31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Aram95
    B*zmeg, Noémi milxen képet vágott, mikor ivott XD Remélem lesz egy kis érvágás is.
  • Daza500
    De ez inkább ilyen punk-emo hibrid...
  • Sas6
    majd csinlnak ebből az uj csajbol is egy emos csajt xD
  • Szolnokboy1
    mert nem magát a karaktert akarják megtartani, hanem az emo-s nézőközönséget, ahhoz pedig emo-s kő a sorozatba továbbra is :)
  • Bercy #4481
    Vagy Laci nemes egyszerűséggel agyon csapja amiért lehányta a kocsiját.
  • Klemice
    ennyi meghalhatott volna alkohol mérgezésben és cső..
  • Daza500
    Miért kell egyáltalán lecserélni ? Ha kilép, hát írják ki a sorozatból a karaktert, 'gyász...
  • Doomista
    ááááááááá,noémi helyett miért ilyen ...-t raknak be a sorozatba ? mondja el nekem valaki miért? why ? WHY ?
  • mark oh
    tegnapi részenben a rendörségen! LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
  • Csabesz6
    Kérdezd a tildácskát,ő mondta.
  • limperatore
    szegény vili bá
  • mama2
    Pedofil-e vagy?
  • Csabesz6
    timike tüncibogár.
  • Daza500
    A Szomszédok-ot ne becsméreljük, ha megkérhetném.
    Abban minden létező és valódi volt.
  • akyyy
    jaja.

meg amugy lol hogy ha bent vannaka házba milyen fasza studióbeli kameramozgások vannak. ezeket a "sineket" érdemes lenne kivinni a küldős helyszinekre, 1 óra alatt megvan és mehet az eksön, faszé kell iylen Szomszédok szerű időket idézni:C
  • Bercy #4470
    Na azt hiszem ez volt a mélypont. Ez alá már nem képes süllyedni ez a sorozat (vezessükbe rá a "szar" elnevezést ).
    A hibátlanul kiválaosztott "hányáshang" dícsérí a hangtechnikust. Laci teljes monotonitással elmondott "ne a kocsira, legalább fordulj el" mondata és Orsi arckifejezése felülmúlhatatlan.
  • mama2
    Behányt:DDDDDDD.
  • Dragooon #4468
    :DD

amúgy szerintem nem most cserélnek (bár jó alkalom lehetne), mert ugye amikor vmi csere van, vagy történik valami izgalmas, a gyökér fókuszműsor és a bliggújság gyorsan lelövi a poént
  • akyyy
    :DDDDDD
  • toysoldier
    :DDDDDddddd
  • Trance Angel
    Ez is csak azért van, mert az az elmebeteg Ákos segítette a világra (isten nyugsztalja:DD). Aztán biztos felidegesítette magát, mert a mentők akkor érkeztek meg, amikor már kibányászta Bandikát, oszt fejberúgta párszor.
    (Háhá, s még nyeltantételeket kell tanulnom. :D)
  • autoszimulator
    mér bandikának minden megjelnésekor új agya van, az se tünik fel nekik :D Ecce beszélni is alig tud, eccer meg a legnagyobb összeesküvéseket is kideríti
  • Trance Angel
    Aztán majd mondják neki: "Noémi, mióta voltál ezen a bulin, mintha kicseréltek volna. :O"
    Andrásnak meg Zsuzsának se tűnt fel amikor lecserélték a saját gyereküket. :D
    (Bocs, fáradt vok.)
  • mama2
    A laci már az új Noémivel jön haza. "Sziasztok, család. A noémi felvágta az erét, de hoztam egy új Emós kurvát, aki ugyan olyan ruhába volt min Noémi. Fogadjátok sok szeretettel:)"
  • akyyy
    sztem most lesz, abuli után:D
  • N o N a m e
    Nekem tetszik. Kiváncsi vagyok hogy hogyan lesz a csere :D
  • piamania
    BK-val kapcsolatban eléggé hiteles.Már meglepően.
  • Trance Angel

Hát igen: Tudtak Noéminél is nyomorékabb csajt választani.
  • akyyy
  • akyyy
    fodrászhoz ment. de ugy volt amugy h elmentem nemtudni hova csa ki, aztán mikro visszajöt mindenki ujjongott az uj haja miatt:D
  • N o N a m e
    én is ilyenre emlékszem :D
  • mama2
    Blikk írta? Hát akkor khm... az nem jó forrás szvsz.
  • piamania
    Holnap kezd el forgatni(blikk),ergo olyan 3 hónap,mert ugye a forgatás elvileg annyival tart előrébb.
  • M@TriX
    jah, de neked van igazad... leszarják az életszerűséget keményen.

most majd úgy lesz, hogy beszélgetés közben a régivel dumcsizik valaki, kamerafordulás, majd vissza és már a másik lesz ott ;)
  • toysoldier
    én vmi ilyesmire emlékszek :D
  • mama2
    LOL XDDDDDD.
  • toysoldier
    tilda nem úgy volt, hogy bement 1 szobába, aztán már a másik jött ki?
  • M@TriX
    szerintem mostanában, hogy kikészült, ha jól emléxem annó tilda is egy kórházba menetel után (plasztikai műtét? ;) ) "változott meg"
  • mama2
    És azt lehet tudni, mikor lép színre, az új Noémi?
  • autoszimulator
    ja melle amugysincs egyiknek se