik, csak szerintem ez nem így nem kerek
szerinted azért hasznos a divat, mert sokan megélnek belőle.... na igen, ez maga az okozat, de mi a cél??? -
#179 az egyik legális módja a pénzszerzésnek, a másik nem. a gazdaság melyik ágának van a "társadalom" szempontjából értéke? mondjuk a kutatás-fejlesztésen kívül? -
#178 naja, de ez nekik jó........ ilyen alapon a bankrablás is jó dolog, mert a bankrablók kurva jól megélnek.........
de a társadalom szempontjából van valami értéke? -
#177 el tudod képzelni mennyien milyen jól megélnek belöle? ugyanúgy üzletág mint a többi. -
#176 és várom a divat pozitívumait, vagy konkrét eseteket, hogy kinek milyen haszna volt a divat létezéséből -
#175 "mindnekinek megvannak a saját elképzelései"
Milyen igaz!!! És a divat pont az ellenkezőjét sulykolja a nép fejébe, miszerint neked NINCS saját elképzelésed, stílusod, de majd segít a DIVAT!!! Öltözz úgy, mint mások, akik szintén nem tudtak maguknak összeállítani semmi egyedit, és inkább megvették a aktuális divat által hirdetett cuccokat... Ne vegyél fel barna felsőt (habár neked ez a saját elképzelésed) mert NEM DIVATOS!! Vegyél fel piros felsőt, mert azt már ötmillióan hordják, mert DIVATOS! -
#174 szerintem ne kezdjük újra.
mindnekinek megvannak a saját elképzelései, ettől színes a világ, ez így van jól!:-) -
#173 "Az is bisztos hogy nem feltétlenü negatív dolog,és szerintem egy bizonyos szinten szükség van divatra"
Eddig a mondatig minden rendben volt......... -
#171 huh! ez nagyon értelmes mondat volt:-) -
#170 tehát nem feltétlenül negatív dolog
vagy egy másik példa, amit jobban fogtok értékelni: a bikini! -
#169 a divat egy múló dolog, amit hirtelen felkap a társadalom és egy idő után elhagy, vagy megmarad (pl. hogy a nők hordhatnak nadrágot)
-
#168 Bocs az utolsót rossz helyre irtam. -
#167 13 perce -
#166 Vajon miért válik még a sarki zöldséges néniből is foci "szakértő" 4-évente? -
#165 Az aktuális marketing fogás, hogy megkopasszák a embereket. -
Garrett #164 nah még mindig vN EGY KÉRDÉSEM 155 :)))
-
#163 először elsüllyed majd, mivel gázzal telitődik a teset visszajön a felszínre és lebeg! -
Garrett #162 Nah volt egy kérésem... 155 -
#161 Ez biztos?
-
#160 lebeg -
#159 egy döglött hangya lebeg a víz felszínén vagy elsüllyed? -
#158 ezért nem halt még ki az emberiség:-) -
#157 hogy ne látszódjon amikor a tejesköcsögben úszik... -
#156 Miért fehér az elefánt talpa? -
Garrett #155 Tud úszni a tehén ez biztos!
Jah akkor az aktuális értelmes kérdésem:
MI A DIVAT? nem az hogy most éppen mi, hanem hogy mi az egyáltalán?????? -
#154 Az elefántot be kéne dobni (?) egy kis medencébe, hogy mennyi a vizkiszoritása. -
#153 Ja!
A denevér optikailag vergődik a vizben, mégis az emlősökre jellemző mozgást produkálja. -
#152 mennyire állat az a reklám, amiben az elefánt úszott...
(mellesleg egy denevért megnéznék úszás közben :))) ) -
#151 Úgy tudom minden emlős állat tud úszni, pl még a macska sem kivétel. Viziszonya van, de benne van az úszási ösztön is. -
#150 szerintem is úszásképes.
minden ilyen patás állat képes, biztos vagyok benne, hogy a szarvasmarha is. -
#149 biztos forrásból tudom, hogy szerintem tud!:) -
#148 Izé...
Komolyan kérdeztem! -
#147 Nem hinném, de fáramászni tud!:) -
#146 HELP!
Tudja valaki, hogy a tehén tud-e úszni?
Nagy vita alakult itt ki, és fingom sincs róla, hogy kinek higgyek... -
Garrett #145 de mostmár itt is megbeszéltük :))
Nah egyéb kérdés? -
#144 nem csak 2 :) van az legalább 3 :))) -
#143 Jajj nehogymár itt is elkezdjétek, arra ott van 2 másik topic:) -
TheZsenyka #142 Egy valódi egyéniség esetleg nem is ment volna körbe... -
#141 az nem baj, ha találnak egy egységes ritmust. azzal a résszel szerintem az a lényeg, hogy odafigyelés nélkül nem tudja megtartani az egyéniségét, hanem beleállt a "tömeg"-be. ez a csordaszellem. a többiekkel együtt mozogva biztonságban vagy, ott kevesebb probléma adódhat, mintha külön mozognál.