1528
biza kell az a mágnes
  • hüllye
    "Véletlenül" összetört a számláló előtti plexxi.
    És ha már így alakult........
    De eljött az igazság /csere/pillanata
    Azóta "rendes" ember vagyok!!!
  • Frayer
    ohhh
    És hogy kaptak el? Mit csináltál vele?
  • hüllye
    Galluszkával "rosszalkodtam"
  • Bmx01
    mert mit csináltál ?
  • hüllye
    Azért csak vigyázat.
    Nemrég kaptam 240+30 büntit
  • zentv
    10 évente ugy tudom
  • dzsukelcsavo
    Milyen időnként cserélgetik az órákat 5-10 év??
    Úgy hallottam egy ismerőstől hogy a 60x60x30 n45 ös megfogja a nagy órát is.
  • zentv
    No ma voltak a gázosok és lecserélték az eddigi GALLUS2000 G4-es órámat ACTARIS G4-re a változatosság kedvéért ezt se fogja a két NEO N35-ös esetleg ötlet mert már nagyon fázunk :)
  • dzsukelcsavo
    Nosza hát osszad meg velünk a pergamen titkát . Légyszi!!
  • qtab986
    Kell egy nagyon erős mágnes. Nagy sebességű töltött részecskéket kellene eltéríteni. Az a baj, hogy mások is akarnak.
  • janoskovacs
    rendelkezik egy ismerősöm egy listával, melyik mire jó...már mint neo
  • hüllye
    min.50%
  • efzoltan
    Hány százalékkal? Mérted?
  • hüllye
    Az új távleolvasós vó-t, lelassítja a 50x50x25 n35-ös neo.
  • dzsukelcsavo
    És abban nincs mágneskuplung?? A víz és a mechanika között?
    Szedett már szét ilyet valaki ?
  • Szauronka
    Fateromtol úgy tudom hogy nem mert abba már 25 évvel ezelőtt is műanyag fogaskerék volt és sz.tem ma is az van
  • dzsukelcsavo
    A vízórát megfogja a mágnes ? Próbálta már valaki?
    Azon hová kell rakni és milyet.
  • kakada
    A 2005 évj. Gallus 2000 kicsi fehér órám van. Az 5x5x2,5 cm neodym. megfogta,de nem tudom milyen volt az erőssége!
    Ezt szeretném itt a fórumon megtudni, hogy legalább melyik erősségü kell hozzá.
    A nagytestü órákról nincs tapasztalatom.Sajna..
  • szjuca
    Pamutkesztyűbe, vagy vastag zokniba kell beletenni, akkor nem karcol össze semmit. Meg ha netán más felületre tapad könnyen le lehet szedni.

Egy ismerősöm ügyesen 2 mágnest tapasztott össze, asszem a mai napig nem tudták szétszedni. :-)
  • kakada
    Hali

A kicsi fehér gallus 2000-t mi fogja meg?? N35; N48; N50?
    Kinek van tapasztalata?
  • Szauronka
    Hello!
    Nekem G4 Gallus 110 órám van, nem tudná nekem valaki megmondani hogy mit csináljak vele azért hogy ne pörögje túl az agyát és a pénztárcámat.
  • bagyorgy
    Én ezzel a betolós módszerrel semmiképpen nem próbálkoznék, ez már a régi "gagyi" gázos körökben nagyon jól ismert módszer. 100 %-os a lebukás esélye, és elzárják a gázt örök életre. A mágneses módszert ahogy hallani egyre többen használják, ha ügyesen, akkor semmi fizikai külsérelmi nyom. Az átmágneseződést meg magyarázza meg, akin számon kérik. Egy a lényeg, ezt a neodym mágneses rezsicsökkentést én is kipróbálnám, ha beválik.
  • Bmx01
    kössz + nézzük
  • matyi0323
    #243..:)
  • Bmx01
    G4 órával nics senkinek itt tapasztalata ?
  • matyi0323
    aham, köszi szépen, s azt véletlenül nem tudod, honnan lehetne ilyet szerezni? ( és a 24kw az mire is vonatkozik..bocsi de nem értek hozzá) köszi!!
  • hanyathomlok
    helyesen:
    24kw-os cirkót
    r kimaradt bocsi
  • hanyathomlok
    zentv "a két N35-öst és elkezdette kattogni pl a gáztüzhelyt már megfogta" milyen elosztásban ha szabad kérdeznem , mert 3 db 52 es nálam nem ért el látható eredményt /3cm x 5cm es korongok/ pedig csak 1 főzőlap ment
  • hanyathomlok
    1 db 3cm magas 5cm átmérőjü korong n45 ös vígan fogja a 24kw-os cikót perem alatt szemből nézve a számlálótol 3-4 cm-re jobbra

