1528
biza kell az a mágnes
-
Prank #36 meg ha háromszor körbejárod és köpsz dél felé:) -
#35 én ugy emlékszem fizika óráról, hogy ha kurvamagasról ledobod, vagy egy nagy kalapácsal ráversz egy mágnesre, akkor veszít erejéből. de a tanárunk egy seggg volt, szal nemtom igaz e -
Ronny #34 ebből ban lesz -
#33 www.foot-ball.extra.hu -
magnes77 #32 Szia dugessz!
Méretre mekkora volt az a mágnes amitől az óra hirtelen átváltozott nem órává....??? :-))) -
dugessz #31 neodymium amúgy tényleg ez a legerősebb mágnes vagy azok közé tartozik.
én már telálkoztam vele. Magyarországon gyártanak a NASA nak durva 2 ilyen másnest összeraktunk éés kurva nehéz volt szétszedni
csak annyit mondok hogy mikor ráraktuk a gázórára mint egy darabszar megált az óra, :) + villanyora belassítja és a vízóra is megáll okos dolog nesze gyurcsány csomag -
#30 total commanderrel -
#29 hogy lehet feltölteni egy mágnest? -
#28 sztem kannahangtompítónak kellett neki:) -
#27 Hőmérséklet függvényében változik a mágnesezettség, szerintem emiatt csökkenhet idővel.
-
#26 A mágnesek veszíthetnek mágnesességükből? Én eddig nem nagyon láttam mágnest ami úgymond "kimerült", pedig végül is erőt végeznek ha vmihez odatapadnak, szal kifogyhatatlan energia vagy mi a szösz? :) -
#25 Érdekes dolog ennyi idő távlatából visszanézni...
milyen hülye topicok voltak! -
slackface #24 Szerintem a jó öreg Tomhson barátunk már rég feldobta a bacskert..vagy ráesett egy mentőautómágnes mikor megpróbálta leszedni és belehalt szegény.. -
#23 biztos nem aktuális már, de a legerősebb mágnesek amiket lehet szerezni azok a neodímium (neodymium) mágnesek, ipari felhasználásra szoktak létezni, lehet rendelni online több helyről is, van magyar kereskedő aki árulja (www.magnes.hu, bár a weboldal elég vacak) - ezek vannak néha vinyókban is -
CK1 #22 szerintem van annál erősebb is, csak nemtudni hol :):) -
Dodo55 #21 Az én kezembe volt ma két darab, egy ősrégi winchesterből kiszedett mágnes. Csavarhúzóval tudtam szétfeszíteni őket, miután egymáshoz értek... -
#20 A játék gépet akarod megbabrálni? :) -
obe #19 baszki sose tudom meg mire kellett neki -
#18 -
Lyan Kyj #17 Sztem próbálj meg tekercset!!! Rézhuzalt tekerj egy kisebb mágnes köré, "picit" felerősíti azt! -
#16 Máig azt próbálja leszedni a hűtőről:) -
slackface #15 ILyet...De régi ez a topig :))) Na milet a mágnessel Tomhson? -
Zozo76 #14 Tomes kiszedo kezi keszulek? -
tomhson #13 oké...aki tud mágnest az írhat nekem emilt !! ott folytatás! Na megyek nézek 1 rossz vinyót valahól! Asszem van is a fiókban jó mélyen! -
#12 Nem mer Akku too nagy!
De te biztosan csinálnál 1 kisebb prototipust.. -
#10 :D
Bazeg milyen emberek vannak
:D -
Sir IvanHoe #9 Ird meg nekem mihez kell es en adok egy olyat 5x3 cm, hogy a vasrol vesovel kell leszedni!! -
#6 képernyődísznek ideális lenne -
#5 Mihez kéne? -
tomhson #4 nem lehet elektro mágnes..mondom kis helyen kell elférnie a cuccnak! De nagyon erősnek kell lennie!
Nem cipelhetek magammal akkut ! :( -
#3 :))
Egyébként elektro mágnessel érdemes próbálkozni... -
Biker #2 úgysem állítja meg a vízórát! :)) -
tomhson #1 keresek 1 nagyon erős mágnest! Lehetőleg a legerősebbet ami létezik...nem nagyot,hanem kissebbet! 10x10 cm eset max! Ha valaki tud akkor írjon és megálapodunk! A hangszóró mágnesek nem jók, azok gyengék nagyon!