1528
biza kell az a mágnes
-
hüllye #396 Pontosan 8 egysényi erő/aminek a nevét nem tudom/
Nem tűnik soknak, de ennyin is múlhat. -
csabeszka001 #395 N50 és N42 között mi és mennyi a különbség?
-
hüllye #394 tapasztalat:nem egyforma a hatás//ki tudja miért//
ha egy nem fogja akkor kettő sem
ha az 50/50/25-ösN50 nem jó, akkor az gáz -
csabeszka001 #393 kedves hullye
Én arra probáltam volna rájönni, hogy van e valaki akinek ilyen tipusu órája van vagy probált már ilyet megálitani valamilyen formában. De azért gondolom ugyananál a tipusnál a NEO hatás azért közel egyforma. És mi a véleményetek N42 50*50*25 2 db már érdemes -
#392 Hűűű! Éppen az a cél hogy lehetőleg nyomtalanul "ténykedjen" az ember.
A kutyát nem fogja érdekelni hogy használjátok-e még a rákötést vagy nem.
Ha egyszer észreveszik hogy ott valamikor kötés volt az már elég! -
#391 Hűűű micsoda egy topik..kicsit beleolvastam... :D
Mi kb. 10 évig fűtöttünk 3 szobát telente villanyradiátorral...sose derült ki semmi, senkinek fel se tűnt..
hogy hogyan lehet megcsinálni ? :
- a villanyóra előtt ahol bejön a kábel, ott kel rácsatlakoznia vezetékre, a padláson....a miénken még biztosíték is volt..nehogy baj legyen, és le lehessen kapcsolni ha valamiért kell.
de már nem használjuk....és a rákötése lehet veszélyes is, mert a vezeték áram alatt van végig..
de most meg azóta lehet hogy jobban tudják szűrni hol lopják az áramot..ezért már 10 éve nem használjuk ezt a megoldást..jobb a békesség. -
hüllye #390 Hiába írtok le bármilyen óramárkát,a neo hatása nem egyforma.
Tapogatni! -
csabeszka001 #389 Hali,Firenze tipusu gázóra Nuovo Pignone SPA NPL 12/110 G4 ezt találom a gázórán meg Gepa 2005/08.
Tudsz, tudtok segiteni?
-
tyukos #388 Részletesebben??? -
csabeszka001 #387 Hali, mindenki
Szeretnék tudakolozni, hogy valaki nem e tudja a firenze tipusu gázórához jó e valamilyen mágnes? Milyennel probálkozzak?
mert csak forog és SEGITSETEK.
-
hüllye #386 jó -
tyukos #385 Na és mi a tapasztalat??? -
hüllye #384 Ha figyeté vóna, villanyban kérdezd a bajnait. -
hüllye #383 azon semmit -
zentv #382 és hol lehet beszerezni ilyen erős elektromágneseket? Meg ugye kérdéses hogy az mennyit fog pörgetni a villanyórán. -
hüllye #381 akkor most találkoztál -
tyukos #380 Bocs!Gázórához. -
hüllye #379 De , mihez??? -
tyukos #378 Sziasztok!Olvasgattam a fórumot,de nem nagyon találkoztam olyannal,hogy valaki elektromágnest használt volna.Próbálta már valaki???Tudom ,hogy egy kicsit macerás a vezetékek miatt,de relatíve olcsó,és iszonyú erős.(15000-20000ft ,300-500kg tartóerő).Ha valakinek van tapasztalata írhatna róla. -
hüllye #377 Meg a keringető szivattyú,meg a olajradiátor,elektromos kadalló,medence vízmelegítő...stb
Szegény gordonka nem is tudott az egészről -
#376 Pedig hűtő,fagyasztó simán mehetne éjszaka róla... -
hüllye #375 Nemá hogy nem hallottad.
"Véletlenül" az éjszakai ócsó áramra volt minden kötve, aztán elég egy plussz relé, ami ide-oda kapcsolgat.Ha nincs "éjszakai"áram átkapcsol nappalira.
Hallottam már ilyesmit:))
-
#374 mi volt az az áramlopás?
infó róla? -
hüllye #373 Azt hallottam,h a nagyon erős mágnes a g.óra kuplungját leszakíthatja.
De..... olyanok terjesztik, akik egy gázműnél ellenőrként dolgoznak és szabadidejükben számláló "buherálással" is foglalkoznak.// jó pízér//
Persze, nekik a neó konkurencia.
Mit szóltok bajnai áramlopizásához??
Szegény csóró minister,biztos elfogyott náluk a kenyérre való zsír -
#372 semmi semmi
csak jót röhögtem :) -
#371 miért, mire számítottál!! -
#370 egyik hajtja a másikat az meg a harmadikat
köszi :) -
hüllye #369 Nem tom' másnak sikerül-e,de nekem nem -
#368 letölt, megnéz -
efzoltan #367 Most gagyogtak valamit, szóval jövőre úgyn néz ki még a gázártámogatást is meg fogják szüntetni.
L a s s a m o n d t á k. -
hüllye #366 Csodálkoznák ha sikerülne,mert nekem nem volt szerencsém.//nem itt//
Csak beszererelési engedéllyel rendelkező szerelőnek adhatnak el, felírva az igazolványa és az óra számát.Na persze próbálkozni kell, minden lehetséges.
HAJRÁ!!
-
zotya79 #365 Köszi az infót.lehet érdemes lenne beruházni rá. én 70*30 N52 próbálta semmi. vidáman teker tovább,azaz végzi a dolgát :( -
figuramiska #364 AKCIÓ!
Actaris Gallus
G4 GÁZMÉRŐ
16 000 Ft
(A készlet erejéig)
4026 Debrecen,
Jókai u. 36.
Tel./fax: 52/452-957
Ezt a hírdetést 2008. szeptember 27. TIPP újságban olvastam.
talán vegyetek egyet és, nézzétek meg belül mi lehet a gyenge pontja. minthogy egyre erősebb mánessel próbálkoztok, és mivel minél erősebb annál drágább a mágnes. N 50- es 23000ft. lehet hogy nem is jó már hozzá a mágnes és fölösleges a beruházás. de az az igazság, hogy szerintem is biztos velamiféle mágneskuplungnak kell benne lenni. -
zotya79 #363 szia zentv! actaris van nekemis, lehet bugázni kellene 1 ilyen órát valahonan.aztán megnézni milyen is belülről.:)én már körbe simogattam minden irányból (N52),olyannyira hogy a barátnőm már kezdett féltékenykedni. de semmi. -
kisazoli #362 -
#361 Én nem értek hozzá, kérdezd a redmondi fiúkat akik a windoest csinálták, vagy fordulj egyenesen Bill Gates-hez, ha senki, hát ő biztos tud neked segíteni, még a poklot is lefagyasztja ha arról van szó.
[email protected] -
#360 xDD -
Vlala #359 Windows. -
kisazoli #358 mit tudtok a lefagyasztásról? -
#357 A pénz mint adósság
A pénz mögött lévő hatalom