irigylem is piszkosul akiknel ez van és nem nagy szürke "testvér"
  • hanyathomlok
    üdv
    marsu konkrétabban mekkora csíkot , milyen irányból ? úgy tünik nagy szürkénél más megoldás nincs 1enlore 3 db n52 es sem ér el semmit "nálla" :(
  • matyi0323
    Sziasztok, nekem egy Gallus 2000 (fehér) tipusú gázóra van. Olvastam itt amit írtatok, de nem túlzotta jöttem rá, hogy mi is lenne a jó megoldás. Valaki légyszi segítsen! köszi! msn-en megtaláltok: [email protected] , vagy privi..
    kössz!!
  • Frayer
    Igen, a gázóráknál ez a műanyag membrán betolása is jól működik.
    Csak nagyon nagyon figyeljetek,hogy még véletlenül se ejtsetek ott karcolást, mert ezt a trükköt ismerik a leolvasók is és külön tanítják hogy lehet felismerni az ilyesmit.
    Szóval csak nagyon ovatosan, tényleg működik, de nehogy megkarcold mert véged, erre fél milliós büntetést osztogatnak, és elzárják a gázt amíg be nem fizeted nekik.
  • janoskovacs
    Greentom! A nagy érdekelne. Hol,mikor? emailom [email protected]
  • marsu
    Sziasztok!

Nekem is Gallus 2000 G4-es órám van, ezt próbáltátok már?
    A SZÁMLÁLÓ, ÉS A MÉRŐ "TESTE" KÖZÉ, BETESZEL EGY MASSZÍV KARTONT, VAGY HA BEFÉR, EGY TELEFONKÁRTYÁT, nekem mivel kicsi a hely egy műanyag flakonból kivágtam egy vékonyabb csíkot, és azt toltam be, 10. próbálkozásra sikerült megállítani a számlálót, de mivel nagyon kattogott, inkább kihúztam.
  • zentv
    figuramiska! fateromnak nagy GALLUS2000 G4-es órája van arra rátettem a két N35-öst és elkezdette kattogni pl a gáztüzhelyt már megfogta szóval szerintem N50-es tuti jó de leljebb találsz egy kis videót ahol ez fel is van véve "működés" közben.Kicsinél perem alatt próbálkoztam de nincs hatás.
  • kakada
    hali figu..!

Küldd az elérhetőséget lécci!!
    [email protected]
  • figuramiska
    az az igazság zentv hogy nekem nagy órám van, és arra nem volt elég 3 N35-ös se de az ismerősömnek kicsi van és egy N35-ös azonnal megfogta 5300-ft be került. Az óra alá kell rakni már nem emlékszem hogy van e a kicsinek pereme vagy se de ha van akkor a perem alá egy vonalban legyen az órával, hogy a tiéddel mi lehet a gond azt nem tudom. lehet hogy valami szerkezeti külömbségek csak vannak az órák között, talán tényleg erősebb mágnes kellene neked N50-es de az kb 23000 ft-be kerűl és csak úgy bizonytalanúl megrendelni nem előnyös mert mi van ha az sem jó? engem az érdekelne hogy a nyagyot meg lehet e fogni és mekkora mágnes kell hozzá?
  • zentv
    figuramiska! akkor én valamit nagyon nem jól csinálhatok mert most már hárommal is próbáltam (kértem kölcsön) N35-ösök de meg se nyekken az óra ismerősnek is kicsi gauuls van neki is fogja de még el se kezd kattogni már raktam mindenhova ha esetleg valami képpel tudnád illusztrálni hogy neked hol állította meg ja még annyi ha az mond valamit hogy az óra 10éves 98-as. köszi a választ!
  • epo75
    greeantom!Érdekellne a cucc!Irj emailt ha meg van még!
  • epo75

magnetboy!Hova kell a kis fehérné tenni a kockát?