1528
biza kell az a mágnes
  • hüllye
    Pontosan 8 egysényi erő/aminek a nevét nem tudom/
    Nem tűnik soknak, de ennyin is múlhat.
  • csabeszka001
    N50 és N42 között mi és mennyi a különbség?

• hüllye
    tapasztalat:nem egyforma a hatás//ki tudja miért//
    ha egy nem fogja akkor kettő sem
    ha az 50/50/25-ösN50 nem jó, akkor az gáz
  • csabeszka001
    kedves hullye
    Én arra probáltam volna rájönni, hogy van e valaki akinek ilyen tipusu órája van vagy probált már ilyet megálitani valamilyen formában. De azért gondolom ugyananál a tipusnál a NEO hatás azért közel egyforma. És mi a véleményetek N42 50*50*25 2 db már érdemes
  • cefremoly
    Hűűű! Éppen az a cél hogy lehetőleg nyomtalanul "ténykedjen" az ember.
    A kutyát nem fogja érdekelni hogy használjátok-e még a rákötést vagy nem.
    Ha egyszer észreveszik hogy ott valamikor kötés volt az már elég!
  • LittleL
    Hűűű micsoda egy topik..kicsit beleolvastam... :D

Mi kb. 10 évig fűtöttünk 3 szobát telente villanyradiátorral...sose derült ki semmi, senkinek fel se tűnt..

hogy hogyan lehet megcsinálni ? :

- a villanyóra előtt ahol bejön a kábel, ott kel rácsatlakoznia vezetékre, a padláson....a miénken még biztosíték is volt..nehogy baj legyen, és le lehessen kapcsolni ha valamiért kell.

de már nem használjuk....és a rákötése lehet veszélyes is, mert a vezeték áram alatt van végig..

de most meg azóta lehet hogy jobban tudják szűrni hol lopják az áramot..ezért már 10 éve nem használjuk ezt a megoldást..jobb a békesség.
  • hüllye
    Hiába írtok le bármilyen óramárkát,a neo hatása nem egyforma.
    Tapogatni!
  • csabeszka001
    Hali,Firenze tipusu gázóra Nuovo Pignone SPA NPL 12/110 G4 ezt találom a gázórán meg Gepa 2005/08.
    Tudsz, tudtok segiteni?
  • tyukos
    Részletesebben???
  • csabeszka001
    Hali, mindenki
    Szeretnék tudakolozni, hogy valaki nem e tudja a firenze tipusu gázórához jó e valamilyen mágnes? Milyennel probálkozzak?
    mert csak forog és SEGITSETEK.
  • hüllye
  • tyukos
    Na és mi a tapasztalat???
  • hüllye
    Ha figyeté vóna, villanyban kérdezd a bajnait.
  • hüllye
    azon semmit
  • zentv
    és hol lehet beszerezni ilyen erős elektromágneseket? Meg ugye kérdéses hogy az mennyit fog pörgetni a villanyórán.
  • hüllye
    akkor most találkoztál
  • tyukos
    Bocs!Gázórához.
  • hüllye
    De , mihez???
  • tyukos
    Sziasztok!Olvasgattam a fórumot,de nem nagyon találkoztam olyannal,hogy valaki elektromágnest használt volna.Próbálta már valaki???Tudom ,hogy egy kicsit macerás a vezetékek miatt,de relatíve olcsó,és iszonyú erős.(15000-20000ft ,300-500kg tartóerő).Ha valakinek van tapasztalata írhatna róla.
  • hüllye
    Meg a keringető szivattyú,meg a olajradiátor,elektromos kadalló,medence vízmelegítő...stb
    Szegény gordonka nem is tudott az egészről
  • desigo
    Pedig hűtő,fagyasztó simán mehetne éjszaka róla...
  • hüllye
    Nemá hogy nem hallottad.
    "Véletlenül" az éjszakai ócsó áramra volt minden kötve, aztán elég egy plussz relé, ami ide-oda kapcsolgat.Ha nincs "éjszakai"áram átkapcsol nappalira.
    Hallottam már ilyesmit:))
  • desigo
    mi volt az az áramlopás?
    infó róla?
  • hüllye
    Azt hallottam,h a nagyon erős mágnes a g.óra kuplungját leszakíthatja.
    De..... olyanok terjesztik, akik egy gázműnél ellenőrként dolgoznak és szabadidejükben számláló "buherálással" is foglalkoznak.// jó pízér//
    Persze, nekik a neó konkurencia.
    Mit szóltok bajnai áramlopizásához??
    Szegény csóró minister,biztos elfogyott náluk a kenyérre való zsír
  • desigo
    semmi semmi
    csak jót röhögtem :)
  • marsu
    miért, mire számítottál!!
  • desigo
    egyik hajtja a másikat az meg a harmadikat
    köszi :)
  • hüllye
    Nem tom' másnak sikerül-e,de nekem nem
  • marsu
    letölt, megnéz
  • efzoltan
    Most gagyogtak valamit, szóval jövőre úgyn néz ki még a gázártámogatást is meg fogják szüntetni.

L a s s a m o n d t á k.
  • hüllye
    Csodálkoznák ha sikerülne,mert nekem nem volt szerencsém.//nem itt//
    Csak beszererelési engedéllyel rendelkező szerelőnek adhatnak el, felírva az igazolványa és az óra számát.Na persze próbálkozni kell, minden lehetséges.
    HAJRÁ!!
  • zotya79
    Köszi az infót.lehet érdemes lenne beruházni rá. én 70*30 N52 próbálta semmi. vidáman teker tovább,azaz végzi a dolgát :(
  • figuramiska
    AKCIÓ!
    Actaris Gallus
    G4 GÁZMÉRŐ
    16 000 Ft
    (A készlet erejéig)
    4026 Debrecen,
    Jókai u. 36.
    Tel./fax: 52/452-957

Ezt a hírdetést 2008. szeptember 27. TIPP újságban olvastam.
    talán vegyetek egyet és, nézzétek meg belül mi lehet a gyenge pontja. minthogy egyre erősebb mánessel próbálkoztok, és mivel minél erősebb annál drágább a mágnes. N 50- es 23000ft. lehet hogy nem is jó már hozzá a mágnes és fölösleges a beruházás. de az az igazság, hogy szerintem is biztos velamiféle mágneskuplungnak kell benne lenni.
  • zotya79
    szia zentv! actaris van nekemis, lehet bugázni kellene 1 ilyen órát valahonan.aztán megnézni milyen is belülről.:)én már körbe simogattam minden irányból (N52),olyannyira hogy a barátnőm már kezdett féltékenykedni. de semmi.
  • kisazoli
  • Frayer
    Én nem értek hozzá, kérdezd a redmondi fiúkat akik a windoest csinálták, vagy fordulj egyenesen Bill Gates-hez, ha senki, hát ő biztos tud neked segíteni, még a poklot is lefagyasztja ha arról van szó.
    [email protected]
  • desigo
    xDD
  • Vlala #359
    Windows.
  • kisazoli
    mit tudtok a lefagyasztásról?
  • Frayer
    A pénz mint adósság
    A pénz mögött lévő hatalom