478
és ha lehet a válaszai is
  • Garrett
    mi az a tökéletes gyakorlás?
  • Efreet
    ezt már lefutottuk majdnem 400al ezelött...
    különbenis a kérdés: "mennyit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?"
  • Sephi
    Elnezest de ... mi a kerdes ha a valasz 42?
  • Efreet
    a tökéletes és a mester közt azért van pár fényév...
  • Coine
    A tökéletességhez tökéletes gyakorlás szükségeltetik.
  • Efreet
    használok azt is... tökmindegy, azt is meg fogják csípni :( (ráadásul nem kazaa-t, hanem kazaaLite-ot használok. reklámok és egyébbutaságok sukkz)

de térjünk inkább vissza Garrett kérdéséhez:

Tényleg csak gyakorlat teszi a mestert, vagy kell hozzá más is?
  • Coine
    használj KaZaa-t, azzal jön minden ingyér és nincs letiltva semmi.
  • Efreet
    eddig is megpróbálták, és az alapfilter megfogta. most ez a kibövített ez úgy néz ki, hogy mindent megevet... még a hibás együttesneveket is :(
  • Garrett
    pff akkor ennyit erről. Legalább ami kellett azt eddig leszedtem :)
  • Efreet
    az AG által hostolt zenék megmaradtak. (kb 20 együttes... nagy híres bandák)
  • Garrett
    de úgy meg lehet oldani pl haogy Metallica= Etalicam meg hasonlók?
  • Garrett
    jujj. akkor magyarul van de minek!
  • Efreet
    AG van... csak a számok 99+%-a ki lett X-elve. a RIAA belövette a 'filter'üket. a csúnya az, hogy a szabad disztribúciós zenék (fanmixek, együttes által szabaddá tett számok) is ki lettek pusztítva :(
  • Garrett
    ÚRISTEN Tényleg behalt?

de végleg?
  • Garrett
    na nee nincs AUdiogalaxy? ezt megnézem...
  • Efreet
    hmmm :) jó kérdés. szerintem érzék is kell hozzá (ösztönök, genetika, agyi-beállítottság, balkezesség...), de gyakorlattal közép-mesterfokig mindent el lehet vinni.

más: Audiogalaxy meghalt. készvége :((((
  • Garrett
    nah egy jó kérdés:

Tényleg csak gyakorlat teszi a mestert, vagy kell hozzá más is?
  • Efreet
    a szerveren nincsenek fileok, csak listák és címek, hogy ki milyen ip-röl van online. szerver nélkül nem létezne ilyen hálózat, hiszen nem tudnád, hogy hova csatlakozz... a p2p lényege abban van, hogy a szerver csak listákat(vagy azt se, és csak IPcímeket), és nem file-okat tárol.
  • Lteebee
    Révfülöpön, meg Ábrahámhegyen is találkoztunk rosszindulatú bőrhajúakkal.
  • Garrett
    miskolci vagyok...
  • Mike
    mondjuk boztos én csinálom rosszul, mert kocsival járok piálni.
  • Mike
    nem feltétlen.
    az egyik ált.sulis oszt.társam is az lett idősebb korára, ált. suliba meg a hmcs-k őt ütötték szerencsétlent szinte minden nap.
    Akit meg gimibe terrorizáltunk (akkor már nem voltam olyan széplélek) abból meg katonatiszt lett :)
  • FREAK
    engem a skinek még rokker koromban szarrá vertek kispesten
  • Mike
    Ti hova jártok? Nekem ilyen élményem még sohasem volt. Max cigók. De az is régen.
  • FREAK
    azt a szerver tudja
  • Garrett
    ez is igaz. Én is láttam már olyan punkokat akiket én is lenéznék/ megvernék...
  • Garrett
    hmm ennek valahogy nem tusdok örülni...
    tényleg érdekes a skiniket még 1xse vitték be a rendőrségre (vagy csak nem láttam) büntetlenül csinálják amit csinálnak
  • FREAK
    amúgy a legtöbb skinhead elkényeztetett, milliomos éltanulókból lesz.....
  • Hangianix
    Peldaul, amikor betorte egy pekseg kirakatat egy kenyerert, akokr az volt a duma, hogy nagyon reszeg volt es egy legyet akart agyonutni az uvegen...
  • FREAK
    aki ezzel tölti az idejét annak nagyon szegényes élete lehet......
  • Hangianix
    Hehe, anno a teren ahova kijartunk focizni, volt egy ugy 20-25 fos skinhead "sereg". A "vezer" meglepoen ertelmes volt a tobbiekkel ellentetben es ha nem volt meg a csapat a focihoz - 5-5 ember, akkor kirendelt parat. :D Meg o is mindig beallt jatszani. Mint kesobb kiderult, az apja rendor, az anyja ugyeszno volt, igy mindent meguszott.
  • Efreet
    megy ez fordítva is a punk oldal balhésabb részéröl... sajnos :(
  • Garrett
    hmm szerencsére engem eddig 1x vertek meg de akkor rendesen.
    De elegem kezd lenni abból hogy odajönnek a szórakozóhely elé és megvárják míg kijövünk. Az esetek többségében ráunnak és elmennek addig meg ott énekelgetik kint az überallest, meg a dalol a nyilas sereg c. dalokat.
    Már kívülről tudom a szövegeket.

De könyörgöm: mi nem ártunk senkinek. Ugyanolyan emberek vagyunk mint ők ( na azért nem ugyanolyan)
  • Efreet
    Garrett: a skin-punk ellentét az nemtudom honnan származik (szerintem senki nem tudja már), de van... és az "okosabbik" fele mindkét oldalnak tartja is... ezért van havernak pár bevarrt sebe a nyakán meg ilyesmi finom dolgok :(
  • Z
    Mi a különbség a sas és a tripper között?

Nem tudom, mert sasom még nem volt.
  • Ron Ragm
    ill 400
    Garrett: én nem.
  • Ron Ragm
    száááááááááááz:)
  • Garrett
    na van egy nagy kérdésem:

KI ÉRTI A SKÍNHEDEKET. csak azért mert tegnap este/ma hajnal megint annyi volt a buli, hogy futás a buszig...
  • Mike
    nekem a hájpaca gyártás majd 5 évembe került

én is voltam 172/64-65
    most meg 74 mondjuk még nem vagyok egy mangalica, de roppantul zavar
  • Efreet
    engem nem szoktak megismerni régebbi haverok, mert 1 évvel ezelöttig kb 20 kilóval több voltam :)