1528
biza kell az a mágnes
  • Prank
    meg ha háromszor körbejárod és köpsz dél felé:)
  • akyyy
    én ugy emlékszem fizika óráról, hogy ha kurvamagasról ledobod, vagy egy nagy kalapácsal ráversz egy mágnesre, akkor veszít erejéből. de a tanárunk egy seggg volt, szal nemtom igaz e
  • Ronny
    ebből ban lesz
  • Iceman2007
    www.foot-ball.extra.hu
  • magnes77
    Szia dugessz!

Méretre mekkora volt az a mágnes amitől az óra hirtelen átváltozott nem órává....??? :-)))
  • dugessz
    neodymium amúgy tényleg ez a legerősebb mágnes vagy azok közé tartozik.
    én már telálkoztam vele. Magyarországon gyártanak a NASA nak durva 2 ilyen másnest összeraktunk éés kurva nehéz volt szétszedni
    csak annyit mondok hogy mikor ráraktuk a gázórára mint egy darabszar megált az óra, :) + villanyora belassítja és a vízóra is megáll okos dolog nesze gyurcsány csomag
  • j0nNyKa
    total commanderrel
  • iko
    hogy lehet feltölteni egy mágnest?
  • _Atti_
    sztem kannahangtompítónak kellett neki:)
  • PíszLávJuniti
    Hőmérséklet függvényében változik a mágnesezettség, szerintem emiatt csökkenhet idővel.
  • iko
    A mágnesek veszíthetnek mágnesességükből? Én eddig nem nagyon láttam mágnest ami úgymond "kimerült", pedig végül is erőt végeznek ha vmihez odatapadnak, szal kifogyhatatlan energia vagy mi a szösz? :)
  • reménytelen
    Érdekes dolog ennyi idő távlatából visszanézni...
    milyen hülye topicok voltak!
  • slackface
    Szerintem a jó öreg Tomhson barátunk már rég feldobta a bacskert..vagy ráesett egy mentőautómágnes mikor megpróbálta leszedni és belehalt szegény..
  • Dzsini
    biztos nem aktuális már, de a legerősebb mágnesek amiket lehet szerezni azok a neodímium (neodymium) mágnesek, ipari felhasználásra szoktak létezni, lehet rendelni online több helyről is, van magyar kereskedő aki árulja (www.magnes.hu, bár a weboldal elég vacak) - ezek vannak néha vinyókban is
  • CK1
    szerintem van annál erősebb is, csak nemtudni hol :):)
  • Dodo55
    Az én kezembe volt ma két darab, egy ősrégi winchesterből kiszedett mágnes. Csavarhúzóval tudtam szétfeszíteni őket, miután egymáshoz értek...
  • Magnumrolcsi
    A játék gépet akarod megbabrálni? :)
  • obe
    baszki sose tudom meg mire kellett neki
  • nyami
  • Lyan Kyj
    Sztem próbálj meg tekercset!!! Rézhuzalt tekerj egy kisebb mágnes köré, "picit" felerősíti azt!
  • Ron Ragm
    Máig azt próbálja leszedni a hűtőről:)
  • slackface
    ILyet...De régi ez a topig :))) Na milet a mágnessel Tomhson?
  • Zozo76
    Tomes kiszedo kezi keszulek?
  • tomhson
    oké...aki tud mágnest az írhat nekem emilt !! ott folytatás! Na megyek nézek 1 rossz vinyót valahól! Asszem van is a fiókban jó mélyen!
  • Lazarus
    Nem mer Akku too nagy!

De te biztosan csinálnál 1 kisebb prototipust..
  • Dikkma
    :D
    Bazeg milyen emberek vannak
    :D
  • Sir IvanHoe
    Ird meg nekem mihez kell es en adok egy olyat 5x3 cm, hogy a vasrol vesovel kell leszedni!!
  • DeXoSZ
    képernyődísznek ideális lenne
  • Lazarus
    Mihez kéne?
  • tomhson
    nem lehet elektro mágnes..mondom kis helyen kell elférnie a cuccnak! De nagyon erősnek kell lennie!
    Nem cipelhetek magammal akkut ! :(
  • Rincewind
    :))
    Egyébként elektro mágnessel érdemes próbálkozni...
  • Biker
    úgysem állítja meg a vízórát! :))
  • tomhson
    keresek 1 nagyon erős mágnest! Lehetőleg a legerősebbet ami létezik...nem nagyot,hanem kissebbet! 10x10 cm eset max! Ha valaki tud akkor írjon és megálapodunk! A hangszóró mágnesek nem jók, azok gyengék nagyon!