Az élet nagy kérdései!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma is volt egy megfigyelés: a kocsmában:
-mindenki elkezdi fogratni az üveget körbe mikor már kb csak félig van.
a másik (ezt hallottam) az ujságokban azért vannak jobb oldalon a reklámok, mert ha kinyitod az ujságot mindig a jobb oldalát nézed meg elõször!
koszontem.
egyelôre ennyi jut eszembe, de majd gondolkodom rajta! én is megszoktam figyelni az embereket, a viselkedésüket, mozgásukat!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
koszontem.
koszontem.
Tök jó megfigyelni ezeket a természetes reflexeket! ti tudtok ilyeneket?
koszontem.
A lakásodban /házadban lévõ szobák bútorok befolyásolják az életedet: nem érzed mondjuk jól magad egy olyan szobában amit nem a saját ízlésed/személyiséged szerint rendezel be!
ha nagy hülyeséget írtam javítsatok ki 😊)!
koszontem.
és nem csak a sarkokhoz van hozzápárosítva néhány dolog, hanem színekhez, anyagokhoz, formákhoz, irányokhoz...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Akkor viszont a "munka" saroknak nincs semmi értelme mer elég a "zsé" sarokba mennem és máris kapok pénzt tehát munkára már nincs is szükségem.
Én nem hiszek benne 😄
asszem így hívják azt a távol-keleti hihedelmet, ami szerint a lakásnak a külônbözô sarkai különbözô dolgokhoz tartoznak (pl. barátok, szerelem, munka, pénz, utazás stb.)
BALJÓS ANYÓS c. könyvet olvasom
Agakin Ivanovics Skywalkman története! naggyon isten!
koszontem.
Edwin A. Abbott : Síkföld (Flatland)
c. könyvét, (Kozmosz Fantasztikus Könyvek, 1982) értelmesen, közérthetöen, egyszerüen, a 2 és a 3 dimenzió közti differenciából vezet rá a többdimenziós elméletre.
A föszereplö egy négyzet a síkföldön ami 1 hatalmas síklap, aki mindigis 2 dimenzióban élt, és soha nem hallott a 3 dimenzióról. aztán egyszer meglátogatja egy gömb, és megpróbálja megértetni vele a 3. dimenzió elvét.
- ahh Levi, Most hogy így itt vagyunk a buszon,nem akarsz leszopni?
-Engem?
-Hát engem nem.
-Jah hallottátok hogy meghalt?
-Ki?
-Én ??- én nem...
-Mer én igen?
Nagy kérdések folyamatos egymásutánnya 😊)))!!!!
koszontem.
koszontem.
1ébként 1 kérdés: Miért élünk ha aztán így-is úgy-is meghalnuk?
koszontem.
És gondolkodtatok már rajta, milyen lehet a 4. dimenzió?!
(Tudom hülyeség, mert 3d-ben nem lehet felfogni, de mégis)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
koszontem.
az univerzum tágulása-tágulásmegállása-összehúzódása még nem bizonyított egyik irányban sem, az egész azon múlik, hogy mennyi az univerzum összes tömege, aminek rengeteg százaléka az ún. "sötét anyag", és ennek a mennyisége dönti el végülis, hogy merre is halad a dolog...
koszontem.
koszontem.
ezért utánna zsugorodás lesz!
koszontem.
Ugyebár a világűr tágul... ez tény. A tágulást egy régen végbement ősrobbanás utóhatásának tekintik. ez is tény! de az is az hogy a tágulás egyszer meg fog állni és zsugorodásnak indul... ez is elfogadott tény!
Nos mi van akkor, ha az az ősrobbanás, amit mi a világ keletkezésének tekintünk nem az első ősrobbanás volt, hanem egy korábbi viágűr zsugorodás eredménye?
Akkor ez már a sokadik világűr ami keletkezett...
és ez az egész ma a buszon jutott az eszembe!!!
koszontem.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az egész egy körforgás, ami valahol összeér!
mindenesetre nekem is nehezemre esik a semmi és a végtelen fogalmával megbírkoznom!
szerintem nincs is! csak mi találtuk ki, hogy megmagyározzunk olyasmit, amihez még nem értünk!
Garfield: a bicikliutas téma engem is idegesít itt miskolciában... itt kutyákat sétáltatnak rajta és bicajjal meg kerülgetni kell az aknákat, aztán a gyalogosok meg fel vannak háborodva ha elmegyek mellettük a BICIKLIÚTON BICIKLIVEL, mondván mit képzelek magamról és mindenféle csúnyát kiabálnak rám...
koszontem.
Miért van az, hogy ha egymás mellett van a bicikliút és a gyalogosok számára kialakított járda, akkor a gyalogos a bicikliúton, a biciklis a járdán megy?
A szitu teljesen független attól, hogy melyiket jelölik ki bicikliútnak és melyiket járdának.
Súlyosbított változat a városomban: Úttestből oszlopokkal elkerített rész a bicikliút (kipufogógáz rulez), melyre nyáron végig odasüt a nap, a járda 2 méterrel megy mellette gyönyörű parkosított részen, lombtakaró alatt árnyékos részen. A szitu a már fent vázolt.
???
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Garfieldot meg tessék békén hagyni, ez itt NEM a politikai részleg. (megjegyzem ott se kellene anyázni)
Ha egy kutyának a pofájába fújsz, elfordítja a fejét. De ha meg menet közben le van tekerve a kocsiablak, akkor viszont imádják kidugni a pofájukat rajta, ahol viszont izomból jön a menetszél.
???
koszontem.
ami pedig a pszi-k "hülyeségét" illeti, szerintem nem igaz! túl sok filmet néztél Coine!:-)
a pszichológia az emberi tudat érdekes megfigyelése... vannak fura dolgai, vannak egetverö baromságok benne (Freud és környéke, bár van aki az ö elveit vallja, szerintem butaságok), de vannak okos irányai is, amiket meg kell ismerni legalább alapszinten, és felhasználni a világban. az, hogy 1 pszicho. beteg... képzelj el egy személyt, akinek az a munkája és kötelessége, hogy tök ismeretlen emberkék minden sirámát elfogadja, befogadja, és megpróbálja alakítani (gyógyítani)... gondolom feltünt magadról, hogy ha valaki, akár távoli ismerös nagyon depis a környezetedben, az rád is hatással van... na képzeld el ezt legalább ezerszeres mértékben, és nem csodálkozol rajta, hogy "betegek" a cihók...
most látom, hogy rengeteget írtam, bocsi, kb 4 órát aludtam, tudjátok be a következetlenségeket annak... meg ha valakinek belegázoltam a lelkivilágába az szóljon, és bocsánatot kérek töle mégegyszer... nem igazán vagyok magamnál...
engem érdekel, hogy mit jelentenek az emberek tudatalatti gesztusai, és érdekes dolog pszihológus szemmel nézni a világot... pl olyanokat mondott meg rólam az a két gyerek, amiket a fejmozdulataimból szűrtek le, hogy el se hittem hogy ilyet lehet!
koszontem.
koszontem.