31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Aram95 #4485 B*zmeg, Noémi milxen képet vágott, mikor ivott XD Remélem lesz egy kis érvágás is. -
Daza500 #4484 De ez inkább ilyen punk-emo hibrid... -
#4483 majd csinlnak ebből az uj csajbol is egy emos csajt xD -
#4482 mert nem magát a karaktert akarják megtartani, hanem az emo-s nézőközönséget, ahhoz pedig emo-s kő a sorozatba továbbra is :) -
#4481 Vagy Laci nemes egyszerűséggel agyon csapja amiért lehányta a kocsiját. -
#4480 ennyi meghalhatott volna alkohol mérgezésben és cső.. -
Daza500 #4479 Miért kell egyáltalán lecserélni ? Ha kilép, hát írják ki a sorozatból a karaktert, 'gyász... -
#4478 ááááááááá,noémi helyett miért ilyen ...-t raknak be a sorozatba ? mondja el nekem valaki miért? why ? WHY ? -
#4477 tegnapi részenben a rendörségen! LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL -
#4476 Kérdezd a tildácskát,ő mondta. -
#4475 szegény vili bá
-
#4474 Pedofil-e vagy? -
#4473 timike tüncibogár. -
Daza500 #4472 A Szomszédok-ot ne becsméreljük, ha megkérhetném.
Abban minden létező és valódi volt. -
#4471 jaja.
meg amugy lol hogy ha bent vannaka házba milyen fasza studióbeli kameramozgások vannak. ezeket a "sineket" érdemes lenne kivinni a küldős helyszinekre, 1 óra alatt megvan és mehet az eksön, faszé kell iylen Szomszédok szerű időket idézni:C -
#4470 Na azt hiszem ez volt a mélypont. Ez alá már nem képes süllyedni ez a sorozat (vezessükbe rá a "szar" elnevezést ).
A hibátlanul kiválaosztott "hányáshang" dícsérí a hangtechnikust. Laci teljes monotonitással elmondott "ne a kocsira, legalább fordulj el" mondata és Orsi arckifejezése felülmúlhatatlan. -
#4469 Behányt:DDDDDDD. -
#4468 :DD
amúgy szerintem nem most cserélnek (bár jó alkalom lehetne), mert ugye amikor vmi csere van, vagy történik valami izgalmas, a gyökér fókuszműsor és a bliggújság gyorsan lelövi a poént -
#4467 :DDDDDD -
#4466 :DDDDDddddd -
#4465 Ez is csak azért van, mert az az elmebeteg Ákos segítette a világra (isten nyugsztalja:DD). Aztán biztos felidegesítette magát, mert a mentők akkor érkeztek meg, amikor már kibányászta Bandikát, oszt fejberúgta párszor.
(Háhá, s még nyeltantételeket kell tanulnom. :D) -
#4464 mér bandikának minden megjelnésekor új agya van, az se tünik fel nekik :D Ecce beszélni is alig tud, eccer meg a legnagyobb összeesküvéseket is kideríti -
#4463 Aztán majd mondják neki: "Noémi, mióta voltál ezen a bulin, mintha kicseréltek volna. :O"
Andrásnak meg Zsuzsának se tűnt fel amikor lecserélték a saját gyereküket. :D
(Bocs, fáradt vok.) -
#4462 A laci már az új Noémivel jön haza. "Sziasztok, család. A noémi felvágta az erét, de hoztam egy új Emós kurvát, aki ugyan olyan ruhába volt min Noémi. Fogadjátok sok szeretettel:)" -
#4461 sztem most lesz, abuli után:D -
#4460 Nekem tetszik. Kiváncsi vagyok hogy hogyan lesz a csere :D -
piamania #4459 BK-val kapcsolatban eléggé hiteles.Már meglepően. -
Hát igen: Tudtak Noéminél is nyomorékabb csajt választani. -
#4457 -
#4456 fodrászhoz ment. de ugy volt amugy h elmentem nemtudni hova csa ki, aztán mikro visszajöt mindenki ujjongott az uj haja miatt:D -
#4455 én is ilyenre emlékszem :D -
#4454 Blikk írta? Hát akkor khm... az nem jó forrás szvsz. -
piamania #4453 Holnap kezd el forgatni(blikk),ergo olyan 3 hónap,mert ugye a forgatás elvileg annyival tart előrébb. -
#4452 jah, de neked van igazad... leszarják az életszerűséget keményen.
most majd úgy lesz, hogy beszélgetés közben a régivel dumcsizik valaki, kamerafordulás, majd vissza és már a másik lesz ott ;) -
#4451 én vmi ilyesmire emlékszek :D -
#4450 LOL XDDDDDD. -
#4449 tilda nem úgy volt, hogy bement 1 szobába, aztán már a másik jött ki? -
#4448 szerintem mostanában, hogy kikészült, ha jól emléxem annó tilda is egy kórházba menetel után (plasztikai műtét? ;) ) "változott meg" -
#4447 És azt lehet tudni, mikor lép színre, az új Noémi? -
#4446 ja melle amugysincs egyiknek se