478
és ha lehet a válaszai is
-
#309 Wow, a szép, magyar anyanyelv:) -
#308 1 pont
de még mindig nem értem miért kell megútálni valami amit addig szerettél és mivel felkapott lett megútálni? -
#307 de ne izélj már :) -
#306 Y, ez nem neked ment -
#305 tudhatnád, hogy csak így érdemes élni :))))
a végletekig feszítve, nagy lángon, korlátok nélkül
egy életed van, az is rövid, magaddal cseszel ki, ha belepunnyadsz a langyos pocsolyába
SZERINTEM :)))))))) (na, fejlődök?) -
#304 azér furcsa hogy két mondat mekkora lavinát indított el:) -
#303 na jó, asszem ezt a topicot "never ending story"-nak kellene átkeresztelni! -
#302 semmi:) -
#301 mire gondolsz? -
#300 úgy látszik nem csak én ûzők sportot a "beszólok Freaknek":-)
amúgy sok mindenben egyetértünk, Freak, csak én nem szeretek annyira extrém lenni a felfogásban (sem), te pedig a végeltekig feszítesz majdnem mindent (jó, néha velem is megesik) -
#299 jajj nehogy előgyere a példáiddal mer én mindet megcáfolom még ha egetrengető baromságot is kell írjak ;))))))) -
#298 nem, egyáltalán nem! de légyszi ezt úgy tedd, hogy mást ne tiporj a sárba, és probáld őket tolerálni! -
#297 asszem pár hozzászólásomat figyelmen kivül hagytad: ld. 261 -
#296 nem vagyok király, és csak megpróbálok kiemelkedni, legalábbis nem elsüllyedni, venni egy Suzukit, dolgozni a családért, és minden nyom nélkül elporladni
bűn? -
#295 ha te mondod :D -
#294 valamiért úgy érzem, hogy nálad ugyanolyan sport a "beszólok Freak-nek", mint nálam a "beszólok a világnak"
nagyot tévedek? -
#293 magyarul te vagy a király, aki kiemelkedik, a többi meg a plebs! -
#292 a válasz : nem -
#291 bocs: mint te! -
#290 hát kurva hasznosak :)))) -
#289 hát tévedsz, és ezt már leírtam neked anno, hogy mindenféle emberre szükség van, hisz szürke nélkül nem lenne színes, hülye nélkül nem lenne okos, és így tovább.....
kell egy alap, amiből páran kiemelkednek (vagy legalábbis megpróbálják) -
#288 pedig csak kiakarnak lógni a tömegből! és hasznosak akarnak lmenni!:-) -
#287 mint? -
#286 de neked még az első sem akar menni... -
#285 ami nem olyan mint, az szürke? -
#284 ...cirkusz KELL a népnek. -
#283 hallottad a hírt? a pacifisták már a cs szervereken is tüntetnek :))
peace logókat fújnak a falakra, és öngyilkos akciókkal tilkatoznak :))
na ez az igazi elmebaj..... -
#280 Én sem anyáztalak le, vagy nem jól emléxem? Attól, hogy kicsit erélyesen hangoztatom a véleményemet, még nem akarok megölni senkit.... -
#278 Error: 269 nem neked válasz, hanem Freak-nek. -
#277 ez felnőtt mondás? :) -
#274 elfogadni és megérteni nem ugyanaz
az első megy, a második nem -
#273 Valóban?? Na látod, mindig tanul az ember..... -
#271 én folyamatosan viccelek, neked még nem említettem? -
#269 pedig nem... csak nem olyanok, mint te... és remélik, hogy te csak viccelsz... -
#268 ami nem átlagos és szürke, az beteg, mi? :))) -
#266 nem tudom, remélem az ilyenek csak viccelnek :) -
#265 nos, Ők tudják, hogy azon kevesek közé tartoznak, akik kibírják velem, és ezáltal kölcsönös és erős kötelék alakult ki közöttünk, amit mindkét oldalról nagyon megbecsülünk
majd egyszer talán neked is lesz egy olyan barátod, aki akkor is az marad, ha pár évre tönkreteszed az életét, vagy akinek te is megbocsátasz hasonló esetben.... ez pl. egy olyan dolog, amiért már érdemes volt megszületni -
#264 nem, de azt én is tanulgattam, ha gond lenne :DD -
#263 de nem értem ez miért gond??? tudod milyen dühítő, amikor egyszer csak valami ötlettelen majom elkezd ugyanúgy öltözködni mint te? ez a tipikus "más tollával ékeskedik" dolog... -
#262 pszochologusra gondoltam!